ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Άντε ας το κλείνουμε σιγά σιγά. Αφού δεν μπορέσαμε να δώσουμε κάπου Εσίτι και Μουργκ μένουμε ως έχει.
Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Όπως έγραψε και αδερφός πιο πάνε τα εγκλήματα έγιναν το καλοκαίρι.
Το χάος δε γινόταν να διορθωθεί τώρα με τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι η προεργασία άρχισε ήδη για τη νέα σαιζόν.
Ελπίζω το καλοκαίρι να έχουμε:
2 ΤΦ, 2 αρ μπακ, 2 στοπερ, 2 εξτρεμ, 1 χαφ. Για φορ δεν μιλαώ αν είναι οκ ο Ολιβέιρα και μείνει ο Τσουμπα.

και προς Θεού μην δούμε ανανεώσεις Κρέσπο, Βιερίνια και Μπίσεβαρ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι υπαρχουν καποιοι οπως εγω που λενε οτι χρειαζομασταν επιτελικο το προηγουμενο καλοκαιρι,χρειαζομαστε τωρα και θα χρειαζομαστε και το επομενο καλοκαιρι και ναι δεν εχουμε καμια διαθεση να ανακαλυπτουμε καθε φορα δικαιολογιες.Αλλοι ,ενω αναγνωριζουν τα ιδια κενα, οταν αυτα δεν καλυπτονται ειναι προθυμοι να βρουν καθε ειδους δικαιολογια.Οι δευτεροι βαφτιζουν τους πρωτους με διαφορα κοσμητικα,εμεις πως να βαφτισουμε τους δευτερους? Να μπουμε ολοι το τριπακι της προσωπικης αντιπαραθεσης ενω επι της ουσιας συμφωνουμε? Γιατι ενας οπαδος πρεπει να καλυπτει ανθρωπους που αμοιβονται πλουσιοπαροχα? Ποιος ειναι ο ρολος του οπαδου? Να δεχεται αμασητο το καθε τι? Να δεχτω πως ναι πρεπει να υπαρχουν και σαφη ορια στο ειδος της αντιδρασης,να ξερει ο καθενας ποια ειναι τα ορια αυτα,αλλα αν νομιζετε καποιοι οτι προσφερετε καποιου ειδους υπηρεσια με το να τα βλεπετε ολα καλα επι της ουσιας κανετε λαθος.
Οσον αφορα τωρα συγκεκριμενα το τοπικ οτι εγινε εγινε,ραντεβου το καλοκαιρι το οποιο θα δειξει πολλα.
Οι δικές σου ανησυχίες είναι λογικές, εγώ έχω ζήσει εποχές φτώχειας και προτιμώ να είμαι αισιόδοξος.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτώ και τις ανοησίες που εκφράζει ο κάθε μεταγραφακιας ούτε θα σε βάλω στην ίδια κατηγορία.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Το καλοκαιρι που λες ο ιδιοκτητης ελεγε πως με δικη του επιλογη δεν αποκτηθηκε ΤΔ για να επικοινωνει αμεσα με τον προπονητη χωρις μεσαζοντα και να λειτουργησουμε πιο γρηγορα και ενω τα σκατωσαμε για καποιους δεν φταει ουτε ο Σαββιδης ουτε ο Λουτσεσκου... :shock:
Για το καλοκαίρι όλοι φταίνε, και κυρίως ο Ιβάν, που υποβάθμισε τόσο πολύ το ρόλο του ΤΔ.

Ο οποίος όμως Ιβάν, το αντιλήφθηκε και έφερε έναν άνθρωπο ενεργό, πολύ πιο πάνω από το επίπεδο της ομάδας και του πρωταθλήματός μας, τη στιγμής που μιλάμε.

