Αποκλειστικό μόνο για σας έψαξα και βρήκα τον παρακάτω αποκαλυπτικό διάλογο Φλωρίδη Κατσαρή ακολουθεί ο διάλογος
Φλωρίδης: Ναι γειά σας ο Κύριος Κατσαρής?
Kατσαρής: Ναι ο ίδιος τι θα θέλατε?
Φλωρίδης: Ελα πρόεδρε ο Βασιλάκης είμαι
Κατσαρής: Ποιός Βασιλάκης ο Κουτσιανικούλης εσένα δεν σε δώσανε στον Τέλη? τι με θές
Φλωρίδης: οχι οχι πρόεδρε ο Βασιλάκης ο υποψήφιος επενδυτής
Κατσαρής: ααα!! ελα ρε ψυχή που χάθηκες
Φλωρίδης: Ε να πρόεδρε τρέχω με τις μπίζνες μαζεύω τα λεφτά κλείνω και 2-3 παιχταράδες και έρχομαι
Κατσαρής: Ελα να τελειώνουμε τι ώρα μπορείς να κλείσουμε το ραντεβού να τα πούμε απο κοντά
Φλωρίδης: Ε να πρόεδρε εχω ενα ραντεβού για τα οικόπεδα που εχω στην Αθήνα με το μεγαλύτερο εκείνο που είναι τα ζάρα ξέρεις εσυ λέω να βρεθούμε κατά τις 5 το απόγευμα
Κατσαρής: ...... @#$%%
Φλωρίδης: Πρόεδρε είσαι καλά?
Κατσαρής: Τι καλά ρε Βασιλάκη? πως τα πετάς έτσι αυτά τις 5 γυρνάω απο την παραλία να μην ρίξω και εναν ύπνο μέχρι τις 8?
Φλωρίδης: Ε καλά τότε πρόεδρε τι λές για της 9?
Κατσαρής: Κάντο 10 και είσαι μέσα
Φλωρίδης: μια χαρά μου ακούγετε συμβολικό και για τα λεφτά που θέλω να επενδύσω στην ομάδα
Κατσαρής: Ναι καλά... τα λέμε τις 10 άντε bye
Φλωρίδης: Α πρόεδρε πρίν κλείσεις να φέρω και έναν παιχταρά που έκλεισα για την ομαδάρα να τον γνωρίσεις Γιοβάνοβίτς με είπαν πως τον λένε
Κατσαρής: Φέρτον έτσι και αλλιώς τα όνειρα τσάμπα είναι
Φλωρίδης: Εντάξει πρόεδρα τα λέμε τις 10 του Αυγούστου
Κατσαρής: ποιές 10 του Αυγούστου μωρέ τρελάθηκες??
Φλωρίδης: κατα εκεί την κόβω την δουλειά να τελειώνει πρόεδρε
Κατσαρής: ααα καλααα θα σε πάρω εγω κατα τις 9 σήμερα να σε ενημερώσω που θα γίνει το ραντεβού
Φλωρίδης: ναι ρε πρόεδρε και ήθελα να στο ζητήσω γιατί με τελείωσαν η μονάδες στο κινητό και δεν έχω να βάλω κάρτα ολα τα λεφτά τα εχω για την ΠΑΕ οκ τα λέμε τις 9 γειά σου πρόεδρε..
Κατσαρής: #$%^^& άντε γειά
και που να σφίξουν και οι ζέστες περισσότερο