Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

προς υπερασπιση μου στο αιφον φαινοτανε αλλα πηγα στο λαπτοπ και δεμ εδειχνε

το διορθωσα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα ρε δε σε ειπαμε και καμπουρη. :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:mrgreen: :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γελας.....................καμπουρη.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πρόταση: Κλειδώστε όλα τα τόπικ των παικτών, να βρούμε όλοι την υγειά μας.
Μιλάω σοβαρότατα και δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδαίτερες αναλύσεις.
8-)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και πως θα προωθει την πραματεια ο Μανιακος ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ας γράφει μόνο αυτός και οι μπλε. Άντε και ο Dinosavros. :twisted:
ΟΚ από μένα. Το δέχομαι. :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν ειμαστε δικαιοι και νηφαλιοι στις κριτικες μας προς ΟΛΟΥΣ (οχι τυφλα καλοπροαιρετοι/μεροληπτικοι με καποιους και υπερβολικα αυστηροι ή εστω δικαιοι με αλλους), χωρις ισοπεδωτικες και απαξιωτικες λογικες, χωρις να παρασερνομαστε απο τυχον συμπαθειες/αντιπαθειες αλλα και οσα ακουμε απ΄τον καθε αρδ, αν δεν περιχαρακωνομαστε σε στρατοπεδα με το παραμικρο και δεν ταυτιζουμε την καθε κριτικη (ισορροπημενη με επιχειρηματα και συνυπολογιζοντας τα οποια ελαφρυντικα) με αρδομπαρουφες,
τοτε ολα θα ειναι καλυτερα ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε μου .... πιάσε όλα τα τόπικ των παικτών και θα δεις ότι κι εσύ θα αμφιβάλλεις με αυτά που έγραψες. :lol:
Χολή, απαξίωση, ισοπέδωση, μηδενισμοί, αφορισμοί, εμπάθειες, αντιπάθειες, ειρωνίες, βρισιές, κοροϊδίες, κακοπροαίρετα (για να μην πω κακόβουλα) σχόλια, κόντρες, τσακωμοί, ζήλεια, μισαλλοδοξία, εξυπνάδες, ξερολίαση .... ΜΙΣΟΣ ρε φίλε .... ΜΙΣΟΣ. Αυτό εισπράττω εγώ.
Από "παιδιά που αγαπούν την ομάδα αλλά είναι σκασμένα από τον ήττα ... αλλά ΠΑΟΚ είναι".
Πραγματικά, τόση "αγάπη" εγώ δεν την αντέχω. :(
Γι αυτό και γράφω σπάνια σε αυτά τα τόπικ, όπως και σπάνια τα διαβάζω πλέον.

Μιλάω λοιπόν σοβαρά όταν λέω να κλειδωθούν τα τόπικ των παικτών.
Η όποια κριτική μπορεί να γίνεται και στα τόπικ των αγώνων.
Ξέρω ότι δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτή η πρότασή μου, αλλά ΩΦΕΙΛΩ να την καταθέσω.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

DC έγραψε:Πρόταση: Κλειδώστε όλα τα τόπικ των παικτών, να βρούμε όλοι την υγειά μας. 8-)
Είμαστε ικανοί να τσακωνόμαστε ακόμα και στο καφενείο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αποχωρησουν ουτε ο sera ουτε ο despe,που αν μη τι αλλο παρα τις διαφωνιες μου μαζι τους ειναι απο τις ενδιαφερωντες φωνες εδω μεσα και τα ποστ τους δεν περνανε αδιαφορα και ειδικα το θεμα με τον sera δεν καταλαβα πως προεκυψε,πραγματικα δεν υπηρχε λογος για παρατηρηση εκ μερους του Ντινου οπως βεβαια και η αντιδραση του sera ηταν καπως υπερβολικη.Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στο φορουμ και η προσπαθεια των διαχειριστων θα επρεπε να εχει κατευθυνση τις σχεσεις μεταξυ των μελων του και το κλιμα εντος φορουμ,οχι την υπερασπιση ακριβοπληρωμενων επαγγελματιων.Μας καταστρεφουν τις Κυριακες παικτες που παιρνουν καποιες εκατονταδες χιλλιαδες ευρω και η αναγκη μας ειναι να υπερασπισουμε αυτους αντι εμας;
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Συμφωνώ με το Joshua, δεν υπάρχει λόγος για αποχωρήσεις ρε παιδιά και ειδικά πάνω στα νεύρα. Θα τη βρούμε την άκρη και εμεις (όπως και η ομάδα), που θα πάει; :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Απαντώ, λοιπόν, γιατί έγινε αυτό το «έγκλημα»: η παρατήρηση!

Κανείς δεν είπε ποτέ να μην γίνεται κριτική για την απόδοση του κάθε παίκτη στον αγώνα. Προχθές ο Γλύκος ήταν κακός και δικαίως τα «άκουσε». Και γω του τα ‘ψαλα, όπως έκανα πιο παλιά και στον Σάμπο, στον Όλσεν και στον Κόστα. Ο Γλύκος δεν πιάνει την ευκαιρία αυτή από τα μαλλιά και δείχνει ότι, τελικά, αυτή τη στιγμή η ομάδα πονάει στη θέση 1. Γι΄αυτό είμαστε όλοι εδώ: για να κάνουμε κριτική και να συζητάμε. Και στα καλά και στα άσχημα.

