Λ Α Μ Π Ρ Ο Υ was just the first movement !!!!

Καλοπιστη κριτική είναι να λες τι δε αρέσει χωρίς να ειρωνεύεσαι μόνιμα τον Σαββίδη ,και χωρίς να μιλάς για πορδες κλπ. τόσο απλά ......goran 64 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια προσωπική οντότητα φίλε, τέτοια ώστε να εκφράζομαι ελεύθερα όπως νομίζω-εκτιμώ-αποφασίζω κατά περίπτωση και όχι κατά πώς θέλεις-ζητάς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μέσα ή και έξω από δω!!!!
Ελπίζω να μου το συγχωρέσεις αυτό, έτσι???
Καλόπιστη κριτική όμως δεν λέγεται η μόνιμη εύρεση δικαιολογιών για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα...
Μάλιστα...Θαρρώ ότι δεν μας τα λες καλά Πτολεμαίο μου...Για παράδειγμα-απόδειξη δε, διάβασε παρακάτω...eorptol1 έγραψε:Καλοπιστη κριτική είναι να λες τι δε αρέσει χωρίς να ειρωνεύεσαι μόνιμα τον Σαββίδη ,και χωρίς να μιλάς για πορδες κλπ. τόσο απλά ......goran 64 έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια προσωπική οντότητα φίλε, τέτοια ώστε να εκφράζομαι ελεύθερα όπως νομίζω-εκτιμώ-αποφασίζω κατά περίπτωση και όχι κατά πώς θέλεις-ζητάς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, μέσα ή και έξω από δω!!!!
Ελπίζω να μου το συγχωρέσεις αυτό, έτσι???
Καλόπιστη κριτική όμως δεν λέγεται η μόνιμη εύρεση δικαιολογιών για κάθε τι στραβό που γίνεται στην ομάδα...
Έχω ακόμα πολλά παραδείγματα να σου παραθέσω για να σου αποδείξω το πόσο πολύ εκτίθεσαι με όσα γράφεις...goran 64 έγραψε:Συμφωνώ για τα διαρκείας 1.000.000%...Βγάλε 25.000 μέσα σε 10 μέρες Ιβάν, ρίχτα να τα τελειώσουμε σε τρεις βδομάδες όλα και μετά "τρελός" πλέον απ την υποστήριξη του λαού, συνέχισε να βαράς το ντέφι όπως γουστάρεις και τα μαϊμούνια του χ@βουζοπουστολίμανου να χορεύουν κότσαρη, πόλκα και γκαρσιλαμά ταυτόχρονα!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΕΣΥ ΙΒΑΝ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ...ΤΩΡΑ!!!!
Η διαδρομή για τον οχλο, από το ωσαννά στο σταύρωσον αυτόν και το ανάποδο, ένα δοκάρι μέσα ή έξω δρόμος.