Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Patron έγραψε:
sourmenetes έγραψε:http://www.paokweb.gr/sthles/apopseis/venhs/item/25645-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD.html#.VLPZzyusVXo

Πολυ καλο αρθρο.
Sourme, ποια η γνώμη σου για το ΥΓ4 ;
Ειναι πολυ αναρχη σαν σκεψη η τοποθετηση του συγγραφεα,αν και ολο το υπολοιπο αρθρο με βρισκει συμφωνο..
Ο βιτορ για ποιο λογο τρεχει σαν τρελος στο τριτο γκολ???
Ο τζαβελλας ειναι καιρο που ειναι στον κοσμο του.

Προχθες φαγαμε χαζα γκολ αλλα οταν η μπαλα γυρναει γυρω απο την περιοχη σου θα γινει αυτο.Μη βλεπεις τα πρωτα ματς που δεν ετρωγες γκολ γιατι εκει ο αντιπαλος δεν εφτανε ευκολα στην περιοχη μας.
Οσο και να φαινεται οξυμωρο ο κατσικας με τον βιτορ ειχαν βρει μια στοιχειωδη χημεια και αν γινοτανε φαση στην περιοχη μας την ψιλοκαθαριζαν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Karelias έγραψε:
eorptol έγραψε:Άκου κολκα μιζερογλου για να δεις κάποιους από αυτούς που κάνουν κλίμα κατά του άγγελου
Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;
Λες ποιοι δημιουργούν κλίμα εναντίον του και σου λέω κάποιους που το παίζουν και πολυξεροι
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ε, ναι το κλίμα γίνεται μόνο όταν βρίσκει αυτιά να το ακούσουν
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Ότι θα άκουγα μετά από 15-20 χρόνια που έχω να τον δω και να τον ακούσω, το Γιώργο Βένη να πουλάει πνεύμα , δεν το πίστευα με τίποτα! :lol:

Ποιος ; Ο Γιώργος Βένης!!!

Περιμένω και το Γιώργο Μίνο να τοποθετηθεί για το παρεάκι.

Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά...

Να κάνω κι εγώ δύο ερωτήσεις σ' αυτούς που τους αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Όχι τόσο έξυπνες βέβαια.

1. Γιατί δε μας λέει ο Άγγελος τι ζήτησε το καλοκαίρι. Να απαντήσει ο Γιωργάκης ο Βένης.
2. Ως γνωστόν , ο Πλατανιάς είναι σημαντικό παράρτημα του χοντρού. Τι δουλειά είχε ο Άγγελος να κάνει τον προπονητή στη γαυροφωλιά;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Karelias έγραψε:Ε, ναι το κλίμα γίνεται μόνο όταν βρίσκει αυτιά να το ακούσουν
Όχι να ακούσουν να σποδεχθουν αυτά που λένε πρέπει να ξέρεις τι λένε τα λαμογια,από δήθεν δικούς μας μέχρι και οι μαρινακηδες και Σία
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ασε ρε εορτπολ, εδω τις τελευταιες ημερες διαβαζουμε απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πραγματα που ειπε ο σαββας "κερατας" θεοδωριδης. :shock: :shock: :lol:

τι να λεμε τωρα. πετανε τυρακι και τσιμπαμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

eorptol έγραψε:
Karelias έγραψε:Ε, ναι το κλίμα γίνεται μόνο όταν βρίσκει αυτιά να το ακούσουν
Όχι να ακούσουν να σποδεχθουν αυτά που λένε πρέπει να ξέρεις τι λένε τα λαμογια,από δήθεν δικούς μας μέχρι και οι μαρινακηδες και Σία
Σε απάντησε ο Kgeo.
Να σε θυμίσω τι έγινε εδώ με τις μαλακίες του Νικολακόπουλου;

