Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από sourdos4 »

Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Πωκηση επιτεκους
Δεν είναι πώληση του Τζοβάρα. Ελεύθερος πάει, απλά διατηρούμε ποσοστό μεταπώλησης, κάπου στο 30%.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κρίμα αλλά έστω..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pagotatzis έγραψε:Για να ανανεώνει ο Λαμπρου εμένα μου μυρίζει ότι φεύγει δανεικός
με τιποτα..
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

sourdos4 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Τι γνωμη εχεις για τον Κρεσπο και τι γνωμη ειχες οταν τον επαιρνε ο ΠΑΟΚ; Για τον Βαρελα;

Στα 27 του καποιος di natale επαιρνε μεταγραφη στο καμπιονατο απο τη β εθνικη. Τα επομενα χρονια και μεχρι να αποσυρθει, σημειωσε 210 γκολ και ειχε 56 ασιστ σε 445 συμμετοχες στη serie a.

Ενας Luca Toni αρχισε να γινεται γνωστος στα 26-27 του παιζοντας στη serie b στην Παλερμο.

Ο Brugman ειναι μια χαρα οαικτης κ με χαρακτηριστικα που λειπουν στο υπαρχον ροστερ του ΠΑΟΚ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

sourdos4 έγραψε:

Είπα συμπολίτη ότι δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο. Για το πρωτάθλημα της Serie B κ τις Δευτέρες κατηγορίες των Top 5 πρωτσθληματων λέω να μην σνομπάρουμε. Γιατί κάποιος έγραψε ποια Πεσκάρα κ τετοια
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Απλα να θυμίσω ότι η Πεσκάρα είχε κάνει ένα πρότζεκτ μικρών ηλικιακά παικτών και πούλησε χρυσάφι κάποιους με ποσά που εμείς δεν τα έχουμε φτάσει ακόμα. Πχ βερατι. Αυτός είναι από τους τελευταίους εναπομειναντες εκεί κ πλέον αρχηγός.

Μακάρι να ισχύει
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν τα δύο από τα τρία χαφ είναι ο Σίλβα και ο Μπρουγκμαν θα είμαστε σούπερ. Φέρνεις και τον Ολιβειρα ή κάποιον αντίστοιχο του και μετά γαργαλας και δερνεις.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μάγκες δεκτά αυτά που λέτε για τον Μπούργκμαν και την Πεσκάρα. Και ο ΠΑΟΚ καλά θα κάνει να επενδύει σε τέτοιες αγορές και σε άγνωστους παίκτες. Αλλά αυτή τη χρονιά, που έχουμε ήδη μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε 2-3 πινελιές που θα μας πάνε στο τσου λου και θα είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί. Οχτάρι και εξτρέμ ΠΡΕΠΕΙ να είναι από το πάνω ράφι. Είστε σίγουροι πως ένας παίκτης χωρίς συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι αυτό που ψάχνουμε;

Αν συμβεί αυτό που λέει ο εβρίτης και έρθει ένας Ολιβέιρα, τότε ναι, αλλά αυτό προϋποθέτει να τον κλείσουμε και αυτόν (ολιβέιρα) νωρίς ώστε να είναι έτοιμος στα προκριματικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

barlow4 έγραψε:Υποτίθεται για πόσα χρόνια κραζαμε το σκάουτινγκ μας.Ε πάνω κάτω αυτό είναι το σκάουτινγκ.να βρίσκεις χρυσάφι σε καλή τιμή.Σκαουτινγκ στη Μπαρτσελόνα κάνει κ ο πετρωτος.
Υγ.τωρα θυμήθηκα κ μια κοπελίτσα Ελληνίδα τσακαλακι που είναι στο σκάουτινγκ Τιμ της Νόριτς.Εξηγουσε τον τρόπο που γίνεται το σκάουτινγκ οργανωμένα.κ έλεγε σε κάποια φάση πως από την Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ κινείται στο σωστό δρόμο.Πως έχει οργανωθεί σωστά κ εκσυγχρονίζεται.κ βλέπεις από τότε ζαμπά, σφιντερσκι, ινγκασον,ακούστηκε αυτός ο Σίλβα, ο ακπομ κλπ.Μεταγραφες με προσέγγιση που δεν έχουμε συνηθίσει.
πιο καλό παράδειγμα από τον Πούκι δεν μπορείς να βρεις. Τον βρήκαμε τον προσεγγίσαμε και στην ομάδα που τελικά πήγε έκανε παπάδες. Ειδικά σε επιθετικό να πετύχεις τη χρονιά του ξεπετάγματός του είναι πολύ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Obdulio έγραψε:
sourdos4 έγραψε:

