Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Gospi »

Βρισκουν και κανουν!
Οσα λεφτα κι αν εχεις, αν δεν εχεις το attitude και δεν εμπνεεις σεβασμο και ωριμοτητα, δεν εχεις ελπιδες σ αυτη τη ζωη...
Αντι να εχει το προφιλ του πετυχημενου, αγωνιζεται να αποκτησει το.προφιλ του γκανκστερ... αυτο δεν θα το καταλαβω ποτε!
Γενιαδα σαν αστεγος, μποξ, μμα, κολλητηλικια με τον Τρακη, ξεκατινιασμα με οπαδους στα σοσιαλ...
Και απο την αλλη βλεπεις τον Ιβάν, αρχοντανθρωπος, βλοσυρος, με τεχνοκρατικο στυλ και ηγετικη φυσιογνωμια...
Νυχτα με τη μερα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το προφιλ του επιτυχημένου γιατί να το έχει; Δεν έχει πετύχει κάτι.

Και δε πετάω κάποια σπόντα ή κακία.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

vs40 έγραψε:Ο Αλαφουζος και ο Μελισσανιδης (ειδικα αυτός) τα εχωσαν χοντρά για το χοντρο και κατεθεσαν. Εσείς ποτε θα πειτε κάτι; Διαβασα αυτα που ειπε ο Βρυζας, και μου φάνηκε ενας τυπος ουδέτερος που γλυκοκοιταει πιθανότατα κατι απο Πειραιά μεριά. Ειναι, δυνατόν ο ΠΑΟΚ να εκπροσωπειται μονο απο το Βρυζα σε τοσο σημαντικό θέμα, οταν ο γαυρος μας έκανε τοσα αυτα τα χρόνια, αλλά και φέτος;
Αν δεις τριγύρω, ένα ένα τα καρταλια εξαφανίζονται. Και έρχεται και η μεγαλύτερη πτώση. ΔΕ θα γινόταν ποτέ τίποτα χωρίς τους Σαββίδηδες. Για αυτό και ο πόλεμος από όλη τη συμμορία της δημοσιογραφίας εναντίον τους και κυρίως η προσπάθεια να στρέψουν τον λαό του ΠΑΟΚ εναντίον τους. Μόνο έτσι μπορούν να χτυπήσουν τον Σαββίδη. Μέχρι και ο ίδιος ο χοντρός βγαίνει και λέει ότι ο Σαββίδης κάνει κακο στον ΠΑΟΚ. Βάζουν και τον γέρο να μας πρίζει για τον κακό Σαββίδη. Οι ίδιοι δεν έχουν τα @@ να τον πολεμήσουν . ΔΕ θα βγει ποτέ κανεις να πει τι και πώς παίχτηκε στο παρασκήνιο. Ο Ιβάν βέβαια είπε κάποτε κάτι για την Αθήνα Η αρχή έγινε. Πήρε νταμπλ κλπ. Έπεται η συνέχεια..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Hermann έγραψε:Το προφιλ του επιτυχημένου γιατί να το έχει; Δεν έχει πετύχει κάτι.

Ας το παιξει τουλάχιστον ο γιος του πετυχημενου!
Αυτος το παιζει ο γιος του νονου της νυχτας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Gospi έγραψε:
Hermann έγραψε:Το προφιλ του επιτυχημένου γιατί να το έχει; Δεν έχει πετύχει κάτι.

Ας το παιξει τουλάχιστον ο γιος του πετυχημενου!
Αυτος το παιζει ο γιος του νονου της νυχτας...
Γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο.

Γιατί αυτός που περιγράφεις και γουστάρεις και ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, είναι ο Νίκος στο όνομα του οποίου είναι και οι μετοχές της ΠΑΕ, μαζί και με την μητέρα του την Κυριακή.
Αυτός θεωρώ θα είναι ο συνεχιστής.

