8. Amr Warda
Re: 8. Amr Warda
Δεν νομίζω να είχαμε περισσότερες συζητήσεις από τώρα. Δεν έχουμε και πολλές.
Τον έκοβε με αγωνιστικα κριτήρια και τελείωνε εκεί το θέμα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον έκοβε με αγωνιστικα κριτήρια και τελείωνε εκεί το θέμα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ας πάει στη Γαλατά να παίξει μπάλα.
Όλο κάτι φήμες και κάτι tweet.
Πρόταση επίσημη ακόμα δεν έχει έρθει.
Για να δούμε αν θα πληρώσει καμιά ομάδα για τη μεταγραφή του.
Όσο πολύ μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, άλλο τόσο με κούρασε η συμπεριφορά του.
Όλο κάτι φήμες και κάτι tweet.
Πρόταση επίσημη ακόμα δεν έχει έρθει.
Για να δούμε αν θα πληρώσει καμιά ομάδα για τη μεταγραφή του.
Όσο πολύ μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, άλλο τόσο με κούρασε η συμπεριφορά του.
- pagotatzis
Έχει συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο
Όποτε δανεικός δεν φεύγει
Η τον ανανεώνεις και τον στέλνεις η τον αφήνεις να πάει στην ευχή
και κρατάς ένα ποσοστό 20-30%
Ήμουν από αυτούς που δεν τον θέλαμε τον χειμώνα !
Λέγαμε θα τον στρώσει π Παμπλο ,είναι κλειστά τα μπαρ κτλ
Είδαμε λίγα πραγματάκια στον αγωνιστικό χώρο !
Ναι το πάθος δεν έλειπε αλλά αυτά δεν αρκούν σε έναν ποδοσφαιριστή !
Λοιπόν Αμρ εύχομαι να τελειώσεις άμεσα και να μην ξανά πατήσεις στην τούμπα σαν παίχτης του ΠΑΟΚ
Όποτε δανεικός δεν φεύγει
Η τον ανανεώνεις και τον στέλνεις η τον αφήνεις να πάει στην ευχή
και κρατάς ένα ποσοστό 20-30%
Ήμουν από αυτούς που δεν τον θέλαμε τον χειμώνα !
Λέγαμε θα τον στρώσει π Παμπλο ,είναι κλειστά τα μπαρ κτλ
Είδαμε λίγα πραγματάκια στον αγωνιστικό χώρο !
Ναι το πάθος δεν έλειπε αλλά αυτά δεν αρκούν σε έναν ποδοσφαιριστή !
Λοιπόν Αμρ εύχομαι να τελειώσεις άμεσα και να μην ξανά πατήσεις στην τούμπα σαν παίχτης του ΠΑΟΚ
Να φερει προταση αλλιως τον χειμωνα να υπογραψει για του χρονου το καλοκαιρι οπου θελει.
Σε βρίσκω λίγο σεξιστικόPAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω να του κάνουμε και κανένα τσιμπούκι.

- ΑποστόληςΑ
Για τον Ενρίκε, που τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Ουάρντα, δεν νομίζω να κάναμ(τ)ε τόσο θόρυβο όταν έφυγε...
Πρώτον βάζουμε όλο το κείμενο.theo111 έγραψε:https://thessports.gr/446414/oi-treis-endiaferomenoi-gia-ouarnta/
Δεύτερον τι παπαριές γράφουν;
Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τις τρεις ομάδες που έχει παίξει ο Ουάρντα στο παρελθόν για να τον δώσει τζάμπα αλλά περιμένει πρόταση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα. Τι σημαίνει αυτό το πιο συγκεκριμένα;Ο Αμρ Ουάρντα δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και αναμένεται το προσεχές διάστημα να αποτελέσει παρελθόν, έξι μήνες μετά την επιστροφή του στην Τούμπα.
Για τον Αιγύπτιο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Super League, και πιο συγκεκριμένα από συλλόγους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.
Ενδιαφέρον για τον 27χρονο έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός (τον έφερε στην Ελλάδα), ο Ατρόμητος (έχει αγωνιστεί σε δύο περιπτώσεις στο Περιστέρι) αλλά και ο Βόλος, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή μιλά και με τις τρεις ομάδες αλλά την ίδια ώρα περιμένει πρόταση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα.
Οι επαφές των επιτελών του Δικέφαλου για τον Ουάρντα συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν με Ατρόμητο, Βόλο και Παναιτωλικό με την προοπτική ότι ο παίκτης εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο που θα συμφωνήσει.
