Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Από λα Λίγκα και το δεύτερο χαφ, λέει ο today...
Ελεύθερος είπε ο 24....
Κάτι αρχικά έδωσε ο παπάς...
Ψαχτειτε λίγο
Ελεύθερος είπε ο 24....
Κάτι αρχικά έδωσε ο παπάς...
Ψαχτειτε λίγο
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Off topic: Μιας και δεν κάνουμε εμείς μεταγραφές, να πούμε ότι το Παοκτσάκι ο Καρέτσας συμφώνησε με Ντόρτμουντ και μένει το ΟΚ της Γκένκ που ζητάει ακατέβατα 35 εκατ. Νομίζω καλύτερη επιλογή σ΄αυτή την ηλικία για τον Καρέτσα δεν υπάρχει....
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 4):
- Newgen9, gervasio artigas, Mica, Josey Wales
Αιντε μωρή παικτουρα! Σε χαζεύαμε μες την τούμπα και λέγαμε με 100 χιλιάρικα πήραν μια σαΐτα και εμείς σκορπουσαμε λεφτά σε αμπαλα αργοκαραβα! Αιντε έλα να δούμε , θα αντέξεις το βουητό της τούμπας;
- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- Newgen9, george188, nunies4, Σουριναμέζος, Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
donkixotis
https://www.transfermarkt.com/leander-d ... ler/168157
Εγώ εκτιμάω αυτόν. Έμπειρος με πολλές παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και καλές ομάδες. LD από παπά, πέρυσι ήταν Λα Λίγκα και ίδιο μανατζερικό γραφείο με Λίσι. 6 με καθαρα πτωτική πορεία βέβαια...
Εγώ εκτιμάω αυτόν. Έμπειρος με πολλές παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και καλές ομάδες. LD από παπά, πέρυσι ήταν Λα Λίγκα και ίδιο μανατζερικό γραφείο με Λίσι. 6 με καθαρα πτωτική πορεία βέβαια...
- These users thanked the author donkixotis for the post:
- Unpsofable78
Δεν παίζει ο Βέλγος με την καμία, 3,1M συμβόλαιο και όπου θέλει βρίσκει ομάδα.
- Kabamaru11
Παιρνοντας Σανταμαρια κ εχοντας Μειτε,νομιζω πως αυτος ο χαφ που ψαχνουμε ειναι 8αρι.Εμενα το μυαλο μου παει απλοικα στον Pablo Martínez.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- rockcity4, Magdi Tolba 4
-
dimitris7777
Ο Μήλιος το Σάββατο στη Forza έγραψε σαν γενικό σχόλιο, ότι όλοι οι παίκτες που ενδιαφερόμαστε (και αυτοί που διέρευσε το όνομα τους και αυτών που όχι), όλοι είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές που δε χρειάζεται να τους ψάξεις για να μάθεις ποιοί είναι!! Δεν ξέρω εάν αυτό λέει κάτι για τις μεταγραφικές μας αναζητήσεις!!Demir έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 15:36 Γενικά σχετικά χαμηλού επιπέδου κινήσεις .. μακάρι να βγούνε αλλά δεν περιμένω και πολλά ..
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- Unpsofable78
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
2-3 χρόνια πριν θα τον λέγαμε άπειρο και ταλέντο στον ΠΑΟΚ.GianD έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 15:192-3 χρόνια πιο νέος να ήταν και θα ήταν πέναblack death έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 15:102 μυρια κοντά επαιρνε ο συγκεκριμένος στην αλ αιν. Περίπτωση ελ καμπι, απιστευτα νουμερα σε χαμηλού επιπέδου πρωταθληματα.