Ο μεγάλος, ο αγαπημένος Γιώργης, θα στρώσει , με φροντίδα και προδέρμ , μακριά από καμμένες παρέες και πρότυπα. Τα παίρνει θεωρώ και εκτιμώ τα μηνύματα.
Του προτείνω την παρακολούθηση αγώνων στο πέταλο, αντί στη σουίτα, για να νιώσει την εσάνς του τσιμέντου. Από την επαφή με το Λαό δεν έχασε κανείς!
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Rock4 έγραψε:Γιώργη παραιτησου από το ποδόσφαιρο και ανέλαβε το μπάσκετ.
Το μπάσκετ δεν χρειάζεται να το διαλύσεις, διαλυμένο είναι.
Να με συγχωρεί ο φίλος, αλλά αυτό δεν είναι κριτική, αλλά χοντρή ειρωνεία, κάτι που για μένα αποτελεί αγνωμοσύνη.
Ο ΠΑΟΚ, χάρι στους Σαββίδηδες, πέτυχε αυτά που δεν είχε πετύχει όλα τα προηγούμενα, πριν απ αυτούς χρόνια, και δεν είναι παράλογο να παρουσιάζει κοιλιά. Όμως, αντι να βοηθούν με δημιουργική κριτική, χωρίς κακίες και ειρωνείες, αρκετοί απ ότι βλέπω δεν βγάζουν καμιά αγάπη για την ομάδα, αλλά αντίθετα μια τυφλή μανία που ισοπεδώνει τα πάντα και τελικά μόνο τους εχθρούς της ομάδας ευνοεί.
Επαναλαμβάνω τα λάθη και οι κοιλιές στην απόδοση ενός οργανισμού είναι μέσα στη ζωή και σημασία έχει το ήθος με το οποίο τα αντιμετωπίζεις. Ο άρρωστος οπαδός που δεν ανέχεται κανένα στραβοπάτημα και κυρίως μόνο κατηγορεί, για μένα είναι ένας ανήθικος άνθρωπος, γιατί είναι απόλυτα σίγουρο ότι για τον εαυτό του στη ζωή απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που επιφυλάσσει στους ανθρώπους της ομάδας του, δηλαδή αποζητά από τους άλλους κατανόηση, υπομονή, συμπαράσταση και συγχώρεση.
Σ αυτό το θέμα λοιπόν, για τον Γ. Σαββίδη, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν έχει ο Γ. Σαββίδης καθεαυτός και τα λάθη του και οι πιθανές μαλακίες του - αλλά όλοι δεν κάνουμε μαλακίες;; - αλλά, κατά τη γνώμη μου, το πόσο προβληματικός είναι ο ανθρώπινος ψυχισμός.
Και όποιος λέει εγώ δεν καταλαβαίνω απ αυτά είμαι ένας άρρωστος οπαδός και είναι περήφανος γι αυτό, κατά τη γνώμη μου χρειάζεται βοήθεια και όχι επιβράβευση.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ariskatiforos έγραψε:Εγώ λέω να κοιτάξουμε κ παραδίπλα που κάποιοι από τη ξηρασία ανέχονται πρόεδρο ερυθρόλευκο λαμόγιο σκυλακο του ντροχου στην απελπισία τους κ να βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στη θέση τους ώστε να περιορίσουμε τις μεγαλοστομίες την ειρωνία κ τον αρνητισμό ...η πιθανότητα να καταλήξουμε κάπως έτσι η σα τον βαζελο που δεν έχει εμφανιστεί κανεις ούτε να ενδιαφερθεί σοβαρά πρέπει να είναι διδακτική ...ας μάθουμε και κάτι από τους γαύρους οι οποίοι οποιονδήποτε στιγμή φύγει ο ένας γκανστερ θα εμφανιστεί αμέσως ο επόμενος και παρόλα αυτά έχουν τον ντροχο ιερή αγελάδα ...
Ας προσέξουμε καλύτερα ...μέσα στον αρνητισμό που επικρατεί εγώ νιώθω και μια ευχαρίστηση σκεπτόμενος που θα μπορούσαμε να είμαστε κ ότι το μόνο μας πρόβλημα είναι πλέον υο αγωνιστικό αφού έχουμε κατακτήσει και συνεχόμενους τίτλους ...ας αράξουμε στα κυβικά μας λοιπόν κ να κάνουμε μόνο καλοπροαίρετη κριτική χωρίς στραβοστομιες και ας αντλήσουμε ευχάριστηση από την ασφάλεια κ την οικονομική υγεια που έχουμε χάρη στον ΓΙΩΡΓΟ κ όχι Γιώργης και τον ΙΒΑΝ και όλα θα πάνε καλά ...
Το ωραιότερο ποστ του συγκεκριμένου θέματος.-

