Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Gospi έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο Κωστικος κι ο Ιωσηφιδης πως ξερουμε οτι εχουν καλυτερη επαφη με τον χωρο του ποδοσφαιρου το 2021? Αγγλικα ξερουν? Πως λειτουργει η αγορα ξερουν? Οτι ερωτηματα θετει κανεις για τον καθε Ακκα μπορει να θεσει και για τον καθε Κωστικο. Το μονο βεβαιο ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχουμε βρει εναν καλο ΤΔ και θα επρεπε σιγα σιγα να κοιταξουμε να δελεασουμε εναν πραγματικα αξιολογο σαν τον Αρνεσεν, αλλα δινοντας του την ομαδα εν λευκω. Μονο αυτο μας σωζει, αλλα φανταζει και το πιο δυσκολο να γινει απ'οσο γνωριζουμε πως λειτουργει η οικογενεια Σαββιδη.
Δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα νιώθουν από ποδοσφαιρο περισσόετρο από τον κάθε Ακκα.
Και στην τελική πρέπει να αναρωτηθούμε, τι είναι αυτό που καθιστά καλό έναν σκάουτερ?
Ο Ακκάς μπορει να είναι εξαιρετικός για διαπραγματεύσεις και επαφές.
Αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του σκάουτερ.

Αν κάνεις μια μικρη έρευνα για το ποιοι στελεχώνουν το αντίστοιχο τμήμα του σκατόγαυρου, και ποιοι έχουν περαάσει από εκεί, τότε συνειδητοποιείς την διαφορά και την διασταση σε επίπεδο στόχευσης και οργάνωσης...
Το ενδιαμεσα μας ποστ παντως λεει οτι ο Ακκας κατι ηξερε απο μπαλα. :mrgreen:
Συμφωνω απολυτα για τον Γαβρο, η δουλεια που κανουν σε οργανωτικο επιπεδο ειναι καταπληκτικη, κι οι μεταγγραφες τους οντως εξαιρετικες. Απλα εκει δεν λειτουργουν με ορους βολεματος. Ο Καρεμπε ειναι μια περσονα που ξερει παρα πολυ κοσμο, κι αυτη την στιγμη ειναι μακραν του δευτερου το πιο μεγαλο ποδοσφαιροονμα της χωρας. Επιπλεον εχει ακρες στην Γαλλια και φερνει Καμαραδες απο τα αγνωστα και Εμβιλαδες και Βαλμπουεναδες απο τα γνωστα. Εμεις τετοιο ανθρωπο μονο τον Αρνεσεν ειχαμε, κι αυτον στην χειροτερη ισως φαση της εποχης Σαββιδη. Τετοιους θελουμε, οχι παλαιμαχους που δεν ξερουν να σου πουνε 10 πολεις του εξωτερικου και που οταν επαιζαν μπαλα οι τακτικες και οι απαιτησεις απο τους παικτες ξεπεραστηκαν πριν γεννηθουν οι τωρινοι μας ποδοσφαιριστες. Υπαρχει τετοιος με τον οποιο εχουμε μια πιο ιδιαιτερη σχεση? Κατα την αποψη μου οχι. Αν δελεασουμε τον Καμινερο που ειχε ακουστει ή τον Χ Καμινερο και βαλουμε ως συνεργατη του τον Βιεϊρνια (αλλα να μαθει, οχι να λεει για 5 χρονια οτι ειναι ετοιμος), τοτε μπορουμε να διασφαλισουμε μια περιοδο οπου η ομαδα θα εχει τις σωστες βασεις για να παει μπροστα. Ελληνες δεν θελω, ο πιο αμπαλος λαος της Ευρωπης ειμαστε. Μονο ο Πουρλιοτοπουλος εχει κανει σοβαρη δουλεια.

