Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πέμπτη βράδυ βγαίνει η ανακοίνωση της Θύρας 4 για την παρατημένη ομάδα και τις ευθύνες της διοίκησης.
Παρασκευή πρωί όlα τα sites παίζουν την είδηση για την πιθανή μεταγραφή του Κλάεσσον, το SDNA το είχε πρώτη είδηση σχεδόν όλη μέρα.
ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;
Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, που είναι ο παπάς;
Χάσατε
Παρασκευή πρωί όlα τα sites παίζουν την είδηση για την πιθανή μεταγραφή του Κλάεσσον, το SDNA το είχε πρώτη είδηση σχεδόν όλη μέρα.
Χάσατε
- sourmenetes
- Moderator
Από που τα έχετε ακούσει λεβέντες;;johnpet έγραψε:Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αυτά που έχεις ακούσει, που κατά 99% είναι τα ίδια με αυτά που έχω ακούσει κι εγώ, δυστυχώς έχουν σχέση με την πραγματικότητα.pirate_salonica έγραψε:Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
Μπορείτε να μας πείτε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παπατζηλικια μας πουλάς;;;johnpet έγραψε:Πέμπτη βράδυ βγαίνει η ανακοίνωση της Θύρας 4 για την παρατημένη ομάδα και τις ευθύνες της διοίκησης.
Χάσατε
Η υπόθεση Κλάεσον έχει αναφερθεί εδώ μεσα πολύ πιο πριν βγει στα σαιτ.
Επίσης η είδηση βγήκε Παρασκευή βράδυ.
Λοιπόν,όλοι ζούμε και αναπνέουμε για τα παιχνίδια με τους Κροάτες γιατί το διακύβευμα είναι το Ευρωπαϊκό μας μέλλον,μετά περιμένουμε την 31 Αυγούστου που θα πάθει κατάθλιψη όλο το ποκ και η Ζιβανσι ουρά του,με τις ανακοινώσεις των παιχταραδων που θα φέρουμε.
Στη συνέχεια τους γαμαμε όλους,μέσα έξω,επιβεβαιώνεται ο Μαχλας,ο Κοντός λέει ότι η Ξάνθη ξανά πουλήθηκε στον Ιβάν,ο Καραχοντρος λέει ότι η Μακεδονία ξανά πουλήθηκε για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και η αεχ,διώχνει τον Τζαβέλα γιατί τον θεωρεί στημένο μετά το 5-0 της Τούμπας με χατ τρικ από τον Ομαραρο.
Αυτό το όνειρο είδα χθες.
Στη συνέχεια τους γαμαμε όλους,μέσα έξω,επιβεβαιώνεται ο Μαχλας,ο Κοντός λέει ότι η Ξάνθη ξανά πουλήθηκε στον Ιβάν,ο Καραχοντρος λέει ότι η Μακεδονία ξανά πουλήθηκε για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και η αεχ,διώχνει τον Τζαβέλα γιατί τον θεωρεί στημένο μετά το 5-0 της Τούμπας με χατ τρικ από τον Ομαραρο.

Η μεγαλη απορία μου ήταν πώς μέσα σε ένα χρόνο από τον στόχο της βιωσιμότητας (περσινή συνέντευξη Ρέμπε) περάσαμε στο all in για πρωτάθλημα εδώ και τώρα και μεγάλο μεταγραφικό budget.
Το μήνυμα Σαββίδη στην πρόσληψη Λουτσεσκου, δεν δηλώνει κάτι τέτοιο (όσον αφορά το "άμεσα") αλλά οι περισσότεροι της ψ...ς του το χαβα, και πίστεψα κι εγώ ότι μάλλον έχουν δίκιο.
Με τις έως τώρα κινήσεις, τείνω να πιστέψω ότι παρασύρθηκα από το κλίμα και να επανέλθω στη λογική, ότι δλδ τελικά ισχύει το πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο έχει μια σχετική άνεση κινήσεων λόγω των πωλήσεων Τζολη-Γιαννουλη και των ανελπιστων περσινων προκρισεων επί Μπεσίκτας και Μπενφίκα που όπως αποδείχτηκε (πώληση Άκπομ πριν το ματς με Κρασνοντάρ) ήταν εκτός προγράμματος.