Εγώ πήρα αφορμή από το μηδενισμό που κάνει ο φίλος o Σεραφείμ για ακόμα μία φορά: «πολύ χαμηλού επιπέδου» και του είπα ότι είναι λάθος και ότι δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε κάποιον. Η άποψή του αυτή επαναλαμβάνεται με κάθε ευκαιρία και ζήτησα αυτό να σταματήσει. Μάλιστα… πιστεύω ότι επιτείνουμε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει. Το βλέπουμε πεντακάθαρα και στο γήπεδο αυτό. Φέτος ο Τζαβέλλας και ο Τζιόλης σκίζονται για την ομάδα, όμως με το πρώτο λάθος πέφτουν μπινελίκια και αφορισμοί στο γήπεδο. Το ίδιο και στον Γλύκο. Εμάς αυτό το κλίμα δεν μάς αρέσει να το συντηρούμε και να το διαιωνίζουμε. Προς τούτο και η παρατήρηση, η οποία ήταν ηπιότατη.

Η δε αντίδρασή του υπερβολική. Εγώ δεν ζήτησα από κανένα να συμφωνήσει μαζί μου. Ζήτησα να μην εμμένουμε σε γενικούς μηδενισμούς και επαναλαμβανόμαστε. Δεν του είπα ποτέ ότι η άποψή του με ξεπερνά και ότι δεν βρίσκω λογική. Δηλαδή η σύσταση να μην συντηρούμε αρνητικό κλίμα εις βάρος κάποιου, δεν έχει λογική και βάση; Τόσο κακό είναι αυτό και ένιωσε τόσο θιγμένος; Ας ανατρέξει κάποιος στα σχόλια του φίλου και θα δει καθαρά την εμπάθεια προς τον Γλύκο.

Τέσσερα χρόνια στην κεντρική και δύο στο φόρουμ, τι δείγματα έχω δώσει εγώ; Ότι δεν δέχομαι να εκφράζει ο άλλος την άποψή του ή ότι όλες οι απόψεις πρέπει να εκφράζονται με μέτρο; Το να εκφράζει ο άλλος συνεχώς εμμονές και ισοπεδωτικές απόψεις και να δέχεται παρατήρηση γι΄αυτό είναι κακό; Είναι αντιδημοκρατικό;

Υπερβολική αντίδραση για μια απλή παρατήρηση και από τον Σέρα και από τον Ντεσπέ. Μιλάμε για σύσταση και όχι για τιμωρία, φυσικά, που τότε εγώ θα ήμουν ο άδικος και ο υπερβολικός. Δηλαδή, δεν έχω το δικαίωμα να κάνω μία παρατήρηση, όταν κρίνω ότι κάτι δεν πάει καλά;

Δεν ανέχομαι τις προσβολές, το ύφος και το να μην μου αναγνωρίζει κάποιος την καλή πρόθεση. Γενικά μιλώ και όχι για τον Σεραφείμ, με τον οποίο είναι η πρώτη φορά που έχω θέμα με το ύφος της αντίδρασής του. Ποτέ άλλοτε δεν είχα θέμα. Φαντάζομαι και ο ίδιος μαζί μου.

Καλώ τα δύο παιδιά να επιστρέψουν, διότι με την αποχώρηση δεν λύνονται τα προβλήματα. Δεν είμαι εδώ για να στερώ σε κάνεναν το δικαίωμα να γράφει για την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Εδώ είμαι για να ελέγχω κάποια πράγματα, για να βρίσκουμε λύσεις και να μπορούμε να συνεννοούμαστε.

Θα επαναλάβω, για άλλη μία φορά, ότι εφόσον υπάρχουν αντιδράσεις για την εν γένει συμπεριφορά και τον τρόπο που προσπαθώ να συντονίζω τις συζητήσεις, από άτομα των οποίων το επίπεδο εδώ μέσα δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, τότε θα αποχωρήσω από το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.Ρε αντε απο δω ολοι το χετε παραξηλώσει με τις αποχωρησεις.
Με μαλωσε ο κακος Ντινος αποχωρω. Ειμαι ευγενικη ψυχη (Ντινος ειναι αυτος) και θιχτηκα που αποχωρει ο sera,αποχωρω.Ειμαι ο Ντεσπε και ..(δε ξερω γιατι).. αποχωρώ.Σα παιδακια κανετε γκοτζαμ μαντραχαλοι.
Επι του θεματος δε θυμαμαι τα κειμενα του Sera ουτε του Ντεσπε αλλα γενικως μιλώντας αυτη η συνεχομενη επαναληψη απαξιωτικων χαρακτηρ. ενοχλει.Σκεφτειτε λιγο οτι για καποιον αλλο ο Γλυκος,κοντος :mrgreen: Σαμπο κλπ ειναι το πουλεν του .Ε οπως και να το κανεις αυτη η επαναληψη σε μπριζωνει.Ξανα λεω οτι δε γραφω για το sera μιας και δε το προσεξα στα δικα του κειμενα in real time,την αναφορα στο Γλυκο απ την παρατηρηση του Ντινου την επιασα .

obanebane έγραψε: Μετα το = μανιακε. :lol:
Και να φανταστεις το κανα παραθεση, το ειδα, το κανα copy ,το παιξα αλλα δε καταλαβα το λαθος.
Μας εχει μπερδεψει τελειως. :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Bagheera έγραψε:
DC έγραψε:Πρόταση: Κλειδώστε όλα τα τόπικ των παικτών, να βρούμε όλοι την υγειά μας. 8-)
Είμαστε ικανοί να τσακωνόμαστε ακόμα και στο καφενείο :mrgreen:
Αφηστε τις μ@λ@κιες και καθηστε στον κωλο σας.

Το καφενειο ειναι "ιερο" και προσφερεται μονο
για σοβαρες συζητησεις.

:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”