Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο χοντρός έχει και μια Νόττιγχαμ Φόρεστ, για τις "χοντρές" μπίζνες του, ενώ ο Βάνιας δεν έχει, τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε, ούτε καν μια Φορταλέζα, για παραπάνω ποδοσφαιρικές μπίζνες...
Ας μην ξεχνάμε, επίσης και το project "Νέα Τούμπα", που, πολύ πιθανά, θα ανασταλεί, αν είμαστε εκτός Ευρώπης!
Ας μην ξεχνάμε, επίσης και το project "Νέα Τούμπα", που, πολύ πιθανά, θα ανασταλεί, αν είμαστε εκτός Ευρώπης!
Η όρθια κουραδα, είπε άλλον άνθρωπο και μάλιστα ηλικιωμένο κουράδα...
Ω καιροί Ω ήθη...
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ω καιροί Ω ήθη...
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε σεις επειδη δεν το παρακολουθω το θεμα. Η ΦΙΦΑ εριξε μπαν στον ΟΑΡΗΣ και οι αριανοι κραζαν την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και τελικα δικαιωσε τον ΟΑΡΗΣ και μπορει να παιζει ο Ντουρμισαι. Η ΦΙΦΑ εγκαλει την ΕΠΟ γιατι δεν σεβαστηκε την αποφαση της. Οι αριανοι γιατι εξακολουθουν να κραζουν την ΕΠΟ; Μου εχει διαφυγει κατι; Ή ειναι τρομακτικα καθυστερημενοι;
- PAOK_Antarctica
Οι Αρειανοί είναι τόσο αστείοι που αν μπεις λίγο στα σάιτ τους θα καταλάβεις γιατί πάνω από όλα είναι αντιΠΑΟΚ και μετά αρης... πανηγυρίζουν γιατί η ΕΠΟ θα καθίσει στο σκαμνί αντί να κάνουν κριτική στον πρόεδρο τους που θα χρωστάει εκατομμύρια γιατί έρχονται και άλλα από ότι λένε.....αυτή η νοοτροπια τους κάνει κάνει ασανσέρ
Ο οποίος πρόεδρος είναι και οπαδός της ομάδας τους!
Μιλάμε για κατάσταση τραβεστι
Μιλάμε για κατάσταση τραβεστι
- john4serres
Φαντάζεστε να βγει η ΦΙΦΑ και να πει οτι ειναι αντικανονικη η καθε συμμετοχη του Ντουρμισαι στον αρη;icue έγραψε:Ρε σεις επειδη δεν το παρακολουθω το θεμα. Η ΦΙΦΑ εριξε μπαν στον ΟΑΡΗΣ και οι αριανοι κραζαν την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και τελικα δικαιωσε τον ΟΑΡΗΣ και μπορει να παιζει ο Ντουρμισαι. Η ΦΙΦΑ εγκαλει την ΕΠΟ γιατι δεν σεβαστηκε την αποφαση της. Οι αριανοι γιατι εξακολουθουν να κραζουν την ΕΠΟ; Μου εχει διαφυγει κατι; Ή ειναι τρομακτικα καθυστερημενοι;
- bersekeros
Ναι το φανταζόμαστε:
Ήττα με 0-3, 3-0, σε κάθε παιχνίδι που συμμετείχε ο Ντουρμισάι και επιστροφή βαθμών στους αντιπάλους.
Ήττα με 0-3, 3-0, σε κάθε παιχνίδι που συμμετείχε ο Ντουρμισάι και επιστροφή βαθμών στους αντιπάλους.
- V-olakiotis
Φανταστικά θα είναι!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δεν θα το αντέξω εάν γίνει κάτι τέτοιο...
δεν είναι αντρίκιο...δεν είναι ΠΑΟΚτσήδικο...
Δεν μπορούν να δεχθούν τα μέσα μου οτι θα μας πηδάνε ασάλιωτα με κάθε στημένη λέρα και ΜΜΕ, και εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε το έννομο και δίκαιο, σαν χάρτινοι...
προτιμώ να γυρίσω και το άλλο μάγουλο
δεν είναι αντρίκιο...δεν είναι ΠΑΟΚτσήδικο...
Δεν μπορούν να δεχθούν τα μέσα μου οτι θα μας πηδάνε ασάλιωτα με κάθε στημένη λέρα και ΜΜΕ, και εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε το έννομο και δίκαιο, σαν χάρτινοι...
προτιμώ να γυρίσω και το άλλο μάγουλο
- PAOK_Antarctica
Υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ανάμεσα στο να επιβάλει ποινή η ΦΙΦΑ αυτοβούλως και στο να κυνηγήσουμε εμείς νίκη στα χαρτιά.
- Sick Bastard
-10 στον ΠΑΟΚicue έγραψε:Ρε σεις επειδη δεν το παρακολουθω το θεμα. Η ΦΙΦΑ εριξε μπαν στον ΟΑΡΗΣ και οι αριανοι κραζαν την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και τελικα δικαιωσε τον ΟΑΡΗΣ και μπορει να παιζει ο Ντουρμισαι. Η ΦΙΦΑ εγκαλει την ΕΠΟ γιατι δεν σεβαστηκε την αποφαση της. Οι αριανοι γιατι εξακολουθουν να κραζουν την ΕΠΟ; Μου εχει διαφυγει κατι; Ή ειναι τρομακτικα καθυστερημενοι;
Ναι, ναι...το δεύτερο έχει πιο πολύ fun!PAOK_Antarctica έγραψε:Υπαρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ανάμεσα στο να επιβάλει ποινή η ΦΙΦΑ αυτοβούλως και στο να κυνηγήσουμε εμείς νίκη στα χαρτιά.
ειναι τρομακτικα καθυστερημενοι! μεχρι τα ονειρα τους να παρουν εκδικησηSick Bastard έγραψε:-10 στον ΠΑΟΚicue έγραψε:Ρε σεις επειδη δεν το παρακολουθω το θεμα. Η ΦΙΦΑ εριξε μπαν στον ΟΑΡΗΣ και οι αριανοι κραζαν την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και τελικα δικαιωσε τον ΟΑΡΗΣ και μπορει να παιζει ο Ντουρμισαι. Η ΦΙΦΑ εγκαλει την ΕΠΟ γιατι δεν σεβαστηκε την αποφαση της. Οι αριανοι γιατι εξακολουθουν να κραζουν την ΕΠΟ; Μου εχει διαφυγει κατι; Ή ειναι τρομακτικα καθυστερημενοι;

Σχετικά με τα σκουλήκια , φέτος τους κάναμε την χάρη δεδομένο ότι έχουν ένα σχετικά δύσκολο πρόγραμμα πιστεύω ρεαλιστικά θα πάρουν 4 βαθμούς. Με δυο νίκες μας θα ήταν τώρα εκτός. Αν γίνει θαύμα και χάσουν και τα 3 θα είναι ευτύχημα. Θα παίξει ρόλο τι θα κάνουν στο κύπελλο.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk