Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gpaok έγραψε: Φίλε, Ευρώπη έπαιζε.Καινούριος ήταννε, τον Γκαρσία θα έβαζε να παίξει...ειδικά με το ρόστερ που είχε ΤΟΤΕ. Αν ο γιατρός του είπε οτι είναι ΟΚ, γιατί να μην τον έβαζε;;
Δεν ρωτησα γιατί τον έβαλε αλλα για το πόσο απ τη στιγμή που και οι πέτρες ήξεραν οτι ο παίκτης σ αυτή την ηλικία δε βγάζει 60(χωρίς τραυματισμό).Ο Πάμπλο είχε πει οτι μπορώ 45'.Και όλοι είδαμε οτι στο β' δε μπορούσε.
lefis έγραψε: τι κερδισε ο δωνης με τον να μην εχει τον γκαρσια σε καποιους αγωνες
Ίσως επειδή δε βόλευε στο ρόμβο που ήθελε να παίξει?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

kataramenos5 έγραψε:
gpaok έγραψε: Φίλε, Ευρώπη έπαιζε.Καινούριος ήταννε, τον Γκαρσία θα έβαζε να παίξει...ειδικά με το ρόστερ που είχε ΤΟΤΕ. Αν ο γιατρός του είπε οτι είναι ΟΚ, γιατί να μην τον έβαζε;;
Δεν ρωτησα γιατί τον έβαλε αλλα για το πόσο απ τη στιγμή που και οι πέτρες ήξεραν οτι ο παίκτης σ αυτή την ηλικία δε βγάζει 60(χωρίς τραυματισμό).Ο Πάμπλο είχε πει οτι μπορώ 45'.Και όλοι είδαμε οτι στο β' δε μπορούσε.
απλα σκεψου να τον εκανε αλλαγη στο ημιχρονο ενω η ομαδα ηδη εχανε 1-0 και ειχε ενα ημιχρονο να διεκδικησει την προκριση.
καλυτερα να μη γυρνουσε θεσσαλονικη.
με ποιον θα κηνυγουσε το ματς? με τον κατσε?
να πω οτι ηταν το σκορ κανα 0-3 και τον κρατησε μεσα οκ.
αλλα βρισκομασταν με την πλατη στον τοιχο.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ηξερε ότι ο Γκαρσία ήταν για ένα ημίχρονο αλλά τον άφησε μέσα για να μην τον κράξουν!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

trel@menos έγραψε: με ποιον θα κηνυγουσε το ματς? με τον κατσε?
Αφου ο άνθρωπος δε μπορούσε πλεον.Με παίκτη λιγότερο παίζαμε.Με κουτσό Γκαρσία θα κυνηγούσε το μάτς ρε παιδιά?Τι να πώ, μπορεί να το βλέπω εγώ λάθος και η εμπάθεια μου να με τυφλώνει καμια φορα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αφηστε τις μακακιες περι Γκαρσια κ.α
παρτε το διπλο ρε , για τον ΛΑΟ και την ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Την τεράστια διαφορα ποιότητας να την δείξουν στο σάπιο μήλο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

kataramenos5 έγραψε:
trel@menos έγραψε: με ποιον θα κηνυγουσε το ματς? με τον κατσε?
Αφου ο άνθρωπος δε μπορούσε πλεον.Με παίκτη λιγότερο παίζαμε.Με κουτσό Γκαρσία θα κυνηγούσε το μάτς ρε παιδιά?Τι να πώ, μπορεί να το βλέπω εγώ λάθος και η εμπάθεια μου να με τυφλώνει καμια φορα.
βρε δεν διαφωνω σ αυτο που λες. αλλα να στο θεσω αλλιως.
εσυ αν ησουν νεος προπονητης στον ΠΑΟΚ κι ειχες μια τετοια κατασταση που στην κυριολεξια καιγεται ο λωκος μας και παιζεις τη μιση χρονια τι θα εκανες?
θα εκανες αλλαγη τον γκαρσια στο ημιχρονο γιατι ηταν ανετοιμος?
παικτες με προσωπικοτητα σαν τον γκαρσια παιρνουν τετοια ματς. ακομα και τραυματιες.
αυτο που προσωπικα πιστευω ειναι οτι ο δωνης τον κρατησε μεσα σε μια κινηση απελπισιας καθως παιζαμε τη μιση χρονια σ εκεινον τον αγωνα. δεν ειχε την πολυτελεια να σκεφτει τι θα συμβει στο μελλον αν...
δεν το εκανε δηλαδη για να τον καψει. αλλα ακομα και να ηθελε να τον καψει δεν θα το εκανε σε τετοιο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