Τι γνωμη εχεις για τον Κρεσπο και τι γνωμη ειχες οταν τον επαιρνε ο ΠΑΟΚ; Για τον Βαρελα;

Στα 27 του καποιος di natale επαιρνε μεταγραφη στο καμπιονατο απο τη β εθνικη. Τα επομενα χρονια και μεχρι να αποσυρθει, σημειωσε 210 γκολ και ειχε 56 ασιστ σε 445 συμμετοχες στη serie a.

Ενας Luca Toni αρχισε να γινεται γνωστος στα 26-27 του παιζοντας στη serie b στην Παλερμο.

Ο Brugman ειναι μια χαρα οαικτης κ με χαρακτηριστικα που λειπουν στο υπαρχον ροστερ του ΠΑΟΚ.
Καλά αυτους από β Ιταλίας/Ισπανίας/Γαλλιας τους πήραμε;
T16

Δημοσίευση από T16 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν τα δύο από τα τρία χαφ είναι ο Σίλβα και ο Μπρουγκμαν θα είμαστε σούπερ. Φέρνεις και τον Ολιβειρα ή κάποιον αντίστοιχο του και μετά γαργαλας και δερνεις.
εσυ θες δηλαδη
1.σιλβα (1.000.000 μισθο το λιγοτερο)
2.μπρουγκμαν(800.000 μισθο το λιγοτερο)
3.ολιβειρα(2.000.000)
4.βερνμπλουμ(1.500.000)
5.μαουρισιο(1.200.000)
θες δηλαδη να εχω κεντρο με μισθους 6.500.000 και τα μισα να ειναι στον παγκο
ουτε στην ρεαλ αυτα(σε αναλογια μεγεθους παντα)
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Luigi Vampa έγραψε:
sourdos4 έγραψε:

Είπα συμπολίτη ότι δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο. Για το πρωτάθλημα της Serie B κ τις Δευτέρες κατηγορίες των Top 5 πρωτσθληματων λέω να μην σνομπάρουμε. Γιατί κάποιος έγραψε ποια Πεσκάρα κ τετοια
Φυσικα και δεν σνομπαρω τις μικρότερες κατηγοριες των μεγαλων πρωταθλημάτων. Ειδικότερα δε της Αγγλίας που έχει μεγάλη ποιότητα. Την Ιταλία δεν ξέρω ίσως γιατί δεν πολυγουσταρω το πρωταθλημα τους, με ξενερώνει να πάρω παίκτη 27 χρονών από β Ιταλίας. Αν και γενικότερα είναι ότι πιο κοντινό προς το δικό μας πρωτάθλημα και ίσως ταιριαζουν περισσότερο οι παίκτες στο δικό μας στυλ παιχνιδιού.
Ούτε και γω φυσικά ξερω τον παίκτη
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Μόνο που είναι Ουρουγουανός εμένα μου φτάνει. Ή η μπάλα ή ο παίκτης
prax

Δημοσίευση από prax »

Πάντως φαίνεται να τρέχουμε μαζί πολλές υποθέσεις για χαφ κ εξτρεμ.
Με βάση τα λεγόμενα του Σούρμε κ μάτσο θα έχουμε σύντομα νέα.
Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να περιμένω τους πρώτους στόχους μέχρι τις 25 Ιουνίου αρκεί να είναι οι πρώτοι μας στόχοι όντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”