Φανέλα ΠΑΟΚ
- Καπετάνιος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Παντως κι εγω εχω κατασταλαξει στο οτι οι ριγες πρεπει να ειναι ακριβως οπως ειναι στο σημα. Χοντρες και η μεσαία ριγα να ειναι λευκη. Ειναι ο κλαυτερος συνδιασμος για μενα.
Απο εκει και περα πραγματα στα οποια εχουμε λιγο πολυ συμφωνησει ολοι, ριγες και στα μανικια, ριγες και στην πλατη και οχι κουτια.
Και προσωπικα προτιμω μαυρο παντελονακια αλλα με ασπρο στο πλαι και ασπρες επισης καλτσες.
Απο εκει και περα πραγματα στα οποια εχουμε λιγο πολυ συμφωνησει ολοι, ριγες και στα μανικια, ριγες και στην πλατη και οχι κουτια.
Και προσωπικα προτιμω μαυρο παντελονακια αλλα με ασπρο στο πλαι και ασπρες επισης καλτσες.
Δοκιμάστε να βάλετε και την ποιότητα στα 144p, θα έχει λιγότερα data να streamαρει, βελτιώνει λίγο την κατάσταση...
Ας μάθει για το εκπληκτικό ανταρτικο των Ποντίων και μια ξεχασμενη δυστυχώς ιστορίαKap έγραψε:Αυτό που ο καθένας που έχει μια άποψη πιστεύει ότι εκπροσωπεί και άλλα δύο εκατομύρρια κόσμου, με ξεπερνάει ρε μάγκα. Χαλαρώστε, μια μπλούζα είναι (αν είναι τελικά έτσι) δεν θα μας βάλουν να περάσουμε και στίβο μάχης. Και τέλος πάντων απόγονος προσφύγων είσαι, δεν είσαι ο ίδιος πρόσφυγας. Μόνος ιστορίες έχεις ακούσει (αν έχεις ακούσει). Σου είπε κανείς ότι οι πρόγονοι μας (πρόσφυγες) δεν πολέμησαν τους τούρκους στην Μικρά Ασία ή στον Πόντο για να μην τους πουν στρατόκαυλους; Δεν θέλω να σου το χαλάσω, εάν είσαι πόντιος, αλλά οι Πόντιοι πάντα ήταν πολεμικός λαός.curtis έγραψε:τι στρατιωτικες παπαριες ειναι αυτες?προσφυγες ειμαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!ουτε για πλακα στρατογκαβλοι αλλου εδω ειναι Π.Α.Ο.Κ!!!!!
Αφήστε την πολιτική έξω από τον ΠΑΟΚ μας
- Καπετάνιος
- Καπετάνιος
- pirate_salonica
3 λεπτά θέλει, δεν αρκούν10 δευτερόλεπτα...Καπετάνιος έγραψε:λυση: βαλτε το 10 δευτερολεπτα πισω

Αν θέλετε να γράφω στο αντίστοιχο τοπικ,τώρα που θα έχω χρόνο...eorptol έγραψε:Ας μάθει για το εκπληκτικό ανταρτικο των Ποντίων και μια ξεχασμενη δυστυχώς ιστορίαKap έγραψε:Αυτό που ο καθένας που έχει μια άποψη πιστεύει ότι εκπροσωπεί και άλλα δύο εκατομύρρια κόσμου, με ξεπερνάει ρε μάγκα. Χαλαρώστε, μια μπλούζα είναι (αν είναι τελικά έτσι) δεν θα μας βάλουν να περάσουμε και στίβο μάχης. Και τέλος πάντων απόγονος προσφύγων είσαι, δεν είσαι ο ίδιος πρόσφυγας. Μόνος ιστορίες έχεις ακούσει (αν έχεις ακούσει). Σου είπε κανείς ότι οι πρόγονοι μας (πρόσφυγες) δεν πολέμησαν τους τούρκους στην Μικρά Ασία ή στον Πόντο για να μην τους πουν στρατόκαυλους; Δεν θέλω να σου το χαλάσω, εάν είσαι πόντιος, αλλά οι Πόντιοι πάντα ήταν πολεμικός λαός.curtis έγραψε:τι στρατιωτικες παπαριες ειναι αυτες?προσφυγες ειμαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!ουτε για πλακα στρατογκαβλοι αλλου εδω ειναι Π.Α.Ο.Κ!!!!!
Αφήστε την πολιτική έξω από τον ΠΑΟΚ μας

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ΠΡοφανώς οι γραμμές στο Makedonia Palace πάνε ΣΚ@Τ@...
Άσχετο, αλλά άκουσα τα χειρότερα και για τα δωμάτια...90Ε και είναι ΧΑΛΙΑ με παλιά έπιπλα μέσα...
Ιβάν, τσιφούτη, τα έδωσες όλα για τα χρέη, φτιάξε ρε και τα δωμάτια
ΥΓ Πλάκα κάνω, ηρεμήστε (τα δωμάτια είναι όντως χάλια)
Άσχετο, αλλά άκουσα τα χειρότερα και για τα δωμάτια...90Ε και είναι ΧΑΛΙΑ με παλιά έπιπλα μέσα...

ΥΓ Πλάκα κάνω, ηρεμήστε (τα δωμάτια είναι όντως χάλια)
- charlie_pace