9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από moican4 »

Ξαναλέω, όσο οι απόψεις και τα ποστ εκφράζονται ευπρεπώς το τοπικ θα παραμείνει ως έχει.
Η αλήθεια είναι οτι κάποιοι παραείναι υπερβολικοί στα σχόλια τους..
Το θέμα είναι ότι ο Σάλπι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και αξίζει σεβασμού ανεξάρτητα από προσωπικές συμπάθειες η όχι..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ηρθε η ευκαιρια να κλεισει στοματα φετος με τον μπολονι..Αν και βεβαια πολλοι απο εμας ξερουμε καλυτερα απο τον μπολονι και μαλλον δε θα προσφερει τιποτα ο σαλπι.
Σε αυτο το πραγμα που επαιζε χθες μπαλα -εθνικη χωρις βεβαια να εχω καμοια εμπαθεια με την ομαδα- διαγνωσατε ολοι οι προπονητες οτι ο σαλπι "τελειωσε"...
Οποιος ειδε χθες τα χιλιομετρα του σαλπι μετα απο τον πρωτο του σοβαρο τραυματισμο θα καταλαβαινε...Αλλα ολοι ειδαμε το πανευκολο γκολ που εχασε..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

sourmenetes έγραψε:Ηρθε η ευκαιρια να κλεισει στοματα φετος με τον μπολονι..Αν και βεβαια πολλοι απο εμας ξερουμε καλυτερα απο τον μπολονι και μαλλον δε θα προσφερει τιποτα ο σαλπι.
Σε αυτο το πραγμα που επαιζε χθες μπαλα -εθνικη χωρις βεβαια να εχω καμοια εμπαθεια με την ομαδα- διαγνωσατε ολοι οι προπονητες οτι ο σαλπι "τελειωσε"...
Οποιος ειδε χθες τα χιλιομετρα του σαλπι μετα απο τον πρωτο του σοβαρο τραυματισμο θα καταλαβαινε...Αλλα ολοι ειδαμε το πανευκολο γκολ που εχασε..
Πρόσεχε φίλε...
πρίν απο κανα 2 σελίδες τα είπα αυτά και εγώ και πέσαν πάνω μου και με φάγανε...

Ο Σάλπι ήταν χώμα χθές..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

τι γνωμη μου λεω....δεν χαρακτηριζω.....το ξαναλεω,δεν χαρακτηριζω... ειδες πουθενα να βριζω; .......τωρα να σου πω την αληθεια
...αν διαβασεις τη εχουν γραψει αλλοι στο τοπικ για τον κοντο....μαλλον εγω τον ''χαιδευω''....
....τελος παντων ....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Διέγραψα αρκετά από όσα ήταν πραγματικά και περιττά και off topic.
Το ξεκλειδώνω, σεβόμενος τα υπόλοιπα μέλη που δεν φταίνε σε τίποτα και θέλουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τόπικ..

νομίζω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και συμπληρωνω.. ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αφού δε νοιώθει το παιδί πια.
Χάλασε την ποδοσφαιρική μαγκιά του στον λαγό και έχασε και την ταχύτητά του με τα χρόνια.
Πέφτει με το παραμικρό και δεν περνάει ούτε τον Εττό...
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

η τελευταια σου σειρα κανει φοβερη ομοιοκαταληξία :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

H τέχνη του ΠΑΟΚτσή! Ποίηση.

:lol:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Το κακό είναι ότι δύσκολα χωράει στο 4-2-3-1 και με τα 800 που παίρνει περιμένεις να κάνει τη διαφορά..αν παίξει φουνταριστός είναι λες και παίζεις με 10, και έξω δεξιά ο μόνος λόγος που δε θα του φάει τη θέση ο Γεωργιάδης θα'ναι τα 800 που παίρνει..δύσκολη κατάσταση
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Φέτος θα είναι γαμάτος όπως και όλη η ομάδα...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

xristos14 έγραψε:Το κακό είναι ότι δύσκολα χωράει στο 4-2-3-1 και με τα 800 που παίρνει περιμένεις να κάνει τη διαφορά..αν παίξει φουνταριστός είναι λες και παίζεις με 10, και έξω δεξιά ο μόνος λόγος που δε θα του φάει τη θέση ο Γεωργιάδης θα'ναι τα 800 που παίρνει..δύσκολη κατάσταση

