Μαααα δεν θα ήταν... Ώρε δούλεμα από παντού...ΜΜΕ,ΦΛ και πάει λέγοντας

ελπιζω τουλαχιστον να εχει την δικη μας υπομονη και ο γιοβαMANIAKOS έγραψε:και η σημερινη εξελιξη ειναι οτι εξελιξη θα χουμε σε 2 μερες.......
''αν καταφερω να μαζεψω τα λεφτα για τα εισητηρια'' προσθετω εγω...Athens έγραψε:"Δεν μπόρεσα να έρθω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, κατεβείτε στην Αθήνα με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα να μιλήσουμε εδώ" (!) φέρεται να είπε ο φερόμενος ως "επενδυτής" στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο από τον Φλωρίδη.![]()
![]()
Ο τελευταίος φέρεται να είπε στον Κατσαρή, αφού δεν μπορούν να κατέβουν αυτοί στην Αθήνα, τότε θα προσπαθήσει αυτός να έρθει μέσα στην εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. "Θα κοιτάξω να έρθω την Τετάρτη", φέρεται να είπε!![]()
Μπα. Θελει να κανει "το" ταττου γιατι τοσο καιρο μας πουλουσε παπα οτι εχει ταττου και σου λεει κατσε να το κανω τωρα για να το δουν και να με πιστεψουν.PAPA TSIBIKOS έγραψε:Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε ραντεβού για νέο τατού την νέα Τούμπα.
Θέλει να εντυπωσιάσει τον Θανασάκη.
Εγώ πάλι είμαι τρομαγμένος...αγγληστί.... I'm afraid.........Aureliano Buendia έγραψε:....
Τρέμω από την αγωνία μου.
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε ραντεβού για νέο τατού την νέα Τούμπα.