Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από giapas »

Έχετε κανένα τηλέφωνο στο Ροστοφ να πάρουμε να ρωτήσουμε πως ήταν οι τελευταίες στιγμές;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εκτος αν μας ανακοινωνει οτι βαρεθηκε να ασχολειται μαζι μας και μας παραταει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε βαρεθηκες ρε Γιωργη να τ ακους? Δε γουσταρεις να σου λενε ΟΛΟΙ μπραβο? Η λυση ειναι μια και μπροστα στα ματια σου. Δωσε τα κλειδια στο γερμανο που ειναι ο ειδικος και ειναι ακομα ανεπηρεστος συναισθηματικα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

+1926
Αλλά μετά με τί FM Θα παίζει;;;
:mrgreen:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εγώ λέω να κοιτάξουμε κ παραδίπλα που κάποιοι από τη ξηρασία ανέχονται πρόεδρο ερυθρόλευκο λαμόγιο σκυλακο του ντροχου στην απελπισία τους κ να βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στη θέση τους ώστε να περιορίσουμε τις μεγαλοστομίες την ειρωνία κ τον αρνητισμό ...η πιθανότητα να καταλήξουμε κάπως έτσι η σα τον βαζελο που δεν έχει εμφανιστεί κανεις ούτε να ενδιαφερθεί σοβαρά πρέπει να είναι διδακτική ...ας μάθουμε και κάτι από τους γαύρους οι οποίοι οποιονδήποτε στιγμή φύγει ο ένας γκανστερ θα εμφανιστεί αμέσως ο επόμενος και παρόλα αυτά έχουν τον ντροχο ιερή αγελάδα ...
Ας προσέξουμε καλύτερα ...μέσα στον αρνητισμό που επικρατεί εγώ νιώθω και μια ευχαρίστηση σκεπτόμενος που θα μπορούσαμε να είμαστε κ ότι το μόνο μας πρόβλημα είναι πλέον υο αγωνιστικό αφού έχουμε κατακτήσει και συνεχόμενους τίτλους ...ας αράξουμε στα κυβικά μας λοιπόν κ να κάνουμε μόνο καλοπροαίρετη κριτική χωρίς στραβοστομιες και ας αντλήσουμε ευχάριστηση από την ασφάλεια κ την οικονομική υγεια που έχουμε χάρη στον ΓΙΩΡΓΟ κ όχι Γιώργης και τον ΙΒΑΝ και όλα θα πάνε καλά ...
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Επιτελους πες με απλα ελληνικα τι αποφασισες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ζητάς κάτι πράγματα και συ
risk

Δημοσίευση από risk »

ariskatiforos έγραψε:Εγώ λέω να κοιτάξουμε κ παραδίπλα που κάποιοι από τη ξηρασία ανέχονται πρόεδρο ερυθρόλευκο λαμόγιο σκυλακο του ντροχου στην απελπισία τους κ να βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στη θέση τους ώστε να περιορίσουμε τις μεγαλοστομίες την ειρωνία κ τον αρνητισμό ...η πιθανότητα να καταλήξουμε κάπως έτσι η σα τον βαζελο που δεν έχει εμφανιστεί κανεις ούτε να ενδιαφερθεί σοβαρά πρέπει να είναι διδακτική ...ας μάθουμε και κάτι από τους γαύρους οι οποίοι οποιονδήποτε στιγμή φύγει ο ένας γκανστερ θα εμφανιστεί αμέσως ο επόμενος και παρόλα αυτά έχουν τον ντροχο ιερή αγελάδα ...
Ας προσέξουμε καλύτερα ...μέσα στον αρνητισμό που επικρατεί εγώ νιώθω και μια ευχαρίστηση σκεπτόμενος που θα μπορούσαμε να είμαστε κ ότι το μόνο μας πρόβλημα είναι πλέον υο αγωνιστικό αφού έχουμε κατακτήσει και συνεχόμενους τίτλους ...ας αράξουμε στα κυβικά μας λοιπόν κ να κάνουμε μόνο καλοπροαίρετη κριτική χωρίς στραβοστομιες και ας αντλήσουμε ευχάριστηση από την ασφάλεια κ την οικονομική υγεια που έχουμε χάρη στον ΓΙΩΡΓΟ κ όχι Γιώργης και τον ΙΒΑΝ και όλα θα πάνε καλά ...
Τόσο απλό, δεν θέλει πολύ. Όλοι μας ένα κλικ πιο κάτω κ θα την βρούνε την λύση, όπως το έκαναν επί 2 χρόνια.
Στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους που έχουν αποδείξει ότι μπορούνε να σε ανεβάσουν. Πενήντα χρονών, έχω ζήσει κ θυμάμαι τα τελευταία 40 χρόνια, θέλω να πω τα θυμάμαι κ με λούζει κρύος ιδρώτας...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ariskatifiros , θα μπορούσα να συμφωνώ 100% μαζί σου και ταυτόχρονα να θέλω η διοικητική κεφαλή της ομάδας μου να μη ποστάρει κοελιο ; Αλλά αν έχει να πει κάτι δικό του να το λέει και να προσπαθεί να το κάνει πράξη;

