ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Εγώ το έχω ξαναγράψει πως για φέτος δεν έχω προσδοκίες. Η χρονιά τελείωσε στις 31 Αυγούστου όταν και πήγαμε με βασικό δεξί μπακ τον Τέιλορ, με βασικό εξτρέμ τον Μιτρίτσα, με βασικό φορ τον Άκπομ και με βασικό δεκάρι τον κανένα. Εκείνη τη μέρα είπα ότι φέτος πάμε για ταβάνι δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, τη μέρα που θα διασταυρώσουμε με γαύρο στο κύπελο και τους ομίλους της Ευρώπης.

Θα ήταν υποκριτικό να κρίνω τον (κάθε) Λουτσέσκου αρνητικά επειδή η ομάδα δεν θα πάρει πρωτάθλημα.

Τα έφερε έτσι η ζωή και Ιανουάριο μήνα η ομάδα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Παραμένει 9 βαθμούς από την κορυφή, έχει χτίσει ένα καλό σερί 8 νικών και 2 ισοπαλιών στα τελευταία 10 παιχνίδια, έχει περάσει τους ομίλους της Ευρώπης και είναι on track στο κύπελο. Οπότε μόνο μπράβο έχω να πω σε όσους δουλεύουν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά Σαββίδη και διοίκηση: Αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, τα έχουν κάνει όλα σκατά. Αν ο στόχος είναι η αυτάρκεια, τα έχουν πάει πολύ καλά οικονομικά, αλλά μεταγραφικά πληρώνουμε τις αμαρτίες των τελευταίων χρόνων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τα χάλια που βλέπουμε.

Όποιος όμως τηρουμένων των συνθηκών, μιλάει και υπόσχεται πρωταθλήματα και νταμπλ, όποιος προσπαθεί να μας πείσει πως τόσο οι κινήσεις του καλοκαιριού όσο και οι τωρινές γίνονται με στόχο το πρωτάθλημα, είναι για δημόσια διαπόμπευση γιατί μας κοροιδεύει μέσα στα μούτρα μας.

Όσο για την τωρινή κατάσταση: Δώσαμε Σβιντέρσκι, Ροντρίγκο ήρθανε Τσόλακ, Ζαμπά, Σάστρε και Σοάρες. Αν μας βγουν οι δύο μεταγραφές (και φυσικά αν αποκτηθεί ο Σάστρε το καλοκαίρι) τότε το πρόσημο είναι ελαφρώς θετικό.

Αν ανανεώσουν Ίνγκασον, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, το καλοκαίρι θα χρειαστούμε από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία έναν στόπερ, ένα αριστερό μπακ για βασικό, έναν εξτρέμ και ένα δεκάρι. Στην πορεία του καλοκαιριού θα χρειαστούμε νέο τερματοφύλακα, δεύτερο αριστερό μπακ και ανάλογα με τις υπόλοιπες αποχωρήσεις/πωλήσεις θα χρειαστούμε πιθανότατα κι άλλους.

Ο Μπότο έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Προσωπικά θα ήθελα έναν-δύο ακόμα παίκτες να είχαν έρθει από τώρα για να έχουν χρόνο να δέσουν για τα προκριματικά της Ευρώπης, δεδομένου του χρόνου προσαρμογής που θέλει να δίνει ο Λουτσέσκου.

Δυστυχώς, δεν έγινε. Προχωράμε.
Στις γενικες του γραμμες σωστο μετρημενο και το δε ποιντ σχολιο...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε: Λες δεν εχεις δεκαρι αλλα εχεις φυρα. Πληρωνεις 4-5 ανενεργα συμβολαια, γιατι να μην πει ο Ιβαν διωξε πρωτα οσους δεν παιζουν (Μουργκ Τειλορ Βαρελα Εσιτι και βαλε και οποιον αλλον θες Μιτριτσα;) και μετα παρε οποιον παικτη θες. Αυτο για μενα δεν σημαινει εκλεισε η κανουλα (αν ισχυει να το πουμε, οπως ισχυε επι FFP), σημαινει δεν θελει να κανει τα λαθη του παρελθοντος (ασχετα αν εφεραν το πρωταθλημα σε καποιο βαθμο). Και για αυτο εφερε τον Μποτο.
Συμφωνοι, αυτο σημαινει οτι το καλοκαιρι περιμενουμε παικταραδες σωστα?
Γιατι ομαδα πρωταθλητισμου κανεις και με ταλεντα τυπου σοαρες αλλα και με εμπειρους οπως μαουρισιο απο ζενιτ, κανιας απο λα λιγκα, ματος απο φιναλιστ ουεφα κτλ. Και γι αυτους θελει καλα συμβολαια (οπως του κουρτιτς πχ).
Το ερωτημα ειναι τι γινεται αν δουμε το καλοκαιρι τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Για μένα ας έπαιρναν και έναν δανεικό χωρίς οψιον

