mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα

mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα
υπαρχει ακομα αυτος για ποιον δουλευειklainmein έγραψε:mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα![]()
![]()
Για τον Στρος-Κανpaoktzis έγραψε:υπαρχει ακομα αυτος για ποιον δουλευειklainmein έγραψε:mbison έγραψε:O Μινος μπορει να παριστανει τον σερβιτορο στο Μ. Παλλας για να εκμαιευσει την πληροφορια, η' μπορει να μεταμφιεστηκε σε καμαριερα![]()
![]()
Ο Φρανκ Αρνεσεν στο PAOK24
Αποκλειστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ
Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στο PAOK24 για το νέο προπονητή και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
‘Ερχεστε στην Θεσσαλονίκη με συμφωνία με προπονητή;
«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στον ΠΑΟΚ. Από χθες σε είναι σε ισχύ το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μπορώ να σας πω σα δεδομένο».
Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες;
«Εχω κάνει μια προεργασία και έχω μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους, αλλά ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Δε λειτουργώ ποτέ έτσι και δε θα το κάνω και τώρα».
Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα;
«Ναι θα τον συναντήσω σήμερα τον κ. Σαββίδη και θα κουβεντιάσουμε για σημαντικά ζητήματα και για το θέμα του προπονητή. Θα μιλήσω και με τον κ. Αγγελίδη».
Υπάρχουν φήμες για συνάντηση και συμφωνία με τον Ιγκόρ Τούντορ…
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
καλο καιρο κανει, αλλα παλι μπορει και να βρεξει,ποτε δεν ξερεις ομως μπορει να ριξει και χαλαζι,δεν βαριεσαι μπορει να ριξει και κανενα χιονακιron-swanson έγραψε:Ο Φρανκ Αρνεσεν στο PAOK24
Ο Φρανκ Άρνεσεν είναι εδώ και λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη και μίλησε στο PAOK24 για το νέο προπονητή και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου στον ΠΑΟΚ. Από χθες σε είναι σε ισχύ το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που μπορώ να σας πω σα δεδομένο».
Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες;
«Εχω κάνει μια προεργασία και έχω μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους, αλλά ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω για ονόματα. Δε λειτουργώ ποτέ έτσι και δε θα το κάνω και τώρα».
Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα;
«Ναι θα τον συναντήσω σήμερα τον κ. Σαββίδη και θα κουβεντιάσουμε για σημαντικά ζητήματα και για το θέμα του προπονητή. Θα μιλήσω και με τον κ. Αγγελίδη».
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
Η Χαιντουκ μαλλον δεν ειναι μεγαλος....Για να δουμε..WestBlock4 έγραψε:Μιας κ ειπατε για το γιωργο μινο.... ρεπορταζ στην ερα σπορ πριν κανα 2 ωρο..και ο προπονητης εργαζοταν σε μεγαλο συλλογο. Εχει κλεισει εμεινε μονο η ανακοινωση....παλιος καλος μινος χαχα
[color=#FF0000]Δωσε πονο στα αρδακια Φρανκ[/color]ron-swanson έγραψε:Ο Φρανκ Αρνεσεν στο PAOK24
Έχετε κάνει κάποια προεργασία για το θεμα του προπονητή, αυτές τις μέρες;![]()
Θα συναντήσετε τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα;![]()
![]()
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.![]()
![]()
Δε μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».
![]()
Η ακομα καλυτερα.thanos-xanthi έγραψε:η ερωτηση κλειδι ειναι αν εχει κανει καμια προεργασια πανω στο θεμα του προπονητη....
εκει η δημοσιογραφικη πενα δακρυσε απο συγκινηση..
επρεπε να απαντησει, οχι, γιατι ? θελουμε και προπονητη?