Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Double και navi χαλαρωστε λιγο με τις εκφρασεις.
Μη συνεχιστει!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

καλα ναι απλα το εβαλα να ασχοληθουμε κ λιγο με μεταγραφικα σεναρια μηπως κ ηρεμησει το κλιμα εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

prist64 έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:πιστευω οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα ερθει κανενας

μπα,κατι θα γινει

κανα σωβρακο της προκοπης παιζει?

Για εσενα κατι θα γινει πατερ την ευχη σου
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

ΈΛΕΟΣ με αυτόν τον Τσιμιροτ. Τσαμπιονσλιγκ θα πάρουμε και ακόμα μ αυτόν θα ασχολούνται κάποιοι. Ακόμα στη Στανταρ παίζει αυτός ο αναντικαταστατος παιχταρας των 5 θαλασσών και 12 ηπειρων; Πως και δεν τον πήραν στους γκαλακτικος;

Βασικά πρέπει να αναπροσαρμοστουν οι στόχοι της ομάδας.
1ος στόχος, αντικατάσταση Τσιμιροτ
2ος στόχος, όμιλοι τσ.λ
3ος στόχος, νταμπλ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ναι και γω μπας και ελαφρυνθει το κλίμα...αυτός ο Τζόνστον που βγήκε , στο transfermakt έχει ενδιαφερόμενο τον βαζελο ..έτσι και αλλιώς δεν το έκοβα για εμάς
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

και αλλος παπας για σκωτσεζο μεσοεπιθετικο
https://www.transfermarkt.de/mikey-john ... ler/297257
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

sourmenetes έγραψε:
DOUBLE έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.

Έχεις γίνει γραφικός μ' αυτό που κάνεις. Σουπεραδες στη νοοτροπια πάντως δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.

Βάλε και το μπουλντόγκ για avatar.

sourme, το ερώτημα ήταν τι έγινε πριν τη φυγή του Ρουμάνου αν κατάλαβες καλά. Ξαναδιάβασε το ποστ.

Δεν μου απαντησες στις ερωτησεις.

Ο λουτσεσκου ειχε κλεισμενους παικτες για την παρτη του και το αποδεικνυουν οι μεταγραφες ζιβκοβιτς και μελιοπουλου.

Και χαφ ειχαν κλεισμενα.

Σε παρακαλω να μου απαντησεις στις ερωτησεις,αν θες.

Για την εποχή Φερέιρα, δεν έχω λόγο να μην πιστέψω πως ο ίδιος ζήτησε αξιολόγηση του υλικού και πώς αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στο κλείσιμο των παικτών που ζήτησε. Βέβαια θα μπορούσαν να του εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση και να επιταχυνθει η διαδικασία της αξιολόγησης. Ίσως και να έγινε κι αυτό.

Εσύ πιστεύεις πως ο Λουτσεσκου δε ζήτησε παίκτη στο κέντρο; Γιατί δεν αποκτήθηκε πριν την προετοιμασία και του έδωσαν πάτημα να κατηγορεί τη διοίκηση πως δεν έχει σκοπό να πάρει παίκτες επιπέδου τσουλού;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:@sourme
Δεν ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητος ο Στοχ! Ισα ισα! Απλα δεν ηταν η θεση που πονουσαμε πιο πολυ... μπορουσε να κλεισει αργοτερα κατ εμε...
Εδω και σχεδον μια βδομαδα ολα τα ρεπορταζ (οκ δεκτες οι ενστασεις για την αναξιοπιστια τους) μιλανε για σφιχτο μπατζετ πλεον ελεω FFP. Αν 1% ισχυει τοτε ερχεται να επιβεβαιωσει αυτο που προειπα. Κλεινεις πρωτα τα κενα σου και μετα απλωνεσαι παρα περα...
Αν δεν ισχυει, δεν μπορω να δικαιολογησω με αλλον τροπο την αργοπορια... Εκτος αν οι μονες μας επιλογες ειναι τα χαφ της σπορτινγκ της πορτο και της Μπραγκα!

@obanebane
Θεωρω πως οταν παιρνεις προπονητη εχοντας ετοιμο το ροστερ, κανεις μια ξηγα εξ αρχης. "Μεγαλε αυτους εχουμε και εχουμε περιθωριο για 1-2 επιλογες μονο δικες σου, σε αυτα τα οικονομικα δεδομενα. Θελεις να ερθεις?" Αλιμονο αν καθε ομαδα ξηλωνε το ροστερ οποτε αλλαζε ο κοουτς.
Με βαση δε αυτα που ακουσαμε οταν εκλεισε ο Φερειρα, η συμφωνια ηταν πως θα εχει αμεσα αυτους που θα ζητησει και πως θα στηριχθει 100% γτ ο στοχος ειναι το τσου λου. Το ειπε ο ιδιος, το ειπε και ο Γιωργης.
Αρα ειμαστε ανακολουθοι και εναντι του κοουτς, το οποιο φεραμε για να μας παει ενα βημα παραπερα και θα τον στειλουμε στην μαχη με το χειροτερο κεντρο των τελευταιων 6 ετων.
Διαφωνεις?

