Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από tzelas »

rou έγραψε:βασικα πλεον μονο οτι βαζει το -καπακι- αν καταλαβες τι εννοω , αν οχι πανε στο ειδικο θεμα που εχει στο φορουμ..
Ειμαι ο μονος που φοβαται για μαυρο επιθετικο?? -μην παρεξηγηθω- δεν εχω κατι με τους μαυρους , απλα εχουν αποδειχθει λιγο τσαπατσουλιδες να το πω? αψυχολογιτοι να το πω??? :lol:
Το άλλο με τον μικρό Τοτό την μηχανή των γκόλ το ξέρεις;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/toto- ... 43989.html
128 μάτς 57 γκόλ, 25 μόλις χρονών διεθνής, μόλις έμεινε ελεύθερος, τσάμπα θα μας πάει, σαν ανέκδοτο ακούγεται
:lol: :lol:
Φέρτον και αυτον να υπάρχει συναγωνισμός
:opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τρί 28 Ιαν 2014, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

η ομαδα απ οτι καταλαβα ,βλεπε διαφορες φοσεν με μοραες ,ψαχνει αποτελεσματικοτητα και οχι συγκεκριμενο στυλ παικτη,παντως εγω θελω φοσσεν ,24 ετων με +25 γκολ για 3 χρονια + ,εθνικη βελγιου που παιζει μουντιαλ εχει καλυτερη προοπτικη
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ο φοσεν εχει ιδεα κανενας εδω μεσα ποσο κοστιζει ?

tzela αν μπορεις πες μου τι παικτης ειναι ο junior moraes γιατι δεν τον εχω δει ποτε και εγραψες οτι ειναι παικταρας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εσυ θες παιχτη που κοστιζει 6-7 μυρια..
Το πολυ να παρεις το 25% των δικαιωματων του..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για μένα οι πιθανότητες για Vossen είναι γύρω στο 5-7%.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 4&id=37329

offtopic αλλά αυτά μας κάνουν περήφανους που είμαστε ΠΑΟΚ! Όχι πότε και αν έρθει ο κάθε Vossen, Moraes κτλ.

Επιστροφή στα μεταγραφικά τώρα... φέρτε Vossen χθες! Και ο Moraes καλός είναι ;) ...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μυριζομαι τραμπα μητρογκολ Μπερμπάτοφ στο γαυρουα και θα πέσει πολύ κλάμα εδώ μέσα μετά

Σαββιδη αν γίνει αυτό κοιτά να κανείς και εσύ κανά μπαμ γιατί δε μας βλέπω καλά

:lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

γελαω με τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ βοσεν για το βελγος αθανασιαδης!!!!!μερικοι ειναι ικανοι να μας φερουν το μεσι και να τον βαφτισουμε ο αργεντινος κουτσιανικουλης!!!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... lle-Vossen

ωραια και επειδη επιστρεφουμε σιγα σιγα στην πραγματικοτητα, η νικουκαστλ το καλοκαιρι εριχνε 7εκ λιρες αρα καμια 9 εκ ευρω...και στα μισα να ειναι η κανονικη του αξια ουτε τις καλτσες του δεν παιρνουμε,τωρα τι 20-25% χαζη ειναι η γκενκ ? απο την στιγμη που αργα ή γρηγορα θα της ερθει προταση στα λεφτα που θα θελει(5-8 εκ..λεω εγω)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

che4 έγραψε:Μυριζομαι τραμπα μητρογκολ Μπερμπάτοφ στο γαυρουα και θα πέσει πολύ κλάμα εδώ μέσα μετά

Σαββιδη αν γίνει αυτό κοιτά να κανείς και εσύ κανά μπαμ γιατί δε μας βλέπω καλά

:lol:
Ωχ ωχ ,μετά θα ξεσπάσει πόλεμος στα ερτζιανά με Καμόρομυρτσοκαραφλους να κάνουν διαγωνισμό εξυπνάδας κ θα θέματος...τους δικούς μας να συμφωνούν για το πόσο λίγος ειναι ο σαββιδης κ πόσο ανίκανο ειναι το παρεακι... Που δεν μπορεί να πείσει έναν παίκτη 33 χρόνων να έρθει αλλα ο μάγκας ο βουβαλος το κατάφερε κ τέτοια πολλά..... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Διαβάζω διαβάζω, βάζετε δίπλα δίπλα Βέλγο και Βραζιλιάνο; Τι σχέση έχουν, εγώ δεν τρώω παπά ο Βέλγος Κλάους είναι... Φέρτε ρε τον Βραζιλιάνο να δούμε ρε καμιά ενέργεια...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

tigon4 έγραψε:http://www.dailystar.co.uk/sport/football/332139/Newcastle-will-have-to-pay-7m-for-Jelle-Vossen

ωραια και επειδη επιστρεφουμε σιγα σιγα στην πραγματικοτητα, η νικουκαστλ το καλοκαιρι εριχνε 7εκ λιρες αρα καμια 9 εκ ευρω...και στα μισα να ειναι η κανονικη του αξια ουτε τις καλτσες του δεν παιρνουμε,τωρα τι 20-25% χαζη ειναι η γκενκ ? απο την στιγμη που αργα ή γρηγορα θα της ερθει προταση στα λεφτα που θα θελει(5-8 εκ..λεω εγω)
Αφού το λέει η έγκυρη dailystar έτσι θα ναι... Για πες μ .. Κ τώρα ο παικτης γιατί δεν ματώνει τα δίχτυα της premier ?? γιατί επέστρεψε η Newcastle αλλα πήρε σήμερα to de Jong απο gladbach?????
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

o Vossen δεν ερχεται ρε παιδια
ανετα παιζει πρεμιερ λιγκ ο παικτης , με μια προσφορα υψους 4-5εκ. θα τον δωσουν οι βελγοι

o Moraes ειναι περιπτωση Lucas , φερτε τον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 28 Ιαν 2014, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

tigon4 έγραψε:http://www.dailystar.co.uk/sport/football/332139/Newcastle-will-have-to-pay-7m-for-Jelle-Vossen

δεν εγινε καμμια προταση στο ξαναλεω,θα εδινε 7 εκ λιρες ,προταση δεν υπηρχε οπως δεν υπαρχει φετος απο αλλη ομαδα ,για καρντιφ και μπορο μονο φιλολογικο ενδιαφερον ,ο παικτης εκανε δηλωσεις οτι θελει να φυγει και να παιξει καπου σε ομαδα που παιζει ευρωπη για να παει μουντιαλ,η γκενγκ φετος δεν βλεπεται και φοβαται μην χασει την θεση του στην εθνικη,στην μπορο που ειναι 10η στην β εθνικη θα αναδειχθει?το οτι η ομαδα του κλεινει τον φορ της σαρλερουα αυτο κατα την γνωμη μου κατι συμαινει
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tigon4 έγραψε:ο φοσεν εχει ιδεα κανενας εδω μεσα ποσο κοστιζει ?

tzela αν μπορεις πες μου τι παικτης ειναι ο junior moraes γιατι δεν τον εχω δει ποτε και εγραψες οτι ειναι παικταρας
Νο2 στο TOP5 Brazilian players in Europe. Δεύτερος πιο παραγωγικός βραζιλιάνος παίκτης μετά τον Λίμα της αντιπάλου μας και πάνω από Hulk, Bobo, Nene
http://inpaok.com/159061/%CE%BC%CE%BF%C ... %BB%CE%BA/

Όμορφα πράγματα 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”