Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από logios »

Γράφει ακριβώς όπως σκέφτεται και όπως του έρχονται και είναι δύσκολο να ακολουθήσεις.
Ας μην δώσουμε συνέχεια γιατί δεν υπάρχει και λόγος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

staurostoumpa έγραψε:και ειδικα αυτα που εχει τωρα ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ...(εκτος αμα μιλαμε για κουδα δεληκαρη σκαρταδο...αλλα τετοια πραματα δεν εχω δει εδω κι ενα τεταρτο του αιωνα)
Τώρα, δεν ξέρω γιατί κολλήσατε στους Ουζμπέκους (καλά να είναι εκεί που βρίσκονται), αλλά το παραπάνω είναι για εξάμηνο μπαν.
Την επόμενη φορά αδερφέ, μήν βάλεις τον Πάμπλο Γκαρσία, βάλε τον Μίλτον Βιέρα.
:twisted:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Διαβάζω το ρεπορτάζ για τον ροντριγκεζ,που λέει ότι είναι απλήρωτος από τον Απριλίου και θα κάνει προσφυγή στην ουεφα για να μείνει ελεύθερος
Παθαίνω ντεζαβου και σκέφτομαι ότι χιλιάδες τέτοια άρθρα είχα γραφτεί πριν μερικά χρόνια άλλα αντί για ελτσε έγραφαν ΠΑΟΚ

Πόσο μα πόσο αχάριστοι είμαστε προς αυτόν τον άνθρωπο που μας έχει γλιτώσει από όλα αυτά και μοιάζουν σαν παραμύθι από το πολύ μακρινό παρελθόν

Όλοι στο γήπεδο αδέρφια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τα εχουμε ξεχασει αυτα δυστυχως και ειναι τοσο κοντα χρονικα .....ολοι στο γηπεδο με θετικη ενεργεια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

stephanos έγραψε:
staurostoumpa έγραψε:και ειδικα αυτα που εχει τωρα ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ...(εκτος αμα μιλαμε για κουδα δεληκαρη σκαρταδο...αλλα τετοια πραματα δεν εχω δει εδω κι ενα τεταρτο του αιωνα)
Τώρα, δεν ξέρω γιατί κολλήσατε στους Ουζμπέκους (καλά να είναι εκεί που βρίσκονται), αλλά το παραπάνω είναι για εξάμηνο μπαν.
θα συνεννοηθούν με φρουρό στα mail που ανταλλάξανε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό είναι σίγουρο :) :)
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μα πόσο προκλητικοί πια. Οι ξερόλες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στείλε με το mail σου τσιριγωτη :) :) και εγώ ξερολας είμαι
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

staurostoumpa έγραψε:
eorptol έγραψε:Αυτός καταλαβαίνει τι γράφει πέρα από τις ανοησίες περί ουζμπεκων κλπ.;

σεσενα δε προκειται να ξαναπαντησω ρε που...σεβομαι το παθος για τα ινδαλματα σου.
να,το βρηκα εδω στο 1 12' 10"
[youtube]watch?v=srFtBBAXggw[/youtube]
Έβαλες ταινιάρα.
Κάθομαι να την δω και ναπαγαμηθεί και το ξύπνημα το πρωί.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σταυρο απο την Τουμπα.....
Εκτος του οτι πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που γραφεις οτι σου κατεβει κ σιγουρα μετα απο 3 καλα τσιγαρα
εχεις κ την απιστευτη ικανοτητα (γιατι θελει skills) να κανεις τα ποστ σου να εχουν βαθμο δυσκολιας 9 στα 10 ακομα κ για τους καλυτερους μεταφραστες.
Ο νταλικερης με το "θαλαττα" για επιγραφη σε πειραξε που ειναι σε αλλη διαλεκτο απο αυτη που σου αρεσει....
Το οτι η δικη σου διαλεκτος δεν υπαρχει καν δεν σε νοιαζει,το οτι βριζεις τον μεγαλομετοχο της ομαδας που υποστηριζεις κ σε αλλα ποστ σου οποιονδηποτε κ αν εχει σχεση με την ομαδα παλι δεν σε νοιαζει...
Ναι τα ποστ του ειναι για κορνιζα αλλα ελεος φτανει εχει καταντησει αηδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:
Μίλτον Βιέρα, ε; Τι με θύμησες ρε Στέφανε! Εποχές Χούλιο, Μίλτον και Φουντουκίδη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:Στείλε με το mail σου τσιριγωτη :) :) και εγώ ξερολας είμαι
Εσείς που κάνετε ότι τα ξέρετε όλα, τελικά με εκνευρίζετε...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

