Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι πώληση του Τζοβάρα. Ελεύθερος πάει, απλά διατηρούμε ποσοστό μεταπώλησης, κάπου στο 30%.MANIAKOS έγραψε:Πωκηση επιτεκους
με τιποτα..pagotatzis έγραψε:Για να ανανεώνει ο Λαμπρου εμένα μου μυρίζει ότι φεύγει δανεικός
Τι γνωμη εχεις για τον Κρεσπο και τι γνωμη ειχες οταν τον επαιρνε ο ΠΑΟΚ; Για τον Βαρελα;sourdos4 έγραψε:Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Στα 27 του καποιος di natale επαιρνε μεταγραφη στο καμπιονατο απο τη β εθνικη. Τα επομενα χρονια και μεχρι να αποσυρθει, σημειωσε 210 γκολ και ειχε 56 ασιστ σε 445 συμμετοχες στη serie a.
Ενας Luca Toni αρχισε να γινεται γνωστος στα 26-27 του παιζοντας στη serie b στην Παλερμο.
Ο Brugman ειναι μια χαρα οαικτης κ με χαρακτηριστικα που λειπουν στο υπαρχον ροστερ του ΠΑΟΚ.
-
Είπα συμπολίτη ότι δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο. Για το πρωτάθλημα της Serie B κ τις Δευτέρες κατηγορίες των Top 5 πρωτσθληματων λέω να μην σνομπάρουμε. Γιατί κάποιος έγραψε ποια Πεσκάρα κ τετοιαsourdos4 έγραψε:Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
- buffalobill4
Απλα να θυμίσω ότι η Πεσκάρα είχε κάνει ένα πρότζεκτ μικρών ηλικιακά παικτών και πούλησε χρυσάφι κάποιους με ποσά που εμείς δεν τα έχουμε φτάσει ακόμα. Πχ βερατι. Αυτός είναι από τους τελευταίους εναπομειναντες εκεί κ πλέον αρχηγός.
Μακάρι να ισχύει
Μακάρι να ισχύει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αν τα δύο από τα τρία χαφ είναι ο Σίλβα και ο Μπρουγκμαν θα είμαστε σούπερ. Φέρνεις και τον Ολιβειρα ή κάποιον αντίστοιχο του και μετά γαργαλας και δερνεις.
Μάγκες δεκτά αυτά που λέτε για τον Μπούργκμαν και την Πεσκάρα. Και ο ΠΑΟΚ καλά θα κάνει να επενδύει σε τέτοιες αγορές και σε άγνωστους παίκτες. Αλλά αυτή τη χρονιά, που έχουμε ήδη μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε 2-3 πινελιές που θα μας πάνε στο τσου λου και θα είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί. Οχτάρι και εξτρέμ ΠΡΕΠΕΙ να είναι από το πάνω ράφι. Είστε σίγουροι πως ένας παίκτης χωρίς συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι αυτό που ψάχνουμε;
Αν συμβεί αυτό που λέει ο εβρίτης και έρθει ένας Ολιβέιρα, τότε ναι, αλλά αυτό προϋποθέτει να τον κλείσουμε και αυτόν (ολιβέιρα) νωρίς ώστε να είναι έτοιμος στα προκριματικά.
Αν συμβεί αυτό που λέει ο εβρίτης και έρθει ένας Ολιβέιρα, τότε ναι, αλλά αυτό προϋποθέτει να τον κλείσουμε και αυτόν (ολιβέιρα) νωρίς ώστε να είναι έτοιμος στα προκριματικά.
πιο καλό παράδειγμα από τον Πούκι δεν μπορείς να βρεις. Τον βρήκαμε τον προσεγγίσαμε και στην ομάδα που τελικά πήγε έκανε παπάδες. Ειδικά σε επιθετικό να πετύχεις τη χρονιά του ξεπετάγματός του είναι πολύ δύσκολο.barlow4 έγραψε:Υποτίθεται για πόσα χρόνια κραζαμε το σκάουτινγκ μας.Ε πάνω κάτω αυτό είναι το σκάουτινγκ.να βρίσκεις χρυσάφι σε καλή τιμή.Σκαουτινγκ στη Μπαρτσελόνα κάνει κ ο πετρωτος.
