Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Montrealiotis »

JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:41 @nunies4

Αυτό που λες είναι απολύτως κατανοητό δεν μιλάμε όμως για απλή δυσπιστία έτσι; Δε νομίζω να μου έκανε τόσο εντύπωση και να έκανα σχόλιο αν μιλούσαμε μόνο γι' αυτό.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας τουλάχιστον, καμιά 40αριά άτομα είμαστε οι σταθεροί τα τελευταία 10 χρόνια.

Μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα.
Γιατί μας γαμησε το περσινό καλοκαίρι ρε σύ John. Και γιατί από την ώρα που ανέλαβε, κάνει ένα θετικό βήμα και δύο αρνητικά. Κόντρες για χρέη που υπέγραψε θες, κόντρες με τον Χατζοπουλο, με cube, με σκατα…
Και όλα αυτά χωρίς πραγματικό λόγο, μόνο για τον εγωισμό του. Πάμε να πούμε κάτι καλό και μετά κάνει μια μαλακια και μας το γυρνάει.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
JohnDag
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Kostas_FI έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:52
gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:38
JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:28 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
μισος στον τελη δε βγαζει κανείς ,σε αντιθεση με τον ιβαν..μιλαμε για αισχη.
εσυ ρε ανθρωπε έχεις σπαμαρει από χθες ότι τοπικ υπάρχει , "τελη σαγαπω" και κατι ειρωνικες μπαρουφες, τρελα πουλας;
το οτι γίνεται κριτική στον Ιβάν, αν εσύ το λαμβάνεις ως μίσος είναι πρόβλημα δικό σου
καμμιά κριτική δε γίνεται στον ιβαν.εδω μονο τον βριζουν και τον ειρωνευονται.οσο για το τελη σ'αγαπω είναι ξεκάθαρο γιατί το γραφω.αν δεν μπορείς να το καταννοησεις δε φταίω εγω.ωστε γραφω μπαρουφες .ευτυχώς υπάρχουν και ατομα με υψηλο δεικτη που γραφουν για πουλους,χαζους,επομενη μερα και αλλα ομορφα..
These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Οταν διαβαζω καποια σχολια νομιζω πως βλεπουν τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσεσκου σαν τον Οφη που μετα τον Γκεραρντ ηταν το χαος.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Παντως ετσι για να υπαρχει,θεωρειται οτι αν ο Μυστακιδης παρει την ΠΑΕ θα ειναι ολη μερα στα γραφεια?
Γιατι βλεπω να χρησιμοποιειται σαν ενα απο τα προβληματα της ομαδας το οτι ο Ιβαν δεν ερχεται..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
george188, kataramenos5, Apil44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:53
embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 14:15
Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:27

Ότι θες διαβάζεις…
Ναι σε ενα αρθρο ολοκληρο το μονο ονομα που τολμαει να γραψει ειναι Λουτσεσκου και στην διοικηση χαδι να μωρε θα υπαρξει πιεση, αλλα ολα καλα δεν ειναι πλυντηριο αυτο. Στο σαϊτ του ανεβασε και οτι πριν 10 χρονια ο ΠΑΟΚ δε κατεβηκε στον ημιτελικο με τον γαυρο, πολυ σχετικο. Επισης ο κουμπαρος του βγηκε σημερα να μας πει οτι δεν ειναι πληρως αποτυχημενη η χρονια. Δε πειραζει ας διαβαζω εγω οτι θελω.
Μίλησες για το άρθρο. Το οποίο δεν ξεπλένει κανένα και αναφέρει, φυσικά με το γάντι, όλα τα προβλήματα της ομάδας. Τα υπόλοιπα για το σάιτ και τους κουμπάρους είναι άσχετα.

