Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πάντως από seria a έχουν περάσει πολλά ταγάρια από δω και μάλιστα έπαιξαν.
Κάτι Οικονόμου, κάτι Ταχτσίδηδες, κάτι Κονέδες, Φετφατζίδηδες, Γκέντσογλου... Κι αν πάμε και πιο πίσω μέχρι κι ο Νάστος κι ο Λουμπούτης κάνανε πέρασμα.
Τώρα αυτόν τον Μπρούγκμαν εγώ δεν τον ξέρω, αλλά η serie b είναι ψιλοτραγική.
Κάτι Οικονόμου, κάτι Ταχτσίδηδες, κάτι Κονέδες, Φετφατζίδηδες, Γκέντσογλου... Κι αν πάμε και πιο πίσω μέχρι κι ο Νάστος κι ο Λουμπούτης κάνανε πέρασμα.
- sourmenetes
- Moderator
Θα στο θέσω αλλιώς. Πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο της serie b? Πιστεύεις πως η Πεσκάρα είναι επιπέδου τσου λου (γιατί εκεί είναι ο στόχος μας).Mauricio-8- έγραψε:Εσείς που λέτε σχετικά με seria b και τέτοια πιστεύετε ότι το επίπεδο της Σούπερ λιγκ είναι πολύ μεγαλύτερο απτό seria b?
Και οκ, να το δεχτώ πως θες να επενδύσεις σε έναν παίκτη από χειρότερο πρωτάθλημα που κάνει τη διαφορά σε αυτό και μπορεί να σου βγει λίρα 100. Μαζί σου. Αλλά εδώ δε μιλάμε για τον αναπληρωματικό δεξιό μπακ, τον τρίτο επιθετικό ή τον 4ο στόπερ.. Μιλάμε για μία από τις δύο θέσεις (μαζί με τον εξτρέμ) που θέλεις παίκτη να σε ανεβάσει επίπεδο. Ο Ολιβέιρα από την Πόρτο είναι τέτοιος. Ο Μπρούκμαν από την Πεσκάρα δεν είναι.
@dimg4, όταν παίρνεις από τσσκα (βερνμπλουμ), ζενιτ (μαουρισιο), βολφσμπουργκ (βιειρινια), αρσεναλ (ακπομ), ευρωπαία ντνίπρο (σακχοφ, ματος), ναπολι (καντουρι), τσαμπιολιγκατη λεγκια (πριγιο, μουλεν), πορτο (ολιβειρα), σπορτινγκ (μισιτς), ρεν (ενρικε) μη μου λες πως δεν εχουμε συνηθισει σε καλά ψώνια. Ίσα-ίσα εκεί που δεν έχουμε συνηθίσει είναι να παίρνουμε παίκτες επιπέδου serie b. Και μιλάμε για serie b και όχι championship.
Τώρα εμπιστεύομαι το scouting team, αν βλέπουν προοπτικές και ποιότητα, καλώς να ορίσει ο Μπρούκμαν και ο κάθε μπρούκμαν. Ας έρθει και από τη serie c. Αλλά, ξαναλέω, όχι σε μία από τις δύο θέσεις που θες παίκτη που να κάνει τη διαφορά.
Προφανώς και αυτή την εποχή παίκτης από καλό πρωτάθλημα δεν
σκίζεται να έρθει να παίξει Ελλάδα. Αυτό είναι το πρόβλημα, και το
αντιμετωπίζουν όλοι οι άλλοι (οι πουθενάδες) και όχι μόνον εμείς.
Προβλέπω ότι δύσκολα στις επόμενες 2 βδομάδες θα κλείσει κάποιος
μεγάλος στόχος. Φυσικά και δεν θα απορρίψουν τον ΠΑΟΚ, απλά δεν θα
υπογράψουν άμεσα, εκτός και άν κάνουμε καμιά εξωπραγματική προσφορά.
Γι᾽αυτό και τα ονόματα που ακούγονται είναι μικρότερου βεληνεκούς.
Προσωπικά πιστεύω ότι στα προκριματικά θα πάμε με αυτούς που έχουμε
αυτή την στιγμή (άντε και με κανέναν Σίλβα επιπλέον).
σκίζεται να έρθει να παίξει Ελλάδα. Αυτό είναι το πρόβλημα, και το
αντιμετωπίζουν όλοι οι άλλοι (οι πουθενάδες) και όχι μόνον εμείς.
Προβλέπω ότι δύσκολα στις επόμενες 2 βδομάδες θα κλείσει κάποιος
μεγάλος στόχος. Φυσικά και δεν θα απορρίψουν τον ΠΑΟΚ, απλά δεν θα
υπογράψουν άμεσα, εκτός και άν κάνουμε καμιά εξωπραγματική προσφορά.
Γι᾽αυτό και τα ονόματα που ακούγονται είναι μικρότερου βεληνεκούς.
Προσωπικά πιστεύω ότι στα προκριματικά θα πάμε με αυτούς που έχουμε
αυτή την στιγμή (άντε και με κανέναν Σίλβα επιπλέον).
Σπάνια πληροφορίες από Ιταλία να έχουν βαση. Μεγάλοι παπατζήδες οι Ιταλοί δημοσιογράφοι.
- Μπαρκαρούτσος
Mīngus έγραψε:Πάντως από seria a έχουν περάσει πολλά ταγάρια από δω και μάλιστα έπαιξαν.