Κανενα θεμα με ffp.
Ο ΠΑΟΚ ειχε κλεισμενα χαφ.

Ο βραζιλιανος δεν ηταν κλεισμενος;;επισης αν ειχες θεμα με Ffp γιατι πηρες μελιοπουλο αουγκουστο και στοχ;;

Φτιαχνετε σεναρια που πασχουν λογικης εξηγησης.

Ο προγραμματισμος κατα 90% πηγε πισω λογω αλλαγης προπονητη.χωνεψτε το!!!
1ον δεν τα φτιαχνω εγω τα σεναρια. Εχεις μονιμα μια διαθεση σωφρονισμου και υποτιμησης... Οπως διαβασες στο ποστ μου αναφερομαι στα απειρα δημοσιεύματα για το θεμα.
2ον οταν ειχε κλεισμενα χαφ δεν ειχε δωσει 5 μυρια για προπονητη καινουριο...
ουτε χρειαζοταν και φορ...
3ον Αν επιμενεις να μιλας σαν να ξερεις τι ακριβως παιχτηκε, θα ηθελα να μιλήσεις ανοιχτα και να μου πεις ποιοι ηταν οι κλεισμενοι που τελικα απορριφθηκαν απο τον καινουριο κοουτς.Να κρινω και εγω κατα ποσο εχει βαση ολο αυτο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εγώ πιστεύω ότι ,πέρα ότι πήγαμε πίσω με την αλλαγή προπονητή , κινούμαστε για συγκεκριμένους παίκτες που ξέρει ο Φερέιρα από Πορτογαλία /Ισπανία .
Μιλάμε ίσως για 2 ή 3 περιπτώσεις για κάθε θέση που χρειαζόμαστε και οι περισσότερες αυτών των περιπτώσεων έχουν κάποιες δυσκολίες .
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Sekeris έγραψε:ΈΛΕΟΣ με αυτόν τον Τσιμιροτ. Τσαμπιονσλιγκ θα πάρουμε και ακόμα μ αυτόν θα ασχολούνται κάποιοι. Ακόμα στη Στανταρ παίζει αυτός ο αναντικαταστατος παιχταρας των 5 θαλασσών και 12 ηπειρων; Πως και δεν τον πήραν στους γκαλακτικος;

Βασικά πρέπει να αναπροσαρμοστουν οι στόχοι της ομάδας.
1ος στόχος, αντικατάσταση Τσιμιροτ
2ος στόχος, όμιλοι τσ.λ
3ος στόχος, νταμπλ

Δε μ'αρέσει ο Τσιμιροτ ,φίλε. Και καλά έκαναν και τον πούλησαν. Αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν βασικος και αναντικατάστατος και η απώλεια φάνηκε στο παιχνίδι που ανέφερα.

Δεν ανοίγω θέμα Τσίμιροτ. Να καταλαβαίνετε τι διαβαζετε.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

«Κάθε μέρα βγαίνει ένα όνομα, ο Φερέιρα σίγουρα θα πάρει ένα παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά άρα θα είναι από την Πορτογαλία. Το τελευταίο όνομα είναι του Βούκσεβιτς που έπαιζε πριν δύο χρόνια στην Μπράγκα και πέρυσι έπαιζε στη Λεβάντε. Ο Φρανσέρτζιο είναι πολύ καλός παίκτης, βοηθάει την άμυνα αλλά ανεβαίνει και μπροστά, δίνει καλές μακρινές μπαλιές, παλεύει για την ομάδα, είναι ένας παίκτης που κάθε προπονητής του αρέσει να είναι στην ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος στόχος του Φερέιρα, ο πρώτος νομίζω πως είναι ο Παλίνια αλλά υπάρχει πρόβλημα γιατί η Σπόρτινγκ πρέπει να δώσει 20% στην Μπράγκα για να σπάσει τον δανεισμό του. Ο Παλίνια του αρέσει να δουλεύει με τον Φερέιρα, τον γνωρίζει χρόνια, αν πάει στον ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα δουλέψουν μαζί Παλίνια και Φερέιρα».

