Igor Tudor
Re: Igor Tudor
προσωπικα ευχαριστιομουν να τη βλεπω..περιμενα πως και πως το επομενο ματς.και σε γκελες ακομα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο θεμα γιατι εβλεπα την ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο,να κυριαρχει, να χανει ευκαιριες και τα αποτελεσματα να μην ερχονται λογω τυχης η προσωπικων λαθων.βεβαια εκεινη η ομαδα που την εβλεπες απεναντι στην ΑΕΚ κι ελεγες οτι και 5 να της εριχνε λιγα θα ταν μοιαζει μακρινο ονειρο σημερα..
Σε βαθμούς , δε ξέρω αν θα κάνουμε καλύτερο Β' γύρο.
Σε εμφανίσεις όμως , πιστεύω θα κάνουμε.
Σε εμφανίσεις όμως , πιστεύω θα κάνουμε.
Ο Τούντορ συνέχεια απαξιωνει τους παίχτες και δεν παίρνει ποτέ την ευθύνη..
Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που κάνει.
Επίσης νομίζω ότι επιμένει να παίζει χωρίς εξτρέμ και είναι λογικό ή ομάδα να μην κάνει φάσεις.
4 παίχτες άξονα είχε σήμερα στο κέντρο δεν νομίζω ότι γίνεται ομάδα χωρίς πλάγιους μπουκαδορους.
Τον Ζαιρο γιατί τον έχει ξεχάσει έτσι??
Ο Γκολασα προσφέρει δλδ τόσα πολλά και παίρνει τόσες ευκαιρίες?
Προσωπικά βλέπω ότι θέλει να έχει κατοχή για αυτο βαζει τοσα χαφ αλλά αν δεν βάλεις και καθαρά εξτρέμ πως θα διασπάσεις άμυνες?
Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που κάνει.
Επίσης νομίζω ότι επιμένει να παίζει χωρίς εξτρέμ και είναι λογικό ή ομάδα να μην κάνει φάσεις.
4 παίχτες άξονα είχε σήμερα στο κέντρο δεν νομίζω ότι γίνεται ομάδα χωρίς πλάγιους μπουκαδορους.
Τον Ζαιρο γιατί τον έχει ξεχάσει έτσι??
Ο Γκολασα προσφέρει δλδ τόσα πολλά και παίρνει τόσες ευκαιρίες?
Προσωπικά βλέπω ότι θέλει να έχει κατοχή για αυτο βαζει τοσα χαφ αλλά αν δεν βάλεις και καθαρά εξτρέμ πως θα διασπάσεις άμυνες?
Το θέμα έχει ως εξής
-Θα βλέπει ο κόσμος την ομάδα και θα φρίττει
- Θα έρχονται την επόμενη μέρα οι ειδικοί του φόρουμ να μας λένε διάφορες δικαιολογίες και δεν μπορεί να χαλάσει το πλάνο κλπ
- Θα ξαναβλέπει ο κόσμος την ομάδα κια θα φρίττει. Μούγκα από τους ειδικούς.
- Την επόμενη μέρα που θα καταλαγιζσουν τα πράγματα θα λένε πάλι τα δικά τους. Μην τυχόν κάνει το λαθος ο Ιβάν και διώξει αυτούς που ο ίδιος έφερε γιατί έχουμε τριετές πλανο κλπ
-Θα ξαναματαβλέπει ο κόσμος την ομάδα και θα ξαναματαφρίττει.
- Οι ειδικοί την επόμενη μέρα θα έχουν τις απαντησεις και μη τυχόν κάνει ο Ιβάν το λαθος και ενδώσει στους αρδ κλπ κλπ.
Στην τελική δεν θα αντέξει ο Ιβάν και θα τους στείλει όλους να ησυχάσουμε.
- Θα έρχονται την επόμενη μέρα οι ειδικοί του φόρουμ να μας λένε διάφορες δικαιολογίες και δεν μπορεί να χαλάσει το πλάνο κλπ
- Την επόμενη μέρα που θα καταλαγιζσουν τα πράγματα θα λένε πάλι τα δικά τους. Μην τυχόν κάνει το λαθος ο Ιβάν και διώξει αυτούς που ο ίδιος έφερε γιατί έχουμε τριετές πλανο κλπ
- Οι ειδικοί την επόμενη μέρα θα έχουν τις απαντησεις και μη τυχόν κάνει ο Ιβάν το λαθος και ενδώσει στους αρδ κλπ κλπ.
Θα ησυχασουμε ; δηλαδή; πώς θα ησυχάσουμε; καλό τό σενάριο σου αλλά δεν παίρνει υπ όψην την θετική πλευρά. ....όλα στραβά μόνιμα θα πανε; δεν νομίζω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 07 Ιαν 2016, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα ησυχάσουμε από τους ειδικούς γιατί θα έχουμε νέο τριετές πλάνο το οποίο θα πρέπει να κριθεί.
Η χειρότερη ανθρωπινη αδυναμία είναι η ανάγκη οπωσδήποτε να πιστέψει τυφλά σε κάτι.
