PaokPatraG4 έγραψε:Εάν τηλεφωνησω στην Μ.Ασίας λέτε να μου πουν το όνομα;;;;![]()
![]()
![]()
![]()

δοκίμασε!!
παίζει να είναι τόσο εύκολο και οι μπούφοι αρδ να μην τους κόβει να το κάνουν
PaokPatraG4 έγραψε:Εάν τηλεφωνησω στην Μ.Ασίας λέτε να μου πουν το όνομα;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
K_geo έγραψε: αμ τα αεροπορικά εισητήρια...
αρχίσαν τα περιττά εξοδα μου φαίνεται...![]()
Με συγχωρείς αλλά διαφωνώ και πάλι.kataramenos5 έγραψε: Φοινικα συμφωνω πως ..διαφωνουμε.Διαφορετικες προσεγγισεις απλα.Εγω πιστευω (μου χει μαθει η ζωή) οτι με το να πηγαινεις αργα αλλα σταθερα, χωρις το πιστολι στον κροταφο πετυχαινεις συνηθως καλυτερα αποτελέσματα κι ας φαινεται αρχικα οτι μενεις πισω.Αν βιαστουμε και φετος και ανεβάσουμε την πιεση που δεχεται η ομαδα υπαρχει ο κινδυνος τα 3 χρονια που λες να γινουν 5.
Α υπαρχει κι ενα σχετικο παραμυθακι ,αυτο με το λαγο και τη χελώνα...![]()
... η Μόνικα την πόρτα στους υπόλοιπους για χάρη σου;Rizla έγραψε:ΕΚΛΕΙΣΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιο πολλές πιθανότητες έχω εγώ να ζήσω αφού πηδήξω από τον πύργο των Αθηνών και ταυτόχρονα να βρω και πορτοφόλι παρά η ζέλα να μπει ομίλους Ch.L.Φοίνικας έγραψε:...
Κι αν γίνει και κανα αστείο και περάσει ομίλους Champions League....
Ποιόν πύργο απ'όλους?GiorgosAtha έγραψε: Πιο πολλές πιθανότητες έχω εγώ να ζήσω αφού πηδήξω από τον πύργο των Αθηνών και ταυτόχρονα να βρω και πορτοφόλι παρά η ζέλα να μπει ομίλους Ch.L.
Δεν το θεωρώ καν σαν γεγονός. Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη μέχρι τον Σεπτέμβρη -αφού είναι σε όλες τις φάσεις στους αδύναμους, νομίζω ακόμα και στα προκριματικά του Europa-.
Στόχος της ζέλας τα τελευταία χρόνια είναι όχι το να ανέβει αυτός αλλά να μην αφήσει την πιθανότητα να ανακάμψουμε εμείς, γιατί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο gay.
Sorry για το offtopic. Το κλείνω εδώ.
Πάμε για προπονητή.
Κούπερ.GiorgosAtha έγραψε:Πιο πολύ πιστεύω τον Γιώργαρο παρά τους ΑΡΔ.![]()
Για τον προπονητή αν ισχύει ότι εργαζόταν σε μεγάλο σύλλογο... Montela (Fiorentina), Yakin (Spartak), Di Mateo (Schalke) μου έρχονται στο μυαλό -προσωπικά ελπίζω να μην είναι ο τελευταίος-