Ο κορεια στη μετροσπορτ...δεν εχει λογο η μπραγκα στις διαπραγματευσεις αρα εξαρταται απο εμας και την σπορτινγκ για τον παλινια ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αλήθεια ποιοι ήταν οι κλεισμένοι χαφ επί λουτσέσκου?
ο σίλβα?
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

sourmenetes έγραψε:Double και navi χαλαρωστε λιγο με τις εκφρασεις.
Μη συνεχιστει!!!

Πίστεψε με, αν δεν προκληθώ είμαι ο πιο ήπιος συνομιλητής.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Πάντως αν αποδειχτεί φιάσκο η μεταγραφή των χαφ ο Μπρανκο θα είναι για σφαλαριες που άφησε Σακχωφ Κάνιας

Σιγά τους παικταράδες!

Παιχταράδες δεν ήταν αλλά αυτή τι στιγμή ουσιαστικά 1 βασικό χαφ έχεις.Εδώ και χρόνια η ομάδα πονάει στο κέντρο και ο μόνος αξιόλογος μέσος μας ήταν ο Τσίμιροτ.

Ένας από τους 2 έπρεπε να μείνει δεν γίνεται να αποδεσμεύεις 3 χαφ την ίδια στιγμή και να φέρνεις ουσιαστικά 1.Η ομάδα κινδυνεύει να κάνει την κύρια προετοιμασία της χωρίς να έχει τους βασικούς συνδετικούς κρίκους μεταξύ άμυνας και επίθεσης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DOUBLE έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
DOUBLE έγραψε:[quote="navigator11"]Ο άλλος μας υπενθύμισε ότι ελέω πώλησης Τσιμιροτ εχάθη το προπερσινό πρωτάθλημα. Μόνον ο Βόσνιος θα είχε μείνει ανεπηρέαστος απο την αλητεία του γαυρετόπ@υστ@ την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα και θα ενέπνεε όλους τους υπόλοιπους για το διπλό στην Τριπολιτσά. :lol: :lol: :lol:
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο διαμάντι, μου είχε λείψει, η αλήθεια. Χρειάζεται και λίγη αποφόρτιση εδώ μέσα ακόμα και με τέτοιες επισημάνσεις. :mrgreen: :mrgreen:

Μιας και έχουμε ήδη αποκλειστεί κατά 80-85% από τα προκριματικά του τσουλου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, θέλω, τρελά όμως, να έρθει στο διάβα μας τη Δευτέρα ο Άγιαξ. Έτσι, να γουστάρουμε λιγάκι.

Έχεις γίνει γραφικός μ' αυτό που κάνεις. Σουπεραδες στη νοοτροπια πάντως δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.

Βάλε και το μπουλντόγκ για avatar.

sourme, το ερώτημα ήταν τι έγινε πριν τη φυγή του Ρουμάνου αν κατάλαβες καλά. Ξαναδιάβασε το ποστ.

Δεν μου απαντησες στις ερωτησεις.

Ο λουτσεσκου ειχε κλεισμενους παικτες για την παρτη του και το αποδεικνυουν οι μεταγραφες ζιβκοβιτς και μελιοπουλου.

Και χαφ ειχαν κλεισμενα.

Σε παρακαλω να μου απαντησεις στις ερωτησεις,αν θες.

Για την εποχή Φερέιρα, δεν έχω λόγο να μην πιστέψω πως ο ίδιος ζήτησε αξιολόγηση του υλικού και πώς αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στο κλείσιμο των παικτών που ζήτησε. Βέβαια θα μπορούσαν να του εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση και να επιταχυνθει η διαδικασία της αξιολόγησης. Ίσως και να έγινε κι αυτό.

Εσύ πιστεύεις πως ο Λουτσεσκου δε ζήτησε παίκτη στο κέντρο; Γιατί δεν αποκτήθηκε πριν την προετοιμασία και του έδωσαν πάτημα να κατηγορεί τη διοίκηση πως δεν έχει σκοπό να πάρει παίκτες επιπέδου τσουλού;[/quote]

Τι να επιταχυνει;;η αποστολη βρισκοταν ηδη ολλανδια.τι να προλαβει να δει;;;

Ο βραζιλιανος δεν ηταν κλεισμενος πριν την προετοιμασια;;επισης ταυτοχρονα παιζανε και οι υποθεσεις των κανιας σακχοφ.

Αρα θα περιμενες 1 παικτη ακομα.

Ο καντουρι ηταν δεδομενος για λουτσεσκου.αυτα τα περι παικτων επισης τα εβγαλες ο μπαμπακας του λουτσεσκου.το παραμυθι που πουλησε οτι ταχα ηταν θεμα παικτων και οχι θεμα χρηματων.

Τοσο απλα ηταν τα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”