Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από klainmein »

mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Όμορφη η πρωτη η εικόνα που ανέβασες ρε Ron.... πωωωωω πολύ κυριλα ο πάγκος μας με αυτόν τον προπονητή...πολλά κιλά στυλ! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

klainmein έγραψε:
mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα
υπαρχει ακομα αυτος για ποιον δουλευει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως το παλικάρι που είπε ότι ο Άρνεσεν θα πετούσε από Ιταλία γιατί κανόνιζε το θέμα με Μοντέλα διαψεύστηκε. Από Γερμανία ήταν η πτήση.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

paoktzis έγραψε:
klainmein έγραψε:
υπαρχει ακομα αυτος για ποιον δουλευει
Για τον Στρος-Καν :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Φρανκ Αρνεσεν στο PAOK24
Αποκλειστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στο PAOK24 για το νέο προπονητή και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

‘Ερχεστε στην Θεσσαλονίκη με συμφωνία με προπονητή;
«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στον ΠΑΟΚ. Από χθες σε είναι σε ισχύ το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μπορώ να σας πω σα δεδομένο».

Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες;
«Εχω κάνει μια προεργασία και έχω μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους, αλλά ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Δε λειτουργώ ποτέ έτσι και δε θα το κάνω και τώρα».

Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα;
«Ναι θα τον συναντήσω σήμερα τον κ. Σαββίδη και θα κουβεντιάσουμε για σημαντικά ζητήματα και για το θέμα του προπονητή. Θα μιλήσω και με τον κ. Αγγελίδη».

Υπάρχουν φήμες για συνάντηση και συμφωνία με τον Ιγκόρ Τούντορ…
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ξανά στην αναμονή δηλαδή.
Πάω έξω για δουλειές.
Τζίφος και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

ron-swanson έγραψε:

Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στο PAOK24 για το νέο προπονητή και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στον ΠΑΟΚ. Από χθες σε είναι σε ισχύ το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μπορώ να σας πω σα δεδομένο».

Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες;
«Εχω κάνει μια προεργασία και έχω μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους, αλλά ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Δε λειτουργώ ποτέ έτσι και δε θα το κάνω και τώρα».

Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα;
«Ναι θα τον συναντήσω σήμερα τον κ. Σαββίδη και θα κουβεντιάσουμε για σημαντικά ζητήματα και για το θέμα του προπονητή. Θα μιλήσω και με τον κ. Αγγελίδη».

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
καλο καιρο κανει, αλλα παλι μπορει και να βρεξει,ποτε δεν ξερεις ομως μπορει να ριξει και χαλαζι,δεν βαριεσαι μπορει να ριξει και κανενα χιονακι
Άβαταρ μέλους
paoktzis

10 και σημερα για την πρωτη προπονηση
mbison

Δημοσίευση από mbison »

WestBlock4 έγραψε:Μιας κ ειπατε για το γιωργο μινο.... ρεπορταζ στην ερα σπορ πριν κανα 2 ωρο..και ο προπονητης εργαζοταν σε μεγαλο συλλογο. Εχει κλεισει εμεινε μονο η ανακοινωση....παλιος καλος μινος χαχα
Η Χαιντουκ μαλλον δεν ειναι μεγαλος....Για να δουμε..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Χαλαστηκα....Ουτε σημερα....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Oταν είναι να το ανακοινώσουν θα γινει...μην σας χαλάει η φάση ρε σεις....φαγαμε αρκετό χάλασμα για να μας παίρνει από κάτω. Άλλωστε μπορεί ξαφνικά να το ανακοινώσουν δεν είναι στάνταρ αυτά ποτε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ron-swanson έγραψε:

Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες; :lol:

Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα; :lol: :lol:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. :lol: :lol: :lol: Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες». :opaokara:
[color=#FF0000]Δωσε πονο στα αρδακια Φρανκ[/color]
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η ερωτηση κλειδι ειναι αν εχει κανει καμια προεργασια πανω στο θεμα του προπονητη....
εκει η δημοσιογραφικη πενα δακρυσε απο συγκινηση..
επρεπε να απαντησει, οχι, γιατι ? θελουμε και προπονητη?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

thanos-xanthi έγραψε:η ερωτηση κλειδι ειναι αν εχει κανει καμια προεργασια πανω στο θεμα του προπονητη....
εκει η δημοσιογραφικη πενα δακρυσε απο συγκινηση..
επρεπε να απαντησει, οχι, γιατι ? θελουμε και προπονητη?
Η ακομα καλυτερα.
Προπονητης?Τι ειναι αυτο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”