Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Επιτέλους μετά από έναν μήνα κραξίματος μία καλή κουβέντα και από τους 2 σας......
Μου φαίνεται ότι η ζέστη σας επηρέασε......Αλήθεια μητσάρα μου παγωτάκια τρως;;;και αν ναι πόσα την ημέρα;;;;τα μωρα σου προλαβαίνουνε να φάνε;;;;;η σύζηγος έβγαλε έξω την παντόφλα του πολέμου;;;;;
Μου φαίνεται ότι η ζέστη σας επηρέασε......Αλήθεια μητσάρα μου παγωτάκια τρως;;;και αν ναι πόσα την ημέρα;;;;τα μωρα σου προλαβαίνουνε να φάνε;;;;;η σύζηγος έβγαλε έξω την παντόφλα του πολέμου;;;;;
Τα κινητά τα έχουμε για να τα ακούμε και να απαντάμε στα μηνύματα αγαπητέ πρωθυπουργέ.. Αλλά έτσι είναι.. Εξασφάλισες την ψήφο μας και τώρα την κάνεις γυριστή.. Βλέπω τα ποσοστά σας να κατρακυλάνε στην επόμενη δημοσκόπηση και θα φροντίσω και εγώ γι'αυτό..
Μία απογοητευμένη ψηφοφόρος..
Μία απογοητευμένη ψηφοφόρος..
- dreamwarrior
Αγαπητή ψηφοφόρε και μέλλουσα υπουργέ της ότι να 'ναι κυβερνήσεως μας τι κάνετε πως είσαστε;;;
Σας έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές ότι τα μυνήματα στα κινητά απλά τα σιχαίνομαι.....προτιμώ να μου κάνετε αναπάντητη και να σας πάρω εγώ γιατί πιστεύω ότι όταν ακους τη φωνή του άλλου μπορείς να συννενοηθείς καλύτερα μαζί του...
Επίσης εκείνη τη στιγμη ήμουν απασχολημένος καθώς με έκαιγε ο υπέροχος ήλιος της παραλίας της πόλης μου.....
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι σαν καραβίδι έτοιμο για την κατσαρόλα!!!!!
Σας έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές ότι τα μυνήματα στα κινητά απλά τα σιχαίνομαι.....προτιμώ να μου κάνετε αναπάντητη και να σας πάρω εγώ γιατί πιστεύω ότι όταν ακους τη φωνή του άλλου μπορείς να συννενοηθείς καλύτερα μαζί του...
Επίσης εκείνη τη στιγμη ήμουν απασχολημένος καθώς με έκαιγε ο υπέροχος ήλιος της παραλίας της πόλης μου.....
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι σαν καραβίδι έτοιμο για την κατσαρόλα!!!!!
Τσίμπησες αμέσως ψαράκι!!! Μάσησες με τις απειλές!! Ένιωσες την καρέκλα σου να τρέμει!!! Ακούω σοβαρές προτάσεις για θέσεις στο υπουργικό συμβούλιο και τότε θα αναθεωρήσω και πάλι τις απόψεις μου!!!!
- dreamwarrior
Κοίτα επίτημε........
Πάω για ένα δροσιστικό ποτάκι έξω και επανέρχομαι!!!!
Θα επιληφθεί του θέματος ο αρμόδιος υπουργός μου οκ;;;;;
Πάω για ένα δροσιστικό ποτάκι έξω και επανέρχομαι!!!!
Θα επιληφθεί του θέματος ο αρμόδιος υπουργός μου οκ;;;;;
Τώρα που έφυγα μπορείς να κυκλοφορείς άφοβα!!!
ΥΓ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.. (Δεν αποτελεί μομφή για την αντίπαλη παράταξη εκτός αν έχουν την μύγα)!!!
ΥΓ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.. (Δεν αποτελεί μομφή για την αντίπαλη παράταξη εκτός αν έχουν την μύγα)!!!