Χριστο..αδελφε....προσεχε....τι λες....
ευτυχως ειναι αργα....και πολλοι κοιμουνται...
ειναι ξερεις λιγο ..''ακομψο'' να λες εδω μεσα οτι δεν χωραει ο κοντος στην ενδεκαδα,και αυτο με τα 800χιλ τι το λες;
εχει ο ΠΑΟΚ προβλημα χρηματων;....απλες ειμαστε και γουσταρουμε να πληρωνουμε :lol:
ο ΠΑΟΚ ...ο Μπολονι ζητησε ενα σεντερ φορ περιοχης....και εμεις μειναμε με τον Αθανασιαδη.....
ο Σαπλιγγιδης ειναι μια πολυ ακριβη πολυτελεια....για τα οικονομικα του ΠΑΟΚ...αν του δειναμε τα μισα... ναι .....αλλα τα 800 ειναι παρα πολλα για τον σημερινο ΠΑΟΚ...ασε που και η προσφορα του παικτη στο σκοραρισμα ειναι πολυ μικρη.

μας αρεσει η οχι αυτη ειναι η αληθεια...τωρα αν ερθουν τα πανω κατω και βαλει 15 γκολ...ο.κ. μακαρι
να κανει παπαδες και εγω να ειμαι λαθος....

Υ.Γ. 7οο.οο ηθελε ο Μποκοσιαν....δεν τα ειχαμε...η μαλλον τα ειχαμε αλλα τα δινουμε σε αλλον....
μπειτε στο ΥοuToube και δειτε τι κανει εκει που πηγε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ταγματάρχη, φιλική συμβουλή. Μη λες βλακείες. Και κόψε τις ειρωνίες.. Σχετικά με το αν και ποιοί και κοιμούνται και τί επιτρέπεται ή οχι..
Σε όλα τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω.. Σε αυτόν κρίνανε σε αυτόν τα δίνουνε..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

teod1980 έγραψε:Αφού δε νοιώθει το παιδί πια.
Χάλασε την ποδοσφαιρική μαγκιά του στον λαγό και έχασε και την ταχύτητά του με τα χρόνια.
Πέφτει με το παραμικρό και δεν περνάει ούτε τον Εττό...

η διαφορά ηταν οτι στον βαζελο αυτα πα επερνε φαουλ και ετσι φάνταζε παικταράς....
το πεσιμο δυστυχώς το εμαθε και τωρα δεν μπορει να το ξεμάθει.

το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ.

βρίσκετε συνέχεια σε θέσεις βολής χωρης να του χρειάζεται η ταχύτητα και τα χανει με αποτέλεσμα η ομαδα να τον πινει κανονικα (όπως στην ρωσια....)

Τα χανει τα γκολ σε σπαστικό πλεον ρυθμό.

ΥΓ. Δεν μπορουμε να χωνέψουμε οτι αυτος ο παικτης περνει 800.000 και ψαχνουμε να βρουμε μεσα μας (και εγω) δικαιολογίες που απλα ειναι αστείες η δεν υπάρχουν.

ΥΓ2. το "η ομαδα δεν πεζεις σωστα για αυτον" ειναι η μεγαλύτερη βλακεία.
ΑΥΤΟΣ (και ο καθε παικτης) πρεπει να παιζει για την ομαδα και οχι η ομαδα για εναν (με εξερεση τον σισε )
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Ταγματάρχη, φιλική συμβουλή. Μη λες βλακείες. Και κόψε τις ειρωνίες.. Σχετικά με το αν και ποιοί και κοιμούνται και τί επιτρέπεται ή οχι..
Σε όλα τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω.. Σε αυτόν κρίνανε σε αυτόν τα δίνουνε..

++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”