Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

:mrgreen:

Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ was just the first movement !!!! 8-)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

""" Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δημοσίευσηαπό hasio_john » Πέμ Ιαν 05, 2017 10:22 pm

Το καλύτερο σας το αφήνω για το τέλος! Δίπλα μου κάθονταν δυο 50ρηδες, ο ένας φανατίλας γαύρος και ο άλλος φανατίλας ζέλα. Και σε μια φάση τους ακούω να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε πως την καλύτερη μπάλα την παίζει ο ΠΑΟΚ με διαφορά και ότι με λίγες προσθήκες μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα ακόμα και στην Ευρώπη. Αυτά είναι ρε σεις, ν' ακούς τέτοια από αλλόθρησκους και να γουστάρεις! :mrgreen:
Θα σας πω και άλλα κους κους, αργότερα, πάω να πιω πράμα ζεστό μπας και ανοίξει η φωνή!"""

Αυτό που διαπιστώνουν οι ξένοι, το πετύχαμε όλοι οι άλλοι εκτός του Σαββίδη???
Η κατά συρροή κι εξακολούθηση απαξίωσή του, μόνο λύπη προκαλεί γι αυτούς που το επιχειρούν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αφού δεν είναι πρόβατα ....Αν πουν κάτι καλό έτσι θα αισθάνονται προς το παρόν οι "πορδες" και το κλειστό πουγγί θεωρείται σοβαρή ψαγμενη κριτική :):)
Πρόβατο και εσύ και ο χασιο ακόμη και οι αλλοθρησκοι που είπαν καλά λόγια η λέτε να είχαν δόλο ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μην γίνεστε προβοκάτορες κάποιοι ρε μάγκες...Έλεος δηλαδή με την συνεχή-εκνευριστική σας διαστρέβλωση...

Ανησυχίες εκφράζουμε, ορισμένοι από εμάς, για την αγωνιστική ή μη άνοδο της ομάδας μας ακόμα περισσότερο και σίγουρα ακόμα γρηγορότερα, δίχως ΚΑΙ άλλες καθυστερήσεις και μπρος-πίσω-σημειωτόν πλέον!!!!
Τόσο κακό σας φαίνεται αυτό και ότι δεν γινόμαστε οσφυοκάμπτες δηλαδή??? Δεν σας καταλαβαίνω, μιας και...

1...Κανέναν δεν αφορίσαμε και τα χιλιάδες ευχαριστώ μας στον Ιβάν τα έχουμε εκφράσει άπειρες φορές...

2...Αχάριστοι δεν είμαστε...Το χρέος μας προς την ομάδα το κάνουμε 101% γιατί είμαστε γνήσιοι οπαδοί...Οπαδοί πετσιά μάλιστα, στα τσιμέντα συνέχεια και πληρώνοντας εισιτήριο μάλιστα εδώ και 45 χρόνια!!!!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

να κάνεις σκληρή κριτική χωρίς να μιλάς για πορδες και να ειρωνεύεσαι συνέχεια για πουγγία ​ κλπ. που δεν ανοίγουν τόσο δύσκολο είναι ? Καλοπιστη κριτική λέγεται αυτό
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια προσωπική οντότητα φίλε, τέτοια ώστε να εκφράζομαι ελεύθερα όπως νομίζω-εκτιμώ-αποφασίζω κατά περίπτωση και όχι κατά πώς θέλεις-ζητάς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μέσα ή και έξω από δω!!!!

Ελπίζω να μου το συγχωρέσεις αυτό, έτσι???

Καλόπιστη κριτική όμως δεν λέγεται η μόνιμη εύρεση δικαιολογιών για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 06 Ιαν 2017, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ε, τοτε μην αρπαζεσαι με την κριτικη απο την προσωπικη οντοτητα του καθε συνοπαδου...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν σε κατανοώ Κωστομανώλη...
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής μήπως, αλλά καλύτερα στο "Προβλήματα και λύσεις" που θα είμαστε και on topic???
Άβαταρ μέλους
eorptol1

goran 64 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια προσωπική οντότητα φίλε, τέτοια ώστε να εκφράζομαι ελεύθερα όπως νομίζω-εκτιμώ-αποφασίζω κατά περίπτωση και όχι κατά πώς θέλεις-ζητάς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μέσα ή και έξω από δω!!!!

Καλόπιστη κριτική όμως δεν λέγεται η μόνιμη εύρεση δικαιολογιών για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα...
Καλοπιστη κριτική είναι να λες τι δε αρέσει χωρίς να ειρωνεύεσαι μόνιμα τον Σαββίδη ,και χωρίς να μιλάς για πορδες κλπ. τόσο απλά ......
Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol1 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια προσωπική οντότητα φίλε, τέτοια ώστε να εκφράζομαι ελεύθερα όπως νομίζω-εκτιμώ-αποφασίζω κατά περίπτωση και όχι κατά πώς θέλεις-ζητάς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μέσα ή και έξω από δω!!!!