trel@menos έγραψε:[
παικτες με προσωπικοτητα σαν τον γκαρσια παιρνουν τετοια ματς. ακομα και τραυματιες.
Κατ εμέ στη θέση που παίζει ,τραυματίας δε κερδίζει κανένα ματς.Τέλος απο μένα .
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

angelheart έγραψε: Θέλω να ξέρω απλά, οτι λειτουργούμε ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Θέλω να ΔΩ οτι λειτουργούμε.

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ = ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Για ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Για την ώρα αυτό δεν ισχύει.
Είναι 100% αληθές μας αρέσει ή όχι.
Και φυσικά δεν ευθύνεται μόνο ο Δώνης γι αυτό.
prophecyy

Δημοσίευση από prophecyy »

danirifle έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε το δώνη και του λέτε να πάρει λομπού, είστε σίγουροι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο υπεύθυνος που μένει εκτός ο γκαρσία?

ελπίζω να είστε, γιατί αλλιώς θα πέσουν οι κωλοτούμπες του αιώνα εδώ μέσα

και ΑΝ είναι έτσι, ο γκαρσία που είναι αρχιδάτος, γιατί δε βγαίνει να τον ξεμπροστιάσει?

εγώ επειδή δεν ξέρω τί παίζεται, θα περιμένω να ακούσω τί θα πουν και οι 2 στον κόσμο και από κει θα κρίνω.

(κάποιοι έχετε ξεφύγει. τενεκέ ξεγάνωτο είπε ο άλλος τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και μιλάμε για οπαδικό σάιτ... λυπάμαι)
Ειλικρινα χωρις καμια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης ή δικαιολογησης, υποθετω οτι η ενσταση σου εχει να κανει περισσοτερο με το θεσμο του προπονητη και λιγοτερο με το Δωνη. Αντιλαμβανομαι τη λογικη αυτη και μερικως την συμμεριζομαι αλλα επιτρεψε μου να σου εξηγησω τη δικη μου. Ο θεσμος του προπονητη του ΠΑΟΚ οντως ειναι ιερος. Αυτο δε σημαινει οτι ο εκαστοτε προπονητης βρισκεται στο απυροβλητο, αλιμονο μας αν ηταν ετσι. Αντιθετως, γι'αυτον ακριβως το λογο, προκειται για ιεροσυλια η παρουσια του στη θεση αυτη. Δηλαδη, στον καταλογο των προπονητων, αναμεσα σε Lorant, Shannon, Skocik, Bajevic, Αναστασιαδη, Santos, Boloni και αλλους, φιγουραρει το ονομα του Δωνη (και του Χαβου, και του Beretta, και του Fringer). Το γεγονος αυτο απο μονο του ειναι ελλειψη σεβασμου προς το θεσμο του προπονητη. Και εν παση περιπτωσει, δεν του εβρισα τη μανα. Τοuch me, not! Τενεκε τον αποκαλεσα. Μηπως τις σαρδελες δεν τις λεγαμε σαρδελες; Ο ιδιος ο προπονητης τους το ειχε πει, o καρπουζας.