-
blackterror4
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ''ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ'' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Πρωθυπουργος
DreamWarrior
Υπουργος τυπου ενημερωσης και ΜΜΕ
blackterror4
Υπουργος προπαγανδας και καλοπιασματος(γλυψιματος)
gate4mitsos
Υπουργος αμυυνης και δημοσιας ταξης
blackterror4,draculation
Υπουργος μπακλαβα και ξανθιας προπαγανδας
aspromauri
Υπουργος καμμενου γαλακτομπουρεκου
Eva
Υπουργος playboy
draculation,blackterror4
Υπουργος μασαζ και καλιστειων
Vaggt
Υπουργος παντοφλοχτυπημενων συζηγων
sourdos
Υπουργος εκδιωξης του ΜΠΑΛΑΦΑ απο τον ΠΑΟΚ
SHREK
Υπουργιο μεταγραφολογιας και δημοσιας ταξης αεροδρομιου DreamWarrior
gika,blackterror4,draculation
Υπουργος ''ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ''
Κανενας
Υπουργος Συγκοινωνιων
Dimisk
Yπουργος συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος
lena
Υπουργος τρελαδικου
Ολοι εμεις
Συσσωμα ολα τα κοινοβουλευτικα κομματα αποφασισαν για προεδρο της δημοκρατιας τον Πλατων
Aπων απο την ορκομοσια ποιος αλλος ο νοβιτο και ο gash...
Οπως ειδατε μελοι της κυβερνησης ειναι και μελοι αντιπαλων παραταξεων διχνοντας πως δεν εχουμε κακιες και μισοι εμεις οι οτινανιστες...βεβαια τον κυριαρχο ρολο στις αποφασεις θα τον λαμβανουν στο τελος οι 3 μεγαλοι αντρες της κυβερνησεως
DreamWarrior,blackterror4,draculation
Σας ευχαριστουμε...
Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ το υπουργικο συμβουλιο μπορει να αλλαζει καθημερινα θελουμε δουλεια δουλεια και παλι δουλεια αλλιως θα φυγετε νυχτα απο την πισω πορτα
Η αποφαση για τις υπουργικες θεσεις ληφθηκε μεταξυ των DreamWarrior,blackterror4,draculation και ιδου τα αποτελεσματα...
Καναμε την καλυτερη επιλογη πιστευω...
Πρωθυπουργος
DreamWarrior
Υπουργος τυπου ενημερωσης και ΜΜΕ
blackterror4
Υπουργος προπαγανδας και καλοπιασματος(γλυψιματος)
gate4mitsos
Υπουργος αμυυνης και δημοσιας ταξης
blackterror4,draculation
Υπουργος μπακλαβα και ξανθιας προπαγανδας
aspromauri
Υπουργος καμμενου γαλακτομπουρεκου
Eva
Υπουργος playboy
draculation,blackterror4
Υπουργος μασαζ και καλιστειων
Vaggt
Υπουργος παντοφλοχτυπημενων συζηγων
sourdos
Υπουργος εκδιωξης του ΜΠΑΛΑΦΑ απο τον ΠΑΟΚ
SHREK
Υπουργιο μεταγραφολογιας και δημοσιας ταξης αεροδρομιου DreamWarrior
gika,blackterror4,draculation
Υπουργος ''ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ''
Κανενας
Υπουργος Συγκοινωνιων
Dimisk
Yπουργος συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος
lena
Υπουργος τρελαδικου
Ολοι εμεις
Συσσωμα ολα τα κοινοβουλευτικα κομματα αποφασισαν για προεδρο της δημοκρατιας τον Πλατων
Aπων απο την ορκομοσια ποιος αλλος ο νοβιτο και ο gash...
Οπως ειδατε μελοι της κυβερνησης ειναι και μελοι αντιπαλων παραταξεων διχνοντας πως δεν εχουμε κακιες και μισοι εμεις οι οτινανιστες...βεβαια τον κυριαρχο ρολο στις αποφασεις θα τον λαμβανουν στο τελος οι 3 μεγαλοι αντρες της κυβερνησεως
DreamWarrior,blackterror4,draculation
Σας ευχαριστουμε...
Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ το υπουργικο συμβουλιο μπορει να αλλαζει καθημερινα θελουμε δουλεια δουλεια και παλι δουλεια αλλιως θα φυγετε νυχτα απο την πισω πορτα
Η αποφαση για τις υπουργικες θεσεις ληφθηκε μεταξυ των DreamWarrior,blackterror4,draculation και ιδου τα αποτελεσματα...
Καναμε την καλυτερη επιλογη πιστευω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τετ 17 Ιουν 2009, 22:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
blackterror4
To αιτημα του υπουργου gika για το βεβαρημενο προγραμμα του και την αναγκαιοτητα υπαρξης συνεργαστων γινεται δεκτο μαζι του θα ναι τα εμπειρα μελοι της κυβερνησης blackterror4,draculation...