Καλοπιστη κριτική είναι να λες τι δε αρέσει χωρίς να ειρωνεύεσαι μόνιμα τον Σαββίδη ,και χωρίς να μιλάς για πορδες κλπ. τόσο απλά ......
Μάλιστα...Θαρρώ ότι δεν μας τα λες καλά Πτολεμαίο μου...Για παράδειγμα-απόδειξη δε, διάβασε παρακάτω...
goran 64 έγραψε:Συμφωνώ για τα διαρκείας 1.000.000%...Βγάλε 25.000 μέσα σε 10 μέρες Ιβάν, ρίχτα να τα τελειώσουμε σε τρεις βδομάδες όλα και μετά "τρελός" πλέον απ την υποστήριξη του λαού, συνέχισε να βαράς το ντέφι όπως γουστάρεις και τα μαϊμούνια του χ@βουζοπουστολίμανου να χορεύουν κότσαρη, πόλκα και γκαρσιλαμά ταυτόχρονα!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΕΣΥ ΙΒΑΝ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...ΤΩΡΑ!!!!
Έχω ακόμα πολλά παραδείγματα να σου παραθέσω για να σου αποδείξω το πόσο πολύ εκτίθεσαι με όσα γράφεις... :oops:
Το συγκεκριμένο πάντως βρίσκεται στην σελίδα 5 του παρόντος topic και γράφτηκε στις 9 Μαρτίου 2016, ώρα 09:31... 8-)
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Μια και περί κριτικής ο λόγος, νομίζω πως η κριτική ενός οπαδού, πέρα από το ότι μπορεί να είναι μόνο καλοπροαίρετη, είναι μια έννοια που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα σε δύο άκρα.

Στο ένα άκρο βρίσκεται η εξιδανίκευση-γλείψιμο. Σε μια τέτοια κατάσταση, όλα είναι καλά. Ο φανταστικός πρόεδρος "επενδύει" και κανείς δεν μιλάει. Όποιος δε πάει να μιλήσει είναι εχθρός και τον τρώει η μαρμάγκα. Παράδειγμα ο γκέυ με τα εντεταλμένα ΜΜΕ και τους επαγγελματιες οπαδούς του. Αιτίες αυτής της κατάστασης ,η χαμηλή νοημοσύνη και το χαρτζιλίκωμα των οπαδών από τον πρόεδρο. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει εδώ, αν και επί Μπατμαν εφαρμόστηκε από μερίδα Συνδεσμιτών.

Στο άλλο άκρο η ισοπέδωση. Σε αυτή την περίπτωση, τίποτα δεν πάει καλά, οτιδήποτε καλό θεωρείται δεδομένο οπότε ξεπερνάται αμέσως και ούτε καν αναφέρεται, ενώ στα αρνητικά γίνεται "πάρτυ". Επίσης η όποια "κριτική" δεν αναλώνεται μονάχα στα κακώς κείμενα, αλλα περιλαμβάνει και αφορισμούς του τύπου "να φύγουν όλοι, μαγαζί γωνία είμαστε κάποιος άλλος θα βρεθεί, έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη αλλά μ@λ@κ@ πρόεδρο κτλ". Όποιος δε, τεθεί απέναντι της είναι πρόβατο. Δυστυχώς δείγματα αυτής της κατάστασης υπάρχουν σε αρκετό βαθμό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αίτια αυτής, η παρορμητικότητα και η υπερβολική αγάπη, η έμφυτη τάση για γκρίνια και κυνήγι προέδρων και ίσως(για κάποια μερίδα συνδεσμιτών) το ότι δεν ταΐζονται από τον πρόεδρο.

Όσον αφορά την κριτική, που μόνο καλόπιστη μπορεί και πρέπει να είναι, είναι η αναφορά και αποτίμηση όλων τον πεπραγμένων, χωρίς να δίνεται επιπλέον βαρύτητα στα καλά ή στα κακά. Είναι η αναγνώριση των κακών και η κατάθεση προτάσεων, για την λύση τους, που έχουν βέβαια, λογική βάση και ρεαλισμό μέσα τους. Το κυριότερο δε, είναι ότι η σωστή κριτική πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης και όχι συναισθήματος, ώστε να μπορεί να προσφέρει κάτι παραγωγικό και χρήσιμο, πέρα από τον θόρυβο και την εκτόνωση της απογοήτευσης και να μην πηγάζει από ένα πρόσκαιρο (θετικό ή αρνητικό) αποτέλεσμα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι, τα άκρα μόνο κακό κάνουν, εκτός από την περίπτωση που έχεις να διασπάσεις κλειστή άμυνα. Με λίγα λόγια, όλοι την ίδια αγάπη έχουμε, απλά ας είμαστε ψύχραιμοι και ας μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας.
Η διαδρομή για τον οχλο, από το ωσαννά στο σταύρωσον αυτόν και το ανάποδο, ένα δοκάρι μέσα ή έξω δρόμος.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

μιση σελίδα για τον γκόραν και η αλλη μιση για όλους τους άλλους :lol: γκόραν άνοιξε ένα θέμα για διαμάχες καθαρο, και πήγαινε δώσε πόνο με όσους μαλώνεις κάθε μέρα για ανύπαρκτους λόγους... να μπορούμε και εμείς να διαβάσουμε καμια είδηση η κάποια άποψη που έχει αξια...πλέον δεν διαβάζονται τα θέματα με τα εκατομμύρια emo, τα bolt, τις άπειρες παραθεσεις ,τον καταιγισμό post , και μια υπογραφή η οποια μεγαλώνει επικίνδυνα και στο τέλος θα πιάνει μια σελίδα :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καλα σφηνα τσιμπα το σεντονακι σου κι εσυ τωρα...
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

:lol:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το χρημα ρεει απο τον Ιβαν...
Και μπολικο μαλιστα...
Αλλα προς αλλη κατευθυνση...
Ξερει ο Ιβαν...
Αυτο που δεν ξερω εγω ειναι το κατα ποσο θα αρεσει σε πολλους ΠΑΟΚτσηδες το αποτελεσμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”