Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Συμφωνω και επαυξανω με Rexaris.
Kαι με Στεφενς ειδα την ομαδα να κατεβαινει στα εκτος με αερα, οχι μονο να φυγει με το 0-1 αλλα να το κανει 0-3 με τις μικρες ομαδες.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται μια ομαδα στα εντος να εχει μονο νικες και χωρις κοσμο, και εκτος ουτε μια νικη. Αυτο λεγεται κομπλεξ ή λάθος προσέγγιση των εκτός.
Τον Ραζβαν μαλλον τον εχουνε σωσει τα εντός. Αλλά μια διοικηση που ξερει απο ΠΑΟΚ θα επρεπε να γνωριζει οτι τα μας στην Τουμπα τα παιρνουν οι φανελες μονες τους.
Τωρα (νομιζουν) οτι βρισκονται σε αδιεξοδο, γιατι αν φερουν πχ τον Οσκαρ Γκραθια θα σπαταληθει χρονος μεχρι να μαθει την ομαδα. Όμως το καράβι άρχισε να φεύγει εκτός πορείας και πρέπει να ερθει άλλος καπετανιος να το φερει στα ισα του.
Kαι με Στεφενς ειδα την ομαδα να κατεβαινει στα εκτος με αερα, οχι μονο να φυγει με το 0-1 αλλα να το κανει 0-3 με τις μικρες ομαδες.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται μια ομαδα στα εντος να εχει μονο νικες και χωρις κοσμο, και εκτος ουτε μια νικη. Αυτο λεγεται κομπλεξ ή λάθος προσέγγιση των εκτός.
Τον Ραζβαν μαλλον τον εχουνε σωσει τα εντός. Αλλά μια διοικηση που ξερει απο ΠΑΟΚ θα επρεπε να γνωριζει οτι τα μας στην Τουμπα τα παιρνουν οι φανελες μονες τους.
Τωρα (νομιζουν) οτι βρισκονται σε αδιεξοδο, γιατι αν φερουν πχ τον Οσκαρ Γκραθια θα σπαταληθει χρονος μεχρι να μαθει την ομαδα. Όμως το καράβι άρχισε να φεύγει εκτός πορείας και πρέπει να ερθει άλλος καπετανιος να το φερει στα ισα του.
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
- sourmenetes
- Moderator
Παικτης του ΠΑΟΚ που επαιξε μεσα στο χαιμπουρι μου ειπε:"ο αγγελος απο προπονηση δεν κανει πολλα πραγματα,αλλα σε σκαναρισμα ματς,σε προετοιμασια πριν τον αγωνα,σε πορωση των παικτων,σε ψυχολογικια ειναι Νο1".joshua έγραψε:Ειναι να γελαει κανεις,ο αλλος κανει ποδοσφαιρικη αναλυση υψηλου επιπεδου βγαζωντας λιγο τον Λουτσεσκου και μετα λεει πως ο Αγγελος θα εκανε παρτυ...Δεν τα γλυτωνουμε τα ψυχοφαρμακα...Τι στο διαολο μαγια σας εχει κανει ο, να μην το χαρακτηρισω σεβομενος την περιπετεια που περναει, δεν μπορω να το καταλαβω και μετα απορουμε γιατι δεν θα δουμε ποτε σοβαρο προπονητη στον παγκο.
Ο ΠΑΟΚ τη δεδομενη χρον.στιγμη υλικο ξερουμε οτι εχει.ψυχολογια δεν εχει να κερδισει να παλεψει να τσαμπουκαλευτει να αλλαξει τη ροη ενος ματς.
Αν φυγει ο ρουμανος δεν μπορει να ερθει μεγαλο ονομα αν εχει κλεισθει καποιος για του χρονου.εγω αν μου λεγες θα τον εφερνα.η ομαδα δεν μαχεται μεσα στο γηπεδο.
Θελει γερη ψυχολογικη τονωση και εναν ορθολογισμο και ο αγγελος εχει περισσοτερο ορθολογισμο απο το ρουμανο.του παει η κακη συγκυρια και το στραβο κλιμα.
Ασχετο αλλα σχετικο.