Προσφερουμε μαλιστα το υπουργειο συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος στην lena...
Προσφερουμε μαλιστα το υπουργειο συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος στην lena...
- dreamwarrior
Σας έχω αφήσει στα στοιβαρά και σίγουρα χέρια του αγαπητού αδερφου και σεβαστου μελους της ότι να ΄ναι διοικησης μας Μπλακτερορίδη τεμετον τον παιδα!!!!
- ПÐРТИЗÐÐ
Σον μπλακτεροριδη μας αφηκες? Ουι παναιαμ, φωτια αψον και καψε μας, παρα σα χεροπας τη μπλακτεροριδηνος.........
(Αν εχω λαθη βοηθηστε)
(Αν εχω λαθη βοηθηστε)
Της νεολαίας εε?? Μάλιστα.. Ήμουνα νια και γέρασα!!!! Που θα την βρω την νεολαία βρε??? Πάλι θα με στείλετε σε δημοτικά να κάνω στρατολόγηση νέων ψηφοφόρων?????blackterror4 έγραψε:Προσφερουμε μαλιστα το υπουργειο συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος στην lena...
- DimisK
- Επικοινωνία:
1. Έχω απεριορίστων στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς και κάθε μέρα τα πιτσιρίκια μου έχουν κάνει τη διαδρομή σπίτι-φούρνος σαν τη διαδρομή κουζίνα-υπνοδωμάτιο!!!!dreamwarrior έγραψε:Αλήθεια μητσάρα μου παγωτάκια τρως;;;και αν ναι πόσα την ημέρα;;;;τα μωρα σου προλαβαίνουνε να φάνε;;;;;η σύζηγος έβγαλε έξω την παντόφλα του πολέμου;;;;;
2. Η παντόφλα πήγε να βγει, αλλά την...έφαγε η γάτα! Τι γάτα δηλαδή, κεραμιδόγατος! Η γάτα ήταν στο κόλπο!
ΥΓ: Για την "παντόφλα" η λύση είναι να κάνεις στη γυναίκα γλύκες. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!!! Αν βέβαια η απόδοσή σου είναι η...αναμενόμενη!!!
Δόξα το Θεό, ξαναβρίσκω το κέφι μου μαζί σας!
Α, και ως Υπουργός Συγκοινωνιών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και να σας πω ότι θα τιμήσω την καρέκλα μου...
ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ!
-
blackterror4
l3n@@ έγραψε:Της νεολαίας εε?? Μάλιστα.. Ήμουνα νια και γέρασα!!!! Που θα την βρω την νεολαία βρε??? Πάλι θα με στείλετε σε δημοτικά να κάνω στρατολόγηση νέων ψηφοφόρων?????blackterror4 έγραψε:Προσφερουμε μαλιστα το υπουργειο συνθηματολογιας και διοργανωσης της νεολαιας του κομματος στην lena...
Μα υπαρχουν και τα γυμνασια και τα λυκεια επισης και τα πανεπιστημια για κεντρα γαλουχησης σκληροπυρινικων μουτζαχεντιμ νεολεων οτινανιστων..
Μαλιστα επειδη η γαλουχηση θελουμε να ναι απο μικρη ηλικια θα πηγαινετε και στα νηπιαγωγεια...
Αν χρειαστει θα πηγαινετε και στα μαιευτηρια...ωστε απο τοτε να χουμε σιγουρους τους ορκισμενους οπαδους μας...
-
blackterror4
Θα διδασκετε πως να τρωνε μπακλαβα χωρις τα χερια...πως να περπαταν με το ενα ποδι...πως να γινουν μοντελακια και στυλακια σαν τον τζουτζουκο τον πρωθυπουργο μας...πως να κανουν ντολτσε βιτα σαν το αζορ...
πως να επικοινωνουν με τηλεπαθεια με το διαγαλαξιακο υπερπεραν της υπερτατης οτινανιστικης κοσμοσφαιρορας στον χωροχρονο...
πως να επικοινωνουν με τηλεπαθεια με το διαγαλαξιακο υπερπεραν της υπερτατης οτινανιστικης κοσμοσφαιρορας στον χωροχρονο...
- aspromauri
???????????? Παρακαλώ και ένα Υπουργείο Μετάφρασης των δηλώσεων του Υπουργού Τύπου !!!!!!!!!!!blackterror4 έγραψε:κοσμοσφαιρορας