Καλοκαίρι του '17 λήγει το συμβόλαιο του...
Υ.Γ. Δεν είναι όμως χασογκόλης κι αυτό με βάζει σε πολλές σκέψεις...
riegel έγραψε:Εγώ απο τα βιντεάκι δε τρελάθηκα πάντως ..
Δεν φαίνεται να ειναι ο επιθετικός που εχει την προσωπική ενέργεια που τοσο αναφέρουμε ουτε να ειναι ο φορ κολώνα τύπου Μουσλίμοβιτς που θα τραβήξει παίκτες πανω του και θα κανει τη βρωμοδουλεια για να σκοράρουν αλλοι..
Ενας φορ με καλές τοποθετήσεις μου φάνηκε στα περισσότερα γκολ του
MANIAKOS έγραψε:Καλα αυτα Σχετθκα ειναι
Θελω να πω αν τον θέλανε απο ευρωπη μεγάλες ομαδες προφανώς δε θα Τανε για μας , ούτε αυτος θα θελε ...αν θελει τωρα δλδ ...
Οποτε ερώτηση ειναι αν το σκαουτιγκ της ομαδας η μαλλον αν αυτοι που παίρνουν αποφασεις εμπιστεύονται το σκαουτιγκ τίμ για να δώσουν λεφτα για εναν τετοιο παικτη απο Λατινική Αμερική
Θα ναι μεγάλο βήμα αν βγει
Το βιντεο βεβαια απαράδεκτο για συμπεράσματα κ ερασιτεχνικό
obanebane έγραψε:Δεν μιλησα απαραιτητα για ευρωπη,αλλα για τις δυο μεγαλες ομαδες της χωρας (Πενιαρολ,Νασιοναλ) τουλαχιστον.
Συμφωνώ και εγω στα λεγόμενα σου.rainmaker έγραψε:Περίπτωση Γκαστόν λοιπόν :
α) Σωματότυπος πάνω κάτω ίδιος με Κλάους : Κακό/Ανούσιο
β) Προσφέρει σε ταχύτητα ή δύναμη : Οχι
γ) Θέλγει με την τεχνική του : Οχι
δ) Είναι γκολτζής : Ναι
ε) Καλύπτει τα κενά που έχουμε σε θέσεις στο ρόστερ : Μάλλον Ναι
Με βάση τις παραπάνω παρατηρήσεις που νομίζω οτι όλοι δεχόμαστε βάσει των βίντεο, ο παίκτης ΔΕΝ είναι κακός, αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει και τα εκατομμύρια που λέγονται.
Έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημά του, αλλά (παρότι τα βίντεο προφανώς δεν αρκούν) δε δείχνει να είναι και ΤΟ αστέρι. Άλλωστε το ενδιαφέρον μόνο δύο ομάδων, λίγους μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, κάτι σημαίνει.
Μπορεί να έρθει και να είναι παιχτάρα.
Μπορεί όμως και να μη χάνουμε και τίποτα.
Προσωπικά, τρία εκατομμύρια για έναν δεύτερο Κλάους, ΔΕΝ θα τα έδινα. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν είδα ως τώρα.