Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Σε λιγο θα δούμε να γράφεται εδώ μέσα,σε φόρουμ φίλων ΠΑΟΚ ,ότι κοιμήθηκε ο Θεός και πήραμε πέρυσι πρωτάθλημα ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ο «Παναθηναικος» που παει καλα με τους παικτες που παιρνει δεν εχει κλεισει αριστερο μπακ και εχει 1 φορ και 2 που θελει να διωξει και 1.5 εξτρεμ. Μαλλον ο δυναμικος παικτης ειναι ο Μπαλντοκ.
- cristiano4
Όποιος παίχτης και να έρθει όσο ποιοτικός και να είναι νωρίτερα από πλευ οφ δεν παίζει και αυτό κάνα 30λεπτο max ,αν έχει περάσει η ομάδα 2 γύρους δεν πρόκειται να αλλάξει ενδεκάδα ο ο λουτσε ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως για φορ θεωρώ πως αργήσαμε λίγο.
Άντε για Μειτε καταλαβαίνω την επιμονή μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Μάλλον χάσαμε χρόνο με τον Δανό.
Άντε για Μειτε καταλαβαίνω την επιμονή μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Μάλλον χάσαμε χρόνο με τον Δανό.
Η τα πράγματα στην αγορά έχουν αλλάξει και έχουμε μείνει ολίγον πίσω.
Θεωρούμε ότι το 1,5 για φορ είναι αρκετό για να σου εξασφαλίσει παικταρα όταν στην πραγματικότητα θα είναι ένα ποσό που θα σε πάει σε ένα ακόμα στοίχημα.
Ο γαύρος πχ στον Ελ Καμπί (μαζί με τα μπόνους) δίνει 2,8εκ το χρόνο για 2 χρόνια.
Τόσο πληρώνονται τα γκολ
Θεωρούμε ότι το 1,5 για φορ είναι αρκετό για να σου εξασφαλίσει παικταρα όταν στην πραγματικότητα θα είναι ένα ποσό που θα σε πάει σε ένα ακόμα στοίχημα.
Ο γαύρος πχ στον Ελ Καμπί (μαζί με τα μπόνους) δίνει 2,8εκ το χρόνο για 2 χρόνια.
Τόσο πληρώνονται τα γκολ
Δεν τον έφερε με 2.8 όμως. Μια χαρά παίκτες μπορούμε να φέρουμε με 1.5
Λίγη προσοχή θέλει και φυσικά και λίγη τύχη.
Λίγη προσοχή θέλει και φυσικά και λίγη τύχη.
Περίμενε να αρχίσει τις μεταγραφαρες ο Κάρυ να δεις τι έχει να γίνει.aivas19 έγραψε:Ο «Παναθηναικος» που παει καλα με τους παικτες που παιρνει δεν εχει κλεισει αριστερο μπακ και εχει 1 φορ και 2 που θελει να διωξει και 1.5 εξτρεμ. Μαλλον ο δυναμικος παικτης ειναι ο Μπαλντοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 12 Ιούλ 2024, 07:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
Οποισδηποτε απο αυτους που ακουστηκαν ειναι καλος παικτης και σιγουρα πολυ καλυτερος του Σαματα.
Πετκοβιτς, Λιβαγια, Τσαλοφ, Πιερο.
Δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος απο αυτους δεν θα εχει 10-15 γκολ στο πρωταθλημα και 3-4 στην Ευρωπη.
Απο την αλλη, ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος να θα ταιριαξει και πως θα αποδοσει ( παντα στα λεφτα που κινουμαστε).
Ας φερουν οποιον μπορουν να τελειωνουμε.
Πετκοβιτς, Λιβαγια, Τσαλοφ, Πιερο.
Δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος απο αυτους δεν θα εχει 10-15 γκολ στο πρωταθλημα και 3-4 στην Ευρωπη.
Απο την αλλη, ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος να θα ταιριαξει και πως θα αποδοσει ( παντα στα λεφτα που κινουμαστε).