Μην ακούτε, τα χουμε πει 100 φορές.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Συγνώμη κι όλας αλλα προσωπικά το άρθρο του Βενη το θεωρώ μια Μ@λ@κια και μισή.
Κλασικός δημοσιογράφος που τα ξέρει όλα και δεν ξέρει πραγματικά τίποτα. Κλασσικό θέμα διαφορών που έχουν με αντίπαλα δημοσιογραφικά στρατόπεδα και γράφουν ενα κάρο βλακείες χωρίς να σκέφτονται οτι κάνουν μπάχαλο τον ΠΑΟΚ.
Κράζει τους απο μέσα αλλα μιλάει για συσπείρωση στο τελος.;;;;;;
Έλεος με τους ζαβλακες που ξέρουν τα πάντα ενώ δεν ξέρουν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ένταξη ας ζουμε στον δικό μας κόσμο όταν οι διάφοροι χήτες και Σία κάνουν την προπαγάνδα σε μέσα που τα βλέπουν και ακουν όλοι όταν θα ΠΑΣ να πεις το δικό σου ο απλος φίλαθλος θα λέει τι φωνάζεις και θα σε παπαγαλιζει αυτό που ακουσε .....εσωστρεφεια και αγιος ο θεός να κραζουμε μόνο ο ένας τον άλλον και οι άλλοι να γελανε με τα χαλια μας.....όπως είπες και εσύ ότι και να πω εσύ είσαι οπαδός της εσωστρέφειας ας τους άλλους από έξω να λένε εμείς ασχολούμαστε με το να πλακωνόμαστε μεταξύ μας karelia
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Είναι ξεκάθαρο οτι είναι σε εξέλιξη το σχέδιο φαγώματος του.
Ηίδια ιστορία με πέρυσι.
Οι ίδιοι που δεν θέλαν πέρυσι τον Ολλανδό,έχουν βάλει τα ίδια φιλαράκια τους να περνάνε κλίμα κ συγκεκριμένοι παίκτες στην άμυνα(όπως κ πέρυσι) έχουν συμπεριφορά αδιάφορη για να μην πώ κάτι πιο βαρύ.
Είναι αμαρτία ρε πούστη μου να κάνουμε σύνεχώς τα ίδια λάθη.Αυτό πηγαίνει κ για τα παραπάνω κ στον Άγγελο που φαίνεται να στήνει την όμαδα με τον ιδιο λανθασμένο τρόπο κ πρόσωπα ενω βλέπει οτι δεν βγαίνει.
Είναι αμαρτία γιατί κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή ΟΜΑΔΑ φέτος με καλ΄ς μεταγραφές το καλοκαίρι κ γενικά μια ομάδα με μικρό μ.ο ηλικίας που έχει όλο το μέλλον μπροστα της.
http://www.paokweb.gr/sthles/apopseis/x ... LPxEyusWNY
Έπίσης καλό άρθρο αν κ δεν θέλω να τα πιστέψω όλα όσα γραφει ο συγκεκριμένος...
Σε κ΄ποιο σημείο αναφέρει οτι ο ΑΑ είχε ζητήσει απο αρχές Δεκέμβρη 2 παίκτες μέχρι 3 Ιανουαρίου κ άλλους 2 μέχρι 10 κ οτι ο ζβ έχει κλεισμένους κι άλλους κ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ΑΑ.
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω,να είμαι υπερβολικός,να συνεργάζονται μια χαρά,να τον γουστάρουν όλοι οι παίκτες κι στο τέλος να το σηκώσουμε γιατι μπορούμε!!!
Στήριξη,υπομονή κ λαρύγγι...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειπωθηκε κατι πολυ χοντρο απο μελος του φορουμ.Ο ιδιος ζητησε συγγνωμη και απο το φορουμ και απο εσας.
Προφανως και δεν καταλαβε τι εγραψε,αυτο ομως δε σημαινει οτι δε θα τιμωρηθει.

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ευχεται αυτο που εγραψε.
Δε θα το συνεχισουμε και το ιδιο θελω να κανετε και εσεις.

Αδελφε αλλη φορα προσεχε τι γραφεις.Δεν εισαι παιδακι.

Σβηστηκαν τα υπολοιπα σχολια για την ηρεμια και τον καθωςπρεπισμο του φορουμ...

Συνεχιζουμε ενωμενοι!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η ένσταση μου για τους Ελληνες προπονητες ειναι οτι δε κάνουν για τον ΠΑΟΚ και γενικά για καμια μεγαλη ομαδα. Οι λόγοι ειναι 4 και τους λέω κάθε φορά που ψάχνουμε προπονητη. Πρώτον δε ξέρουν να στήνουν ομάδα, δεύτερον δε ξέρουν να παίζουν ποδοσφαιρο, τρίτον έχουν κολληματα με παιχτες και τεταρτον δε μπορούν να διαχειριστούν τις κρίσεις και τα κάνουν ολα πουτ@ν@. Για τα δυο πρώτα ο Αναστασιαδης με ανάγκασε να κάνω κολοτουμπες μιας και μεχρι και το Καραϊσκάκη παίζαμε φοβερό ποδοσφαιρο. Απο προχθές περνάμε τη πρώτη μας μεγαλη κρίση. Ελπίζω να κάνω ξανα κολοτουμπα. Για να γίνει αυτο ομως πρεπει να ξεκολλήσει με συγκεκριμένους παιχτες που αποδεδηγμενα πλέον δε κάνουν για βασικοί.

