Άγγελος Αναστασιάδης
- WestBlock4
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Γιατί θα ήσουν +7 ???
Εσύ όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα πίστευες ότι πάμε για σωτηρία και τώρα θες και +7 ;;;;;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πραγματικά έχω ξεραθεί στο γέλιο
Α ρε Αγγέλε "ΟΜΆΔΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα[/quote]
Εγω απο την αρχη ελεγα οτι δε μπορουμε να παμε πουθενα με τον αγγελο για πολλους κ διαφορους λογους κ βγηκα αληθινος ...γελα καλυτερα με σενα που με ενα διπλο τον εκανες μουρινιο.. μακαρι να παρει το διπλο την τεταρτη αλλα με τακτικες οι παιχτες να μην παιζουν καν στη θεση τους κ παιχτες τελιωμενοι (κ ο ιδιος τους τελειωσε) μονος του εκτιθεται[/quote]
Το τελευταίο σου κύπελλο δεν το θυμάσαι γιατί ήσουνα μικρός. Στο χαιμπουρι αγέννητος.
Με ένα διπλό τον έκανα μουρινιο; τον μακροβιότερο και ΠΟΛΥΝΙΚΗ ;; είσαι καλά ;;;;;;
Σε εποχές που οι περισσότεροι ψυχαρες από μας θα λακιζαμε να σωσουμε την καριέρα μας από το ξύλο αλλά και και την τσέπη μας;;;
Ένα διπλό όλο κι όλο για σένα είναι Αυτός ο προπονητής;;;
Όσο για το ένα διπλό που αναφέρεις , ακόμα κι αυτό ίσως κάνεις κάμποσα χρόνια να το ξαναδεις. Γιατί με προπονητή των 2 εκατομμ και ακριβοπληρωμενες πριμαντονες φάγαμε 4 αντί 8.[/quote]
Περσινα ξινα σταφυλια λεω εγω... το τι εκανε τοτε με τωρα εχουν αλλαξει πολλα ...απορω πως μιλας κ συγκρινεις το τοτε με το τωρα. Εγω σου μιλαω για το 2014-2015 αυτο που βλεπω ειναι οτι με ενα διπλο ολο κ ολο τον εχετε κανει μουρινιο , κανεις δε τολμαει να τον κρινει που βαζει παιχτες για πρωτη φορα σε ολες τις θεσεις ,,παιχτες ανικανους συνεχεια βασικους και και και... κ επειδη μιλας για συγκριση με τον στεφενς περιμενε μην στο τελος τερματισουμε χειροτερα ...γιατι απο στοχους αν συνεχισει ετσι δε θα εχεις τιποτα απο ιανουαριο
Εσύ όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα πίστευες ότι πάμε για σωτηρία και τώρα θες και +7 ;;;;;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πραγματικά έχω ξεραθεί στο γέλιο
Α ρε Αγγέλε "ΟΜΆΔΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα[/quote]
Εγω απο την αρχη ελεγα οτι δε μπορουμε να παμε πουθενα με τον αγγελο για πολλους κ διαφορους λογους κ βγηκα αληθινος ...γελα καλυτερα με σενα που με ενα διπλο τον εκανες μουρινιο.. μακαρι να παρει το διπλο την τεταρτη αλλα με τακτικες οι παιχτες να μην παιζουν καν στη θεση τους κ παιχτες τελιωμενοι (κ ο ιδιος τους τελειωσε) μονος του εκτιθεται[/quote]
Το τελευταίο σου κύπελλο δεν το θυμάσαι γιατί ήσουνα μικρός. Στο χαιμπουρι αγέννητος.
Με ένα διπλό τον έκανα μουρινιο; τον μακροβιότερο και ΠΟΛΥΝΙΚΗ ;; είσαι καλά ;;;;;;
Σε εποχές που οι περισσότεροι ψυχαρες από μας θα λακιζαμε να σωσουμε την καριέρα μας από το ξύλο αλλά και και την τσέπη μας;;;
Ένα διπλό όλο κι όλο για σένα είναι Αυτός ο προπονητής;;;
Όσο για το ένα διπλό που αναφέρεις , ακόμα κι αυτό ίσως κάνεις κάμποσα χρόνια να το ξαναδεις. Γιατί με προπονητή των 2 εκατομμ και ακριβοπληρωμενες πριμαντονες φάγαμε 4 αντί 8.[/quote]
Περσινα ξινα σταφυλια λεω εγω... το τι εκανε τοτε με τωρα εχουν αλλαξει πολλα ...απορω πως μιλας κ συγκρινεις το τοτε με το τωρα. Εγω σου μιλαω για το 2014-2015 αυτο που βλεπω ειναι οτι με ενα διπλο ολο κ ολο τον εχετε κανει μουρινιο , κανεις δε τολμαει να τον κρινει που βαζει παιχτες για πρωτη φορα σε ολες τις θεσεις ,,παιχτες ανικανους συνεχεια βασικους και και και... κ επειδη μιλας για συγκριση με τον στεφενς περιμενε μην στο τελος τερματισουμε χειροτερα ...γιατι απο στοχους αν συνεχισει ετσι δε θα εχεις τιποτα απο ιανουαριο
Ένα διπλό; πολλά διπλά και πρώτο σε είχε με τα ψέμματα που εισουν χαμένος μέχρι τέλη Νοεμβρίου; τότε τσιμουδια;
- WestBlock4
Δηλαδη επειδη κρινω την ανικανοτητα στα τελευταια παιχνιδια του προπονητη θα μας δειρεις? Κατουρα κ λιγο καλυτερα μην ερθεις προ εκπληξεωςDemir έγραψε:παλιο λαμογια αν φυγει ο αγγελος την μαμησατε....κα8ε χρονο τα ιδια δεν 8α εχουμε...
