Κομπλεξικός πονεμένος μη πω τίποτα πιο βαρύ
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- BlackMagicPAOK, st4this, Dimpatra
-
Michalios92
Ο συγκεκριμένος;
Η δημοσιογραφία στα χειρότερα της!
Να είναι καλά το foxbet…
ΥΓ. Σορρυ για το offtopic
Αν δεν έρθει ο Τολιοπουλος πάντως, χρειαζόμαστε σίγουρα ένα 3-4.
Ας έρθει και τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη
Ας έρθει και τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη
φιλε διαβαζοντας το ποστ σου μου ηρθε στο μυαλο ενα αρθρο που ειχα διαβασει για μια εταιρεια στην Ιαπωνια που προσελαβε μοντελα να παρηγορουν τους εργαζομενους και να τους σκουπιζουν τα δακρυα.OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:53 Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
-
Μπαρκαρούτσος
Εκείνο το οποίο είναι σημαντικό και πρέπει να το τονίσουμε, είναι ότι η διοίκηση αυτή έδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και μας έφερε τριάρι παγκοσμίας εμβέλειας! Τριάρι που αν καθόμασταν, να σας θυμίσω ότι καθόμασταν στα καφενεία και συζητούσαμε "Βάλε αυτόν, βάλε εκείνον, βάλε τον άλλον!" και πεταγόταν ο τρίτος από πίσω κι έλεγε "Όλοι προπονητές γίνατε, ποιον θέλετε να σας φέρουμε, κανένας δεν σας αρέσει! Τον Osman θέλετε να σας φέρουν τριάρι;!"... Λοιπόν, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έφερε τον Cedi Osman τώρα στην πόλη! Τι να κάνουμε τώρα από 'κεί;
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 3):
- adman, Dimg5, PAOKevolution
Ωραία ιδέα. Να την υιοθετήσουμεjibbie έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:46φιλε διαβαζοντας το ποστ σου μου ηρθε στο μυαλο ενα αρθρο που ειχα διαβασει για μια εταιρεια στην Ιαπωνια που προσελαβε μοντελα να παρηγορουν τους εργαζομενους και να τους σκουπιζουν τα δακρυα.OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:53 Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
οι αθηναιοι εχουν παθει πλακα
προσωπικα νοιωθω ( για τους παλιους) σαν να φεραμε τον Ντανιλοβιτς
προσωπικα νοιωθω ( για τους παλιους) σαν να φεραμε τον Ντανιλοβιτς
- WestBlock4
Κ πολυ καλα θα κανεις, μπιρεις να δώσεις τα ευρω σου και στο συμπολίτη, μπορει να σου ταιριάζει περισσοτερο εκει.OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:53 Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Ασε εμας να δίνουμε τα ευρω μας στην ΠΑΟΚΑΡΑ κ να γλιτώσουμε απο τύπους που σκέφτονται σαν κ εσενα .
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- Dimg5
-
Μπαρκαρούτσος
Ε ΝΑΙ! ΑΥΤΟ!!GianD έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 12:55 Τι ζούμε ρε μαλακες
Τι ζούμε
Από εκεί που βλέπαμε για Κρουμπαλι, Ογκμπειντε, Φλατεν, κτλ, τώρα ακούμε τέτοια ονόματα
Ευχαριστούμε Χατζο, ευχαριστούμε Τελη
Τελευταίο μπαμ θα είναι να τα βρείτε με τον ΑΣ
-
Gregk19262000
Αν και τον θεωρούμε αναξιόπιστο, ο κουλιανος είπε σε λαιβ ότι πέρα του Τολιοπουλου θα πάρουμε και stretch 4-5ρι από αμερικα, άντε να δούμε
Πριαπισμός, ο.
Δεν πέφτει με τίποτα.
Έκλεισε ο Τολιόπουλος, έρχεται και ο NBAer.
Κάντέ ότι κοιμάστε. Δεν ερχόμαστε. Είμαστε εδώ.
Δεν πέφτει με τίποτα.
Έκλεισε ο Τολιόπουλος, έρχεται και ο NBAer.
Κάντέ ότι κοιμάστε. Δεν ερχόμαστε. Είμαστε εδώ.
Μετά τον Ντορσει και ο Γουοκαπ θέλει να την κάνει από τους λιμοκοντόρους της χαλιβουργικής.
Τί το τόσο κακό σου λέει για να τον στείλεις δηλαδή στο συμπολίτη?WestBlock4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 22:03Κ πολυ καλα θα κανεις, μπιρεις να δώσεις τα ευρω σου και στο συμπολίτη, μπορει να σου ταιριάζει περισσοτερο εκει.OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:53 Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Ασε εμας να δίνουμε τα ευρω μας στην ΠΑΟΚΑΡΑ κ να γλιτώσουμε απο τύπους που σκέφτονται σαν κ εσενα .
Δεν συμφωνούν στο 1Μ το χρόνο για το Παλατάκι και ο "λαός" γράφει παντού έτσι τέλη μην τους δίνεις ούτε ένα ευρώ, επειδή έφερε τον Οσμάν.
Βρες το λάθος.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- nunies4, Unpsofable78
- paok-porter1337
-
OvelixPAOK
Με συγχωρείς για τη παρέμβαση, εγώ θα πω πως όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, είτε στη μπάλα, είτε στο μπάσκετ, είτε στο κυνήγι πεταλούδας, πρέπει να σε ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Όχι οι δημόσιες σχέσεις, όχι η προσωπική σου προβολή. Και αυτό ξεκινάει από τον ερασιτέχνη, δεν πρέπει ούτε μπορεί να "διαλέγει μεριά".Parolos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 08:12 στο 1Μ το χρόνο για το Παλατάκι και ο "λαός" γράφει παντού έτσι τέλη μην τους δίνεις ούτε ένα ευρώ, επειδή έφερε τον Οσμάν.
Βρες το λάθος.
- These users thanked the author OvelixPAOK for the post:
- Dimg5