Ας φερουν οποιον μπορουν να τελειωνουμε.
O Σαμάτα πιστεύω αποτελεί μιά αποτυχημένη απόπειρα να φέρουμε πρωτοκλασσάτο φόρ, περυσι.
Ο Μεϊτέ απότελεί μια επιτυχημένη στρατηγική να φέρουμε ένα κυριαρχικό χάφ. Δυστυχώς ως δανεικό, άρα η δουλειά εδώ έγινε στο μισό.
Ο Κιρίλ και αυτός ανήκει στις σωστές και προσεκτικές επιλογές που βγήκαν.
Φέτος που πάμε να κάνουμε το ίδιο και φαίνεται να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο, πιστεύω οτι προσπαθούμε να ΜΗΝ φέρουμε έναν ακόμα Σαμάτα (ή Μαρκαντώνη που τον περιμέναμε πώς και πώς να παίξει). Είναι ξεκάθαρο οτι εσωτερικά στον ΠΑΟΚ υπάρχουν διαφωνίες είτε στο οικονομικό, είτε στο αγωνιστικό. Στο θέμα του φόρ ειδικά, θα πρέπει να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία οτι ο παίκτης θα βγεί. Το οτι οδεύουμε προς Αύγουστο και δεν έχει έρθει φόρ, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Αν έβαζα στοίχημα θα έλεγα οτι ο φορ θα κλείσει τον Αύγουστο και αυτό με αρκετή δόση τύχης να βρεθεί ο θεωρούμενος ως ο ιδανικός (οικονομικά, θέλω του Λουτσέσκου, κλπ κλπ).
Από κεί και πέρα, μάλλον θα έρθει ο Μεϊτέ για τον οποίο ξέραμε από τον ... χειμώνα, οτι έχει δεδομένο συμβόλαιο με την Μπενφίκα κάπως ψηλότερο από τα δικά μας συμβόλαια και περίεργο μάνατζερ που θέλει τάισμα. Αν ο Ραζβάν δεν τον ήθελε τόσο πολύ, είμαι σίγουρος οτι το Μαράκι θα την είχε αφήσει αυτή την περίπτωση.
Ο Μεϊτέ απότελεί μια επιτυχημένη στρατηγική να φέρουμε ένα κυριαρχικό χάφ. Δυστυχώς ως δανεικό, άρα η δουλειά εδώ έγινε στο μισό.
Ο Κιρίλ και αυτός ανήκει στις σωστές και προσεκτικές επιλογές που βγήκαν.
Φέτος που πάμε να κάνουμε το ίδιο και φαίνεται να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο, πιστεύω οτι προσπαθούμε να ΜΗΝ φέρουμε έναν ακόμα Σαμάτα (ή Μαρκαντώνη που τον περιμέναμε πώς και πώς να παίξει). Είναι ξεκάθαρο οτι εσωτερικά στον ΠΑΟΚ υπάρχουν διαφωνίες είτε στο οικονομικό, είτε στο αγωνιστικό. Στο θέμα του φόρ ειδικά, θα πρέπει να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία οτι ο παίκτης θα βγεί. Το οτι οδεύουμε προς Αύγουστο και δεν έχει έρθει φόρ, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Αν έβαζα στοίχημα θα έλεγα οτι ο φορ θα κλείσει τον Αύγουστο και αυτό με αρκετή δόση τύχης να βρεθεί ο θεωρούμενος ως ο ιδανικός (οικονομικά, θέλω του Λουτσέσκου, κλπ κλπ).
Από κεί και πέρα, μάλλον θα έρθει ο Μεϊτέ για τον οποίο ξέραμε από τον ... χειμώνα, οτι έχει δεδομένο συμβόλαιο με την Μπενφίκα κάπως ψηλότερο από τα δικά μας συμβόλαια και περίεργο μάνατζερ που θέλει τάισμα. Αν ο Ραζβάν δεν τον ήθελε τόσο πολύ, είμαι σίγουρος οτι το Μαράκι θα την είχε αφήσει αυτή την περίπτωση.