Μόνο και μόνο να βοηθούσε για φέτος.
Τεσπ ότι γίνει γίνει !
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

eorptol1 έγραψε:ας κανω αυτοκριτικη ειμαι ρωσικο τρολακι απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ, με ανακαλυψε ενας με το ονομα μεταγραφακιας που παραδοξως ασχολειται μονο με μεταγραφες και ποτε αγωνιστικα με την ομαδα ,που ολοι γιαυτο ενδιαφερομαστε .... :lol: :lol:
Συγνωμη ρε αδερφε ο "μεταγραφακιας" με τι να ασχολειτε αν οχι με τις μεταγραφες. Ποσο πιο ξεκαθαρο να στο κανει; "Μεταγραφακιας"!!!! Εμ σας λεει στα ισια αυτος ειμαι εμ γκρινιαζετε....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω οτι από τότε που γύρισε ο Λουτσέσκου δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε παίκτες που θέλαμε να αναπληρώσουμε. Πχ:
Μπίσεσβαρ
Εσίτι
Βαρέλα
Κρέσπο
Αντρέ
κλπ κλπ

Τώρα που ήρθε ο Δεκέμβριος δίνουμε ευκαιρία στον Ζαμπά και μάλλον στον Τσόλακ. Αν δεν υπήρχε Ζαμπά θα παίρναμε εξτρέμ; Αν δεν υπήρχε Τσόλακ θα παίρναμε φόρ; Νομίζω η απάντηση είναι ναί και ναί. Νομίζω έτσι λειτουργεί φέτος η ομάδα. Επιμένουμε σε αυτούς που έχουμε και ό,τι βγεί. Εμένα μου φαίνεται οτι και το καλοκαίρι κάπως έτσι θα κινηθούμε με κάποιες κινήσεις για να καλυφθούν θέσεις που θα αδειάσουν. Η φιλοσοφία Λουτσέσκου είναι τέτοια, και αποδεικνύεται ένας πολύ συντηρητικός προπονητής. Εγώ πάω στοίχημα οτι θα κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο παίκτες σαν τον Μπίσε, τον Κρέσπο, Καντουρί και Αντρέ (εκτός αν οι ίδιοι σταματήσουν). Αυτό ακριβώς προμηνύεται και θα έλεγα δυστυχώς γιατί η ομάδα χρειάζεται ριζική ανανέωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Δευ 31 Ιαν 2022, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Αν ανανεώσει Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Βιειρινια κάποιος μας κοροϊδεύει σχετικά με πλάνα και λοιπές ιστορίες
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Μένοντας καθαρά στο αγωνιστικό, χωρίς δηλαδή να λάβει κανείς υπόψη οικονομικές/διοικητικές ή άλλες παραμέτρους,
και εφόσον όντως δεν γίνει άλλη κίνηση,
θεωρώ ότι αφενός έγιναν δύο ελπιδοφόρες κινήσεις με νεαρούς, αθλητικούς ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε καλού επιπέδου, δηλαδή κινηθήκαμε στη σωστή κατεύθυνση
αφετέρου είναι προφανές ότι
α) η ομάδα δεν έκλεισε τις τρύπες της για το υπόλοιπο της σεζόν (θα εστιάσω σε 10αρι και αρ. μπακ)
β) το καλοκαίρι θα κληθούμε να βρούμε - εγκαίρως - 6 με 7 ποδοσφαιριστές
gika έγραψε:Προσωπικά θα ήθελα έναν-δύο ακόμα παίκτες να είχαν έρθει από τώρα για να έχουν χρόνο να δέσουν για τα προκριματικά της Ευρώπης, δεδομένου του χρόνου προσαρμογής που θέλει να δίνει ο Λουτσέσκου.