Η χειρότερη ανθρωπινη αδυναμία είναι η ανάγκη οπωσδήποτε να πιστέψει τυφλά σε κάτι.
Αλλα τώρα που το λες, δικαιο έχεις. Δεν πρόκειται να ησυχάσουμε ποτέ. Και ομάδα να φτιάξουμε κάτι πάλι θα βρεθεί.
Είναι κάπως αυθαίρετη υπεραπλούστευση φίλε ότι ο "ανώνυμος" (επειδή παίζουνε κ "επώνυμοι") ΠΑΟΚτσης δεν βλέπει κ δεν κρίνει.
Κ βλέπει κ κρίνει. Ισως όχι πάντα σωστά, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα.
Αλλο έιναι λοιπόν να βλέπει την ομάδα να κάνει 10-15 ευκαιρίες κ να μην κάθεται η ρημάδα κ εντελώς άλλο να βλέπει αυτά που βλέπουμε εδώ κ 2+ μήνες.
Κ βλέπει κ κρίνει. Ισως όχι πάντα σωστά, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα.
Αλλο έιναι λοιπόν να βλέπει την ομάδα να κάνει 10-15 ευκαιρίες κ να μην κάθεται η ρημάδα κ εντελώς άλλο να βλέπει αυτά που βλέπουμε εδώ κ 2+ μήνες.
-
Σπυρεττο κακως την σταματησες την ιστορια σου εκει, εχει και συνεχεια.spyretto έγραψε:Το θέμα έχει ως εξής
Αφου τους διωξει λοιπον ολους ο Ιβαν, θα φερει καποιους αλλους. Για κανα 2-3 ματς θα δουμε σφυγμο στον ασθενη και ο κοσμος που εφριττε θα βγει να πει σας τα λεγαμε εμεις. Αυτοι με το πλανο θα κανουν τουμπεκι.
Μετα απο 2-3 ματς θ'αρχισουν οι σφαλιαρες παλι και θα φριττουμε ολοι μαζι παρεα σαν οικογενεια...τρελα γουστα
Οταν ο αντιπαλος στήνει 11 παίκτες στην περιοχή ακόμα και η Μπαρτσελόνα θα κάνει λίγες φάσεις.
PAOKhead έγραψε:Σπυρεττο κακως την σταματησες την ιστορια σου εκει, εχει και συνεχεια.spyretto έγραψε:Το θέμα έχει ως εξής
Αφου τους διωξει λοιπον ολους ο Ιβαν, θα φερει καποιους αλλους. Για κανα 2-3 ματς θα δουμε σφυγμο στον ασθενη και ο κοσμος που εφριττε θα βγει να πει σας τα λεγαμε εμεις. Αυτοι με το πλανο θα κανουν τουμπεκι.
Μετα απο 2-3 ματς θ'αρχισουν οι σφαλιαρες παλι και θα φριττουμε ολοι μαζι παρεα σαν οικογενεια...τρελα γουστα
Σωστά, αλλά εφόσον ο Ιβάν είναι ο αστάθμητος παράγοντας στην όλη ιστορία - τον έχω ικανό να σηκωθεί και να φέρει τον Σάντος ή τον όποιο Σαντος τελος πάντων. Κι εκεί τελειώνει η ιστορία και με τους ειδικούς αλλά και με τους λαικούς..μέχρι την επόμενη.
-
Μπα αποκλειεται, η ιστορια δεν τελειωνει ποτε.
Μετα θα εχουμε το επεισοδιο, κερδιζω τα χωρια, αλλα στα ντερμπι γιοκ.
Συν τα εξτρα director's cut, οτι καλος ο Φερναντου αλλα εχει αποδεδειγμενα ταβανι κι αλλα πολλα.
Μετα θα εχουμε το επεισοδιο, κερδιζω τα χωρια, αλλα στα ντερμπι γιοκ.
Συν τα εξτρα director's cut, οτι καλος ο Φερναντου αλλα εχει αποδεδειγμενα ταβανι κι αλλα πολλα.
Ο Ιβάν έχω την αίσθηση ότι καταλαβαίνει ότι η αποπομπή προπονητή πριν ολοκληρωθεί η χρονιά για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα είναι ανεπανόρθωτο πλήγμα στην εικόνα του κόσμου απέναντι στο πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ άλλα και στο ίδιο το προφίλ και την αξιοπιστία του ίδιου του Ιβάν και γι αυτό είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξει τεράστια υπομονή με τον Τούντορ.spyretto έγραψε:
Για την υπομονή που μπορεί να δείξει ο κόσμος, αν συνεχιστούν τα χάλια του τελευταίου δίμηνου, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ήδη από τον Νοέμβριο το γήπεδο έχει αδειάσει και οι πρώτες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σήμερα γρήγορα θα μετατραπούν σε λαικά δικαστήρια σε περίπτωση που οι κακές εμφανίσεις συνεχιστούν.
Ο Ιβάν είναι τέρας υπομονής μπροστά στον μέσο ΠΑΟΚτση. Εδώ δεν δείξαμε υπομονή με τον Σάντος.....