Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από aivas19 »

Luigi Vampa έγραψε:
aivas19 έγραψε:Dim θα ηταν ατυχια αν ολα τα αλλα δουλευαν κ αυτο οχι. Οταν σου μενουν και ανενεργα συμβολαια αμανατι ΞΑΝΑ, ε υπαρχει θεμα
πες μου μια ομαδα που να μην έχει ανενεργά συμβολαια
Το κατανοοω αλλα οταν θες να διωξεις Νινουα 1.5 χρονο, Μουργκ απο Ιουνιο και Κουρτιτς και δεν γινεται και παραλληλα δεν φερνεις και φορ ενω προσπαθεις ε παιζει θεμα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

vs40 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να συνεχίσει τη σωστή δουλειά, με πλάνο και οργάνωση. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε μαζί με εφορία πάνω από 1εκ το μισθό του Καντουρί, για να κάνει 5 ματς τη χρονιά και τα υπόλοιπα τραυματίας, μετά από επιλογή του προπονητή. Ο δε ΤΔ μέχρι σήμερα έφερε μια επιτυχία, τον Κοτάρσκι, έναν ΔΑΝΕΙΚΟ με τεράστια ρήτρα Ντάντας που βγήκε, αλλά τα χαρακτηριστικά του ως χαφ είναι ιδιόμορφα.

Αγοράζει/φέρνει:
Κουαλιάτα: Αποτυχία. 1.8εκ
Κάργας: Αποτυχία
Νάρεϊ: Καλή σχετικά κίνηση. Πλήρωσε 1.5εκ.
Νάσμπεργκ: Μέτρια κίνηση. Δεν είναι 22.
Μπράντον Τόμας: Δεν κατάλαβα καν την κίνηση. Παρόμοια χαρακτηριστικά έχει ο Κούτσιας.
Αντρέ Ρικάρτντο: Αποτυχία. Για τον ΠΑΟΚ Β υπάρχουν οι ακαδημίες μας.
Ράφα Σοάρες: Μέτρια η συνολική προσφορά μέχρι τώρα.

Άρα από τις 9 μεταγραφές του βγήκαν οι 3, εκ των οποίων ο 1 δανεικός, και ο Νάρεϋ δε θεωρώ ότι προσθέτει ιδιαίτερο value.

Θα συμφωνήσω στην στρατηγική ανανέωσης του Μπότο, αλλά δικαιολογώ την πιθανή έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά της διοίκησης σε αυτό το κομμάτι.

Επιπρόσθετα, απογοήτευσαν οι επιλογές του προπονητή, ως μάνατζερ. Συγκεκριμένα οι ανανεώσεις των Καντουρί, Μπίσεσβαρ, ενώ ήθελε να ανανεώσει και άλλους. Αυτός βαραίνεται και από την υπέρογκη ανανέωση του Βαρέλα, όπου δεν έκατσε καν και έφυγε για Αραβία.

Παρόλα αυτά όμως, όταν η ομάδα δείχνει ότι μπορεί για το πρωτάθλημα ή έστω για τη δεύτερη θέση και το κύπελλο, που θα φέρουν χρήματα και δόξα στο σωματείο, δεν καταλαβαίνω τη μη απόκτηση επιθετικού.

Τέλος, ίσως θα ήταν καλό να επιστρέψει ο Κούτσιας ή να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατο ο Τζίμας ή ο Γκορντεζιάνι.
Συμβολαια 4 ετών δεν κρίνονται στο εξαμηνο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από aivas19 »

trouman έγραψε:Επειδή ο καθένας έχει και από μια..ας πω κι εγώ τη δική μου και να ρωτήσω κάτι για το τι έχει ο ανταγωνισμός σε αυτή τη θέση αν μπορεί κάποιος να μας πει.

Παρά το ότι είναι σαφές ότι κάτι δε λειτουργεί , από όσα κανείς μπορεί κυρίως να υποθέσει, εγώ δεν ξενερώνω. Στο μυαλό μου είναι ο γαύρος και όχι ο πιθανός (όντως) τραυματισμός του Ολιβέιρα.

Αλήθεια αν τραυματιστεί ο Κοτάρσκι; Αν τραυματιστεί Ο Κωνσταντέλιας; Αν τραυματιστεί ο Ίνκασον; Και πάει λέγοντας.. Τα ερωτήματα δεν ξέρω πόσο έχουν την ίδια αξία όσο για τον περίφημο επιθετικό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να πορεύεται και με αυτό στο μυαλό.