ΥΓ: Δημοσιευματα οτι η Φεγενορντ ενδιαφερεται για τον Χ παικτη του ΠΑΟΚ σε 3...2...1...
Αν ειδες δεν το εθεσα το προβλημα σε επιπεδο στελεχωσης του τμηματος σκαουτινγκ. Δεν ειπα καπου ότι κακως ειναι μελος του σκαουτινγκ μας ο Ακκας, αλλα οτι θεωρω λαθος να ειναι ο υπεύθυνος του σκαουτινγκ ειτε ο Ακκας ειτε ο Γιαννης Σαββιδης.
Οπως βλεπεις στην φεγενορντ παει ο υπεύθυνος του τμηματος σκαουτινγκ μας για να υποβαθμιστει σε απλο σκαουτερ.
Οταν θα φευγει ο υπευθυνος μας για να ηγηθει του ρμηματος σκαουτινγκ αλλης ομαδας τοτε θα εχουμε πραγματικα προοδευσει.
Εγω στηλιτευσα την λαθος στελεχωση σε επιπεδο Διευθυντων, Υπευθυνων και Προισταμενων.
Ας φερναμε τον Αρνεσεν ως υπευθυνο και ας υπηρχε και ο Ακκας και οποιος αλλος θελεις.
Γιατι οταν εχεις εναν γνωστη του αντικειμενου εγνωσμενης αξιας ως επικεφαλής, τοτε έχεις και μια ασφαλεια πω οσοι αποτελουν τους υφισταμενους του ειναι τσεκαρισμενοι 100% για την αξια τους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Δεν το ξέρω αυτό το παλικάρι,αλλά άλλο ένα στέλεχος της ΠΑΕ επέλεξε να φύγει, με ότι αυτό σημαίνει.Βλέπω μια απορρύθμιση -για να μην πω διάλυση- σε όλα τα επίπεδα.Πότε θα οργανωθούν όλα αυτά,πότε θα ψάξουν για παίχτες... Ο καιρός περνάει άσκοπα. Άλλο ένα καλοκαίρι του f5 έρχεται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι έγινε ρε?
Ο αμπαλος ο αρνεσεν πήρε τον άσχετο τον ακκα στο Τιμ του?
Ποιον έχουν πρόεδρο εκεί στην Φέγενορντ και του τα τρώνε?
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Gospi έγραψε: Οπως βλεπεις στην φεγενορντ παει ο υπεύθυνος του τμηματος σκαουτινγκ μας για να υποβαθμιστει σε απλο σκαουτερ.
Οταν θα φευγει ο υπευθυνος μας για να ηγηθει του ρμηματος σκαουτινγκ αλλης ομαδας τοτε θα εχουμε πραγματικα προοδευσει.
Με τα υπολοιπα δεν διαφωνω, γι'αυτο και δεν τα ειχα θιξει και πριν. Σ'αυτο ομως εχεις λαθος νομιζω. Ως μεγεθος απεχουμε παρα πολυ απο το να παραγουμε πρωτης γραμμης στελεχη για ομαδες οπως η Φεγενοορντ. Το γεγονος οτι ειχαμε εναν τοσο αξιολογο σκαουτ που εκανε και για μια ομαδα ενα επιπεδο πανω απο εμας αγωνιστικα (και καμια εικοσαρια οργανωτικα), κατι λεει.
Επισης κατι λεει για τις εισηγησεις του, που μαααααλλον δεν πολυεισακουστηκαν...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Κι αν ο Seaman ΕΙΝΑΙ η Βικυ Χατζηβασιλειου? :geek:
ελα ρε Seaman,
κανονισε να βρεθουμε για κανα καφε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

JohnySSS έγραψε:Δεν το ξέρω αυτό το παλικάρι,αλλά άλλο ένα στέλεχος της ΠΑΕ επέλεξε να φύγει, με ότι αυτό σημαίνει.Βλέπω μια απορρύθμιση -για να μην πω διάλυση- σε όλα τα επίπεδα.Πότε θα οργανωθούν όλα αυτά,πότε θα ψάξουν για παίχτες... Ο καιρός περνάει άσκοπα. Άλλο ένα καλοκαίρι του f5 έρχεται.
Εντάξει ας μη φέρνουμε την καταστροφή. Από το 2015 ήταν το παιδί σε εμάς. 6 χρόνια έμεινε σε μία εταιρία, και αποφάσισε τώρα να πάει να μαζέψει γνώσεις και εμπειρίες από το εξωτερικό.

Κακά τα ψέμματα είναι ιδιαίτερος χώρος ο χώρος του ποδοσφαίριου. Με 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήθελε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο γαύρος σε επίπεδο ίδιο ή ίσως μεγαλύτερο από εμάς (εννοώ στο τμήμα του scouting) και μετά είναι το εξωτερικό. Είχε και το κονέ με Άρνεσεν και το τόλμησε.

Δεν ξέρω ποιο είναι το average tenure για αυτούς τους ρόλους, αλλά αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι είναι γύρω στην τριετία.

Το θέμα είναι κάθε νέα πρόσληψη στην ΠΑΕ να ανεβάζει τον πήχη. Άνθρωποι θα φεύγουν και θα έρχονται. Το θέμα είναι η ποιότητα συνεχώς να ανεβαίνει.

Σημασία δεν έχει ο Ακκάς ή ο κάθε Ακκάς. Σημασία έχει ποιοι δουλεύουν μαζί του και ποιοι θα προσληφθούν για να καλυφθεί το κενό. Πόσο καταρτισμένοι είναι και πόσες εμπειρίες έχουν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

prist64 έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Κι αν ο Seaman ΕΙΝΑΙ η Βικυ Χατζηβασιλειου? :geek:
ελα ρε Seaman,
κανονισε να βρεθουμε για κανα καφε
Πάτερ, καλησπέρα.
Νομίζω ότι πρέπει να παραγγείλεις κι εσύ το Oculus Quest 2! :mrgreen:

Που χάθηκε ο seaman σήμερα βρε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δυστυχώς ο Πρίγιο, φαίνεται να κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα (SDNA).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ένα κομμάτι μου θα τον ήθελε πίσω, ένα άλλο κομμάτι μου λέει πως αυτές οι επιστροφές ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό. Καλή του επιτυχία όπου κι αν πάει κι ας ελπίσουμε να μην τον συναντήσουμε ως αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Βασίζεται σε ρεπορτάζ από Σερβία οπότε ας περιμένουμε

