Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλημέρα από το βροχερό βορρά! Εδώ ρίχνει και τα τραπέζια μαζί! Το απόγευμα θα μειωθεί ή ένταση της βροχής και θα κοπάσει λίγο ο άνεμος!

Σε άλλα νέα, σαν χθες απολύθηκε από την εθνική ελλαδος ο ρανιερι μετά την αναμενόμενη ήττα από τις νήσους του πασχα εεεεε φεροες ήθελα να πω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η μαυρίλα που έχει αυτή τη στιγμή ο ουρανός των Αθηνών είναι σπανιότατη!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους...

:pano:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλησπέρα παιδιά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλημερα τοις πασι
Spiros_S

Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια κι απ την ανεμοδαρμένη έδρα του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου Αετού...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα σε όλους!

Ταλαιπωρίας συνέχεια…

Αφού τον Οκτώβριο είχα τελειώσει επιτέλους με την υπόθεση έκδοσης νέου βιβλιαρίου υγείας για την υιοθετημένη μου κόρη, θεώρησα ότι τα προβλήματα με τους δημόσιους φορείς είχαν τελειώσει.

Κούνια που με κούναγε!

Μια απλή επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μας γνωστοποίησε ότι πληκτρολογώντας του ΑΜΚΑ της κόρης μου εμφανίζονταν τα παλιά στοιχεία της και όχι αυτά που έγγραφε το προ μηνός εκδοθέν βιβλιάριο υγείας της!!
Παρ’ όλο δηλαδή που στο βιβλιάριο υγείας που μου έδωσε ο Κλάδος Υγείας του Ασφαλιστικού μου φορέα (ΤΣΜΕΔΕ) εμφανιζόταν το ΑΜΚΑ της με τα νέα στοιχεία της, μετά την υιοθεσία, στη βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ υπήρχαν ακόμη τα παλιά! Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον ότι το ΚΥΤ εκδίδει βιβλιάρια χωρίς να έχει πρόσβαση στο ΑΜΚΑ, με αποτέλεσμα το βιβλιάριο υγείας να είναι άκυρο!!

Πήγα στο ΤΣΜΕΔΕ, στα γραφεία της οδού Π.Π. Γερμανού 3-5, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο υπόγειο (-1), που είναι το ΚΥΤ και τους εξήγησα την κατάσταση. Είδαν ότι πράγματι, στη βάση δεδομένων του ΤΣΜΕΔΕ υπάρχει κανονικά η κόρη μου, αλλά όταν πληκτρολόγησαν το ΑΜΚΑ της, βγήκαν άλλα (τα παλιά) στοιχεία. Το ίδιο συνέβαινε και στον ΕΦΚΑ, στη βάση δεδομένων του οποίου υπήρχαν επίσης τα παλιά στοιχεία.
Μου είπαν ότι μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία μόνο του ΕΦΚΑ (με τη γνωστή διαδικασία, υποβάλω μια γενική αίτηση που παίρνει πρωτόκολλο από τον ημιόροφο), αλλά για την αλλαγή των στοιχείων του ΑΜΚΑ θα πρέπει να πάω στο ΚΕΠ Συντάγματος.

Έτσι και έγινε. Ευτυχώς στα ΚΕΠ μου την έκαναν τη δουλειά αμέσως, με το βιβλιάριο υγείας που είχα επάνω μου.
Spiros_S

Τι να πω. Ας είναι το τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αποστολη ηθελες και παιδι,ηθελες και περιθαλψη.Θρασυτατος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το τρομερό ρε παιδιά που ανακαλύπτεται είναι ότι ο ασφαλιστικός φορέας του ΤΣΜΕΔΕ στον οποίο υπάγομαι έχει δικές τους βάσεις δεδομένων που δεν συμφωνούν με αυτές του ΕΦΚΑ, κάτω από τον οποίο βρίσκεται (αν δεν τον ενημερώσει με δική του πρωτοβουλία) και όλοι αυτοί δεν έχουν επικοινωνία με τις βάσεις δεδομένων του ΑΜΚΑ!
ΜΥΛΟΣ!
Για να μπορούν να διαφεύγουν όσοι έχουν τις άκριες!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Που πας αποστολε ξεβρακωτος στο λάκκο με τα αγγούρια; Το θηρίο απέναντι σου ακα ελλ. Κράτος δεν έχει βγάλει ακόμη τα δυνατά του όπλα!

Από την άλλη όμως σκεψου ότι έβγαλα διάρκειας στον ΠΑΟΚ με νορβηγικό αμκα! Μιλάμε για κουλουβάχατα κατάσταση!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρκει να χει 11 ψηφια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μ αρέσει που απορείτε-διαμαρτύρεστε, στο καφενείο μάλιστα, για κάποια τετριμμένα θέματα... :roll:
Αφού κύριοι, όπως ακριβώς έχει γνωματεύσει και ο Αρκάς για το Ελληνικό "Κράτος"... :?
Εικόνα
Ή βγείτε στους δρόμους λοιπόν να το φωνάξετε (μέρα που είναι σήμερα, ταιριάζει λίγη αγωνιστικότητα, ε?) ή...
live with this... 8-)
Εικόνα
Υ.Γ. Kat..."Μια εικόνα, χίλιες λέξεις"... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ρε σεις παίδες...Ρε λέτε απ τον καφενέ μας να λείπει η μουσική και δεν πατάει ψυχή? :?
Για να δούμε... :roll:
[youtube]HdX_kIWsWJA[/youtube]

[youtube]o6DmsLqPd6g[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”