1)δειτε την ωρα του πεναλτυ την αντιδραση του αντελινο στον λουτσεσκου.σα να του λεει "δε θα το βαρεσω γω;;"ουτε που ξερουν ποιος θα εκτελεσει το πεναλτυ.
2)ολα τα στημενα τα παιρνει ο αντελινο και στο κορνερ πριν ή μετα το γκολ παει ο λημνιος ο οποιος δεν εφτασε καν την μπαλα.
Συνεννοησεις λες και ειμαστε παιδικη χαρα..
Τι σχέση έχει βρε ο ΠΑΟΚ του Βελλή και του Τασιόπουλου με τον σημερινό ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο του 2017;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Άν είναι να φύγει κατά την γνώμη μου πρέπει αυτή η αλλαγή να γίνει με τον Ίβιτς που είναι δικη του ομάδα,για κανέναν άλλον.
- Sick Bastard
Δεν είναι δυνατόν,
δεν μπορεί να είναι αλήθεια
να μιλάμε σοβαρά για τον Άγγελο.
Δηλαδή κάπου ρε παιδιά ας πούμε, αν είναι να αυτοπροτείνεται ο καθένας
για τη θέση του προπονητού. (που θα λέγε κι ο Αλέφας)
- sourmenetes
- Moderator
Τι σχεση εχει ο φετινος ΠΑΟΚ με ποδοσφαιρο...;;;;joshua έγραψε:Τι σχέση έχει βρε ο ΠΑΟΚ του Βελλή και του Τασιόπουλου με τον σημερινό ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο του 2017;
Δεν ειπα οτι ειναι ιδια τα πραγματα απλα μιλησα κυριως για ψυχολογια και θεληση παικτων.
Ο ΠΑΟΚ οτι κανει φετος το κανει γιατι μπαινουν καποιοι παικτες στο γηπεδο.και επειδη καποιοι απο αυτους εχουν μια καλη ποιοτητα.
Ti σε κάνει να ελπίζεις ότι αυτοί που έχουν στα χέρια τους το καράβι είναι ικανοί ( ή έχουν τη διάθεση ) να σου βρούνε κάποιον καλύτερο;
Δηλαδή στη 5αδα προπονητών
Λουτσε , Στανογιεβιτς , Ιβιτς , Τούντορ , Άναστασιάδης με ποιό κριτήριο ο Άγγελος είναι χειρότερος ;0
Να το πω αλλιώς , βγάλε Άγγελο και βάλε το Λεμονή ή το Δέλλα. Σε αυτή τη 5αδα προπονητών είναι οι χειρότεροι ;
Δε νομίζω.
Άρα ναι , η λύση είναι όποιος αισθάνεται ότι το έχει να προτείνει τον εαυτό του. Να στέλνει ένα βιογραφικό ξέρω γω. Πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να μας κάτσει κάποιος νορμαλ παρά να αποφασίζουν οι wannabe τεχνικοί διευθυντάδες με ένα καράβι ρούβλια.
Δηλαδή στη 5αδα προπονητών
Λουτσε , Στανογιεβιτς , Ιβιτς , Τούντορ , Άναστασιάδης με ποιό κριτήριο ο Άγγελος είναι χειρότερος ;0
Να το πω αλλιώς , βγάλε Άγγελο και βάλε το Λεμονή ή το Δέλλα. Σε αυτή τη 5αδα προπονητών είναι οι χειρότεροι ;
Δε νομίζω.
Άρα ναι , η λύση είναι όποιος αισθάνεται ότι το έχει να προτείνει τον εαυτό του. Να στέλνει ένα βιογραφικό ξέρω γω. Πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε να μας κάτσει κάποιος νορμαλ παρά να αποφασίζουν οι wannabe τεχνικοί διευθυντάδες με ένα καράβι ρούβλια.