Δυστυχώς, δεν έγινε. Προχωράμε.
Ελπίζουμε ο Μπότο να έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία και να μη ζήσουμε ένα ακόμη μακρύ μεταγραφικό καλοκαίρι, που θα λήξει 31 Αυγούστου, 23:59.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Πλέον και με ένα Warda RELOADED θα είμαι ευχαριστημένος, μπας και σωθεί κάτι φέτος... Να παρακαλάμε μην μείνει εκτός καιρό ο μπισε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Metagrafakias έγραψε:Λες και μιλησα συγκεκριμενα και μπαίνετε ολοι και ειρωνεύεστε…αλλα οποιος εχει την μύγα ….να την φερει πισω γρηγορα!!!!
Πρώτα απάντησε στα ερωτήματα .

Όλοι θέλουμε ακόμη και τον Μέσι, αλλά βουτάμε και τη "γλώσσα" μας και στο μυαλό μας.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Λες και μιλησα συγκεκριμενα και μπαίνετε ολοι και ειρωνεύεστε…αλλα οποιος εχει την μύγα ….να την φερει πισω γρηγορα!!!!
Πρώτα απάντησε στα ερωτήματα .

Όλοι θέλουμε ακόμη και τον Μέσι, αλλά βουτάμε και τη "γλώσσα" μας και στο μυαλό μας.
Δεν θελω τον Μεσι θελω ενα κανονικό @@@μενο 10αρι εδω και 3 μεταγραφικές περιόδους και δεν αποκτιέται και παω να βαλσαμώσω τον Μπισεσβαρ….
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Metagrafakias έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μεταγραφακια
Εσύ πι :cry: στεύεις ότι υπάρχουν τρολ για να δημιουργούν κλίμα υπέρ Σαββίδη ή εναντίον του??
Γιατί τρολ υπάρχουν και μάλιστα πολύ έξυπνα και με μεθοδικότητα, επιστήμονες τρολ.
+++

Μάντεψε μεταγραφακια αμα κανουμε ενα πολ εδω μεσα ποιος θα βγει με αυτοδυναμία στημενος και τρολ λογαριασμός...
Αλλα φταίνε αυτοι που σου επιτρεπουν να τα γραφεις! Εχουμε τον πόνο μας εχουμε και τα αντισαββιδικα τρολ!!!

Ελα να το κανουμε το πολ…ελευθερα !!!να δουμε ποσοι ειναι ευχαριστημένοι με τις μεταγραφες και ποσοι τα βλεπουν ολα τελεια….τα τελευταια μνμτα αλλα δείχνουν αλλα ενοχλω εγω που λεω την αληθεια ωμα και σας χαλάω το παραμυθάκι που τελεια χτίσατε στο μυαλο σας για οκά κυλάνε τελεια στην ΠΑΕ!!!!
Θα ζορίζεστε καιρό μεταγραφακια!!! Χρόνια ολόκληρα!!! Και ολο ο Ιβαν θα φεύγει ή θα κλείνει την κάνουλα αλλα ο ΠΑΟΚ θα μένει ισχυρός κ ο ιβαν θα ριχνει κιαλλα φραγκα σε ΠΑΟΚ κ Ελλαδα! Και με 9 ποντους μπροστα ο γαυρος θα βαζει τις κυβερνησεις να αναβαλουν τα ματς του γιατι απλά ΧΕΖΕΤΑΙ! Και οι κυβερνησεις θα αλλαζουν και ο ΠΑΟΚ θα μενει ισχυρος. Εχουμε ανέβει σκαλοπάτι κ ζοριστηκε ολο το ΠΟΚ γιαυτο κ τακιμιασε! Ο χρονος πισω δεν γυρνα!!!

