Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Petros1988 »

Οι μεταγραφές θα είναι Στόπερ 6αρι 8αρι και Βιερηνια. Συν 1 αν φύγει ο Λεοβατς.Επιθετικος πίσω από Πριγιο μπορεί να παίξει και ο Μακ και ο Μυστακιδης.Αυτο που με αν υσηχια είναι ότι δεξί μπακ πίσω από Ματος δεν έχεις.Αν δεν καεί μέχρι Γενάρη πρέπει να πάρεις ένα δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:Που ειναι αυτοι που μιλησαν για την ακυρωση της μεταγραφης κλαους και το φαγωμα στανογεβιτς;;;
Ρε τι ανοησίες διαβάζαμε..... :(:(

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Petros1988 έγραψε:Οι μεταγραφές θα είναι Στόπερ 6αρι 8αρι και Βιερηνια. Συν 1 αν φύγει ο Λεοβατς.Επιθετικος πίσω από Πριγιο μπορεί να παίξει και ο Μακ και ο Μυστακιδης.Αυτο που με αν υσηχια είναι ότι δεξί μπακ πίσω από Ματος δεν έχεις.Αν δεν καεί μέχρι Γενάρη πρέπει να πάρεις ένα δεξί μπακ.

Λογικά 6αρι και όχι 8αρι θα παρθει. Βασικα θα ρθει και ο Ελ καντουρι οποτε ειμαστε κατι παραπάνω από καλά

Κεντρικος αμυντικός
6Αρι
Καντουρι
Βιερινια

Καιβστη θεση του Ματος εχεις Ματος-Κωνσταντινίδη-Δεληγιαννίδη-Βιερινια
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Κοιτάξτε, πλέον 'πήραμε' την ΕΠΟ. Άρα δεν επιτρέπονται σφαγές. Τα διαιτητικά λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα μεν, αλλά πλέον όχι εις βάρος μας!
Μεγαλομέτοχο με μπακίρι έχουμε. Άρα η μιζέρια του παρελθόντος δεν υφίσταται.
Τεχνικός Διευθυντής που σκαμπάζει, υπάρχει. Και μάλιστα έχει στον πάγκο τον Προπονητή που επιθυμούσε κι ο οποίος δεν είναι σούπερ, αλλά είναι ένας κανονικός Προπονητής! Ας συνεργαστούν αρμονικά για το καλό της ομάδας. Και το δικό τους!
Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους Ομίλους, το έκανες. Μεθαύριο πρέπει και με 0-0,5 να φύγεις σπ' τη Βοιωτία και στη Σουηδία να σφραγίσεις την πρόκριση.
Μετά όμως, δεν θα υπάρχει καμία, μα καμία δικαιολογία να μην ενισχύσεις το ρόστερ με 3 + 1 παικταράδες (στόπερ, αμυντικό χαφ και δημιουργικό μέσο + επιτρέψτε μου και αριστερό φουλ μπακ...), συν το δώρο για τον κόσμο (Βιερίνια), που θα σου δώσει και 'όγκο' σαν ομάδα.
Αν δεν το κάνεις, θα υπάρχει δόλος από πλευράς Ιβάν!
Τέλος...!!!
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Διαβαζω συνέχεια εδω μεσα απο πολλα παιδια οτι η ομαδα εχει αναγκη απο ενα εξτρέμ και 10αρι
και θελω να καταλαβω τον λογο που οδηγεί σε αυτο το συμπέρασμα αλλα δεν μπορω .
παμε λοιπόν να δουμε το διαθέσιμο υλικό της ομαδας μας :
1) εξτρέμ
Μακ
Κάμπος
Ενρικε
Λημνιος
Μυστα
• δυο βασικοί 3 πάγκο

Σε περίπτωση που ερθει ενας ακομα εξτρέμ (Βιερινια) ενας εκ των δυο βασικών παει πάγκο
Και σε αυτη την περίπτωση μαλλον ο κάμπος που ειναι πιο κοντα τα χαρακτηρίστηκα του στον Βιερινια
Οποτε εχεις πάγκο κάμπος - ενρικε = κοντα στα 1,5 εκ€ σε μισθούς , αυτόματα ο Λιμνιος πρεπει να παει δανεικός
Γιατι ροτεισον με 5 παίχτες για 2 θέσεις δεν γίνετε , επιπλέον εχεις να κανεις με παίχτες σε περίεργιες ηλικίες
Με δύσκολη σχετικά την μεταπώληση σε υπεραξία μιας και παίζουν στα 26+ ολοι αυτοι
Η δικιά μου λογική λεει λοιπόν , εχεις 3 παίχτες πολυ καλούς για τα επίπεδα της Ελλάδας και ο καθενας
Με ξεχωριστά χαράκτηριστκα ( ενρικε κάμπος μακ ) εχεις και ενα μικρο ελπιδοφόρο και έναν που ειναι τραυματίας (Μυστα) επισης την θέση αυτη μπορει να την κάλυψει σε μεγαλη αναγκη ο Πέλκας η ακομα και ο Ματος σε περίπτωση
Πολλών τραυματισμών η και καρτών , το να αγοράσεις ενα ακομα παιχταρα οπως ειναι ο Βιερινια ειναι μαγκιά
Αλλα εχω μια αίσθηση οτι θα χάσεις αυτο που ειναι να παρεις απο τους άλλους 2 .. Ο τζάλμα ήδη ξεκινησε να δείχνει
Δείγματα του ταλέντου του ο ενρικε αμα στρώσει και τιθασεύσει λιγο την (κακια)τρελα του θα κανει παπαδες
Ο μακ ειναι σαν να μην έφυγε ποτε και ο λημνιος δείχνει ωραια χαρακτηρίστηκα μεχρι στιγμής
Σε περιπτωςη Αγοράς ενος ακομα εξτρέμ ολα αυτα πανε πολυ πίσω μιας και θα πρεπει 2 απο τους βασικούς παίχτες που εχεις να έρχονται
Απο τον πάγκο με οτι συνεπάγεται με αυτο ;)