Όχι άλλους εράνους
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

JohnEconomist με κάλυψες απόλυτα...Άλλο κριτική παιδιά και άλλο ισοπέδωση...Μάλλον ξεχνάμε εύκολα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

JohnEconomist έγραψε:
Rock4 έγραψε:Γιώργη παραιτησου από το ποδόσφαιρο και ανέλαβε το μπάσκετ.
Το μπάσκετ δεν χρειάζεται να το διαλύσεις, διαλυμένο είναι.
Να με συγχωρεί ο φίλος, αλλά αυτό δεν είναι κριτική, αλλά χοντρή ειρωνεία, κάτι που για μένα αποτελεί αγνωμοσύνη.
Ο ΠΑΟΚ, χάρι στους Σαββίδηδες, πέτυχε αυτά που δεν είχε πετύχει όλα τα προηγούμενα, πριν απ αυτούς χρόνια, και δεν είναι παράλογο να παρουσιάζει κοιλιά. Όμως, αντι να βοηθούν με δημιουργική κριτική, χωρίς κακίες και ειρωνείες, αρκετοί απ ότι βλέπω δεν βγάζουν καμιά αγάπη για την ομάδα, αλλά αντίθετα μια τυφλή μανία που ισοπεδώνει τα πάντα και τελικά μόνο τους εχθρούς της ομάδας ευνοεί.
Επαναλαμβάνω τα λάθη και οι κοιλιές στην απόδοση ενός οργανισμού είναι μέσα στη ζωή και σημασία έχει το ήθος με το οποίο τα αντιμετωπίζεις. Ο άρρωστος οπαδός που δεν ανέχεται κανένα στραβοπάτημα και κυρίως μόνο κατηγορεί, για μένα είναι ένας ανήθικος άνθρωπος, γιατί είναι απόλυτα σίγουρο ότι για τον εαυτό του στη ζωή απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που επιφυλάσσει στους ανθρώπους της ομάδας του, δηλαδή αποζητά από τους άλλους κατανόηση, υπομονή, συμπαράσταση και συγχώρεση.
Σ αυτό το θέμα λοιπόν, για τον Γ. Σαββίδη, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν έχει ο Γ. Σαββίδης καθεαυτός και τα λάθη του και οι πιθανές μαλακίες του - αλλά όλοι δεν κάνουμε μαλακίες;; - αλλά, κατά τη γνώμη μου, το πόσο προβληματικός είναι ο ανθρώπινος ψυχισμός.
Και όποιος λέει εγώ δεν καταλαβαίνω απ αυτά είμαι ένας άρρωστος οπαδός και είναι περήφανος γι αυτό, κατά τη γνώμη μου χρειάζεται βοήθεια και όχι επιβράβευση.
++++
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Να βγαλουμε και μια διαγνωση για αυτους που αντι να δουνε τη δημιουργικη κριτικη που γινεται απο την πλειοψηφια, εστιαζουν σε 2-3 ποστ.

Βεβαια, ακομα και αυτα τα 2-3 ποστ δικαιολογουνται γιατι εισαι σε οπαδικο φορουμ. Σοβαρα, το γραφει στην αρχικη, τι περιμενες;

Κατα τ'αλλα, στην ποδοσφαιρικη ουσια του ποστ συμφωνω, που ζηταει επιεικεια, υπομονη και στηριξη.

Αλλα να χαρακτηριζεις ανηθικους, αυτους που... κριτικαρουν εστω και ειρωνικα/αυστηρα, σορρυ αλλα δε σε κανει να ξεχωριζεις, αλλα να μοιαζεις. Στην τελικη, εταιρεια ειναι και εμεις πελατες. Ας αφησουμε τη συγχωρεση και την κατανοηση για τους συνομιλητες μας που μιλαμε επι ισοις οροις.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

John συμφωνώ κ γω κ γι αυτό κάθε κριτική που ειναι απόλυτη χωρίς κανένα ελαφρυντικό κ επιείκεια με κάνει να παίρνω το μερος αυτου που επικρινεται. Δηλαδή κάτσε ρε συ που κρίνεις τόσο αυστηρά. Στη δουλειά σου η' στην προσωπική σου ζωη δεν κάνεις λάθη; Έτσι θες να σε αντιμετωπίζουν;
2917

Δημοσίευση από 2917 »

δε χρειάζονται ακρότητες αλλά δουλειά.

