Ο ΠΑΟΚτσής πρέπει να γκρινιάξει για κάτι,δεν μπορεί αλλιώς.Dinos_Liverpool έγραψε:Ήρεμα, βρε παλικάρια... Και για τις μπλούζες θα μαλώσουμε;
Ας πάρουμε πρωτάθλημα και ας φοράμε "μινέρβα" και "ήλιος", γμ τον μπελά μου!
Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Bρε pirate_salonica, αυτου του ιδους η ριγε, η πρωτη που εβαλες, ειναι ακριβως αυτο απο το οποιο ελπιζουμε επιτελους να ξεφυγουμε
Οσον αφορα την παραλαγη, ναι ειναι κιτς αλλα μην τσιτωνεστε και τοσο ρε παιδια, οι τριτες φανελες (αν ειναι οντως μια απο τις φανελες και η τριτη) δεν φωριουντε στην ουσια ποτε και ειναι καθαρα για μαρκετινγκ.

Οσον αφορα την παραλαγη, ναι ειναι κιτς αλλα μην τσιτωνεστε και τοσο ρε παιδια, οι τριτες φανελες (αν ειναι οντως μια απο τις φανελες και η τριτη) δεν φωριουντε στην ουσια ποτε και ειναι καθαρα για μαρκετινγκ.
- Dinos_Liverpool
Έτσι μπράβο, παλίκαρε! Χαίρομαι! Προσπαθείστε και οι δύο λίγο πιο ήρεμα, όμως. Είναι κρίμα να χαλιέστε χωρίς λόγο στην κυριολεξία!curtis έγραψε:ντινο δεν μαλωνει κανεις την αποψη μας εκφραζουμε!
- pirate_salonica
Καλά ρε... Σοβιέτ μόνο τη ριγέ είδες εσύ?
Όσο για την φανέλα παραλλαγής,βγαίνει ακριβώς επειδή την φοράνε τα καγκούρια. Για να πουλήσει δηλαδή. Πόσες φορές θα το πούμε?

- Dinos_Liverpool
Πειρατή, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα κάποια... ίσως κάπως η λοξή ρίγα, σε στυλ παλιάς εθνικής Περού.
Θέλω, όμως, μία χάρη. Μπορείς να κάνεις την μαύρη του jtr, που έβαλε προ ημερών, να τη δω σύνολο με σορτς και κάλτσες (και μαύρες και άσπρες). Ο συνδυασμός μαύρη μπλούζα με λευκό σορτς μου αρέσει πάρα πολύ και είναι κάτι που έχουμε φορέσει πολύ σπάνια.
Θέλω, όμως, μία χάρη. Μπορείς να κάνεις την μαύρη του jtr, που έβαλε προ ημερών, να τη δω σύνολο με σορτς και κάλτσες (και μαύρες και άσπρες). Ο συνδυασμός μαύρη μπλούζα με λευκό σορτς μου αρέσει πάρα πολύ και είναι κάτι που έχουμε φορέσει πολύ σπάνια.
- Dinos_Liverpool
- pirate_salonica
Ποια εννοείς?Dinos_Liverpool έγραψε:Πειρατή, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα κάποια... ίσως κάπως η λοξή ρίγα, σε στυλ παλιάς εθνικής Περού.
[youtube]yITrRwE30sc[/youtube]vrasidas έγραψε:θα βγει λαιβ καποιο λινκ για να δουμε τη φανελλα τωρα στις12?
- Dinos_Liverpool
- pirate_salonica
- Μπαρκαρούτσος
Αφού κάνει τον κόπο, αγόρασέ την κιόλας, μην γίνεσαι κακός...Dinos_Liverpool έγραψε:Θέλω, όμως, μία χάρη. Μπορείς να κάνεις την μαύρη του jtr, που έβαλε προ ημερών, να τη δω σύνολο με σορτς και κάλτσες (και μαύρες και άσπρες). Ο συνδυασμός μαύρη μπλούζα με λευκό σορτς μου αρέσει πάρα πολύ και είναι κάτι που έχουμε φορέσει πολύ σπάνια.

Ουτε οι αλλες μου αρεσουν pirate
Δεν ειναι ασχημες αλλα, για μενα, δεν ειναι ΠΑΟΚ...
Εχω εξηγησει αρκετες φορες ποια ειναι η φιλοσοφια μου για την φανελα οποτε δεν θα επαναλαβω...αλλα ενα ειδος σχεδιου το οποιο δεν εχουμε δοκιμασει ποτε στον ΠΑΟΚ, ειναι μισο/μισο χωρισμα φανελας οπως της μπλακμπερν (η και γαλατα οπως εχουν πει αλλοι). Δεν θα με χαλουσε να το δω μια φορα τουλαχιστον.

Εχω εξηγησει αρκετες φορες ποια ειναι η φιλοσοφια μου για την φανελα οποτε δεν θα επαναλαβω...αλλα ενα ειδος σχεδιου το οποιο δεν εχουμε δοκιμασει ποτε στον ΠΑΟΚ, ειναι μισο/μισο χωρισμα φανελας οπως της μπλακμπερν (η και γαλατα οπως εχουν πει αλλοι). Δεν θα με χαλουσε να το δω μια φορα τουλαχιστον.
- pirate_salonica
Να σε πω κι εμένα θα μ'άρεσε το μισό μισό για μια χρονιά... Τώρα αν δε σ'αρέσουν... γούστα είναι αυτά, καθείς με τα δικά του.