Τέλος παντων, ανακαλω. Τωρα για την ταμπακιερα, ο Δωνης ειναι ο τελευταιος απο τον οποιο θα ζητηθουν ευθυνες. Φυσικα και δεν ειναι αυτος υπευθυνος. Ο ανθρωπος δε μπορει να μαζεψει το σπιτι του, τον ΠΑΟΚ θα χειραγωγησει; Υπευθυνοι ειναι εκεινοι που μικραινουν την ομαδα με τις επιλογες τους, εκεινοι που ειναι φυγοπονοι, εκεινοι που βγαζουν στο καρφι μεσω των μμε παικτες και προπονητες με σκοπο να τους διωξουν, αλλα το σταματαω εδω γιατι θα ξεφυγει πολυ το θεμα. Ο Δωνης δεν ηρθε ουρανοκατεβατος, καποιος τον εφερε και καποιος τον κραταει. Προφανως, ο πρωτος δε θελει να εκτεθει για την επιλογη του και ο δευτερος απλα περιμενει την καταλληλη στιγμη. Κοινως, ο Δωνης είναι σαν ενα βαζο μαρμελαδα που δε μας αρεσει αλλα το κραταμε στο ντουλαπι για να μη φανει αδειο το ραφι. Απλα περιμενουμε την ημερομηνια ληξης.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ
ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ

πληροτητα ροστερ το καλοκαιρι,ταλεντα,μεταγραφες αμυντικων,αποκλεισμος απο ραπιντ,διπλη υποτροπη Γκαρσια,κλαρινα απο καφενεια,δηλωσεις περι μη ποιοτικων αμυντικων,μη στηριξη παικτων μετα απο στραβες,δηλωσεις για 2-3 μεσοεπιθετικους,μη χρησιμοποιηση Ποποβιτς-Παναγιωτουδη σε θεσεις που ποναμε (ο κων/δης παιζει επειδη ο ετο ειναι για δρομο και δεν εχεις αλλον),μανουρες με Γκαρσια,κτλ κτλ...

ας γραψει καποιος τα θετικα της χρονιας του γιατι εγω δεν βρισκω
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Ας ελπίσουμε να βρεθεί απόψε το πρώτο...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

@ kataramenos5, αδερφέ με κάλυψε με την απάντησή του ο τρελαμένος.
νομίζω ότι σε τέτοιο ματς (ραπιντ), ο κάθε προπονητής θα στηριζόταν στο γκαρσία.
ίσως και αν τον έβγαζε να κατέρεε η ομάδα.
σε περίπτωση αλλαγής του στο ημίχρονο τί θα λέγαμε εμείς? "καλά ρε τον γκαρσία έβγαλε? τον αρχηγό? την ψυχή της ομάδας? το μόνο που έχει τόσες ευρωπαικές παραστάσεις?"
δε λέω ότι καλά έκανε και τον κράτησε, ωστόσο δικαιολογώ τη σκέψη του ως ένα βαθμό.
αποκλείω φυσικά το ενδεχόμενο να ήθελε να του κάνει ζημιά

@ prophecyy η ένστασή μου έχει να κάνει όντως με το θεσμό του προπονητή. ο συγκεκριμένος ομως, όχι μόνο δε βρίσκεται στο απυρόβλητο, αντιθέτως βάλλεται από παντού! όσον αφορά το αν είναι ιεροσυλία η παρουσία του σε αυτή τη θέση, αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα. πχ εσύ κατέταξες τον μπολόνι στη λίστα των μεγάλων προπονητών του ΠΑΟΚ. μαζί με σάνον και λόραντ και σάντος. για μένα ο μπολόνι δε τους φτάνει ούτε στο νύχι του ποδιού τους.
αυτό που γράφεις για την ταμπακιέρα, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά καταλαβαίνω ότι πάνω στην ένταση χτυπάμε το σαμάρι και όχι το γάιδαρο. εξάλλου γίνεται συνεχώς και με παίχτες της ομάδας, το έχω κάνει και γω πολλάκις.

