Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gkey

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από gkey »

Την Κυριακή μήπως είναι το τελευταίο ματς; Γιατί έτσι πως παίζουμε δεν βλέπω να κερδίζουμε τον ΠΑΣ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπα θα κερδίσουμε λογικα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

gkey έγραψε:Την Κυριακή μήπως είναι το τελευταίο ματς; Γιατί έτσι πως παίζουμε δεν βλέπω να κερδίζουμε τον ΠΑΣ.
Ανεξάρτητα αν κερδίσουμε ή όχι τον ΠΑΣ (τι λέμε ρε πούστη μου)
δεν μου φαίνεται -πλέον- σαν να θέλει να μείνει στην ομάδα, δεν τον νοιάζει, αυτή την εικόνα μου έδωσε χτες στη συνέντευξη τύπου. Ξέρει, δεν είναι ηλίθιος, πως δεν υπάρχει πλέον κάποιο πρότζεκτ καθώς δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εντός ομάδας που να μετράει η γνώμη του και να πιστεύει σε αυτό, οπότε όσα πάνε κι όσα έρθουν.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Προπονητής μαθητευομενος.
Έχουμε όμως και εμείς τις ευθύνες μας, όταν μετά τον Τούντορ βλέπουμε μόνο γχ και άγγελο. Αφού σας αρέσει αυτό που βλέπετε, ας κάτσει 20 χρόνια ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγω τον γουσταρω ,θελω να μείνει έως 30/6/2018 ,απλά θα μπορούσε να έχει τον μπερμπάντη βασικό και να τον έχει ποιο γκαβλωμενο.Γυρνα πασακα μου στο 4-3-3 που τα υλικά που έχεις ειναι ταμαμ και άσε τα πειραματα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό λέω κ εγώ. Ας κάτσει όσο θέλει. Πετάει η ομάδα ,γιατί να κάνουμε αλλαγές;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φάγωμα τουντορ=φάγωμα αρνεσεν =επικράτηση αρδ και παοκαρχων με παοκτσηδικο δνα ,τι δεκν καταλαβαίνεις?
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

pgetsos έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τα πειράματα που λέτε συνέχεια
Πες μου ρε Πέτρο έναν ποδοσφαιρικό λόγο ξαφνικά να παίξει 4-4-2 σε ρόμβο;

Θέλεις να δώσεις παιχνίδια στον Βίτορ, στον Λέοβατς, στον Χαρίση, στον Τσίμιροτ, γιατί αλλάζεις το σύστημα 3-5-2 ή 3-4-3 που επανέφερες στα τελευταία παιχνίδια; Αφού δε σου βγήκε την άλλη φορά.

Δεν μπορούσαν να παίξουν πίσω Βίτορ-Μαλεζάς-Τζαβέλλας;
Δεν μπορούσαν πλάγια Λέοβατς, Μυστακίδης ή Κίτσιου ή Γκολάσα;

Γιατί αλλάζεις και σύστημα; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

ace79grpaok έγραψε:Φάγωμα τουντορ=φάγωμα αρνεσεν =επικράτηση αρδ και παοκαρχων με παοκτσηδικο δνα ,τι δεκν καταλαβαίνεις?
Αυτό που λέτε με τρελαίνει. Έγινε λάθος επιλογή το καλοκαίρι, πιο το κακό να παραδεχτούνε το λάθος τους και να το διορθώσουν; Τι αρδ και ιστορίες, μανία σας έχει πιάσει. Όπως κάνεις μεταγραφές για να βοηθήσεις την ομάδα τον Γενάρη έτσι αλλάζεις και προπονητή για τον ίδιο λόγο.

Ωραιότατος Αγκίρε υπάρχει ελεύθερος και τόσοι άλλοι ΕΜΠΕΙΡΟΙ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ προπονητές εκεί έξω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ποιος Αγκιρε παίδες; Πλάκα κάνετε με τελειωμένους πρώην σαν τον Μπιελσα κλπ κλπ;;

Στον ορίζοντα και το μυαλό του ΠΑΟΚτση υπάρχει ή ο σαντος ή ο μπολονι. ΈΛΕΟς , λες και δεν υπάρχουν άλλοι, όλο σε αυτούς στριφογυρναμε

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Τελειωμένος ο Μπιέλσα; Μάλλον άλλο άθλημα παρακολουθείς και όχι ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχες προπονητή έναν δάσκαλο όπως ο Μπιέλσα. Τον Μάιο του 12' έπαιζε τελικό Γιουρόπα με την Ατλέτικο και θα τον βγάλεις και τελειωμένο.

Μετά πως να μην έχει υποστηρικτές ο Τούντορ. Τα άσπρα μαύρα βλέπετε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ace79grpaok έγραψε:Φάγωμα τουντορ=φάγωμα αρνεσεν =επικράτηση αρδ και παοκαρχων με παοκτσηδικο δνα ,τι δεκν καταλαβαίνεις?
Σωστός αδερφέ, δεν αντιλέγω ότι αυτό το σενάριο που λες δεν υπάρχει..
Ωστόσο κάποιος πρέπει να δώσει σημασία και στο φάγωμα της ψυχικής μας ηρεμίας, στο φάγωμα του ύπνου μας, στο φάγωμα των ματιών μας με αυτά που βλέπουμε! ΕΜΕΙΣ είμαστε το Α και το Ω του ΠΑΟΚ, εμείς ο λαός του!
Δεν βλέπω όμως να μας δίνει κανείς σημασία!
Συνεχώς βλέπω για στήριξη στον Τούντορ, στήριξη στον Αρνεσεν, στήριξη στο ....χτίσιμο της ομάδας, --->>
ΕΜΑΣ θα μας στηρίξει κάποιος??? :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

60 χρονών, προπονητής σε εθνικές για χρόνια και θα έρθει να δουλέψει με τον... Πελκα και να συνεργαστεί με Αρνεσεν. Οκ, πάω πάσο.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βρε αφήστε τον τουντορα και πιάστε απο τον λαιμό τους μέτριους παικτακους της σειράς που έχουμε μαζέψει.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Καταρχήν μην κολλάς στα ονόματα. Παραδείγματα από έμπειρους προπονητές έδωσα.

Και τέλος τι σχέση έχει που προπονούσε εθνικές και τι σχέση έχει ο Πέλκας και ο Άρνεσεν; Πολλοί θα θέλαν να δουλέψουν σε μια υγιή οικονομικά ομάδα με νέους παίκτες όπως ο Πέλκας και έμπειρους παράγοντες όπως ο Άρνεσεν. Δεν καταλαβαίνω την απαξίωση.

john4serres χρόνια πολλά καταρχήν. Δεν διαφωνώ. Φταίνε και οι παίκτες. Αλλά για το συνονθύλευμα αυτό φταίει 100% ο προπονητής. Δεν μπορεί να τους εκμεταλλευτεί όπως πρέπει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”