Και μετά ξανά λέει ότι οι επαφές συνεχίζονται, και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλάνε με τις ομάδες που θα τον δώσουν τζάμπα και απαιτούν από αυτές να του κάνουν διετές συμβόλαιο; Γιατί; Μάνατζερ του είμαστε; Ο τύπος μένει ελευθερος σε 12 μήνες.
Ρεπορταζ επιπέδου νηπιαγωγείου
Φανταζομαι δεν ολοκληρωσαν την προταση. Πιο συγκεκριμενα πχ «απο Τουρκια» ή «απο Γαλατασαραι»gika έγραψε:Πρώτον βάζουμε όλο το κείμενο.theo111 έγραψε:https://thessports.gr/446414/oi-treis-endiaferomenoi-gia-ouarnta/
Δεύτερον τι παπαριές γράφουν;
Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τις τρεις ομάδες που έχει παίξει ο Ουάρντα στο παρελθόν για να τον δώσει τζάμπα αλλά περιμένει πρόταση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα. Τι σημαίνει αυτό το πιο συγκεκριμένα;Ο Αμρ Ουάρντα δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και αναμένεται το προσεχές διάστημα να αποτελέσει παρελθόν, έξι μήνες μετά την επιστροφή του στην Τούμπα.
Για τον Αιγύπτιο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Super League, και πιο συγκεκριμένα από συλλόγους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.
Ενδιαφέρον για τον 27χρονο έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός (τον έφερε στην Ελλάδα), ο Ατρόμητος (έχει αγωνιστεί σε δύο περιπτώσεις στο Περιστέρι) αλλά και ο Βόλος, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή μιλά και με τις τρεις ομάδες αλλά την ίδια ώρα περιμένει πρόταση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα.
Οι επαφές των επιτελών του Δικέφαλου για τον Ουάρντα συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συζητούν με Ατρόμητο, Βόλο και Παναιτωλικό με την προοπτική ότι ο παίκτης εφόσον συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο που θα συμφωνήσει.
Και μετά ξανά λέει ότι οι επαφές συνεχίζονται, και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλάνε με τις ομάδες που θα τον δώσουν τζάμπα και απαιτούν από αυτές να του κάνουν διετές συμβόλαιο; Γιατί; Μάνατζερ του είμαστε; Ο τύπος μένει ελευθερος σε 12 μήνες.
Ρεπορταζ επιπέδου νηπιαγωγείου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον παικταρα Ουαρντα μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι τοσο καιρο δεν τον ζητησε με σοβαρη προταση, μια καλη και οργανωμενη ομαδα απο το εξωτρερικο; Και τον ζητανε συνεχως κατι γειτονιες στην Σουπερ Λιγκ;
Εκτος κι αν τον ζηταει οντως η χ,ψ Γαλατα και δεν θελει να παει εκει ο ιδιος ή δεν τον δινουμε εμεις.
Ας το καταλαβουν επιτελους οι φανς του. Εαν δεν βαλει μυαλο στο κεφαλι του ο τυπος αυτος, σε σοβαρη ομαδα με σοβαρο προπονητη που ζηταει πειθαρχια, ομαδικοτητα και ισορροπια κτλ κτλ δεν θα παιξει ποτε. Θα παιζει στον Ατρομητο να κανει το κομματι του, να τον εχουν σαν τον Μεσι, θα παιξει σε καμια Λαρισα, αντε και σε κανεναν ρουλη να νομιζει οτι κατι εκανε και μας πληγωσε.
Εκτος κι αν τον ζηταει οντως η χ,ψ Γαλατα και δεν θελει να παει εκει ο ιδιος ή δεν τον δινουμε εμεις.
Ας το καταλαβουν επιτελους οι φανς του. Εαν δεν βαλει μυαλο στο κεφαλι του ο τυπος αυτος, σε σοβαρη ομαδα με σοβαρο προπονητη που ζηταει πειθαρχια, ομαδικοτητα και ισορροπια κτλ κτλ δεν θα παιξει ποτε. Θα παιζει στον Ατρομητο να κανει το κομματι του, να τον εχουν σαν τον Μεσι, θα παιξει σε καμια Λαρισα, αντε και σε κανεναν ρουλη να νομιζει οτι κατι εκανε και μας πληγωσε.
- theodorsalonika
παικτουρα συγχωρα τους....γυρνα πισω.....η εστω τηλεφωνα!!!
ουαρντα θα λετε και θα κλαιτε!!!!

ουαρντα θα λετε και θα κλαιτε!!!!