Παραμένω αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, με το βλέμμα στο 2026. Μακάρι να έχουν δίκιο οι πολλοί και να τους πετύχουμε από φέτος.
Αριστερό Μπακ, αριστερό εξτρέμ, δεκαρι η φορ, θεωρώ ότι είναι το maximum που μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8, κάτι το οποίο θα μας φέρει στο επίπεδο πληρότητας που ήμασταν όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα (έφυγαν Μπαμπά, ουαρντα, τζολης, κρμεντσικ). Περισσότερες πιθανότητες δίνω να πάρουμε λιγότερους, παρά περισσότερους (επιπλέον χαφ, τερματοφύλακα, δεξί Μπακ). Οτιδηποτε επιπλέον ευπρόσδεκτο, αλλά μάλλον δεν υπάρχει το budget ωστε όλοι όσοι θα έρθουν να θεωρηθούν παίχτες που μας αλλάζουν επίπεδο. Δλδ, οποια υπέρβαση γίνει σε μια θέση, θα επιβαρύνει αρνητικά την άλλη.
Θετικό στοιχείο, ότι όσα ονόματα ακούστηκαν, δείχνουν ότι θέλουμε πραγματικά καλούς παίχτες. Αρνητικό, ότι μάλλον δεν μας θέλουν αυτοί. Και για να κλείσω,
Όλους τρέλα σας πουλάμε
και θα σας ........
Επεξεργασία: και για να μην αρχίσουμε τις κουβέντες σχετικά με το τι δηλώνει ο Λουτσεσκου, αν ρωτήσουμε τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβανοβιτς, θα μας πουν ότι σαν μεγάλες ομάδες έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μπλα μπλα μπλα
Το μήνυμα Σαββίδη στην πρόσληψη Λουτσεσκου, δεν δηλώνει κάτι τέτοιο (όσον αφορά το "άμεσα") αλλά οι περισσότεροι της ψ...ς του το χαβα, και πίστεψα κι εγώ ότι μάλλον έχουν δίκιο.
Με τις έως τώρα κινήσεις, τείνω να πιστέψω ότι παρασύρθηκα από το κλίμα και να επανέλθω στη λογική, ότι δλδ τελικά ισχύει το πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο έχει μια σχετική άνεση κινήσεων λόγω των πωλήσεων Τζολη-Γιαννουλη και των ανελπιστων περσινων προκρισεων επί Μπεσίκτας και Μπενφίκα που όπως αποδείχτηκε (πώληση Άκπομ πριν το ματς με Κρασνοντάρ) ήταν εκτός προγράμματος.
Παραμένω αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, με το βλέμμα στο 2026. Μακάρι να έχουν δίκιο οι πολλοί και να τους πετύχουμε από φέτος.
Αριστερό Μπακ, αριστερό εξτρέμ, δεκαρι η φορ, θεωρώ ότι είναι το maximum που μπορούμε να περιμένουμε μέχρι 31/8, κάτι το οποίο θα μας φέρει στο επίπεδο πληρότητας που ήμασταν όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα (έφυγαν Μπαμπά, ουαρντα, τζολης, κρμεντσικ). Περισσότερες πιθανότητες δίνω να πάρουμε λιγότερους, παρά περισσότερους (επιπλέον χαφ, τερματοφύλακα, δεξί Μπακ). Οτιδηποτε επιπλέον ευπρόσδεκτο, αλλά μάλλον δεν υπάρχει το budget ωστε όλοι όσοι θα έρθουν να θεωρηθούν παίχτες που μας αλλάζουν επίπεδο. Δλδ, οποια υπέρβαση γίνει σε μια θέση, θα επιβαρύνει αρνητικά την άλλη.