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Ο Άρνεσεν τεταρτοπέμπτη την έχει μόνιμα τη Φέγενορντ,παρά τη μεγάλη χρηματιστηριακή της αξία,δεν έχει σπάσει το δίδυμο Αιντχόβεν Άγιαξ,που δεν είναι κι εύκολο βέβαια,αλλά δε μπορεί να πει κανείς ότι έχει κάνει κανένα μπαμ εκεί που είναι.Με τους ελληνικούς όρους της επιτυχίας βέβαια,γιατί στην Ολλανδία το ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνονται εντελώς διαφορετικά και φάνηκε κι όταν ήρθε εδώ.Προτιμούν να βάλουν έναν 18χρονο να ψηθεί παρά να παίξουν με έμπειρες σίγουρες λύσεις.
ΑΛΛΑ το ότι πήρε ένα σκάουτερ από δω,που τον ήξερε και του φάνηκε καλός,προφανώς για να σκανάρει τις αγορές που ξέρει,είναι ένα μέρος της δουλειάς πίσω από τη βιτρίνα που πρέπει να κάνει ο αθλητικός διευθυντής.Κι αυτό είναι που λείπει εντελώς απ όσους πέρασαν,όλοι ασχολούνται και κρίνονται από τη βιτρίνα αλλά η πολλή δουλειά δεν είναι εκεί.Γι αυτό μας λείπει ένας τέτοιος ποδοσφαιράνθρωπος,να οργανώσει τη δομή της ομάδας,τις ακαδημίες,κι ας μην κάνει ούτε μία μεταγραφή.Κι εδώ διαβάζω ότι σκεφτόμαστε να μην έχουμε καν ΤΔ,ότι δε χρειάζεται.Ή ότι θα έχει διαχειριστικό ρόλο.Οκ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O ανθρωπος ήρθε εδώ και είδε ότι δεν υπήρχε σύνδεση της πρώτης ομάδας με το τμήμα σκάουτινγκ και με την δεύτερη ομάδα... και μεις ονειρευόμαστε πρωταθλήματα και τσαμπιονια.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν το ποιοί είναι οι 5 άνθρωποι που απαρτίζουν το τμήμα σκάουτινγκ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπέος: για ΠΑΟΚ και Δουβίκα

ινπαοκ

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση Δουβίκα που αφορά τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως προτεραιότητα του νεαρού επιθετικού είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Είναι γνωστό πως υπάρχουν «ζυμώσεις» από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Τάσο Δουβίκα, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος, στην παρούσα φάση το εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για τον 21χρονο φορ που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να ζήσει το όνειρο σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος περιέγραψε την κατάσταση:

«Είχα δεσμευτεί και είχα δώσει το λόγο μου. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο για εμένα. Όμως, δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ υπογράφω με τον ΠΑΟΚ επίσημα και αύριο γιατί δεσμεύτηκα ότι στην Ελλάδα ο Δουβίκας πάει μόνο ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τα επιχειρήματα να πείσει τον Δουβίκα, δεν θα χρεωθώ εγώ κάτι. Μακάρι να πάνε σήμερα. Και εγώ πιέζω και αντιδρώ. Δεν μπορώ να στερήσω τη δυνατότητα σε έναν 20χρονο, αν οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να τον πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Εγώ όταν μίλησα μαζί του, μου είπε Πρόεδρε εγώ θέλω να δοκιμαστώ στο εξωτερικό. Έχω δεσμευτεί στον ΠΑΟΚ. Το μπαλάκι είναι εκεί. Τους έβαλα την μπάλα στο πέναλτι, αν δεν μπορούν να το χτυπήσουν δεν φταίω εγώ. Θα τον πιέσω. Είναι άδικο το μεγάλο αυτό ταλέντο να μην παίξει στον ΠΑΟΚ και μετά να πάει στο εξωτερικό. Τέτοιο σέντερ φορ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Είναι το πουλέν μου. Μάλιστα, στην πρώτη προπόνηση του είπα, αν δεν παίξεις εθνική θα είσαι μ@@@».

Για το ενδεχόμενο να άλλαξε γνώμη ο ΠΑΟΚ:

«Μπορεί από τη στιγμή που έφεραν τον Κινέζο και τον Μπαμπά, μπορεί να αποφάσισαν ότι δεν τον θέλουν. Ας το πουν δημόσια όμως. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει αλλά δεν ξέρω που κολλάει το θέμα. Εύχομαι να πάει στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να το καθυστερήσω αλλά σίγουρα δεν μπορώ να στερήσω την καριέρα του μικρού. Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για τον Δουβίκα».
Άβαταρ μέλους
bersekeros

O Κινέζος ποιός είναι; :mrgreen:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτη η απαντηση ειναι ενα 11/10 στην κλιμακα Μπεου. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”