Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Μάγκες άλλο πράγμα η πρεμουρα λόγω θέλησης για να βελτιωθεί η κατάσταση και άλλο πράγμα η πρεμουρα να προβλέψουμε την καταστροφή
Ηρεμήστε λίγο, τόσες μέρες μπίρι μπίρι καταστροφολογια και μιζέρια χωρίς τίποτα χειροπιαστο ούτε καν ενδειξεις
Ηρεμήστε λίγο, τόσες μέρες μπίρι μπίρι καταστροφολογια και μιζέρια χωρίς τίποτα χειροπιαστο ούτε καν ενδειξεις
Ενταξει παρα τα οσα εχει ακουσει, δικαιολογημενα η αδικαιολογητα, νομιζω πως ολοι μας θεωρουμε οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να δηλωνει προθεση αποχωρησης απο τον ΠΑΟΚ μεσω ενος ποστ με λογια του Κοελιο απο το instagram...
Να κόψει τα πολλά πολλά με τον dpg7000, μην καταντήσουμε η παρατημένη καψούρα και μας φταίνε τα σουβλατζίδικα μετά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Tο θεμα ειναι πως δεν καταλαβαινει οτι οι χιλιαδες ψυχες που κρεμονται απο τον ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι του instagram.Γενικα δεν ειναι παιχνιδι η φαση.
Να κάνει παρέα με την κόρη του ιδιοκτήτη της Βαλένθια. Ταιριάζουν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σωστο. Μακρυα απο τον Δημητρη του Παυλου.
Ε αυτη ειναι η μαλακια.Καταλαβες τι γινεται?Ο καθενας καπου αλλου το αποδιδει.Αυτο το κουτσομπολιστικο στυλακι υποτιμα κ αυτον κ τον κοσμο κ την ομαδα.Dimg4 έγραψε:Το μυαλο μου παει προς Βιερινια παντως.
-
Καλά, σίγουρα μακριά από αυτόνΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σωστο. Μακρυα απο τον Δημητρη του Παυλου.
Γιατί έχει βλέμμα κοκαινακια
Κι εμείς τώρα είμαστε "καταδικασμένοι" να ψάχνουμε να βρούμε τι εννοεί... ο Κοέλιο; Δε μας φτάνει η στενοχώρια μας, έχουμε και τους χρησμούς του Κοέλιο.
- Sick Bastard
-
ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕ ΤΑ ΓΝΩΜΙΚΑ
1.Τους μεν κενους ασκους η πνοη διιστηση,τους δε ανοητους,το οιημα . ΣΩΚΡΑΤΗΣ
2.Ο πλουτος φερνει τον κορεσμο και ο κορεσμος την υβριν,οταν πολλα πεσουν πλουτη σε ανθρωπους που δεν εχουνε το νου τους μετρημενον. ΣΟΛΩΝ
3.Επειδη ο πλουσιος θεριζει χωρις κοπο,νομιζει οτι εχει σπειρει. JEAN JAURES Γαλλος πολιτικος
4.Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο. ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Δεν ισχυει το ιδιο για την διοικηση και πολυ περισσοτερο για ανθρωπους που με τον ενα η αλλο τροπο εχουν συμφερον απο τον ΠΑΟΚ.
1.Τους μεν κενους ασκους η πνοη διιστηση,τους δε ανοητους,το οιημα . ΣΩΚΡΑΤΗΣ
2.Ο πλουτος φερνει τον κορεσμο και ο κορεσμος την υβριν,οταν πολλα πεσουν πλουτη σε ανθρωπους που δεν εχουνε το νου τους μετρημενον. ΣΟΛΩΝ
3.Επειδη ο πλουσιος θεριζει χωρις κοπο,νομιζει οτι εχει σπειρει. JEAN JAURES Γαλλος πολιτικος
4.Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο. ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Δεν ισχυει το ιδιο για την διοικηση και πολυ περισσοτερο για ανθρωπους που με τον ενα η αλλο τροπο εχουν συμφερον απο τον ΠΑΟΚ.
- bersekeros
Μιας που είναι καλοκαίρι, αντί να τσατιζόμαστε μπορούμε να το ρίξουμε στο διάβασμα.
Προτείνονται και από τον προπονητή μας τα εξης βιβλία του Κοέλιο :
" Το ημερολόγιο ενός Μάγου" καθώς και το διάσημο "Ο Αλχημιστής".
Τα βιβλία γραφτήκαν στα Πορτογαλικά αλλά έχουν μεταφραστεί σε πολλες γλώσσες και έχουν γίνει παγκόσμια best-seller.
Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που τα θεωρούν υπερτιμημένα και κουλτουριάρικα...σαν τους Πορτογάλους προπονητές ένα πράμα.
Προτείνονται και από τον προπονητή μας τα εξης βιβλία του Κοέλιο :
" Το ημερολόγιο ενός Μάγου" καθώς και το διάσημο "Ο Αλχημιστής".
Τα βιβλία γραφτήκαν στα Πορτογαλικά αλλά έχουν μεταφραστεί σε πολλες γλώσσες και έχουν γίνει παγκόσμια best-seller.
Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που τα θεωρούν υπερτιμημένα και κουλτουριάρικα...σαν τους Πορτογάλους προπονητές ένα πράμα.
Αυτα πραγματικα οταν τα βλεπω θελω να ουρλιαξω. Αμπελοφιλοσοφίες ο Γιωργης και στο καπακι αρθρο απο τους χαραμοφαηδες αρδ μας για ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ. Ποιο ειναι το νοημα ρε χαιβανια; Το ξερετε; Αν δεν το ξερετε βουλωνετε, αν το ξερετε πειτε μας και εμας. Πανιβλακες.
Ο Αλαφουζος και ο Μελισσανιδης (ειδικα αυτός) τα εχωσαν χοντρά για το χοντρο και κατεθεσαν. Εσείς ποτε θα πειτε κάτι; Διαβασα αυτα που ειπε ο Βρυζας, και μου φάνηκε ενας τυπος ουδέτερος που γλυκοκοιταει πιθανότατα κατι απο Πειραιά μεριά. Ειναι, δυνατόν ο ΠΑΟΚ να εκπροσωπειται μονο απο το Βρυζα σε τοσο σημαντικό θέμα, οταν ο γαυρος μας έκανε τοσα αυτα τα χρόνια, αλλά και φέτος;