Ελπίζω να το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Όπως και ότι δεν τον έφερε απλά γιατί του προσέφερε κίνητρο και αναβάθμιση. Δεν πληρώνεται με σπόρια ο Μπότο.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Αισιόδοξοι ή μη, το καλοκαίρι θα κρίνει τα επόμενα 3-5 χρόνια και καλό θα ήταν να κοπούν όλες οι δικαιολογίες και να πιέσει ο καθένας όπως μπορεί γιατί λογικά θα είναι το σημαντικότερο καλοκαίρι στην ιστορία του συλλόγου.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Έτσι έχουν τα πράγματα. Υποστηρίζουμε μια ιδέα, μια ομάδα που ωστόσο είναι μία επιχείρηση. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να εξεγειρωμαι όταν ο ιδιοκτήτης κρίνει πως θα λειτουργήσει την επιχείρηση του οικονομικά-μεταγραφικά. Όταν αυτός μάλιστα έσωσε την ομάδα μου ή τουλάχιστον την έβγαλε από τον κατήφορο.
Μοιάζει λίγο με την σκηνή του θεάτρου. Εκεί που όταν σου αρέσει η παράσταση την αποθεωνεις χειροκροτωντας την. Αν δεν σου αρέσει το θέαμα μπορεί και να γιουχαρεις....
Μέχρι εκεί για μένα ως θεατής, οπαδός.
Η διαφορά είναι ότι δεν πληρώνουμε απλά ένα εισιτήριο για μια παράσταση αλλά πληρώνουμε εφόρου ζωής. Μάλιστα τυγχάνει να έχει καταβληθεί και ποσό μιας και πιθανόν να υπήρξε ζεύξη μέσω γονέων, παππούδων κλπ.
Όπως αφήνουμε και την κληρονομιά μας για αυτή την ιδέα. Ανιψια, παιδιά κλπ....
Ακόμη κι αν είμαστε από εκείνους τους τεμπέληδες, του καναπέ, του πληκτρολογίου. Γιατί κι από εμάς πληρώνεται η ομάδα μας.
Έτσι λοιπόν εγώ προσωπικά αντιλαμβανόμενος όλα τα παραπάνω, περιμένω η ομάδα μου να λειτουργήσει με στόχο την άνοδο, την εξέλιξη, όπως και έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό.
Να αντιληφθώ ότι τον σύλλογο τον απαρτίζουν κατάλληλοι άνθρωποι που θα αναδείξουν παίκτες, θα φέρουν νέους, θα απαλλαγούν από βαρίδια, θα υπολογίζουν και θα εκτιμούν τον "πελάτη" τους, θα μου φτιάξουν ένα καλύτερο γήπεδο, θα μεγαλώσουν το πρότζεκτ, θα το ταξιδέψουν μακριά νιώθοντας μεγαλύτερη περηφάνια κι άλλα τέτοια πολλά.
Θα ήθελα επίσης κι έναν γρήγορο στο δέκα, κι ένα δύο αριστερά , κι έναν στα σέντερ μπακ, κι ένα φορ, κι άλλους τέλος πάντων....
Αλλά θα έχω υπομονή για αυτά τα τελευταία εφόσον βαδίζει η ομάδα ορθά στα πριν από τα τελευταία.
Αγάπη, γράφτηκε από έναν φίλο!!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Geor1926 έγραψε:
Geor1926 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Τόσο ησυχία σε topic μεταγραφών, ενώ θεωρητικά περιμένουμε 3-4 παίχτες, είναι αφύσικο έως και παράδοξο

Ελπιζω σύντομα να αντιστραφεί το κλίμα
Με τίποτα 3-4 παίχτες...
Εγω πιστεύω ότι θα πάρουμε έναν και αν πωληθεί ο Τσόλακ,ίσως γίνει και 2η μεταγραφή(αν ...προλάβουμε).
Ακόμη δεν έχουμε χωνέψει ότι έκλεισε η κάνουλα,τελείωσαν οι σπατάλες,και οι μεταγραφές θα γίνονται μόνο αν υπάρξουν έσοδα από πώληση...Νομίζαμε ότι απ΄τη στιγμή που θα φύγει η απειλή του φφπ,την επόμενη μέρα θα σκορπάει ο Σαββίδης εκατομμύρια...Τα απεριόριστα μπάτζετ μάς τελείωσαν...
Φιλε το εκλεισε η κανουλα (οταν εδωσες 3 μυρια για παικτη 22 χρονων) και το τελειωσαν οι σπαταλες ειναι 2 διαφορετικα πραματα
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Εντάξει,δεν έκλεισε.Έστριψε η βάνα και μειώθηκε η ροή της βρύσης.Και για να συνεχίσει να τρέχει,πρέπει να προσθεσεις νερό στη δεξαμενή(πώληση Σβιντέρσκι).Θα πούμε το νερό νεράκι... :P
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε: Φιλε το εκλεισε η κανουλα (οταν εδωσες 3 μυρια για παικτη 22 χρονων) και το τελειωσαν οι σπαταλες ειναι 2 διαφορετικα πραματα
Ναι ρε μαν και πηρες 24
Προφανως και εκλεισε, δηλαδη τοσο κακο ειναι να το λεμε?

