Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
None taken. Ποιον παίκτη απ'το ρόστερ μας θα έπαιρνε ομάδα της Πρέμιερ ακόμα και για μπακ-απ;seaman έγραψε:Πρέπει να τα θυμάται όλα τα λεφτά συμμετοχής του στην Premier ένα ένα.Napoli4 έγραψε:Έχει κουράσει η μίρλα. Επιθετικός από Πρέμιερ, 24 χρονών, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, με διψήφιο αριθμό γκολ σε κάθε ομάδα που έπαιξε. Εείχε ξανάρθει επιθετικός με τέτοιες προδιαγραφές στον ΠΑΟΚ; Ή πιστεύετε πως Γενάρη μήνα μπορείς να σκάσεις 2 μύρια και να φέρεις τον Μάντζουκιτς;tolis01 έγραψε:sorry, αλλά αυτός είναι ο ..κίλλερ; αν έπαιζε έτσι ο Θύμιος πχ θα τον είχαμε εκτελέσει.
μεγάλη μανατζεροδουλειά με μυρίζει.
Δεν γνωρίζω πότε και που έβαλε και πόσα γκολ, αλλά κάτι τέτοιο θα λέγανε της Μακάμπι όταν φορτώθηκαν τον Κλάους. ¨είχε ατυχία το παιδί, τον πήρε αποκάτω η χαμένη ευκαιρία με Άγιαξ¨ . Και τουλάχιστον ο Κλάους απλά βαρέθηκε να κάνει ζωή ποδοσφαιριστή, αλλά να το χώνει ήξερε...
τι να πω...
No offence
-
Ή ΠΑΙΚΤΑΡΆ ή κανέναν. ΧΑΦ και μόνο ΧΑΦDemir έγραψε:αρα γενριτσεκ η μανια?
Λεβεκ, όσο είναι στο ρόστερ μια ήττα έχουμεNapoli4 έγραψε:None taken. Ποιον παίκτη απ'το ρόστερ μας θα έπαιρνε ομάδα της Πρέμιερ ακόμα και για μπακ-απ;seaman έγραψε:Πρέπει να τα θυμάται όλα τα λεφτά συμμετοχής του στην Premier ένα ένα.Napoli4 έγραψε: Έχει κουράσει η μίρλα. Επιθετικός από Πρέμιερ, 24 χρονών, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, με διψήφιο αριθμό γκολ σε κάθε ομάδα που έπαιξε. Εείχε ξανάρθει επιθετικός με τέτοιες προδιαγραφές στον ΠΑΟΚ; Ή πιστεύετε πως Γενάρη μήνα μπορείς να σκάσεις 2 μύρια και να φέρεις τον Μάντζουκιτς;
No offence
SM-G965F
Ο προπονητής ζήτησε ανταγωνισμό και πλουραλισμό στη θέση ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίξει και με δύο επιθετικούς αν χρειαστεί που μπορούν να υποστηρίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Γιατί προδικάζουμε την αποτελεσματικότητα μιας μεταγραφής αρνητικά?
Ο Άκπομ δεν πρέπει να στηριχτεί εφόσον δείχνει πως έχει ικανότητες?
Όσο για κάτι νεότερο, δεν υπάρχει πληροφόρηση πως κάτι άλλαξε. Περιμένουν να πει το ναι ο χαφ. Για την ακρίβεια πιέζουν. Δεν είναι ο Βουκσεβιτς αν και ενδιαφερθήκαμε χωρίς όμως να είναι πρώτος στόχος ποτέ.
Τα νούμερο που ακούγονται είναι μικρότερα στην πραγματικότητα για τον Μπονατινι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ hot όνομα στους κύκλους των ατζέντηδων και όλα παίζουν ρόλο
Όσο για κάτι νεότερο, δεν υπάρχει πληροφόρηση πως κάτι άλλαξε. Περιμένουν να πει το ναι ο χαφ. Για την ακρίβεια πιέζουν. Δεν είναι ο Βουκσεβιτς αν και ενδιαφερθήκαμε χωρίς όμως να είναι πρώτος στόχος ποτέ.
