Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Έστω τον Φερνάντες του Βόλου βρε...
10αρακι που πέρασε και από την Σίτυ. 24 χρόνων.
Έστω αυτόν να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα μας να νοιώσουμε ότι κάτι κινείται
10αρακι που πέρασε και από την Σίτυ. 24 χρόνων.
Έστω αυτόν να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα μας να νοιώσουμε ότι κάτι κινείται
- Montrealiotis
Μια χαρά παίκτες φέραμε. Το μόνο λάθος στο σχεδιασμό είναι ότι δεν έφεραν ακόμα δεκαρι, 2ο φορ και κυρίως ότι πιστεύουν ότι έχουμε χαφ πρωταθλητισμού, λάθος το οποίο κάνουν μια 5ετια. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλοί οι παίκτες. Αν δώσουμε τη σκαρταδουρα κ πάρεις τρεις καλούς παίρνεις πρωταθλημα. Είναι απίστευτο εδώ μέσα πως με μια σφαλιάρα ξεχνάνε και τα πρότζεκτ και ποιος προπονητής έφερε το νταμπλ και τι καρριερα είχε ο μποτο πριν. Απίστευτοι πράγματικα είμαστε. Οι ίδιοι το Γενάρη που θα κάνετε πρώτοι θα τους αποθεώνουν όλους σαν στρατηγούς και αλεπούδες.
- buffalobill4
Καταρχήν βγάλε και καμία παράθεση γιατί έχω κουραστεί να τις βγάζω συνεχώς εγωBlackgr4 έγραψε:Πως θα πληρώσουν ποιον ρε φίλε; Ο Βέρμπιτς πήγε τσάμπα στον Ζέλα και υπέγραψε για 850, όχι 2 εκατομμύρια το χρόνο.buffalobill4 έγραψε: Ας ξεκινήσω με τον ανταγωνισμό. Όλοι τους πλην γαβρου, αυτό που κανεις εσύ φέτος το κάνουν επί μία δεκαετία. Δεν είπα ότι δεν θα παίζανε σε εμάς οι παίκτες που πήραν, είπα ότι περιμένω να δω πως θα τους πληρώσουν αν γίνει η στραβή. Γιατί εμείς τα δικά μας ανοίγματα τα πληρώσαμε, ο Σαββίδης δηλαδή όχι εγώ προσωπικά.
Έμπειρους χρειάζεσαι αλλά θα είναι τύπου ναρει αυτοί που θα έρθουν αν τελικά έρθουν και όχι ονόματα.
Για τον νταντας, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο θέμα μπισε, που όντως κράτησε την μπάλα υποδείγματικα σε σχέση όχι μόνο με τον κουαλιατα αλλά με όλους τους υπόλοιπους, αλλά φάνηκε να απελευθερωνεται όταν γύρισε πίσω. Έστω και αυτά τα 8 λεπτά που παίζαμε με 10 και όχι με 9. Γιατί εκεί είναι η θέση του εκεί νιώθει άνετος.
Τον οποίο τον έφεραν ΕΝΏ ήξεραν πως παίζουν με Σλάβια, άρα οι πιθανότητες να περάσουν δεν είναι και πολλές.
Τι ξαφνικός παπάς είναι αυτός με τη νοοτροπία "που βρήκαν τα λεφτά και πως θα τα πληρώσουν";
Επειδή μας έχουν ζαλίσει οι δικοί μας ΑΡΔ εδώ και 3 χρόνια με λογιστική, FFP και συν πλην, νομίζεις πως έχουμε φάει όλοι μας τον πρόλογο της οικονομικής καταστροφής;
Και πόσο στα σοβαρά να πάρεις μια ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται πως στοχεύουν σε οικονομικό εξορθολογισμό και την ίδια ώρα δίνουν τετραετές συμβόλαιο στον Τέιλορ ενώ έναν χρόνο νωρίτερα δαπανούν 2+ εκατομμύρια για τον Μουργκ;

Δεν είναι μόνο ο βερμπιτς. Είναι ο βερμπιτς σε συνδυασμό με σποραρ βιτινο τσεριν μαγκνουσον συν αναπροσαρμογες σε όσους ανανέωσαν. Δεν ψάχνω να δω που βρήκαν τα λεφτά, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, σου λέω ότι αυτά τα ανοίγματα στην Ελλάδα με τα πενιχρά έσοδα πληρώνονται μόνο με έσοδα από Ευρώπη και αν λείψει η Ευρώπη με αμκ. Εκεί θα δούμε τι κάνανε. Τα έχουμε ζήσει στο πετσί μας εμεις. Αυτό ισχύει και για ληκι και ξαδέρφη.