2) "Δεκαριά"
Μπισεσβαρ
Πέλκας

Ενας βασικός ενας πάγκο

Με την προσθήκη ενος ποδοσφαιριστή ακομα σε αυτη την θέση ( Ελ Καντούρι ) πας λογικα μπισε πάγκο
Και Πελκα στα αζήτητα , μιας και το κανονικο ποδόσφαιρο δεν ειναι φιφα στο πλειστεισον μου φαντάζει δύσκολο
Να πηγενεις εναλλάξ την ομαδα με αλλο δεκάρι οποτε η λογική παιζει μια ο μπισε μια ο καγκουρι μου φαινεται απίθανη
Ο Πέλκας απο την αλλη εχει δειξει οτι τουλαχιςτον σαν αναπληρωματικός την κανει σωςτα την δουλεια του
Το παλικάρι ανεβενει συνέχεια τα τελευταια χρονια , οχι με τρελούς ρυθμούς αλλα βελτίωση υπαρχει
Οποτε μια ευκαιρία και λιγο εμπιστοσύνη στο πρωσοπο του μονο καλο θα εκανε
Βάση δικιας μου λογικής λοιπόν ενας ακομα παίχτης σε αυτή την θέση πιο πολυ θα μπέρδευε τα πράγματα
Παρα θα προσέφερε .. Η μοναδική περίπτωση να συμφωνούσα σε κατι τετοιο θα ηταν αν ο ποδοσφαιριστής που
Θα ερχόταν ηταν 2-3 επίπεδα πανω απο μπισε , που δεν ειναι ο συγκεκριμένος ..

Μεσοεπιθετικά η ομαδα δεν εχει κανενα απόλυτος πρόβλημα κατα την γνωμη μου , πιςτευω πως εχουμε τους
Καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα σε αυτές τις θέσεις ..
Αντίθετα η ομαδα πονάει απο περςυ αλλου
Οπως
- αμυντικό χάφ με δύναμη και τρεξίματα
- Αριστερό Μπακ πανω του μετρίου γιατι θεωρώ και λέοβατς και Λεβεκ μέτριους και κατω για τον ΠΑΟΚ
- σεντερ Μπακ ηγέτη , ο Κρεσπο ειναι εργαλείο πέτυχαμε διάνα με αυτον, ο Βαρέλα απο την αλλη ομως που ηρθε για ηγέτης δεν μπόρεσε να δικαίωσει και αναδείχτηκε σε μαύρος Μαλεζάς , Τίμος ποδοσφαιριστής σκληρός εργάτης
Αλλα οχι ηγέτης , υπαρχει μεγαλη αναγκη ενος σεντερ Μπακ με σύγχρονα χαρακτηριστικα που θα δινει ηρεμία πίσω ..

ΑυΤες ειναι οι θέσεις που καίγεται η ομαδα κατα την γνωμη μου και οχι του εξτρέμ και του δεκάριου ;)
Τελος δεν μπορω να καταλαβω τον λογο δανεισμού του Χαρίση και του Κιτσιου δεν μου βγάζει καμια απόλυτος
Λογική οπως και το θεμα περειρα .. Αλλα αυτή ειναι αλλη κουβέντα
Αντι να δώσεις οποτε , 1+1,5 μυριο μαζι με αγορά και φόρους κοντα στα 4,5-5 γι αγορές εξτρέμ και 10 άριου
Δωσε αυτα τα λεφτά για αμυντικό χάφ άρχιδατο και σεντερ Μπακ επιπέδου Κοντρέρας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

simba έγραψε:Τελη Ιουνη ειχα φτιαξει αυτο

(+- 500Κ -με εφορια-)
Εικόνα

Υ.Γ.
+400K (720 μεικτα) του Ρευ

Κοροβεσης, ελεύθερος
Σιμβα, περιμενω ενα Update με το τωρινό ρόστερ.
Γιατι "τρεχουν" και μερικες αποχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Με Κλάους στο Ισραήλ και Κουλούρη στον Πλατανιά, πρέπει να πάμε και για σέντερ φορ πλέον.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

gergeo4 έγραψε:με κοροιδευατε γατάκια 8-) 8-) παρτε τωρα 5-6 ακομα μεταγραφές κ προσεξτε οταν κοροιδευετε καποιον 8-) :D :opaokara:
κλαίω γιώργο :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Με Κλάους στο Ισραήλ και Κουλούρη στον Πλατανιά, πρέπει να πάμε και για σέντερ φορ πλέον.

Δε νομίζω να φύγει ο Κουλουρης
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θα μείνει ο Κουλούρης και αν χρειαστεί παίζει και Μακ κορυφή, δεν νομίζω να πάμε για φορ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

και μυστα παιζει εκει
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Odi έγραψε:Θα μείνει ο Κουλούρης και αν χρειαστεί παίζει και Μακ κορυφή, δεν νομίζω να πάμε για φορ.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Λογικά φίλε θα μείνει αν φύγει ο "33".
Οι αρδ. εγραφαν και σημερα ακομα πως "για δανεικο στον Πλατανια".

Είδωμεν ... . .. .... . .. .. ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχει σημασία. 6-7 ακόμα ελεύσεις επιβάλλονται.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Azrael έγραψε:και μυστα παιζει εκει
:pano:
Μεχρι να γυρισει ο Μυστακιδης θα φύγει και ο Οκτωμβρης!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μαλ@κίες ....βγάλε την παύλα!!

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”