Και για να μην παρεξηγούμαι, χεσμένο Εχω τον Κολκα και τον κουμπάρο του και τον μπατζανάκη του. Την προκατάληψη σου προσπαθώ να αναδείξω, που για να υπερασπιστείς το αφήγημα σου τα βάζεις όλα στο μπλέντερ
Το οτι δεν τολμανε να γραψουν κανενα ονομα πλην του λουτσεσκου και πανε να περασουν οτι συμβαινει στα ψιλα εγω πλυντηριο το θεωρω. Εσυ μπορεις να το θεωρεις κατι αλλο. Και εφοσον τους εχεις χεσμενους και δεν ειδες τι κανουν συντονισμενα ή ειδες αλλα δε το θεωρεις και αμαν, μην λες εμενα προκατειλημμενο. Γιατι αυτοι αρθρογραφουν σε συγκεκριμενα σαϊτ και επισης ανεβασανε πολυ στοχευμενα και στο δικο τους.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:09 Παντως ετσι για να υπαρχει,θεωρειται οτι αν ο Μυστακιδης παρει την ΠΑΕ θα ειναι ολη μερα στα γραφεια?
Γιατι βλεπω να χρησιμοποιειται σαν ενα απο τα προβληματα της ομαδας το οτι ο Ιβαν δεν ερχεται..
Στην αρχη ειδικα σιγουρα, δε νομιζω ομως οτι θα ειναι εκει μονιμα καθε μερα καθε ωρα. Βεβαια το να μην ειναι καθε μερα στα γραφεια με το να εχει να πατησει τουμπα 5 χρονια εχει μια διαφορα. Κανεις δε μπορει να ζηταει ουτε απο τον Ιβαν να ειναι εδω καθε μερα ολη μερα αλλα αυτο που κανει ειναι το εντελως αλλο ακρο.
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:09 Παντως ετσι για να υπαρχει,θεωρειται οτι αν ο Μυστακιδης παρει την ΠΑΕ θα ειναι ολη μερα στα γραφεια?
Θεωρω πως πρεπει να σταματησουμε την φθορα. Ας μεινουμε στον Ιβαν και ας αφησουμε τον Τελη στα του μπασκετ.
Δεν υπαρχει ουτε 1% φημης για Τελη-Παε οποτε μονοι μας πυροβολαμε τα ποδια μας
These users thanked the author Mirko for the post (total 2):
Dimitrisou, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:15

Ναι σε ενα αρθρο ολοκληρο το μονο ονομα που τολμαει να γραψει ειναι Λουτσεσκου και στην διοικηση χαδι να μωρε θα υπαρξει πιεση, αλλα ολα καλα δεν ειναι πλυντηριο αυτο. Στο σαϊτ του ανεβασε και οτι πριν 10 χρονια ο ΠΑΟΚ δε κατεβηκε στον ημιτελικο με τον γαυρο, πολυ σχετικο. Επισης ο κουμπαρος του βγηκε σημερα να μας πει οτι δεν ειναι πληρως αποτυχημενη η χρονια. Δε πειραζει ας διαβαζω εγω οτι θελω.
Μίλησες για το άρθρο. Το οποίο δεν ξεπλένει κανένα και αναφέρει, φυσικά με το γάντι, όλα τα προβλήματα της ομάδας. Τα υπόλοιπα για το σάιτ και τους κουμπάρους είναι άσχετα.

Και για να μην παρεξηγούμαι, χεσμένο Εχω τον Κολκα και τον κουμπάρο του και τον μπατζανάκη του. Την προκατάληψη σου προσπαθώ να αναδείξω, που για να υπερασπιστείς το αφήγημα σου τα βάζεις όλα στο μπλέντερ
Το οτι δεν τολμανε να γραψουν κανενα ονομα πλην του λουτσεσκου και πανε να περασουν οτι συμβαινει στα ψιλα εγω πλυντηριο το θεωρω. Εσυ μπορεις να το θεωρεις κατι αλλο. Και εφοσον τους εχεις χεσμενους και δεν ειδες τι κανουν συντονισμενα ή ειδες αλλα δε το θεωρεις και αμαν, μην λες εμενα προκατειλημμενο. Γιατι αυτοι αρθρογραφουν σε συγκεκριμενα σαϊτ και επισης ανεβασανε πολυ στοχευμενα και στο δικο τους.