Υγ.τωρα θυμήθηκα κ μια κοπελίτσα Ελληνίδα τσακαλακι που είναι στο σκάουτινγκ Τιμ της Νόριτς.Εξηγουσε τον τρόπο που γίνεται το σκάουτινγκ οργανωμένα.κ έλεγε σε κάποια φάση πως από την Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ κινείται στο σωστό δρόμο.Πως έχει οργανωθεί σωστά κ εκσυγχρονίζεται.κ βλέπεις από τότε ζαμπά, σφιντερσκι, ινγκασον,ακούστηκε αυτός ο Σίλβα, ο ακπομ κλπ.Μεταγραφες με προσέγγιση που δεν έχουμε συνηθίσει.
Καλά αυτους από β Ιταλίας/Ισπανίας/Γαλλιας τους πήραμε;Obdulio έγραψε:Τι γνωμη εχεις για τον Κρεσπο και τι γνωμη ειχες οταν τον επαιρνε ο ΠΑΟΚ; Για τον Βαρελα;sourdos4 έγραψε:Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
Στα 27 του καποιος di natale επαιρνε μεταγραφη στο καμπιονατο απο τη β εθνικη. Τα επομενα χρονια και μεχρι να αποσυρθει, σημειωσε 210 γκολ και ειχε 56 ασιστ σε 445 συμμετοχες στη serie a.
Ενας Luca Toni αρχισε να γινεται γνωστος στα 26-27 του παιζοντας στη serie b στην Παλερμο.
Ο Brugman ειναι μια χαρα οαικτης κ με χαρακτηριστικα που λειπουν στο υπαρχον ροστερ του ΠΑΟΚ.
εσυ θες δηλαδηΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν τα δύο από τα τρία χαφ είναι ο Σίλβα και ο Μπρουγκμαν θα είμαστε σούπερ. Φέρνεις και τον Ολιβειρα ή κάποιον αντίστοιχο του και μετά γαργαλας και δερνεις.
1.σιλβα (1.000.000 μισθο το λιγοτερο)
2.μπρουγκμαν(800.000 μισθο το λιγοτερο)
3.ολιβειρα(2.000.000)
4.βερνμπλουμ(1.500.000)
5.μαουρισιο(1.200.000)
θες δηλαδη να εχω κεντρο με μισθους 6.500.000 και τα μισα να ειναι στον παγκο
ουτε στην ρεαλ αυτα(σε αναλογια μεγεθους παντα)
Φυσικα και δεν σνομπαρω τις μικρότερες κατηγοριες των μεγαλων πρωταθλημάτων. Ειδικότερα δε της Αγγλίας που έχει μεγάλη ποιότητα. Την Ιταλία δεν ξέρω ίσως γιατί δεν πολυγουσταρω το πρωταθλημα τους, με ξενερώνει να πάρω παίκτη 27 χρονών από β Ιταλίας. Αν και γενικότερα είναι ότι πιο κοντινό προς το δικό μας πρωτάθλημα και ίσως ταιριαζουν περισσότερο οι παίκτες στο δικό μας στυλ παιχνιδιού.Luigi Vampa έγραψε:Είπα συμπολίτη ότι δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο. Για το πρωτάθλημα της Serie B κ τις Δευτέρες κατηγορίες των Top 5 πρωτσθληματων λέω να μην σνομπάρουμε. Γιατί κάποιος έγραψε ποια Πεσκάρα κ τετοιαsourdos4 έγραψε:Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
Χρυσάφι θα βρεις στις ηλικίες 17-21 όχι στα 27-30
Ούτε και γω φυσικά ξερω τον παίκτη
- nikospaok66
Πάντως φαίνεται να τρέχουμε μαζί πολλές υποθέσεις για χαφ κ εξτρεμ.
Με βάση τα λεγόμενα του Σούρμε κ μάτσο θα έχουμε σύντομα νέα.
Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να περιμένω τους πρώτους στόχους μέχρι τις 25 Ιουνίου αρκεί να είναι οι πρώτοι μας στόχοι όντως.
Με βάση τα λεγόμενα του Σούρμε κ μάτσο θα έχουμε σύντομα νέα.
Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να περιμένω τους πρώτους στόχους μέχρι τις 25 Ιουνίου αρκεί να είναι οι πρώτοι μας στόχοι όντως.