Φυσικά και υπάρχει ευγνωμοσύνη από τον ώριμο οπαδό αλλά κριτική θα γίνεται, το χρειάζεται η ομάδα για να πάει μπροστά.

Το μόνο που χρειάζεται να γίνει από τη μεριά του Γιώργη είναι να τιμήσει τις επιλογές που έκανε στους συνεργάτες.
Να βάλει στόχους, να θέσει χρονοδιαγράμματα. ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να στηρίζει την ομάδα.
Ούτε μεταγραφές, ούτε τίποτα.

Προσωπικά δεν θέλω να βλέπω προέδρους κλπ. πολύ συχνά παρά μόνο όταν είναι αναγκαίο.
ΘΕΛΩ να βλέπω τους παίκτες, αυτοί είναι πρωταγωνιστές. Θέλω να βλέπω τους προπονητές να εξηγούν για την απόδοση της ομάδας.

Όταν οι ρόλοι γίνουν απόλυτα διακριτοί, τότε η ομάδα θα πάει μπροστά με υγεία.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

AntoniosK έγραψε:Άλλο κριτική παιδιά και άλλο ισοπέδωση...Μάλλον ξεχνάμε εύκολα.
αυτο. βρηκαμε παπα ας θαψουμε πεντεξι ειναι η φαση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Napoli4 έγραψε: Στην τελικη, εταιρεια ειναι και εμεις πελατες.

Για μένα ο ΠΑΟΚ φίλε Napoli,είναι συναίσθημα,μόλις τον δω σαν εταιρία,θα πάψω να ασχολούμαι.
Ο Σαββίδης δεν είναι διαχειριστής ούτε εκλεγμένος πρόεδρος,ο τύπος μας πήρε από το χείλος του γκρεμού,μας ξεχρέωσε μας έκανε νταμπλουχους και αήττητους πρωταθλητές,βάζοντας από την τσέπη του αποδεδειγμένα 100+ μύρια, βοηθάει όλα τα τμήματα του Συλλόγου.
Όλα αυτά γνωστά και χιλιοειπωμένα,όμως οι περισσότεροι από εμάς τα ξεχνάμε όταν το πράγμα λίγο στραβώσει.
Ο ΠΑΟΚ στη συνείδηση των Ελλήνων είναι η τέταρτη δύναμη στη χώρα με εγκληματίες οπαδούς, αυτό δεν είμαστε ομάδα και λαός για τους αλλους;
Και οι άλλοι δεν είναι αντίπαλοι οπαδοί,είναι οι θεσμοί, είναι οι δικαστές είναι το κράτος είναι οι πάντες.
Θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ δηλαδή με τον 28χρονο Γιώργη Σαββίδη, θα τον μπινελικωσω και θα τον κρίνω,μεχρι και για την εμφάνιση του και για τα πρότυπα του; Στα @@ μου εμένα όλα αυτά,μόνο οι κομπλεξικοί ασχολούνται.
Όταν ο πατέρας του πήρε τον ΠΑΟΚ με όλα τα πάρα πάνω που περιέγραψα και τον εκανε πρωταθλητή, πρωτοστάτησε στο να διαλυθεί η Ε.Ο.,τη στιγμή μάλιστα που αυτός που ξεκίνησε να πολεμάει (βαζελος) τη βρωμιά,υπέστη πανηγυρική ήττα και εχει μείνει στην αφάνεια κοντά μια δεκαετία.
Για να κλείσω,και εγώ έχω στεναχωρηθεί φέτος γιατί μετά την υπόθεση της πολύ ιδιοκτησίας, ο Ιβάν έχει εξαφανιστεί, σαν να άφησε την ομάδα στη μοίρα της.
Του το έχω καταλογίσει με τοποθετησεις εδω μεσα και περιμένω κάποιον να βγει και να πει κάποια πράγματα, ελπίζω να γίνει με το τέλος της σεζον.
Μέχρι εκεί όμως.
Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι προσγειωθηκαμε αποτομα φέτος.
Αλλά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε απανωτά χτυπήματα και αυτή τη στιγμή αντι εμείς να βοηθήσουμε να τα ανταποδώσει,ρίχνουμε και από πάνω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αι λαβ γιου ρε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”