Εχω γραψει πολλες φορες πως το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,απλη λογικη χρειαζεται.Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα κλαμπ που στα 90 χρονια ιστοριας του εχει κανει βαρια βαρια 20 χρονια πρωταθλητισμου και αλλα τοσα στην φαντασια μας κυριως γιατι δεν ειχε ουτε το οικονομικο ουτε οποιοδηποτε αλλο μεσο για να επιτυχει κατι καλυτερο.Την στγμη που τα 2 τελευταια τα εχες εξασφαλισει μενει να μπολιασεις την ομαδα με προσωπηκοτητες που εχουν βιωσει το ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο και αν ειναι δυνατον σε αυτο του πρωταθλητισμου.Το να πονταρεις στον Λουτσεσκου των 5 χρονων στην Ξανθη να εμφισησει νοοτροπα νικητη στον ΠΑΟΚ στερειται οποιασδηποτε λογικης.Περιπτωσεις δε στυλ αγγελου με παλμαρε μια τριτη θεση προ 20ετιας στην σκεψη οτι θα πιασει τον Μαουρισιο,τον Μαουρισιο,τον Πριγιοβιτς και εγω δεν ξερω ποιον αλλο και θα τους ορκισει νικητες στο ονομα του Υψιστου ως αλλη Ζαν Ντ'Αρκ αγγιζει τα ορια της παρανοιας.
- sourmenetes
- Moderator
Εδω καθομαστε και μιλαμε για το λουτσεσκου σοβαρα.Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι δυνατόν,

Ο ανθρωπος εβγαλε χθες τον τσιμιροτ για να κρατησει τον καντουρι.μιλαμε για το εγκλημα του αιωνα.βαζουμε το καλυτερο εξτρεμ να παιξει μπακ,βαζουμε το λημνιο να παρει κορνερ χωρις να μπορει να φτανει την μπαλα στην περιοχη βαζουμε οτι να ναι,οπου να ναι απλα για να ειναι.
Ο αα εστω με καποιους παικτακους στη σειρα εδειξε ενα στυλ παιχνιδιου για καποια ματς παιζοντας με ενα εξτρεμ και παιζοντας και ευρωπη.
Μιλαω καθαρα για λυση μισης χρονιας.
- Sick Bastard
μη σε πω, ότι τα ξεπερνάει κιόλας.joshua έγραψε:Εχω γραψει πολλες φορες πως το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,απλη λογικη χρειαζεται.Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα κλαμπ που στα 90 χρονια ιστοριας του εχει κανει βαρια βαρια 20 χρονια πρωταθλητισμου και αλλα τοσα στην φαντασια μας κυριως γιατι δεν ειχε ουτε το οικονομικο ουτε οποιοδηποτε αλλο μεσο για να επιτυχει κατι καλυτερο.Την στγμη που τα 2 τελευταια τα εχες εξασφαλισει μενει να μπολιασεις την ομαδα με προσωπηκοτητες που εχουν βιωσει το ποδοσφαιρο σε υψηλο επιπεδο και αν ειναι δυνατον σε αυτο του πρωταθλητισμου.Το να πονταρεις στον Λουτσεσκου των 5 χρονων στην Ξανθη να εμφισησει νοοτροπα νικητη στον ΠΑΟΚ στερειται οποιασδηποτε λογικης.Περιπτωσεις δε στυλ αγγελου με παλμαρε μια τριτη θεση προ 20ετιας στην σκεψη οτι θα πιασει τον Μαουρισιο,τον Μαουρισιο,τον Πριγιοβιτς και εγω δεν ξερω ποιον αλλο και θα τους ορκισει νικητες στο ονομα του Υψιστου ως αλλη Ζαν Ντ'Αρκ αγγιζει τα ορια της παρανοιας.
Δυστυχως τη γλιτωσε παλι, κ πολυ φοβάμαι με χ στην Ξάνθη κ 2 νικες στα άλλα 2 θ μεινει.Αν και για πλατανια δν βαζω τ χερι στη φωτια ότι θ περάσει.Το χρονικό σημείο για αλλαγη προπονητή τωρα ισως ηταν η τελευταία ευκαιρία.Αν τελειώσει ο πρώτος γύρος δν νομίζω να αλλάζει κάτι.
- paoki_sweden
If you put Kaddouri again against Xanthi instead of black maradona you are very strange......
I want to see against Xanthi:
Rey
Matos Zambrano Varela Leovac
Maouritsio Canias
Biseswar
Campos Vierinha
Prijo
I want to see against Xanthi:
Rey
Matos Zambrano Varela Leovac
Maouritsio Canias
Biseswar