συμφωνω...!!!κολοφαρδοι..παλι καλα τωρα το εφαγαν ομως..παντως τετοιο πεναλντι ουτε εγω δεν βαραω..Odi έγραψε:E τι κωλόφαρδοι είναι αυτοί ρε π@υστη μου..Πέναλτυ είναι αυτό ρε παπάρα Ουκρανέ??Είναι δυνατόν??Ενα αυτό και ένα στην Ρωσία..Ελεος πια..Και σε μας πέρσυ η πουτ@ν@ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κρέσιτς..Ελεος..
ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
Zωή άλλαξα γνώμη αλλά μην το δέσεις και κόμπο..Ουκρανέ είσαι μορφή.Κ εσύ όμως μην το πάρεις πάνω σου.
Zωή άλλαξα γνώμη αλλά μην το δέσεις και κόμπο..Ουκρανέ είσαι μορφή.Κ εσύ όμως μην το πάρεις πάνω σου.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Άσχετο αλλά μόλις νικήσαμε τον Άρη στο μπάσκετ και προκριθήκαμε στον τελικό στο παιδικό, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή! 55-46 το τελικό.

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Είδατε κάρμα. Πούτσα λογικά. Και πολύ κράτησε. Πόσος κώλος πια. 

DC έγραψε:Ο γάβρος έγινε μια κλάση πάνω από τις άλλες ομάδες με τα κάλπικα πρωταθλήματα που παίρνει και τον βιασμό των υπόλοιπων ομάδων.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ ποτέ την ανωτερότητα αυτής της πουστρομάδας.
Ααααααααααααααααααααααααααααααμήν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Πέμ 15 Μαρ 2012, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
ΕΤΣΙ.Μια φορά στα 50 χρόνια ευρωπαική πορεία και σ αυτήν πο@τσ@ από μια Μέταλιστ.
Ο τελικός τι ώρα γίνεται στο Βουκουρέστι .?
Άντε γιατί πολύ μας τα ζάλισαν με την ομάδα που είναι φορμαρισμένη,και δεν δέχεται γκολ, και έχει τεράστιες αντοχές, και πρέσαρει, και πιέζει, και βάζει γκολ,και θα πάει τελικό και
παρτε τα @@@ μου τώρα κωλόγαυροι..!!
Άντε γιατί πολύ μας τα ζάλισαν με την ομάδα που είναι φορμαρισμένη,και δεν δέχεται γκολ, και έχει τεράστιες αντοχές, και πρέσαρει, και πιέζει, και βάζει γκολ,και θα πάει τελικό και
παρτε τα @@@ μου τώρα κωλόγαυροι..!!
- cristiano4
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ρε εγώ έβαλε στο 94 live steram γιατί δεν αλλάζει η τβ μου κανάλι, χαλασμένο τηλεκοτρόλ και βλέπω το σκορ 2-2 και χέστηκα. Λέω τι κώλοι ρε είναι αυτοί. Στο 94 το βάλαν. Και μετά βλέπω αγκαλιές από τους παίχτες της Μένταλιστ και λεώ οκ το συνολικό έγραψε.

Χαχαχαχαχα!!! Έεεεετσι, χωρίς σως!!
Πολύ το ευχαριστήθηκα, όχι μόνο επειδή έχασαν, αλλά επειδή έχασαν με τέτοιο τρόπο!!
ΥΓ. Φέρτε το ΠΑΟΚτσάκι το Σέρβο ρε! Γουστάρω πανηγυρισμό! Παρτιζάνος φουλ πρέπει να είναι, χαχα!
Πολύ το ευχαριστήθηκα, όχι μόνο επειδή έχασαν, αλλά επειδή έχασαν με τέτοιο τρόπο!!
ΥΓ. Φέρτε το ΠΑΟΚτσάκι το Σέρβο ρε! Γουστάρω πανηγυρισμό! Παρτιζάνος φουλ πρέπει να είναι, χαχα!