Πόσο σοβαρά υπόψιν μπορεί να λαμβάνεται η άποψη ατόμου ή η μη άποψη, απόσειση ευθυνών για τον εργοδότη του, από τη στιγμή που βρίσκεται σε υπαλληλική σχέση;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πλακα εχουμε.
Αλλοι θελουν να ειναι ο Βανιας καθημερινα στα γραφεια και να ελεγχει τα παντα
κι αλλοι οπως εγω να δωσει τα κλειδια σ ενα ΤΔ και να ασχολειται/οριζει αυτος μονο το μπατζετ.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
Dimitrisou, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tsou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:42 Ο τελης θα κριθεί μέσα στο επόμενα χρόνια. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Καλύτερα ένας ΠΑΟΚ ενωμένος με 2 μπιλιονερς πάρα έναν.

από την άλλη τι άλλο να περιμένει κάνεις από το σαββιδη. κλείνει 14 ολόκληρα χρόνια...το να περιμένει κάποιος ότι ξαφνικά θα αλλάξει τρόπο διοίκησης σε έναν τρομερό τεχνοκρατικο σύγχρονο ποδοσφαιρικό τρόπο είναι μάλλον ουτοπικο
Στα 14 χρονια ομως ερχεται ισως και η φυσιολογικη φθορα αλλα και η κοπωση. Και αν για τον Μελισανιδη πχ δεν υπηρχε καμια διαθεση του γιου του να ασχοληθει, για εμας δεν ισχυει το ιδιο. Και ο Γιωργης αλλα κυριως ο Νικος (που μοιαζει να ειναι ο "τεχνοκρατης" της οικογενειας) δειχνουν διαθεση.
Οποτε η αλλαγη μοντελου μπορει να ερθει απο την παραδοση σκυταλης στην νεα γενια που ελπιζουμε να εχει πιο "τεχνοκρατικες" αντιληψεις περι διοικησης συλλογων.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Θα τα γράψω εδώ για να μείνουν κι όχι στο νήμα ΠΑΟΚ -ΟΦΗ. Τώρα που τελείωσαν και οι επισκέψεις,οι κύριοι ντε που εμφανίστηκαν το βράδυ του τελικού και έχουμε μείνει οι σχεδόν καθημερινοί είτε γράφοντας, είτε διαβάζοντας. Μπορεί να πέσει και κανένας αποκλεισμός επί προσωπικού αλλά δεν πειράζει. Για όλους απ'την αρχή της χρονιάς που πήγαν στην Λιβαδειά και βρίζανε ,για όλους που είπαν να γυρίσουν με τά πόδια ή να μην γυρίσουν καθόλου,για όλους που λένε Ιβάν πούλα. Στο να μήν γίνεται κριτική; Όχι βέβαια να γίνετε για όλους που ανήκουν στο κλαμπ. Πώς όμως; Κουβέεεντες, κουβέεεντες,μου είπανε, άκουσα, λέγεται. Στην ηλικία μου πλέον. Ησουνα μπροστά σε αυτό που γράφεις; Όχι άλλα μου είπαν. Ρε ήσουν μπροστά; Ναι ή όχι.Όχι. Θες να το γράψεις, δικαίωμα σου, αλλά θα αναφέρεις και την πηγή. Ειδάλλως είσαι κακοπροαίρετος και δημιουργείς πρόβλημα.Προσωπικά να φύγει ο Σαββίδης; Όχι. Αλήθεια πιστεύετε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που θα έρθουν από μόνοι τους κι όχι φυτευτοι, που θα επενδύσουν στη Βόρειο Ελλάδα; Ο Σαββίδης αν άντεξε μέχρι σήμερα ενας είναι λογος. Που οι επιχειρήσεις του ήταν έξω. Αν ήταν εδώ με πολύ μεγάλη ευκολία την στρόφιγγα θα του την έκλειναν. Με το πείσμα του ειδικά την υπομονή και την επιμονή κατάφερε αυτά που γευομαστε μέχρι και σήμερα. Αν κάνει λάθη; Πολλά. Πρέπει να διορθωθεί σε αυτά; Επιβάλλεται. Προσωπικά τα