- WestBlock4
Εγω απο την αρχη εκραζα για την επιλογη .κ μαλιστα ειπα μπραβο του τον δεκεμβρη κ εκανα κωλοτουμπα αλλα τελικα οι εμμονες του κ τα κομπλεξ με δικαιωσαν..αυταeorptol έγραψε:Ένα διπλό; πολλά διπλά και πρώτο σε είχε με τα ψέμματα που εισουν χαμένος μέχρι τέλη Νοεμβρίου; τότε τσιμουδια;
τους 24 και λοιπους αρδ λεω!WestBlock4 έγραψε:Δηλαδη επειδη κρινω την ανικανοτητα στα τελευταια παιχνιδια του προπονητη θα μας δειρεις? Κατουρα κ λιγο καλυτερα μην ερθεις προ εκπληξεωςDemir έγραψε:παλιο λαμογια αν φυγει ο αγγελος την μαμησατε....κα8ε χρονο τα ιδια δεν 8α εχουμε...
- WestBlock4
ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΙΒΑΝ Η ΒΡΥΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ Κ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
-
επιβαλεται ανανεωση για 3 χρονια στο συμβολαιο του αμεσα να σταματησει η μουρμουρα
οσο ευκολα εκανε σερι ητων και κακων εμφανισεων αλλο τοσο ευκολα μπορει νακανει σερι νικων και μπαλαρας (το ειδαμε αλλωστε στον 1ο γυρο)
οσο ευκολα εκανε σερι ητων και κακων εμφανισεων αλλο τοσο ευκολα μπορει νακανει σερι νικων και μπαλαρας (το ειδαμε αλλωστε στον 1ο γυρο)
-
οχι ρε συ...το ξερω οτι μπορει να διωχθει μετα απο ενα μηνα...αλλα τουλαχιστον δειχνεις οτι σαν διοικηση στηριζεις προπονητη και ομαδα και κυνηγας οτι καλυτερο. ασε που κοβεις καπως την παραφιλολογια για εθνικη και απολυση.
και ενα ερωτημα για οσους θελουν το κεφαλι του αγγελου.
ποια η εναλακτικη και τι μπορει να προσφερει αμεσα?
ποιος θα ερθει μεσα ιανουαριου στην ομαδα και τι θα κανει?
αν φυγει ο αγγελος οι οποιες ελπιδες για πρωταθλημα εκμηδενιζονται και ταυτοχρονα ειναι πολυ πιθανο να παει στραφι η οποια προοδος εγινε στη δημιουργια κορμου και ομαδας μεχρι τωρα.
και ενα ερωτημα για οσους θελουν το κεφαλι του αγγελου.
ποια η εναλακτικη και τι μπορει να προσφερει αμεσα?
ποιος θα ερθει μεσα ιανουαριου στην ομαδα και τι θα κανει?
αν φυγει ο αγγελος οι οποιες ελπιδες για πρωταθλημα εκμηδενιζονται και ταυτοχρονα ειναι πολυ πιθανο να παει στραφι η οποια προοδος εγινε στη δημιουργια κορμου και ομαδας μεχρι τωρα.
- WestBlock4
Ρε σεις ας μη φυγει...ας βγει μια φορα να μιλησει η να διορθωσει το καρκινο στα αποδυτηρια δε γινεται να συνεχιστει αυτο το πραγμα σε καθε παιχνιδι κ χειροτερα
-
δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος λογικος που να πιστευει οτι ο αγγελος δεν προσπαθει να διορθωσει την κατασταση. και οι ιδιοι οι παικτες λογικα θα αντιδρασουν. εγω περιμενω αλλη εικονα την τεταρτη.το κακο βεβαια ειναι οτι την περιμενουμε εδω και καιρο αυτη την αλλη εικοαν αλλα δεν μπορει....θα αντιδρασει η ομαδα ...ΠΑΟΚ εισαι αφου!