Θετικό στοιχείο, ότι όσα ονόματα ακούστηκαν, δείχνουν ότι θέλουμε πραγματικά καλούς παίχτες. Αρνητικό, ότι μάλλον δεν μας θέλουν αυτοί. Και για να κλείσω,
Όλους τρέλα σας πουλάμε
και θα σας ........
Επεξεργασία: και για να μην αρχίσουμε τις κουβέντες σχετικά με το τι δηλώνει ο Λουτσεσκου, αν ρωτήσουμε τον Μιλόγεβιτς και τον Γιοβανοβιτς, θα μας πουν ότι σαν μεγάλες ομάδες έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μπλα μπλα μπλα
obanebane έγραψε:Λοιπόν,όλοι ζούμε και αναπνέουμε για τα παιχνίδια με τους Κροάτες γιατί το διακύβευμα είναι το Ευρωπαϊκό μας μέλλον,μετά περιμένουμε την 31 Αυγούστου που θα πάθει κατάθλιψη όλο το ποκ και η Ζιβανσι ουρά του,με τις ανακοινώσεις των παιχταραδων που θα φέρουμε.
Στη συνέχεια τους γαμαμε όλους,μέσα έξω,επιβεβαιώνεται ο Μαχλας,ο Κοντός λέει ότι η Ξάνθη ξανά πουλήθηκε στον Ιβάν,ο Καραχοντρος λέει ότι η Μακεδονία ξανά πουλήθηκε για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και η αεχ,διώχνει τον Τζαβέλα γιατί τον θεωρεί στημένο μετά το 5-0 της Τούμπας με χατ τρικ από τον Ομαραρο.![]()
Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ….Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!!!
Και Τι έχετε ακούσει;sourmenetes έγραψε:Από που τα έχετε ακούσει λεβέντες;;johnpet έγραψε:Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αυτά που έχεις ακούσει, που κατά 99% είναι τα ίδια με αυτά που έχω ακούσει κι εγώ, δυστυχώς έχουν σχέση με την πραγματικότητα.pirate_salonica έγραψε:Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
Μπορείτε να μας πείτε;;
Ενταξει η γκρινια ειναι για προγραμματισμους και τετοια. Δεν μπορεις να μιλας γθα παρατημενη ομαδα οταν εχεις φερει ηδη 2 παικτες του εκατομυριου και σκεφτεσαι να φερεις κιαλλους και ενα προπονητη των2 μυριων. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Ναι αργησανε ναι δεν ξερουν τι θελουν ναι ναι ναι αλλα παρατημενη ομαδα δεν την λες.sourmenetes έγραψε:Από που τα έχετε ακούσει λεβέντες;;johnpet έγραψε:Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αυτά που έχεις ακούσει, που κατά 99% είναι τα ίδια με αυτά που έχω ακούσει κι εγώ, δυστυχώς έχουν σχέση με την πραγματικότητα.pirate_salonica έγραψε:Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
Μπορείτε να μας πείτε;;
Totem_pk έγραψε:Πηγα να κανω παραθεση και τα εκανα……. Εγω γιατι δεν βλεπω τετοια????
Ούτε μια παράθεση της προκοπής δε μπορείς να κάνεις ρε,θέλεις να δεις και τέτοια όνειρα;

Βρε Τζων, θυμάμαι καλά που έλεγες ξανά κάτι παρόμοιο; Κάτι θεωρίες περί Ιβάν και "διαφόρων εξωγήινων".johnpet έγραψε:Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Αυτά που έχεις ακούσει, που κατά 99% είναι τα ίδια με αυτά που έχω ακούσει κι εγώ, δυστυχώς έχουν σχέση με την πραγματικότητα.pirate_salonica έγραψε:Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
Για πες μας λοιπόν να μάθουμε κι εμείς. Δώσε μας τα φώτα σου σε παρακαλώ. Τι άκουσες κι αν θυμάσαι από πού; Αλλιώς θα αφήσεις να αιωρούνται οι φήμες ότι είστε ξαδέρφια με τον κομήτη Χάλεϋ...