περισσότερα τα κάνει πρώτον επειδή είναι πολύ δεμένος με τον ΠΑΟΚ μας. Περισσότερο απ'όσο πρέπει. Για το όταν θα αποφασίσει να δώσει (και αν την δώσει) την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα πάει σε χέρια όπως και τα δικά του. Εκτός κι αν συνεχίσουν τα παιδιά του. Για το ματς τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια παε. Είναι ζωντανός οργανισμός,που όμοιος του δεν υπάρχει στην χώρα μας. Πόσα πιστεύετε ότι μπορεί να αντέξει κάποιος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και τα σίδερα λυγίζουν. Το τι έγινε για χαθεί το κύπελλο τα αναφέρει κι ένας φίλος(συγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα)πχ στο σουτ του φούντα. Έγινε και μετά μια ίδια φαση που σουτάρει ο Χατζιδης πάει άουτ και λέει ο σπικερ δεν είναι και εύκολο αυτό. Για μας,για τούς άλλους γράφει γκολ. Σε μια περίοδο που το βάρ τα χέρια τα κάνει μπούτια,που σπασμένα πλευρά θεωρούνται φυσιολογικά που διαιτητές καλούνται αυτό βάρ και δεν αλλάζουν απόφαση μόνο για τον ΠΑΟΚ. Για μια τούμπα που δεν γεμίζει. Αλήθεια γράφετε ότι πολλοί έρχονται από τούς γύρα νομούς και έχουν έξοδα. Κατανοητό. Ένα μυριο έχει η πόλη πόσοι είναι ΠΑΟΚ.Οχι γιατί λέγεται ότι το νέο γήπεδο θα πρέπει να έχει 41926 θέσεις. Πώς θα γεμίζει; Ξαφνικά θα αλλάξει η οικονομική δύναμη του καθενός, όταν θα γίνει; Μακάρι να είμαι εγώ ο χαζός. Και για να κλείσω. Τι πρόεδρο θέλουμε.Αλαφουζο,να τα χώνει σε παίκτες (μεταγραφές εννοώ) να αλλάζει προπονητες σαν πουκάμισανα θέλει παίκτες οι οποίοι πρώτα περνουν τλφ την πρώην τους ομάδα αν τούς θέλει και μετά έρχονται.Και από πρωτάθλημα; Τζιφός. Βεγκα, Βέγκα καλώς ήρθες Γκοτζίλα και φωτό με τρόπαιο πρωτάθλημα ιδιοκτήτη άλλης ομάδας; Ερε και ναβγαινε ο δικός μας σε τέτοια φωτό τι θα είχε γίνει. Τώρα με αυτούς τίποτα. Η θέλετε πρόεδρο με ένα σκασμό λεφτά από το champions League και καραβιες από παίκτες; Πείτε μας ,τι θέλετε. Συγνώμη αν σας κούρασα.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
Dimitrisou, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:28 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.

Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.

Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα (είναι δεδομένο), πολύ πιθανό σύντομα να παίζουμε Ευρωλίγκα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται νόρμα στο συγκεκριμένο φόρουμ να μπορεί να μιλάει γι' αυτόν όπως γουστάρει ο καθένας λες και αναφέρεται στον Μαρινάκη ή τον Ηλιόπουλο.

Και δεν μιλάω για όσους τρώνε ψωμάκι (κι από τις δύο πλευρές) για να συντηρούν αυτή την κόντρα. Το ξέρουμε ότι γίνεται.
Το εκατέρωθεν πού το είδες?
Από τη μία έχεις 200 τρολλ στο Χ και στα υπόλοιπα σοσιαλ άλλα τόσα, από την άλλη μπορείς να μου δείξεις έστω και ένα ψεύτικο προφίλ οπουδήποτε να μιλάει άσχημα ή να ρίχνει λάσπη στο μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.