βγες ρε αγγελε και δωσε το συνθημα για αντεπι8εση... ρε ΠΑΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! οταν στραβωνουν τα πραγματα πρεπει ενας να βγει να μιλησει και να δωσει κουραγιο και ω8ηση... μην κοιμαστε ρεε
- kataramenos5
Να το αντιστρέψω ?Με την αμυνα(με συνθεση ανάγκης) χαμηλά λοιπόν και το κοράκι να σου δίνει καθε υποψία επαφής για φάουλ ποσα θα χαμε μαζέψει απ τα στημένα γυρω απ την περιοχη οταν δεν εχουμε (συνήθως) μισο κανονικό cb? Μπορει ο Τζαβέλας η ο Σκονδρας να κοψουν την κεφαλιά απο παίκτες τυπου Σανκαρέ?Karelias έγραψε:Εγώ δεν κατάλβα, ποιοί είναι ''όλοι'' αυτοί που θέλουν να τον διώξουν.
Έχει σβουρήξει το κεφάλι μας απ τα γκολ και η ψευτοάμυνα που έχουμε
παίζει ψηλότερα απ του γάβρου.
Με το που εσκασαν τα χαφ(Τζιολης Κατσε Τζάνδαρης) δε μπορούσαμε να πιέσουμε αποτελεσματικά ψηλά και να κλέψουμε μπάλες.Αρα επηρεάστηκε και η (επιθετική ) άμυνα που παιζαμε.Επίσης χωρίς Τζιόλη δε περναμε μπαλα μπροστά και καταφεύγουμε σε γιομες,ουσιαστικά δηλαδή χαρίζουμε τη μπάλα στον αντίπαλο(περισσότερες επιθέσεις)rainmaker έγραψε:Οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι επαρκής δικαιολογία σε ο,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι γιατί δε μπορούμε να ανοίξουμε κλειστές άμυνες, και μόνο γι αυτό το κομμάτι. Όλα τα άλλα είναι ευθύνη Άγγελου.
- aisiodoksos
Διαβαζω το live chat του Πετρωτου και σε με ενα πραγμα που εγραψε συμφωνησα
"Μπορεί και να κάνει νίκη λόγω ψυχολογίας, γιατί καμιά φορά ο ΠΑΟΚ σε καταστάσεις που είναι στριμωγμένος με την πλάτη στον τοίχο, αντιδρά καλά"
εγω αυτον τον ΠΑΟΚ περιμενω την τεταρτη..περιμενω παιχτες να μασανε σιδερα...καλα κακα τα πραγματα ειναι απλα...
νικας καλλονη εκτος
νικας πλατανια εντος
στα χαρτια τον βολο και κανεις 9 βαθμακια..και επανερχεται η ηρεμια , ψυχολογια , συγκεντρωση και πιστη στο πλανο του προπονητη σου..και πας για το κρας τεστ με τον γαυρο μετα απο 1 αγωνιστικη..
αντιθετα αν χασεις απο την καλλονη πολυ πιθανη γκελα και με τον πλατανια μετα...ολα τα λεφτα τα 2 επομενα παιχνιδια! αρα τερμα η γκρινια (δικαιολογημενη φυσικα) αλλα οχι να την καταστρεψουμε την ομαδα ακομα δεν τελειωσε τιποτα..
η ομαδα μας εχει αναγκη οσο ποτε...
"Μπορεί και να κάνει νίκη λόγω ψυχολογίας, γιατί καμιά φορά ο ΠΑΟΚ σε καταστάσεις που είναι στριμωγμένος με την πλάτη στον τοίχο, αντιδρά καλά"
εγω αυτον τον ΠΑΟΚ περιμενω την τεταρτη..περιμενω παιχτες να μασανε σιδερα...καλα κακα τα πραγματα ειναι απλα...
νικας καλλονη εκτος
νικας πλατανια εντος
στα χαρτια τον βολο και κανεις 9 βαθμακια..και επανερχεται η ηρεμια , ψυχολογια , συγκεντρωση και πιστη στο πλανο του προπονητη σου..και πας για το κρας τεστ με τον γαυρο μετα απο 1 αγωνιστικη..
αντιθετα αν χασεις απο την καλλονη πολυ πιθανη γκελα και με τον πλατανια μετα...ολα τα λεφτα τα 2 επομενα παιχνιδια! αρα τερμα η γκρινια (δικαιολογημενη φυσικα) αλλα οχι να την καταστρεψουμε την ομαδα ακομα δεν τελειωσε τιποτα..
η ομαδα μας εχει αναγκη οσο ποτε...