Τα νούμερο που ακούγονται είναι μικρότερα στην πραγματικότητα για τον Μπονατινι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ hot όνομα στους κύκλους των ατζέντηδων και όλα παίζουν ρόλο
Αυτό πάντως με τον Μπράνκο που επιλέγει παίκτες που γνωρίζει από προηγούμενες θητείες του καθόλου δεν μου αρέσει. Μου θυμίζει τον Ζήση που έφερνε παλιούς συμπαίκτες του γιατί τι να έκανε άλλο ο φουκαρας; Άσχετος ηταν 

Πασχαλάκη νομίζω.Napoli4 έγραψε:
None taken. Ποιον παίκτη απ'το ρόστερ μας θα έπαιρνε ομάδα της Πρέμιερ ακόμα και για μπακ-απ;
Η αλήθεια βέβαια και η διαφορά είναι πως οι Λύκοι ανέβηκαν στην Premier με Μπονατίνι και σχεδόν άμεσα τον σπρώχνουν στην έξοδο. Επομένως ίσως η σωστή βάση του ερωτήματος να ήταν σε πια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Champion θα μπορούσε έστω ως αλλαγή να σταθεί κάποιος από το ρόστερ μας. Και εκεί νομίζω πως θα απαντούσα πολλοί
λογικο. με τις ανανεωσεις γνωριζεις κατι παραπανω; για ποσες μιλαμε;Macho έγραψε:Ο προπονητής ζήτησε ανταγωνισμό και πλουραλισμό στη θέση ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίξει και με δύο επιθετικούς αν χρειαστεί που μπορούν να υποστηρίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

- navigator11
Η αλήθεια είναι ότι ο χαφ προέχει. Μακάρι να έχουμε σύντομα ευχάριστη εξέλιξη. Από ο,τι μπορεί να συμπεραθεί από τις "πληροφορίες" των τελευταίων ημερών από τους φίλους εδώ μέσα είναι ότι πρόκειται για κάτι πραγματικά αξιόλογο.
Δεν κατανοώ πως μπορεί να υπάρξει κράξιμο, χωρίς ο παίκτης να έχει παίξει τουλάχιστον ένα εξάμηνο με την ομάδα. Σε αυτή τη φάση, υπάρχουν (ή πρέπει να υπάρχουν) μόνο απόψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα. Τη δικιά μου την έχω γράψει κάποιες σελίδες πριν. Από εκεί και πέρα, όποιος και να επιλεγεί πρέπει να υποστηριχτεί σαν project. Ακριβό project και με πολύ ρίσκο, καθώς η παράδοση είναι σε έξι μήνες, χωρίς περιθώρια παράτασης.
Αν αποφάσισαν Μπονατινι, τοτε Μπονατινι.Ας τελειώνουν ομως να πάρουν σειρά και οι αλλες υποθέσεις. Το χαφ αργεί και δεν ξερω κατα ποσο αξίζει να παρακαλάμε τον πρώτο στόχο. Επίσης ας τελειώνουν με τις ανανεώσεις, τράβηξε αρκετά η ιστορία...
Macho έγραψε:Ο προπονητής ζήτησε ανταγωνισμό και πλουραλισμό στη θέση ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίξει και με δύο επιθετικούς αν χρειαστεί που μπορούν να υποστηρίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Σε ρωτησα και χθες αλλα λογικα δεν ειχες χρονο μπορεις να πεις το επιπεδο του χαφ??
-
Στο μυο μου είσαι, σκεφτόμουν να το γράψω κ γω. Είναι νωρίς ακόμα πάντως ας δούμε όλες το κινήσεις. Αυτό το τμήμα σκαουτινγκ καημό το χω να κάνει μιαεταγραφη για τη μεγάλη ομάδα παντωςGI4NNEN4 έγραψε:Αυτό πάντως με τον Μπράνκο που επιλέγει παίκτες που γνωρίζει από προηγούμενες θητείες του καθόλου δεν μου αρέσει. Μου θυμίζει τον Ζήση που έφερνε παλιούς συμπαίκτες του γιατί τι να έκανε άλλο ο φουκαρας; Άσχετος ηταν