Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

vs40 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:56 Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς. Αυτό που όταν κάποιος λέει την άποψή του του κολλάτε ταμπέλα είναι πολύ ενοχλητικό και σε πολλές περιπτώσεις δείγμα χαμηλού επιπέδου. Όπως όταν μιλάς με ένα αγραμματο παππού που είναι δεξιός και κάνεις το λάθος να πεις σε μια κουβέντα κάτι που είναι πιο στο κέντρο και σου κολλάει τη ταμπέλα ότι τελικά είσαι κομμουνιστής :lol:. Στο φόρουμ παλιότερα και εγώ είχα δεχτεί επίθεση από ένα νέο μέλος που την είχε δει αστυφύλακας του φόρουμ και μου κόλλησε ταμπέλες αδίκως.

Όταν κάποιος κάνει ένα κάρο εκπομπές που αν πιάσεις μεμονωμένες τις φράσεις που λέει γεμίζουν όχι ένα βιβλίο, αλλά πολλά, άνετα θα βρεις κάτι για να τον βαπτίσει το μυαλό σου με μια ταμπέλα. Δε γίνεται σε τόσες φράσεις που διατυπώνει κάποιος να μην κάνει "λάθη" ή να είναι κάθε πρόταση αρεστή σε όλους. Αν είναι να μην εκφερουν ποτέ μια άποψη, τι θα κάνουν; Να βάλουμε ρομπότ ΑΙ;

Εγώ προσωπικά δεν πήρα θέση ούτε έγραψα το παραμικρό για το τι έγινε το καλοκαίρι γιατί απλά δε γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια εκεί ήταν, μαγαζί γωνία, αλλά οι εκάστοτες κυβερνήσεις δε θέλανε ισχυρό παράγοντα στην επαρχία (ορίζεται οτιδήποτε πλην Αθήνας :lol: ) ούτε επιτρέπεται να γίνεται κάποια επένδυση εκτός Αθήνας. Μπατατουδη ελεγχόμενο, Γουμενο κλπ. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ο καημός του συστήματος ήταν πώς θα τον διώξουν και έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους, μέχρι και να αμαυρώσουν τα παιδιά του, μπας και φύγει... Οπότε είμαι γενικά επιφυλακτικος δίχως να παίρνω θέση σε τέτοια θέματα. Εγώ δεν είδα να παίρνουν θέση υπέρ κάποιου. Κριτική όλοι κάναμε στην ΠΑΕ για κάποια πράγματα που φωνάζουν. Δεν είδα οι today να τον λένε τσιγκουνη, μπατιρη ή να το υπονοησουν όπως έκανε, αν δεν κάνω λάθος, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.
Κάνεις λάθος
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Χωρικός, paok apo epilogi
trouman

Δημοσίευση από trouman »

[.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

λοιπον σας εχω νεα

ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube

ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα

ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας

αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο

κατοπιν τουτου η πρεμιερα μας ανβαλεται επ΄αόριστον

με την ευκαιρια να παραθεσω και καποιες παροιμιες του θυμοσοφου λαου

-τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους
-οπως εστρωσες θα κοιμηθεις
-πριν μιλησεις να βουτας την γλωσσα στο μυαλο
-τα στερνά τιμουν τα πρώτα
These users thanked the author prist64 for the post (total 15):
trouman, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Ιάσονας, Kabamaru11, Parolos, PAOKAPOMONOSMOY, Dimitrisou, Χωρικός, boogeyman77 and 5 more users
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

aivas19 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 15:11
vs40 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:56 Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς.
Κάνεις λάθος

Αγαπάνε μόνο το οικονομικό όφελος, απο την εκμετάλλευση του ονόματος ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:31 Υπάρχουν και οι μεταδόσεις στο μπάσκετ δεν πειράζει. Και μετά μπορεί κάπου αλλού. Έτσι και αλλιώς οι μελισσουλες από το ένα λουλούδι στο άλλο πάνε.

Το βραβείο Πούλιτζερ βέβαια από τους δύο, το παίρνει ο κουτοπονηρος πρώην μέλος του φόρουμ.

Και τέλος, ελπίζω να πάρουν σοβαρά σε κάποια φάση την ιδιότητα τους και να σταματήσουν να αναπαράγουν επιλεκτικά ειδήσεις.
Αυτό…

Επίσης το να ξεκατινιάζεται χωρίς να λέει τι και πως μόνο κακό κάνει…

Όταν τρέφεσαι από τον ΠΑΟΚ με αποκλειστικά και κωλοτούμπες και αποκαλύψεις..
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

μην χαλάτε το σάλιο σας για τους Todayδες.
Προσπάθησαν να τρυπήσουν πισώπλατα και εκ των έσω τον Σαββίδη και κατά επέκταση τον ΠΑΟΚ, όπως και αρκετοί ακόμη, υποκύπτοντας στις εντολές της κυβέρνησης των Αθηνών, που με δούρειο ίππο τον ''πλούσιο ελληνοαμερικάνο'', προσπάθησαν να υποτιμήσουν τον Σαββίδη, να ξεσηκώσουν τον κόσμο κατά του Σαββίδη, για να πάρουν οι ΗΠΑ το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο λαός μίλησε, στον πρώτο εκείνο αγώνα στην Τούμπα, όπου πέραν της μικρής μερίδας στην γωνία της Θ4, όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του Ιβάν.

Από τότε, οι συγκεκριμένοι έφαγαν πόρτα από την ΠΑΕ και έδειξαν την δειλία τους με το να μην μιλήσουν ΠΟΤΕ για αυτό, αλλά χρησιμοποιώντας δικαιολογίες τύπου ''ξεχάσαμε στο σπίτι τις διαπιστεύσεις''.

Σήμερα, βγαίνουν και χρησιμοποιούν τα νεκρά αδέλφια, για να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα στο κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όμως τους έχει καταλάβει.
Προσωπικά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ στο γήπεδο.
Πιστεύω πως πολλοί ακόμη, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στο γήπεδο.
These users thanked the author gpap5 for the post:
paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”