Οι μεταγραφες 2η αποτυχια στη σειρα!!! Δεν ακουσα κανεναν ευχαριστημενο εδω μεσα, μονο φιλοδοξους λογω μποτο. Αυτα απο μενα...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Σουριναμέζος έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Οπως βλεπω οι περισσότεροι συμφώνουν με εμενα απλα εγω τα λεω με πιο επικριτικό τροπο…Οποτε η μειοψηφία που τα βλεπει ολα τελεια και μετραει και το ταληράκι απο την τσεπη του Ιβαν δεν θελω να πιστεψω οτι ειναι έμμισθα τρολακια βαλτοί του Ιβαν για να δημιουργούν κλιμα υπερ του σε πτι κι αν συμβαινει….
Ο Ιβάν δεν χρειάζεται τρολακια, άλλοι χρειάζονται εναντίον του.
Βάλε λίγο κάτω το μυαλουδακι σου και σκέψου.
Ποιο είναι χειρότερο σενάριο για τον ΠΑΟΚ
1. Ιβάν με κλειστή κανουλα στην χειρότερη
ή
2. ΠΑΟΚ χωρίς Ιβάν

Ποιο από τα δυο επιδιώκουν οι αλλόθρησκοι??
Δεν έγραψε κανένας ούτε "Ιβάν πούλα και φύγε" ούτε τίποτα τέτοιο. Αλλά το να μην λέμε ότι ο Ιβάν είναι ο πρώτος υπεύθυνος για ό,τι έγινε το καλοκαίρι και για τις παρατεταμένες "μεταβατικές" σεζόν μην τυχόν δυσαρεστηθεί και μας παρατήσει για εμένα είναι ντροπή.
Εννοείται ότι ο Ιβάν και κανένας άλλος, είναι υπεύθυνος για ότι καλό και για κάθε κακό. Από την κορυφή εκπορεύονται όλα.
Το να λέμε όμως τα ίδια και τα ίδια κουραστικά επαναλαμβανόμενα και να δημιουργείται κλίμα καταστροφής σκέψου πόσο καλό κάνει και σε ποιον.
Και στο τέλος βάλτε σε μια ζυγαριά τα κακά και τα καλά της δεκαετίας και κρίνετε δίκαια και ΠΑΟΚτσηδικα.
Άβαταρ μέλους
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99

Δημοσίευση από ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99 »

Α ) Ολοι θέλουμε μεταγραφές παιχταράδων ,αλλά εάν θέλουμε να μιιλάμε λογικα ,
πρέπει να ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξεφορτωθείς πρωτα παίχτες εκτος πλάνων προπονητή.

Β ) Πιστευει κανείς πως η ανανέωση ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ των Μπισε και Κρεσπο είναι λάθος? Για να κάνω αλλιως την ερώτηση:
Είναι σίγουρος κανεις πως θα βρεί παιχτες στην θέση τους τοσο έτοιμους ,και ποιιοτικούς για το ροτεισον των θεσεων τους?

Γ ) Σκεφτείτε πως ο Σαββίδης παραδέχτηκε το λάθος του ξαναφέρνωντας (χρυσοπληρωνοντας) τον Λούτσε ,ενώ θα μπορουσε να κρατησει Γκαρσια που θέλανε όλοι (και σχεδον τσαμπα)
Παραδέχτηκε το λάθος του της μη τοποθετησης ΤΔ , φέρνοντας (πληρώνοντας αδρα) τον Μπότο.
Ανθρωπος που αναγνωρίιζει τα λάθη του και τα διορθώνει με κόστος εμένα μου εμπνέει εμπιστοσυνη.

Δ ) Η ποδοσφαιρική λογική με την οποία φαίνεται να κινείται πλέον η ομάδα υπο την καθοδηγηση του ΠΡΩΤΟΥ επαγγελματία ΤΔ που έχει η ομάδα με κάνει αισιοδοξο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το ότι κάθεστε και ασχολείστε 5 σελίδες με τον μεταγραφακια,που κατά καιρούς έχει κάνει προμοσιον εδώ μέσα κάτι αμπαλα ελληνακια συγκεκριμένων μάνατζερ με ξεπερνάει.
Ο λόγος που παίρνετε στα σοβαρά καποιον που το 99,9% των ποστ του είναι μόνο για μεταγραφές είναι ακατανόητος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Φωνάζουμε όλοι μας το ότι θέλουμε δεκάρι. Ρωτάμε όμως, πόσα πραγματικά με την κυριολεκτική έννοια της θέσης δεκάρια βρίσκονται στην αγορά, πόσο κοστίζει ένα δεκάρι αξίας όπως όλοι μας θέλουμε στον ΠΑΟΚ και αν έρχεται στην Ελλάδα;
Οι περισσότερες ομάδες παίζουν είτε 3-5-2 (3-4-3), είτε 4-3-3 με μέσο-ους box to box.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”