Εδώ ανήκε στην Inter o...Filomeno!!
Πάντως από την απόλυτη νέκρα βγήκαν κανα δυο ονόματα απο τους αρδ. Μπας και τα απλωσαμε εμεις στην πιάτσα γιατί είμαστε κοντά στιν στόχο; Ναι το ξέρω πως είναι από άρθρα του εξωτερικού αλλά θεωρώ πως έχουμε πλεον άκρες και εκει.
- Mauricio-8-
Να καθυστερούμε στο να κλείσουμε μεταγραφές το καταλαβαίνω ειδικά όταν πας να φέρεις παίκτες από το πάνω ράφι εινακ λογικό.Το να καθυστερούμε να ανανεώσουμε παίκτες χωρίς ακόμη να χει γίνει κάτι επίσημο δε μπορώ να το καταλάβω.
Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην δίνει πληροφορίες σχετικά με ανανεώσεις κ η ΠΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει φέτος κ με τις μεταγραφές.
Δεν έχει ακουστεί ένα όνομα.Τη στιγμή που στο γαύρο για παράδειγμα έχουν ακουστεί τουλάχιστον 20.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει φέτος κ με τις μεταγραφές.
Δεν έχει ακουστεί ένα όνομα.Τη στιγμή που στο γαύρο για παράδειγμα έχουν ακουστεί τουλάχιστον 20.
-
Εντάξει παιδια δεν είπαμε ότι η Πεσκάρα είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά εννοείται ότι στις δευτερες κατηγορίες μεγάλων πρωτσθληματων έχει παίκτες που άνετα στέκονται στις πρώτες κατηγορίες των ιδίων χωρών. Δηλαδή η Μάντσεστερ που έκλεισε παίκτη από τη 10η ομάδα της Τσάμπιονσιπ (Σουονσι) 17 μύρια ειναι βλακες; Κ μην πας πολύ μακριά, ο γαυρος έκανε μεταγραφή από τη Γκαζελεκ Αζαξιο - Λιγκ 2, Γαλλια(3 έκανε αλλά αναφέρω τον ένα που πήγε καλύτερα), τον Καμάρα που ήταν ο καλύτερος του χαφ φέτος.
Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη που γραφτηκε αλλά με καλό σκαουτινγκ βρίσκεις χρυσάφι σε τέτοιες κατηγορίες. Μην σνομπάρουμε
Υποτίθεται για πόσα χρόνια κραζαμε το σκάουτινγκ μας.Ε πάνω κάτω αυτό είναι το σκάουτινγκ.να βρίσκεις χρυσάφι σε καλή τιμή.Σκαουτινγκ στη Μπαρτσελόνα κάνει κ ο πετρωτος.
Υγ.τωρα θυμήθηκα κ μια κοπελίτσα Ελληνίδα τσακαλακι που είναι στο σκάουτινγκ Τιμ της Νόριτς.Εξηγουσε τον τρόπο που γίνεται το σκάουτινγκ οργανωμένα.κ έλεγε σε κάποια φάση πως από την Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ κινείται στο σωστό δρόμο.Πως έχει οργανωθεί σωστά κ εκσυγχρονίζεται.κ βλέπεις από τότε ζαμπά, σφιντερσκι, ινγκασον,ακούστηκε αυτός ο Σίλβα, ο ακπομ κλπ.Μεταγραφες με προσέγγιση που δεν έχουμε συνηθίσει.
Υγ.τωρα θυμήθηκα κ μια κοπελίτσα Ελληνίδα τσακαλακι που είναι στο σκάουτινγκ Τιμ της Νόριτς.Εξηγουσε τον τρόπο που γίνεται το σκάουτινγκ οργανωμένα.κ έλεγε σε κάποια φάση πως από την Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ κινείται στο σωστό δρόμο.Πως έχει οργανωθεί σωστά κ εκσυγχρονίζεται.κ βλέπεις από τότε ζαμπά, σφιντερσκι, ινγκασον,ακούστηκε αυτός ο Σίλβα, ο ακπομ κλπ.Μεταγραφες με προσέγγιση που δεν έχουμε συνηθίσει.
-
Την έχω δει κ γω τη συνέντευξη της. Είπε επίσης ότι το πρωτάθλημα που έχει στραμμένη την προσοχή της όλη η ποδόσφαιρικη Ευρώπη είναι η Λιγκ 2, Γαλλία. Νομίζω κ ο γαθρος έχει άκρες εκεί. Όπως ανέφερα παραπάνω έχει αγοράσει για ψίχουλα Καμάρα, Σισε κ έναν ακόμα αμυντικό που τον άφησαν εκεί το δεύτερο μισό της χρόνιας. Ανεξάρτητα αν μ αρέσει ο Καμάρα (που μ'αρεσει) η' ο Σισε (που δε μ'αρεσει) η χρηματιστήριακη τους αξία έχει πολλαπλασιαστει κ το ότι είναι γαλλοθρεμενοι μετράει πιο πολύ απ το να παίζεις πχ στο ρωσικό πρωταθλημα
- alex ioannina
https://twitter.com/jamesholyspirit/sta ... 9869405189
Αναφορά στο twitter για ΠΑΟΚ και Yuri Ribeiro από Benfica.
Αναφορά στο twitter για ΠΑΟΚ και Yuri Ribeiro από Benfica.
- alex ioannina