Θέλω να πω ,τα θεωρείς ασυμβίβαστα τα παραπάνω;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αυτό giapas νομίζω είναι απόλυτα σεβαστό..Αυτό που εγώ δεν κατάλαβα σε πιο πάνω ποστ είναι τις ειρωνείες τυπου τόσα λεφτά έχεις πάνε αγόρασε @@.. Και όχι δν ειμαι φίλος με τον Γιώργο, αλλά δεν καταλαβαίνω ποσο κακό έχει κανει πια στην ομάδα για να πουλάμε συνεχώς ειρωνεία. Σε ένα άτομο το οποίο έχει δείξει κιολας όσο αρρωστάκι είναι για την ομάδα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Gospi έγραψε:Εκτος αν μας ανακοινωνει οτι βαρεθηκε να ασχολειται μαζι μας και μας παραταει...

αυτό.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Rock4 έγραψε:Γιώργη παραιτησου από το ποδόσφαιρο και ανέλαβε το μπάσκετ.
Το μπάσκετ δεν χρειάζεται να το διαλύσεις, διαλυμένο είναι.
Σαφώς είδαμε πριν την έλευση της οικογένειας πόσο καλά πήγαινε και το ποδόσφαιρο, οπότε τώρα δεν μας κάνει
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Εκτιμώ πως ο Σαββίδης junior αν δεν αναφέρεται σε κάτι εντελώς προσωπικό, τότε σημαδεύει ευθέως προς τους παίκτες και κυρίως σε αυτούς με προσωπικότητα γύρο στο μηδέν.
Με εξαίρεση τους Βιερίνια, Μίσιτς, Κρέσπο, Σβιντέρσφκι, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Εσίτι και ίσως τον Αουγκούστο, όλοι οι υπόλοιποι για να κάνουν τα αυτονόητα, θέλουν έναν που να τους λέει σε πιο πόδι μπαίνει το αριστερό παπούτσι και σε πιο το δεξί. Επιπλέον, αν ο προπονητής (ο οποίος προπονητής) τους βάλει στον πάγκο, αντί να κάτσουν φρόνημα, αυτή θα κάνουν την ομάδα ακόμη μεγαλύτερο μπρδλο (αυτά τα είδαμε με το Βαρέλα στην 1η χρόνια του μετέπειτα πατέρα του Λουτσέσκου, στην 2η χρόνια με τον Ακπομπ, στην 1η χρόνια του Φερέιρα με τον Στόχ και τον Πασχαλάκη κοκ).

Τα περσινά παιδιά της κ19 όπως οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός και Γαϊτανίδης, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντίστοιχους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ, και Στόχ. Σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν και οι μικροί αλλά με μεγάλα @@ Τσίκος,
Κούτσιας, Δούμτσης, Τσιόλης, Τάχατος και Κωνσταντέλιας.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Ρε μάστορα george188 που έκανες και παράθεση το post μου...
λάθος κατάλαβες ρε να πούμε...
Δεν είπα να φύγουν οι Σαββιδαιοι...
Είπα να βρει να ασχοληθεί κάτι άλλο ο έχων το γενικό πρόσταγμα γιατί έτσι όπως πάει το θέμα παγιώνεται η νοοτροπία τριτοτεταρτου στην ομάδα.
Κανείς δεν θα γλιτώσει την κριτική όσο ψηλά κι αν βρίσκεται...
Οπαδοί είμαστε, δεν είμαστε χειροκροτητες.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gpap έγραψε:
Gospi έγραψε:Εκτος αν μας ανακοινωνει οτι βαρεθηκε να ασχολειται μαζι μας και μας παραταει...

αυτό.
Αν ισχυει αυτο, τοτε απλα μας επιβεβαιωβει οτι τοσο καιρο επαιζε...
Δεν παρατας την καψουρα την στιγμη που τα κανεις θαλασσα! Μενεις αλλαζεις κι αγωνιζεσαι...
Φευγει μονο οποιος απλα επαιζε και δεν νοιαζεται...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”