λεω εγω τωρα πως θα ηταν η ομαδα με εναν ποντενσε και εναν ελ καμπι
δυσκολο ειναι να φερεις κατι αναλογο και να γεμισει τσουβαλια χρηματα απο το τσου λου η ομαδα?
δυσκολο ειναι να φερεις κατι αναλογο και να γεμισει τσουβαλια χρηματα απο το τσου λου η ομαδα?
Καλημέρα,
Αδέρφια έχω την εντύπωση ότι φορ εξτρέμ θα δούμε από Αύγουστο. Η ομάδα θα περιμένει να κάνει τις κίνησης της. Καλό ή κακό δεν το το ξέρω αλλά μέχρι Αύγουστο έτσι θα πάμε.
Πιστεύω θα δοθούν λεφτά αλλά πιο μετά.
Άντε καλημέρα και πάλι.
Αδέρφια έχω την εντύπωση ότι φορ εξτρέμ θα δούμε από Αύγουστο. Η ομάδα θα περιμένει να κάνει τις κίνησης της. Καλό ή κακό δεν το το ξέρω αλλά μέχρι Αύγουστο έτσι θα πάμε.
Πιστεύω θα δοθούν λεφτά αλλά πιο μετά.
Άντε καλημέρα και πάλι.
Δεν είναι και πολύ εύκολο.
Ο Ποντενσε πολύ ειδική και ακριβή περίπτωση από ομάδα της Πρέμιερ. Ευτυχώς στους μεσοεπιθετικούς έχουμε ποιότητα.
Ο ελκαμπι εξαιρετική επιλογή από Αραβία (όπου δεν ξέρεις τι θα σου κατσει) που αμφισβητήθηκε πάρα πολύ στο γαύρο μέχρι να πάρουν χαμπάρι.
Ο Ποντενσε πολύ ειδική και ακριβή περίπτωση από ομάδα της Πρέμιερ. Ευτυχώς στους μεσοεπιθετικούς έχουμε ποιότητα.
Ο ελκαμπι εξαιρετική επιλογή από Αραβία (όπου δεν ξέρεις τι θα σου κατσει) που αμφισβητήθηκε πάρα πολύ στο γαύρο μέχρι να πάρουν χαμπάρι.
Eγω ξερω οτι μεταξυ σοβαρου και αστειου, ειτε απο παιδια εδω μεσα, ειτε και απο δημοσιογραφους, βγηκαν ενα σκασμο ονοματα που παρουσιαζουν μεγαλο ενδιαφερον, ενδεικτικο του οτι η αγορα ειναι γεματη απο παικτες.Το προβλημα ειναι στον μηχανισμο της ομαδας που ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα παρουσιαζει ενα σκασμο παθογενειες.Ενα σκαουτινγκ τιμ που τρεμει να κανει προτασεις,ο Ραζβαν και η πιστη του στην ομοιογενεια που τις περισσοτερες φορες ειναι ευχη αλλα και καποιες καταρα και μια ιδιοκτησια που θελει να εχει τελευταιο λογο ακομα και σε αμιγως ποδοσφαιρικα θεματα σε συνδιασμο με εναν ιδιαιτερο τροπο προσεγγισης της αγορας.Ευτυχως που ο Καμαρα προερχοταν απο την Ελλαδα διαφορετικα ουτε αυτος θα ειχε ερθει.
- ΑποστόληςΑ
Οι Ζαΐρης & Γιώργος Καστάνης αναφέρουν στην μετροσπορτ ότι ο Petkovic εκτός από τα 2,5Μ στην ομάδα και τα 2Μ ετησίως στον ίδιο θέλει και bonus υπογραφής, χωρίς όμως να αναφέρουν το ποσό. Εφόσον, λένε, δεν ρίχνει τις οικονομικές απαιτήσεις του το θέμα θα παραμείνει παγωμένο.