21. Diego Biseswar
-
Re: 21. Diego Biseswar
Πάντως αν όντως παίρνει 700-800 χιλιάρικα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Με το Γιαννενο κάτι έκανε αλλά δεν γίνεται να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους και να πατάει την μπάλα και να του φεύγει πίσω. Έχει να παίξει καλά 16 μήνες.
επιχειρημα οχι χαζαlostre έγραψε:Εντάξει ο μπισε ο Ζαφειρίου και ο Μπαλάφας φταίνε για όλα.

-
800χιλ είναι το συμβόλαιο του...ron-swanson έγραψε:Πάντως αν όντως παίρνει 700-800 χιλιάρικα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Με το Γιαννενο κάτι έκανε αλλά δεν γίνεται να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους και να πατάει την μπάλα και να του φεύγει πίσω. Έχει να παίξει καλά 16 μήνες.
-
- bersekeros
Bis...es war...Κάνε τη μετάφραση.paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΙΣΕ δωσε ΠΟΝΟ.
Οσο σε ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τερματισε το.

,Ενώ σε ένα παιχνίδι που κερδίζεις 2-0 το χάνεις και γι'αυτό φτάσει ένας παίχτης είναι επιχείρημα.Dimg4 έγραψε:επιχειρημα οχι χαζαlostre έγραψε:Εντάξει ο μπισε ο Ζαφειρίου και ο Μπαλάφας φταίνε για όλα.

-
bersekeros έγραψε:Bis...es war...Κάνε τη μετάφραση.paok düsseldorf έγραψε:ΜΠΙΣΕ δωσε ΠΟΝΟ.
Οσο σε ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τερματισε το.
ΒΙS ES WAR oder BIS ES WAHR
- bersekeros
Διαβασε τι εγραψες φιλε μου και θα σου απαντησω.lostre έγραψε:,Ενώ σε ένα παιχνίδι που κερδίζεις 2-0 το χάνεις και γι'αυτό φτάσει ένας παίχτης είναι επιχείρημα.Dimg4 έγραψε:επιχειρημα οχι χαζαlostre έγραψε:Εντάξει ο μπισε ο Ζαφειρίου και ο Μπαλάφας φταίνε για όλα.
- ΑποστόληςΑ
Φυσικά και δεν θα φταίει ο Biseswar που μπήκε μετά το 80΄. Η ομάδα ήταν αποσυντονισμένη και δεν έκανε ούτε μία σοβαρή επίθεση σε όλο το β΄ ημίχρονο. Λάθος πάσες ο Καντούρι, συνεχώς λάθος πάσες ο Σβαμπ, πλήρης ανασταλτική αδυναμία ο Τζόλης, και τέλος άμυνα για κλάματα.
Αν ειναι να βλεπουμε αυτον τον Μπισε και να πιανει θεση στο ροστερ, τοτε καλυτερα να δωσουμε χρονο και υπομονη σε καποιον εκ των Βρακα Κωνσταντελια κλπ...
Αμαρτια ειναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμαρτια ειναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Όταν ήμουν πολύ μικρός ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, ήταν εκείνο το πλαστικό ποδοσφαιράκι...
που οι παίκτες ήταν βιδωμένοι στις θέσεις τους σε μια τρύπα ο καθένας και είχαν ένα ελατήριο στα πόδια, για να τους τραβάς και να χτυπάς τη μπάλα.
Σε αυτό το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κινηθούν γιατί ήταν πακτωμένοι με το ελατηριάκι και απλά περίμενες να πέσει η μπάλα στην τρυπούλα, γούρνα γύρω από τον ποδοσφαιριστή.

Μεγαλώνοντας όμως σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα στατικό σπορ όπως στο ποδοσφαιράκι μου.
Θέλει τρέξιμο, αθλητικότητα και πνευμόνια.
Όταν δεν υπάρχουν ή σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα στοιχεία σε έναν επαγγελματία / κανονικό ποδοσφαιριστή, τότε είναι η ώρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια.
που οι παίκτες ήταν βιδωμένοι στις θέσεις τους σε μια τρύπα ο καθένας και είχαν ένα ελατήριο στα πόδια, για να τους τραβάς και να χτυπάς τη μπάλα.
Σε αυτό το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κινηθούν γιατί ήταν πακτωμένοι με το ελατηριάκι και απλά περίμενες να πέσει η μπάλα στην τρυπούλα, γούρνα γύρω από τον ποδοσφαιριστή.

Μεγαλώνοντας όμως σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα στατικό σπορ όπως στο ποδοσφαιράκι μου.
Θέλει τρέξιμο, αθλητικότητα και πνευμόνια.
Όταν δεν υπάρχουν ή σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα στοιχεία σε έναν επαγγελματία / κανονικό ποδοσφαιριστή, τότε είναι η ώρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια.
- thanos-xanthi

bersekeros φοβερη παρομοιωση
αν ειχε κι ενα ανθρωπακι πλαστικο καθισμενο κατω, με σηκωμενα χερια να διαμαρτυρεται, νομιζω θα ηταν με αφανα