Sent from my iPhone using Tapatalk
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Amon Tobin έγραψε:Είναι ξεκάθαρο οτι είναι σε εξέλιξη το σχέδιο φαγώματος του.
Ηίδια ιστορία με πέρυσι.
Οι ίδιοι που δεν θέλαν πέρυσι τον Ολλανδό,έχουν βάλει τα ίδια φιλαράκια τους να περνάνε κλίμα κ συγκεκριμένοι παίκτες στην άμυνα(όπως κ πέρυσι) έχουν συμπεριφορά αδιάφορη για να μην πώ κάτι πιο βαρύ.
Είναι αμαρτία ρε πούστη μου να κάνουμε σύνεχώς τα ίδια λάθη.Αυτό πηγαίνει κ για τα παραπάνω κ στον Άγγελο που φαίνεται να στήνει την όμαδα με τον ιδιο λανθασμένο τρόπο κ πρόσωπα ενω βλέπει οτι δεν βγαίνει.
Είναι αμαρτία γιατί κανείς δεν περίμενε να έχουμε τόσο καλή ΟΜΑΔΑ φέτος με καλ΄ς μεταγραφές το καλοκαίρι κ γενικά μια ομάδα με μικρό μ.ο ηλικίας που έχει όλο το μέλλον μπροστα της.
http://www.paokweb.gr/sthles/apopseis/x ... LPxEyusWNY
Έπίσης καλό άρθρο αν κ δεν θέλω να τα πιστέψω όλα όσα γραφει ο συγκεκριμένος...
Σε κ΄ποιο σημείο αναφέρει οτι ο ΑΑ είχε ζητήσει απο αρχές Δεκέμβρη 2 παίκτες μέχρι 3 Ιανουαρίου κ άλλους 2 μέχρι 10 κ οτι ο ζβ έχει κλεισμένους κι άλλους κ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ΑΑ.
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω,να είμαι υπερβολικός,να συνεργάζονται μια χαρά,να τον γουστάρουν όλοι οι παίκτες κι στο τέλος να το σηκώσουμε γιατι μπορούμε!!!
Στήριξη,υπομονή κ λαρύγγι...
Φίλε, πες ότι στο συγκεκριμένο άρθρο λέει αλήθειες (που δεν υπάρχει περίπτωση).
Γιατί το βγάζει τώρα και αυτός ο ξεφτιλισμένος; Για το καλό του ΠΑΟΚ;;;;;
Ρε έχουμε χάσει τη μπάλα με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες δημόσιοκάφρους παντογνώστες της κακιάς ώρας.
Και στην τελική ο Βρύζας βγήκε δημόσια και είπε ότι συνεργάζονται αψογα με Άγγελο. Είναι τόσο κάφρος που το έκανε για ξεκάρφωμα;
Έλεος ρε παιδιά τα ίδια και τα ίδια σε αυτόν τον σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Amon tobin ετσι ειναι η ολη φαση ειναι ενα
[youtube]OIjPwzL_5Yk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Δεν εχω αποψη για τον "Τσοπανη" γιατι δεν ειμαι στις προπονησεις και στα αποδυτηρια.
Βλεπουμε μια αλλαγη τροπου παιχνιδιου που την βλεπουμε καθε χρονο αυτην την περιοδο.Περιεργη συμπτωση..
Στην αρχη της σεζον εβλεπα ολη την ομαδα να κινειται σαν μια γροθια και οι παικτες να πηγαινουν πανω στην μπαλα 2η 3 μαζι με συνεχη πιεση.Τωρα βλεπω μια χαλαροτητα στα ορια της αδιαφοριας απο μερικους .
Ειναι δεδομενο πλεον μετα απο την διακοπη των εορτων οτι δεν ειναι θεμα κουρασης.Αρα ειναι θεμα... ψυχολογικο.
Για μενα υπαρχουν μονο δυο απαντησεις.
Η αποφασισαν να χαλαρωσουν ( μονοι τους 'η κατ εντολη ) την πιεση γιατι οι καρτες επεφταν βροχη , η ξαναζουμε αντιδραση μιας παρεας που βλεπει οτι με μεταγραφες θα μεινει στον παγκο και ασκει εκβιασμο.
Δεν εχω ξεχασει τις δηλωσεις του Κατσουρανη τετοια εποχη ( συμπτωση) οτι οι παικτες νοιωθουν ανασφαλεια...γι αυτο επεσε η αποδοση.Αυτο ειναι και το μονο που μπορει να δικαιολογησει ( εαν αληθευει ) τη σταση του Τσοπανη για παραιτηση. Αυτο δικαιολογει και τις καθυστερησεις για επειγουσες μεταγραφες .
Μπορει να εχω κωλυμα , αλλα η βαζελοποιηση και η επιστροφη του 14 θα φανει στο τελος ποσο κακο μας εκανε.
Μακαρι να κανω λαθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”