υγ. σε μια ομάδα που διαγιγνώσκεται πρόβλημα, φεύγουν ή οι παίχτες ή ο προπονητής. στις περισσότερες περιπτώσεις φεύγει ο προπονητής, γιατί το να αλλάξουν οι παίχτες είναι πολυδάπανο. στον ΠΑΟΚ του σαββίδη όμως φαίνεται πως μέχρι στιγμής υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν οι παίχτες. αυτό δείχνει ο ιβάν με τις κινήσεις του. περισσότερο κινδυνεύουν τα συμβόλαια και η θέση των ποδοσφαιριστών, παρά ο προπονητής. αυτό βλέπω εγώ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+123456
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

prophecyy έγραψε:
danirifle έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε το δώνη και του λέτε να πάρει λομπού, είστε σίγουροι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο υπεύθυνος που μένει εκτός ο γκαρσία?

ελπίζω να είστε, γιατί αλλιώς θα πέσουν οι κωλοτούμπες του αιώνα εδώ μέσα

και ΑΝ είναι έτσι, ο γκαρσία που είναι αρχιδάτος, γιατί δε βγαίνει να τον ξεμπροστιάσει?

εγώ επειδή δεν ξέρω τί παίζεται, θα περιμένω να ακούσω τί θα πουν και οι 2 στον κόσμο και από κει θα κρίνω.

(κάποιοι έχετε ξεφύγει. τενεκέ ξεγάνωτο είπε ο άλλος τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και μιλάμε για οπαδικό σάιτ... λυπάμαι)
Ειλικρινα χωρις καμια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης ή δικαιολογησης, υποθετω οτι η ενσταση σου εχει να κανει περισσοτερο με το θεσμο του προπονητη και λιγοτερο με το Δωνη. Αντιλαμβανομαι τη λογικη αυτη και μερικως την συμμεριζομαι αλλα επιτρεψε μου να σου εξηγησω τη δικη μου. Ο θεσμος του προπονητη του ΠΑΟΚ οντως ειναι ιερος. Αυτο δε σημαινει οτι ο εκαστοτε προπονητης βρισκεται στο απυροβλητο, αλιμονο μας αν ηταν ετσι. Αντιθετως, γι'αυτον ακριβως το λογο, προκειται για ιεροσυλια η παρουσια του στη θεση αυτη. Δηλαδη, στον καταλογο των προπονητων, αναμεσα σε Lorant, Shannon, Skocik, Bajevic, Αναστασιαδη, Santos, Boloni και αλλους, φιγουραρει το ονομα του Δωνη (και του Χαβου, και του Beretta, και του Fringer). Το γεγονος αυτο απο μονο του ειναι ελλειψη σεβασμου προς το θεσμο του προπονητη. Και εν παση περιπτωσει, δεν του εβρισα τη μανα. Τοuch me, not! Τενεκε τον αποκαλεσα. Μηπως τις σαρδελες δεν τις λεγαμε σαρδελες; Ο ιδιος ο προπονητης τους το ειχε πει, o καρπουζας.

Τέλος παντων, ανακαλω. Τωρα για την ταμπακιερα, ο Δωνης ειναι ο τελευταιος απο τον οποιο θα ζητηθουν ευθυνες. Φυσικα και δεν ειναι αυτος υπευθυνος. Ο ανθρωπος δε μπορει να μαζεψει το σπιτι του, τον ΠΑΟΚ θα χειραγωγησει; Υπευθυνοι ειναι εκεινοι που μικραινουν την ομαδα με τις επιλογες τους, εκεινοι που ειναι φυγοπονοι, εκεινοι που βγαζουν στο καρφι μεσω των μμε παικτες και προπονητες με σκοπο να τους διωξουν, αλλα το σταματαω εδω γιατι θα ξεφυγει πολυ το θεμα. Ο Δωνης δεν ηρθε ουρανοκατεβατος, καποιος τον εφερε και καποιος τον κραταει. Προφανως, ο πρωτος δε θελει να εκτεθει για την επιλογη του και ο δευτερος απλα περιμενει την καταλληλη στιγμη. Κοινως, ο Δωνης είναι σαν ενα βαζο μαρμελαδα που δε μας αρεσει αλλα το κραταμε στο ντουλαπι για να μη φανει αδειο το ραφι. Απλα περιμενουμε την ημερομηνια ληξης.
+43(χρονια ατιτλοι...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”