Ωστόσο κι εγώ θα ήθελα επιθετικό..(η επιθυμίες αυτές βέβαια συχνά αντανακλούν άλλα πράγματα, ειδικά αν τη μια στιγμή που κάποιος ωρύεται για μπακ και με το που έρθει, ωρύεται για χαφ κοκ)

Ο Σαββίδης αν κάνει κάτι λάθος ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσει χωρίς εμείς να σκάσουμε, γιατί παρά τρίχα θα χάσουμε κάτι και θα γυρίσουν τα μυαλά μας.

Ιστορίες για Μπότο και σχέσεις με Λούτσο κλπ ενδιαφέρουσες αλλά ποιος ξέρεις άραγε...

Λεφτά για συμβόλαια ως 500Κ κλπ που λέμε, από τη στιγμή που ήρθαν παίκτες, πάλι , με περισσότερα (αν δεν κάνω λάθος ο Τάισον πχ παίρνει κάτι παραπάνω..) τα λέμε για τις εντυπώσεις και να υποστηρίξουμε την αποψάρα μας..

Αυτή η αρνητικότητα που επικρατεί, ελπίζω ότι θα εκτονωθεί και δεν αντιστοιχεί κατά τη γνώμη μου (μου) στην πραγματικότητα της ομάδας. Δικαιολογημένη αλλά ως ένα σημείο.

Τον γαύρο να κερδίσω... τον γαυρο..

Το παιχνίδι παιχνίδι και βλέπουμε έχει πολύ νόημα και το έχουν υιοθετήσει όλοι στην ομάδα ευτυχώς.

Ας το στηρίξουμε....ας τους στηρίξουμε ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Βρε απο μενα σημερα γκρινια για το φορ αυριο ολα καλα, στηριξη ΦΟΥΛ. Αν δεν ειχαμε Μπραντον και ειχαμε παρομοιο φορ με Ολιβειρα δεν θα τα περνουσαμε αυτα ουτε θα γκρινιαζαμε. Αθτο γιατι 1 συστημα παιζει ο Λουτσε και ο Μπραντον δεν αντικαθιστα επαξια τον Νελσον. Τοσο απλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 31 Ιαν 2023, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Napoli4 έγραψε:Πρώτο ποστ στο τόπικ: Ανοίξαμε, φερ'τε μεσοεπιθετικό.

Πριν έναν μήνα η νο1 ανάγκη της ομάδας ήταν μεσοεπιθετικός και όχι φορ. Ήρθε.
Προέκυψε ανάγκη στα πλάγια μπακ (και μεγάλη μάλιστα, αυτή τη στιγμή θα είχαμε μόνο Σάστρε-Ραφα). Ήρθε και εκεί παίκτης.
Υπάρχει από το καλοκαίρι ανάγκη στο φορ. Δεν ήρθε.

Σίγουρα δεν είναι αποτυχημένη μεταγραφική περίοδος.

Αλλά είναι η 4-5η σερί μεταγραφική περίοδος που η ομάδα δεν καταφέρνει να καλύψει όλα τα κενά της.
Όσες δικαιολογίες κι αν βρούμε για την μη-απόκτηση φορ, όσο κι αν ισχύουν αυτές, έχει κουράσει να μην καλύπτονται τα κενά της ομάδας, ενώ το αγωνιστικό δείχνει πως του λείπουν αυτές οι 2-3 ενέσεις ποιότητας για το βήμα παραπάνω.

Ειλικρινά δεν ξέρω, αν με ρώταγες πριν έναν μήνα ίσως και να ήμουν ευχαριστημένος με Τάισον-Κεντζιόρα και καμία αποχώρηση. Αλλά το θέμα του φορ σίγουρα αφήνει πολύ πικρή γεύση.
Νομίζω αυτή είναι η πιο ψύχραιμη προσέγγιση … δεν μπορώ να καταλάβω τις ακραίες αντιδράσεις πραγματικά …
Πριν ένα μήνα ήταν να πάρουμε τον κανένα και φέραμε δυο διεθνείς παίχτες με αποδεδειγμένα καλύτερη ποιότητα αυτών που έχουμε … η θέση του μεσοεπιθετικού είναι η θέση που πονούσαμε περισσοτερο …

Και εγώ ήθελα ένα ακόμα Σέντερ φορ … αλλά όχι αυτή η τρέλα ρε μάγκες … 8000 εισητηρια εχθες άδειο γήπεδο και βρίζεται ;;; Ο άλλος μιλάει για ντου άλλων εποχών … μιλάμε έχετε ξεφύγει εντελώς κάποιοι.