Τη χρονια του πρωταθληματος τον γεναρη μπορει να εδιωξες πριγιο αλλα πηρες ολιβειρα μισιτς ινγκασον σβιντερσκι. Προφανως για να πας να το σηκωσεις. Και μαλιστα ενω ειχες καλη τριαδα στο κεντρο με μαουρισιο σαχοφ και κανιας, και σουπερ 2αδα βαρελα κρεσπο.

Τωρα δεν εχεις καν 10αρι και κατι αλχημειες κανεις στα εξτρεμ..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Geor1926 έγραψε:Εντάξει,δεν έκλεισε.Έστριψε η βάνα και μειώθηκε η ροή της βρύσης.Και για να συνεχίσει να τρέχει,πρέπει να προσθεσεις νερό στη δεξαμενή(πώληση Σβιντέρσκι).Θα πούμε το νερό νεράκι... :P
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από aivas19 »

giliopoulos έγραψε:
aivas19 έγραψε: Φιλε το εκλεισε η κανουλα (οταν εδωσες 3 μυρια για παικτη 22 χρονων) και το τελειωσαν οι σπαταλες ειναι 2 διαφορετικα πραματα
Ναι ρε μαν και πηρες 24
Προφανως και εκλεισε, δηλαδη τοσο κακο ειναι να το λεμε?

Τη χρονια του πρωταθληματος τον γεναρη μπορει να εδιωξες πριγιο αλλα πηρες ολιβειρα μισιτς ινγκασον σβιντερσκι. Προφανως για να πας να το σηκωσεις. Και μαλιστα ενω ειχες καλη τριαδα στο κεντρο με μαουρισιο σαχοφ και κανιας, και σουπερ 2αδα βαρελα κρεσπο.

Τωρα δεν εχεις καν 10αρι και κατι αλχημειες κανεις στα εξτρεμ..
Λες δεν εχεις δεκαρι αλλα εχεις φυρα. Πληρωνεις 4-5 ανενεργα συμβολαια, γιατι να μην πει ο Ιβαν διωξε πρωτα οσους δεν παιζουν (Μουργκ Τειλορ Βαρελα Εσιτι και βαλε και οποιον αλλον θες Μιτριτσα; )και μετα παρε οποιον παικτη θες. Αυτο για μενα δεν σημαινει εκλεισε η κανουλα (αν ισχυει να το πουμε, οπως ισχυε επι FFP), σημαινει δεν θελει να κανει τα λαθη του παρελθοντος (ασχετα αν εφεραν το πρωταθλημα σε καποιο βαθμο). Και για αυτο εφερε τον Μποτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 31 Ιαν 2022, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ το έχω ξαναγράψει πως για φέτος δεν έχω προσδοκίες. Η χρονιά τελείωσε στις 31 Αυγούστου όταν και πήγαμε με βασικό δεξί μπακ τον Τέιλορ, με βασικό εξτρέμ τον Μιτρίτσα, με βασικό φορ τον Άκπομ και με βασικό δεκάρι τον κανένα. Εκείνη τη μέρα είπα ότι φέτος πάμε για ταβάνι δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, τη μέρα που θα διασταυρώσουμε με γαύρο στο κύπελο και τους ομίλους της Ευρώπης.

Θα ήταν υποκριτικό να κρίνω τον (κάθε) Λουτσέσκου αρνητικά επειδή η ομάδα δεν θα πάρει πρωτάθλημα.

Τα έφερε έτσι η ζωή και Ιανουάριο μήνα η ομάδα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Παραμένει 9 βαθμούς από την κορυφή, έχει χτίσει ένα καλό σερί 8 νικών και 2 ισοπαλιών στα τελευταία 10 παιχνίδια, έχει περάσει τους ομίλους της Ευρώπης και είναι on track στο κύπελο. Οπότε μόνο μπράβο έχω να πω σε όσους δουλεύουν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά Σαββίδη και διοίκηση: Αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, τα έχουν κάνει όλα σκατά. Αν ο στόχος είναι η αυτάρκεια, τα έχουν πάει πολύ καλά οικονομικά, αλλά μεταγραφικά πληρώνουμε τις αμαρτίες των τελευταίων χρόνων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τα χάλια που βλέπουμε.