karlat85 έγραψε:Διαβάζω το ρεπορτάζ για τον ροντριγκεζ,που λέει ότι είναι απλήρωτος από τον Απριλίου και θα κάνει προσφυγή στην ουεφα για να μείνει ελεύθερος
Παθαίνω ντεζαβου και σκέφτομαι ότι χιλιάδες τέτοια άρθρα είχα γραφτεί πριν μερικά χρόνια άλλα αντί για ελτσε έγραφαν ΠΑΟΚ

Πόσο μα πόσο αχάριστοι είμαστε προς αυτόν τον άνθρωπο που μας έχει γλιτώσει από όλα αυτά και μοιάζουν σαν παραμύθι από το πολύ μακρινό παρελθόν

Όλοι στο γήπεδο αδέρφια
Έτσι ακριβώς...Δυστυχώς, σαν λαός (ελληνικός εννοώ, όχι του ΠΑΟΚ), ξεχνάμε πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν έχει το αλάθητο ο Σαββίδης, αλλά το να τον βρίζουν και να τον απαξιώνουν έστω κάποιοι λίγοι, είναι πραγματικά να τρελλαίνεσαι!
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

ολοκληρωσαμε το δωδεκαλογο?..ωραια παμε...
γιατι ρε μπουτζαρ,μονο αυτος ειναι νομιζεις?κι αλλοι ειναι που με χουν κανει εντυπωση... βλεπεις τρακτορες με γκραφιτι μορισον,τζειμσ ντιν,στοουνσ...που να φανταστεις οτι πισω απο κεινα τα γλυκα μουτρα φυλακοβιου,κρυβονται ψυχες με τετοιες ευαισθητες ιδεες για τη νεανικη επαναστατικοτητα και ομορφια!!!ασ φερουν βιερινια,μιετσελ,φρατζεσκους,μαραγκους,τετρατζε,μπορμποκηδες και δε θα στους απαξιωνει κανεις....μην ανησυχεις για τετοιο πραμα.
μη βαζετε στην ιδια παραγραφο τη σαβουρα σας με τους παικταραδες ρε σεις.....γκαρσια και σκαρταδος στην ιδια παραγραφο ρε που'τη,δε γινεται αυτο ...τζαμπα εισοδο ο καρσια στην τουμπα(πολυ ρεαλιστικο ακουγεται αυτο,ε?...)40 ευρα το εισητηριο ο δεληκαρης στο καυτανζο...τον δεληκαρη στο γρια-οσφπ θα πηγαινα να δω....

ο μεγαλομετοχος προυχοντας ειναι μια χαρα.10000 κοροιδων,γιδιων τα εισοδηματα εχει,βεβαια διαθετει το χρονο του μεναν ακρως ανωμαλο,αντιψυχαγωγικο τροπο οσον αφορα το ποδοσφαιρο.κι εκει κολλαει το ουζμπεγκος...βγαζει καθυστερα ατομου που προερχεται απτο παραπετασμα,απ τα βαθη της σοβιετιας.κι εμεις θα αυτομπαναριστουμε ουτως η αλλως,καποια στιγμη ουτε αυτο το λιγο χρονο δε θα διαθετουμε για αυτες τις ιστοριες.το φουκαρα τον ΠΑΟΚ τι θα τον κανετε εσεις ρε?που τον θελετε εσεις οι υπερμαχοι των παντων,τον τριτοθεσητη στις προτεραιοτητες σας ΠΑΟΚ?δε μας εχετε πει....μη μου πειτε στην κορυφη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) που μπορειτε να τον φτασετε?

κι η σαπια βιδα!!επικο κομματι αλε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εκτός από ουζμπεκος είναι και καθυστερημενος όπως όλοι από εκεί.... Να υποθέσω ότι εσύ και εγώ είμαστε πανεξυπνοι αλλά δυστυχώς μπατιρηδες άτιμη κοινωνία μας αδικησες γιαυτό βγάζουμε αυτό το κόμπλεξ......
Τι να μετρήσει μπροστά στον μπατμαν ο καθυστερημενος εκείνος ήταν γάτα και εξ Ελλάδος μην πω και για τον αγρινιωτη γουμενο γάτα με πέταλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”