Η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδο κυρίως με τα δικά της παιδιά και την δουλειά που γίνεται εντός ομάδας από το προπονητικό τιμ…. Θα προτιμούσα να διαβάζω για στήριξη στην ομάδα και όχι αναθέματα επειδή δεν ήρθε ένας παίχτης … λες και ένας παίχτης θα μας έσωζε …

Μια χαρά θα είναι ο Νελσονας και μια χαρά θα μπει και θα παίξει και ο μικρός
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

έχουμε τους λίγους τους δικούς μας στο μεταγραφικό, αλλά κι εσύ ρε μαμόθρευτε Μπονατσόλη, μακάρι serie c. ασταδιάλα όλη μέρα με την πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ότι έγινε έγινε. Πέφτουν και οι σφυγμοί.
Πίσω στις επάλξεις του πρωταθλήματος.
Με Τζιμα; Με Τζίμα! Άντε ΠΑΟΚτσακι μου
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

τραγικό σχόλιο αυτό με τις αντιδράσεις άλλων εποχών που χρειάζονται
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έχω όλη την καλή διάθεση και ασπρόμαυρη τρέλα να δεχτώ ότι ο Τζίμας θα μπει και θα προσφέρει.

ΕΡΏΤΗΜΑ: Σε ποια ματς θα γίνει αυτό; Στα τρία "εύκολα" που έμειναν εκτός έδρας; Ή στα ντέρμπι των πλευ οφ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

buffalobill4 έγραψε:Η παε σκέφτηκε το εξής απλό. Ο Ολιβειρα πληρώθηκε ένα χρόνο και δεν ακούμπησε. Θα σε τεντωσω Νέλσον να βγάλω τα σπασμενα
:D :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Rain εδώ που φτάσαμε και επειδή ο Ολιβέιρα σίγουρα θα χρειαστεί διαχείριση να περιμένεις εκπλήξεις.
Τύπου βασικός στην Τρίπολη, βασικός με Λαμία, μεγάλο χρόνο στα ντέρμπι κλπ κλπ
Θα αρχίσει να παίρνει αρκετά λεπτά πιστεύω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 31 Ιαν 2023, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Έχω όλη την καλή διάθεση και ασπρόμαυρη τρέλα να δεχτώ ότι ο Τζίμας θα μπει και θα προσφέρει.

ΕΡΏΤΗΜΑ: Σε ποια ματς θα γίνει αυτό; Στα τρία "εύκολα" που έμειναν εκτός έδρας; Ή στα ντέρμπι των πλευ οφ;
Αν δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει ο Ολιβέιρα, που νομοτελειακά δε θα αντέξει ούτε καν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, ακόμα και άμεσα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

όλοι θελαμε φορ. Η καβλα του οπαδού οι μεταγραφές είναι οκ! Αλλα εδώ μέσα διαβάσαμε τερατώδη πράγματα. Μέχρι να πάμε στα γραφεία να κάνουμε ντου!!! Κάπου ώπα δηλαδή... Μέχρι εδώ με πόσους φορ έχει έρθει δηλαδη; Πόσα γκολ εχουν βάλει οι φορ σου; πλην πεναλτι; Με ποιους φορ είσαι στον τελικο του κυπέλου και -5 από πρώτη θέση; με τους δυο βρυκόλακες να τους εχεις στην τουμπα και τον άλλον να του εχεις πετάξει μόλις μια τριαρα ξεγυρισμένη;;
Στην τελική, για να απαντήσω και στο ερώτημα, για να ξεκουραστεί ο Νέλσονας , εκτός οτι έχεις Μπράντον, μόλις πήρες παίχτη που μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση! Ας μην το ξεχναμε ναι; όλα θα πανε καλά. Τον γαβρο να κερδίσω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

σιγουρα λογιζουν ως φορ τον Ναρει, απο τοτε που εκανε πιβοτ γκολ. Δεν χωραει αλλιως 11αδα κ με τους αλλους ακριανους. Αλλα ετσι δυσκολα βγαινεις τσ.λ.
Η μονη μου ελπιδα να μας βγει φορ ο Κουρτιτς (αν παιξει μεχρι τοτε)
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Τελικά ΦΟΡ θα πάρουμε;
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

rainmaker έγραψε:Έχω όλη την καλή διάθεση και ασπρόμαυρη τρέλα να δεχτώ ότι ο Τζίμας θα μπει και θα προσφέρει.

Με τον γαμημενο τον γαύρο όπως μπήκε ο Τζολης και τους ζάλισε μέσα στο τηγάνι …

Έλα ρε Ρειν και εσυ λες και δεν το έχεις ξαναδεί το έργο … πάρτε το χαμπάρι τα δικά μας τα παιδιά έχουν κορυφαίο επίπεδο ακόμα και σε ματς που καίνε … μιλάμε για παιδιά δουλεμενα … δεν είναι όπως άλλες εποχές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”