Όποιος όμως τηρουμένων των συνθηκών, μιλάει και υπόσχεται πρωταθλήματα και νταμπλ, όποιος προσπαθεί να μας πείσει πως τόσο οι κινήσεις του καλοκαιριού όσο και οι τωρινές γίνονται με στόχο το πρωτάθλημα, είναι για δημόσια διαπόμπευση γιατί μας κοροιδεύει μέσα στα μούτρα μας.

Όσο για την τωρινή κατάσταση: Δώσαμε Σβιντέρσκι, Ροντρίγκο ήρθανε Τσόλακ, Ζαμπά, Σάστρε και Σοάρες. Αν μας βγουν οι δύο μεταγραφές (και φυσικά αν αποκτηθεί ο Σάστρε το καλοκαίρι) τότε το πρόσημο είναι ελαφρώς θετικό.

Αν ανανεώσουν Ίνγκασον, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, το καλοκαίρι θα χρειαστούμε από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία έναν στόπερ, ένα αριστερό μπακ για βασικό, έναν εξτρέμ και ένα δεκάρι. Στην πορεία του καλοκαιριού θα χρειαστούμε νέο τερματοφύλακα, δεύτερο αριστερό μπακ και ανάλογα με τις υπόλοιπες αποχωρήσεις/πωλήσεις θα χρειαστούμε πιθανότατα κι άλλους.

Ο Μπότο έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Προσωπικά θα ήθελα έναν-δύο ακόμα παίκτες να είχαν έρθει από τώρα για να έχουν χρόνο να δέσουν για τα προκριματικά της Ευρώπης, δεδομένου του χρόνου προσαρμογής που θέλει να δίνει ο Λουτσέσκου.

Δυστυχώς, δεν έγινε. Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και αν ο Μισε μεινει εξω κανα μηνα; Τον ηπιαμε; Μαλον τον ηπιαμε...
Θα παραμεινω στην αισιοδοξη πλευρα του ποταμιου και θα πω οτι απο το να μας φορτωνοταν παλι κανενας Μιτριτσα μονο και μονο για να γινει μεταγραφη τοτε καλυτερα.
Το καλοκαιρι ομως τελος οι οποιες δικαιολογιες. Νομοτελειακα εφτασε το πληρωμα του χρονου για αρκετους παικτες.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μεταγραφες τελος για Γεναρη
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

sdna: στο παρά 5' ο βάζελος έκλεισε τον δημιουργικό μέσο Μιγιάτ Χαζίνοβιτς της Χόφενχαϊμ ο οποίος έχει πολύ καλό βιογραφικό.
Μήπως θα έχουμε και εμείς κάποια ευχάριστη έκπληξη στο πάρα 1΄ (πχ αποχώρηση Εσίτι και μεταγραφή υψηλού επιπέδου ή έστω ανάλογο δανεισμό με προοπτική αγοράς); Λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Sera4 έγραψε:
joshua έγραψε:Το καλοκαιρι που λες ο ιδιοκτητης ελεγε πως με δικη του επιλογη δεν αποκτηθηκε ΤΔ για να επικοινωνει αμεσα με τον προπονητη χωρις μεσαζοντα και να λειτουργησουμε πιο γρηγορα και ενω τα σκατωσαμε για καποιους δεν φταει ουτε ο Σαββιδης ουτε ο Λουτσεσκου... :shock:
Για το καλοκαίρι όλοι φταίνε, και κυρίως ο Ιβάν, που υποβάθμισε τόσο πολύ το ρόλο του ΤΔ.

Ο οποίος όμως Ιβάν, το αντιλήφθηκε και έφερε έναν άνθρωπο ενεργό, πολύ πιο πάνω από το επίπεδο της ομάδας και του πρωταθλήματός μας, τη στιγμής που μιλάμε.
Πάντως το νέο προτζεκτ με τον Μπότο έχει ένα ερωτηματικό. Τον προπονητή. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πρόκληση για τον Λουτσέσκου, την οποία πρέπει συνειδητά να αποδεχθεί και να προσπαθήσει να ανταποκριθεί.

Θα πω φωναχτά και μια σκέψη μου:"Πόσο πιο ασφαλής και αισιόδοξος θα ένιωθα αν για να υπηρετήσει αυτό το προτζεκτ, στη θέση του Λουτσεσκου ήταν ο Αμπελ Φερέιρα!"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”