Αυτοί οι λογαριασμοί πως συντηρούνται και γιατί?
Είναι όλοι άνεργοι και έχουν χρόνο 24/7 να ποντάρουν 8 φορές την ημέρα και 70 σχόλια?

Απλή απορία για να μην τρελαθουμε και στο τέλος.

Αν μη τί άλλο πάντως, τί "ωραία" θα ήταν να είχαμε ένα άτομο μεγαλομέτοχο και στα δύο τμήματα του συλλόγου και με τα δύο γήπεδα καβατζα.. πολύ ωραία θα ήταν.
Αυτά για όσους δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Ε δώστε του και το βόλεϊ και όλο τα τμήματα του ΑΣ, το σήμα και να τελειώνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 27 Απρ 2026, 16:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
gergeo4, Apil44
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:51 Ξέρω ότι όλα αυτά τώρα τα λέμε κατόπιν εορτής αλλά δυστυχώς το φετινό στραπατσο ήταν μεγαλειώδης.

Θα σταθώ λίγο στο μοντέλο διοίκησης Ιβάν από το 2019 και μετά.

Όσοι γνωρίζουν 2-3 πράγματα από επιχειρήσεις, γνωρίσουν την βασική αρχή πως μαγαζί που δεν ασχολείται ο ιδιοκτήτης, είναι καταδικασμένο.

Ο πρόεδρος κάποια στιγμή όταν ακόμα ήμασταν καβάλα στο άλογο (πριν το 2019 νομίζω) είχε χρησιμοποιήσει πρώτη φορά τον όρο αυτάρκεια.
Έναν όρο όπου στην πορεία για αρκετές μεταγραφικές περιόδους, ακούγαμε από τα αρδ για να δικαιολογήσουν τις κινήσεις που γινόταν.

Ήταν φανερό πως ο Ιβάν όπου επί μία 3ετια είχε φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όντας μπροστάρης σε αυτόν αγώνα εντός και εκτός γηπέδου, είχε περάσει σε ένα νέο μοντέλο στηριζόμενο σε πωλήσεις και Ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Αυτάρκεια και πρωταθλητισμός όμως, είναι δύο έννοιες που δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση.
Αυτάρκεια έχουν οι ομάδες στα τοπικά όπου πουλάνε λαχνούς και ημερολόγια για να βγάλουν τα έξοδα της σεζόν.

Σαν να έβαλε ο ιδιοκτήτης την ομάδα στον αυτόματο και να προσπαθούσε να αυτοσυντηρηθεί βασιζόμενος στις πωλήσεις παικτών από τις ακαδημίες σου και στα μαγικά του προπονητή σου (πρωτάθλημα 2024).

Το περασμένο καλοκαίρι και ενώ όλα έδειχναν πως θα ζήσουμε μια από τα ίδια, το ενδιαφέρον Μυστακίδη άλλαξε τα πάντα.

Ο Ιβάν που μέχρι τότε εμφανιζόταν 2 φορές τον χρόνο από Skype, ξαναπατήσε γήπεδο μετά από 6 χρόνια.

Μίλησε για πρώτη φορά για κατάκτηση νταμπλ στα 100 χρόνια, θέτοντας ξεκάθαρο στόχο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Από πράξεις;
Η έλευση ενός από τους καλύτερους Έλληνες χαφ (ίσως με αρκετά μεγαλύτερο κόστος από το πραγματικό) δεν συνδυάστηκε ποτέ με αντίστοιχες κινήσεις σε άλλες θέσεις που πονούσαν.

Ταυτόχρονα στην ομάδα διοικητικά επικρατεί τουρλουμπουκι.
Ασυμφωνία χαρακτήρων, στρατόπεδα, άσχετα άτομα και ένα κλίμα τοξικότητας με αποκορύφωμα την μη χειραψία προχτές Μαρίας - Ραζβαν.