Ο Σαββίδης επέλεξε αυτό που είχε πει εδώ και κάποια χρόνια. Ισοσκελισμενο προϋπολογισμό. Και επέλεξε άνθρωπο να το τρέξει αυτό. Θα κριθεί και ο μποτο για τις επιλογές του και μακάρι ο Σαββίδης να μην τα τινάξει όλα στον αέρα στο τέλος της χρονιάς ή ακόμα χειρότερα στα μέσα. Αυτό όμως προϋποθέτει και σωστή ανάπτυξη των παικτών που ήρθαν με βάση τα χαρακτηριστικά τους και όχι αντε βάζω τον νταντας στο 10 γιατί τρέχει. Καλύτερα βάλε 30 λεπτά τον κωσταντελια 30 τον μπισε 30 τον Ρικάρντο.
Όσον αφορά στους τευλορ μουργκ νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όποιοι τελοσπαντων αποφάσισαν για την απόκτηση τους, δεν αποφασίζουν πλέον.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με χαφ από την Κροατία...!
Βρε άντε παράτα μας που θα έρθεις να διαταράξεις το κλίμα της απογοήτευσης...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με χαφ από την Κροατία...!

Μήπως αρχίζει από Μι και τελειώνει σε σιτς;;
Προφανώς αν φύγουν παίκτες θα πρέπει να πάρεις. Θα δούμε όμως ποιοι και αν θα φύγουν. Όλα εξαρτώνται και από το πόσα θα πουλήσεις.sourmenetes έγραψε:Για αυτό λέω ότι αν έχεις 2 3 πωλήσεις άλλες 2 3 από δεσμεύσεις πρέπει και οφείλει να φέρει 2 3 παίκτες έτοιμους και ποιότητας.Photis έγραψε:Η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη από μεταγραφές. Αλλά εκ των έσω. Μεταγραφές ποιότητας δύσκολα θα κάνεις. Ο Μποτο έκανε μεταγραφές ίσως του μέλλοντος αλλά ξέχασε να πάρει παίκτες για το τώρα.sourmenetes έγραψε:Η κατάσταση είναι σίγουρα αναστρέψιμη αρκεί να γίνουν οι κινήσεις αποσυμφορισης του ροστερ και 2-3 απόλυτα σωστές κινήσεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν έβαζες κι ένα "κ" στη μέση, θα το έβλεπα πιο πιθανό ν' αφήσει την τελευταία του ρωσικού πρωταθλήματος για να' ρθει στον ΠΑΟΚ...!!nunies4 έγραψε:Βρε άντε παράτα μας που θα έρθεις να διαταράξεις το κλίμα της απογοήτευσης...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με χαφ από την Κροατία...!![]()
![]()
![]()
Μήπως αρχίζει από Μι και τελειώνει σε σιτς;;
- Dark Knight
https://www.transfermarkt.com/danijel-m ... ler/131323 .........................
Ήμαρτον! Μην κάνετε άλλες μεταγραφές! Προς Θεού!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dark Knight την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Miskic;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με χαφ από την Κροατία...!
Ποιος είναι αυτός ρε;
έχουμε γεμίσει το κέντρο, έχουμε γεμίσει με ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες και με έμπειρους μεγάλους,
αλλά ακόμη βασικό επιθετικό δεν έχουμε, ούτε αριστερό εξτρέμ.
Έχουμε ακόμη καιρό.
Τώρα που δεν θα παίζουμε Ευρώπη, έχουμε το χρόνο να επιλέξουμε με την ησυχία μας,
χωρίς βιασύνες και άγχος.
αλλά ακόμη βασικό επιθετικό δεν έχουμε, ούτε αριστερό εξτρέμ.
Έχουμε ακόμη καιρό.
Τώρα που δεν θα παίζουμε Ευρώπη, έχουμε το χρόνο να επιλέξουμε με την ησυχία μας,
χωρίς βιασύνες και άγχος.
στο κέντρο όμως θα υπάρξουν κινήσεις από ότι φαίνεται με αυτα που γράφονται για αουγκουστο και κουρτιτσ
- sourmenetes
- Moderator
Ας δοθούν και οι 2 που πρωτίστως δε θέλουν να είναι εδώ!Αουγκούστο - ΚΟΥΡΤΙΤΣ!
Φέρε ένα κανονικό χαφ!
Δώσε ζαμπα μουργκ Λάμπρου!
Φέρε ένα εξτρεμ!
Δώσε τευλορ Νινούα και κανέναν ακόμα που μου διαφεύγει!
Φέρε ένα δεκάρι!
Αντε ξεκουνηθειτε και πιέστε!
Φέρε ένα κανονικό χαφ!
Δώσε ζαμπα μουργκ Λάμπρου!
Φέρε ένα εξτρεμ!
Δώσε τευλορ Νινούα και κανέναν ακόμα που μου διαφεύγει!
Φέρε ένα δεκάρι!
Αντε ξεκουνηθειτε και πιέστε!