danirifle έγραψε:όλοι εσείς που κράζετε το δώνη και του λέτε να πάρει λομπού, είστε σίγουροι ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο υπεύθυνος που μένει εκτός ο γκαρσία?
ελπίζω να είστε, γιατί αλλιώς θα πέσουν οι κωλοτούμπες του αιώνα εδώ μέσα
και ΑΝ είναι έτσι, ο γκαρσία που είναι αρχιδάτος, γιατί δε βγαίνει να τον ξεμπροστιάσει?
εγώ επειδή δεν ξέρω τί παίζεται, θα περιμένω να ακούσω τί θα πουν και οι 2 στον κόσμο και από κει θα κρίνω.
(κάποιοι έχετε ξεφύγει. τενεκέ ξεγάνωτο είπε ο άλλος τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και μιλάμε για οπαδικό σάιτ... λυπάμαι)
Ειλικρινα χωρις καμια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης ή δικαιολογησης, υποθετω οτι η ενσταση σου εχει να κανει περισσοτερο με το θεσμο του προπονητη και λιγοτερο με το Δωνη. Αντιλαμβανομαι τη λογικη αυτη και μερικως την συμμεριζομαι αλλα επιτρεψε μου να σου εξηγησω τη δικη μου. Ο θεσμος του προπονητη του ΠΑΟΚ οντως ειναι ιερος. Αυτο δε σημαινει οτι ο εκαστοτε προπονητης βρισκεται στο απυροβλητο, αλιμονο μας αν ηταν ετσι. Αντιθετως, γι'αυτον ακριβως το λογο, προκειται για ιεροσυλια η παρουσια του στη θεση αυτη. Δηλαδη, στον καταλογο των προπονητων, αναμεσα σε Lorant, Shannon, Skocik, Bajevic, Αναστασιαδη, Santos, Boloni και αλλους, φιγουραρει το ονομα του Δωνη (και του Χαβου, και του Beretta, και του Fringer). Το γεγονος αυτο απο μονο του ειναι ελλειψη σεβασμου προς το θεσμο του προπονητη. Και εν παση περιπτωσει, δεν του εβρισα τη μανα. Τοuch me, not! Τενεκε τον αποκαλεσα. Μηπως τις σαρδελες δεν τις λεγαμε σαρδελες; Ο ιδιος ο προπονητης τους το ειχε πει, o καρπουζας.
Τέλος παντων, ανακαλω. Τωρα για την ταμπακιερα, ο Δωνης ειναι ο τελευταιος απο τον οποιο θα ζητηθουν ευθυνες. Φυσικα και δεν ειναι αυτος υπευθυνος. Ο ανθρωπος δε μπορει να μαζεψει το σπιτι του, τον ΠΑΟΚ θα χειραγωγησει; Υπευθυνοι ειναι εκεινοι που μικραινουν την ομαδα με τις επιλογες τους, εκεινοι που ειναι φυγοπονοι, εκεινοι που βγαζουν στο καρφι μεσω των μμε παικτες και προπονητες με σκοπο να τους διωξουν, αλλα το σταματαω εδω γιατι θα ξεφυγει πολυ το θεμα. Ο Δωνης δεν ηρθε ουρανοκατεβατος, καποιος τον εφερε και καποιος τον κραταει. Προφανως, ο πρωτος δε θελει να εκτεθει για την επιλογη του και ο δευτερος απλα περιμενει την καταλληλη στιγμη. Κοινως, ο Δωνης είναι σαν ενα βαζο μαρμελαδα που δε μας αρεσει αλλα το κραταμε στο ντουλαπι για να μη φανει αδειο το ραφι. Απλα περιμενουμε την ημερομηνια ληξης.