Τι θα κάνει ο Ιβάν από εδώ και πέρα;
Η αλήθεια είναι πως ήρθε η ώρα για πολύ γενναίες αποφάσεις.
Δεν γίνεται διαφορετικά, εδώ που έφτασε η κατάσταση νομίζω πως πιάσαμε πάτο.

Διαφορετικά καλό θα ήταν σιγά σιγά να ετοιμάζεται η επόμενη μέρα, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Θα ρωτήσω γιατί πραγματικά θέλω να καταλάβω πως ακριβώς πιστεύουν κάποιοι ότι η παρουσία ενος ιδιοκτήτη επιβάλεται. Κάπου πρέπει να υπάρχει λογικά μια μέση λύση σωστά;

Δηλαδή ο Ιβάν που είναι ιδιοκτήτης σε τόσες εταιρείες πρέπει να είναι παρών σε όλες ταυτόχρονα η να περνάει ένα μήνα στην κάθε μία;

Είναι ΑΕ. Έχει διοικητικό συμβούλιο η εταιρεία, δεν είναι ατομική επιχείρηση.

Η μήπως οι αθλητικές εταιρείες έχουν κάποιο άλλο νομό/κανόνα; Μήπως επειδή είμαστε Βαλκάνια και έχουμε μάθει ότι ο ιδιοκτήτης τα τρέχει όλα ζητάμε την παρουσία του; Αυτό λίγο πολύ δεν αναιρεί και την αλλαγή μοντέλου που ζητάνε κάποιοι;
These users thanked the author geobila for the post:
paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:17
Στην αρχη ειδικα σιγουρα, δε νομιζω ομως οτι θα ειναι εκει μονιμα καθε μερα καθε ωρα. Βεβαια το να μην ειναι καθε μερα στα γραφεια με το να εχει να πατησει τουμπα 5 χρονια εχει μια διαφορα. Κανεις δε μπορει να ζηταει ουτε απο τον Ιβαν να ειναι εδω καθε μερα ολη μερα αλλα αυτο που κανει ειναι το εντελως αλλο ακρο.
Ρε συ ούτε στο μπάσκετ δεν είναι..το ότι εμφανίστηκε σε 5 αγώνες δεν λέει κάτι και ο Ιβάν πόσα χρόνια σερί δεν έχανε αγώνα..
Για να μην παρεξηγηθω για μένα δεν έχει καμία μα καμία σημασία..
Η δουλειά τους είναι να παρέχουν τα εφόδια σε αυτούς που θα τρέχουν την ομάδα..
Ναι ο Ιβάν δεν έχει στελέχη αυτή είναι μια αλήθεια και στο χέρι του είναι να το διορθώσει..
Ο Μυστακίδης από την άλλη η θα πήγαινε σε στυλ μπάσκετ,δηλαδή πρώην της ομάδας η θα έφερνε κάποιους απ' έξω που θα κάναν κάποιον καιρό να προσαρμοστούν ..
Αυτό που εννοώ είναι ότι για μένα αυτή η δικαιολογία με τα σκαιπ είναι αυτο και μόνο ,ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..
Αν ήταν όλα τα άλλα όπως πρέπει δεν θα έπαιζε ρόλο το αν είναι συνέχεια ο Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 16:15

Ο Κόλκας συγκεκριμένα εδω και ενα μήνα θέτει το θέμα υποδομών επίσημα και σχεδόν καθημερινά (ανεπίσημα εδώ και πολυ καιρό) και είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ειναι αυτο που περιμενει για να κρίνει τον Ιβαν και οτι αν δεν το κάνει θα είναι απέναντι οσο και να τον στηρίζει επειδή μας άλλαξε επίπεδο. Foxbet στο μαυρο εκπομπη της Δευτέρας. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει .
These users thanked the author aivas19 for the post:
embuji
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”