Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από apaikto$ »

Armagedonas έγραψε:Μετριοπαθείς και σοβαρές οι δηλώσεις του,αλλά πρόεδρε δεν είναι επιχείρημα ότι απέτυχε η μεταγραφή του Χουλκ στην Ζενίτ.
Γιατί υπάρχουν άλλες 100 ακριβές μεταγραφές που πέτυχαν!
Μετριοπαθείς ...δε νομίζω. Ωστόσο, συμφωνώ από εκεί και κάτω με μία διαφορά. Οι 100 μεταγραφές πέτυχαν σε πρωταθλήματα ανώτερα από το Ελληνικό. Σε αυτό αν προσθέσεις και την γενικότερη ατμόσφαιρα της κρίσης τότε οι πιθανότητες μειώνονται ακόμα περισσότερο. Δε ξέρω αν θα πρέπει να προσμετρηθεί και το Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ σε όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτη η γαμηνενη η τυχη θα μας χαμογελάσει μια φορα ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μας είχε χαμογελάσει στο 2-0 επί της Καρπάτυ και στο 1-1 μέσα στον Ajax αν και στον επανηληπτικό επανόρθωσε άμεσα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μεταλιστ θα λεγα ηταν θεια δικη οτι χασαμε και θεμα νοοτροπιας......αντε και λιγο ατυχιας...απαραδεκτα αυτα που χασμε και ο νομος του ποδοσφαιρου αμειλικτος....Μετα το γκολ γιναμε ομαδουλα της σειρας που τα χανει οταν δεν της παει το παιχνιδι οπως τα θελει..ατομικες ενεργειες και ο καθενας μονος του...

Τεσπα..ο Ιβαν ειπε ισως οτι ηταν για καλο...ειδαν τις αδυναμιες που πιστευω τις ξεραμε...α...Ιβαν 2 παικτες μπροστα και οψιοναλ εναν πισω και τοτε πας για πρωταθλημα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μας είχε χαμογελάσει στο 2-0 επί της Καρπάτυ και στο 1-1 μέσα στον Ajax αν και στον επανηληπτικό επανόρθωσε άμεσα.
Ναι και με την τσσκα στην μοσχα :(:(
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

[quote="rainmaker"]Δεν περίμενα οτι θα δω τέτοιες αντιδράσεις εδώ μέσα. Μια χαρά μίλησε ο Σαββίδης χτες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό βοηθάει Έλληνες και πόντιους. Τώρα που το ανέφερε για τον ΠΑΟΚ έγινε ξαφνικά ύποπτο; Άλλωστε ήταν γνωστή η τάση του για Ελληνοποίηση της ομάδας.

Απο εκεί και πέρα το μέλος logios μας ενημέρωσε οτι κάποια ανώτερη δύναμη τον βασανίζει και τον υποχρεώνει να συνδέεται στο φόρουμ. Έχεις την ελευθέρας να αποχωρήσεις logios. Μαζί με την υπογραφή

Η εισαι κολλητος του Sick και αναφερεσαι στην υπογραφη η νομιζεις πως σε αφορα.
Οσο για την ανωτερη δυναμη δεν ασχολειται με sait και αυτό που θα επρεπε να σε απασχολει ειναι το ελαχιστο ποσοστο που συμμετεχει με σχολια στο φόρουμ σε συγκριση με τους επισκεπτες και οχι ο δικος μου μαζοχισμος.
Μου θυμιζει ραδιοφωνο με τους ιδιους και ιδιους να λενε την "αποψη" τους , γιατι αυτό επιβάλλει η δημοκρατια μας
αλλωστε , ξεχνωντας την ανωνυμια τους και την ελλειψη γνώσεων και παραμέτρων της καθε κρινομενης υποθεσης.
Το αναθεμα ομως και η υψηλη κριτικη στην ημερησια διαταξη. Και δεν μιλαμε για κρισεις αποτελεσματων αλλα για κρισεις ενεργειων που μπορει να φερουν ενα υποτιθεμενο αρνητικο αποτελεσμα.
Θα επρεπε να επιληφθεις οταν ελεγαν και λενε τον μεγαλομετοχο παπατζη, φαφλατα, καραγκιοζη, πολιτικαντη και οχι με την δικη μου λοξα.
Κλειστη λεσχη γινετε το φορουμ με πολλους αμετοχους παρακολουθούντες.
Το περιεργο ειναι οτι συμφωνεις με την γενικοτερη αντιληψη μου οπως αυτη διατυπώνεται στην πρωτη σου προταση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν είμαι κολλητός κανενός και δεν έκανα κάποια αντιπαράθεση με αυτό που νομίζω οτι συζητούσατε (και λέω νομίζω γιατί απ οτι κατάλαβα μισή μέρα λογοφέρνατε διάφοροι εδώ μέσα). Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο επιθετικός σου τρόπος προς όλα τα μέλη θαρρείς και όλοι φταίνε. Χαλάρωσε και κόφτο. Αν θέλεις να συνεισφέρεις, έχει καλώς. Αν οχι, δε πειράζει.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ας μεινουμε σοβαροι , η γενικοτητα ηταν απόρροια της αγανακτησης και όχι απαξίωση του συνόλου των μελών.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εγώ ξέρω ότι η Ελληνοποίηση του ρόστερ ισούτε με την αγωνιστική μετριότητα :evil:
Συμφωνώ,για ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε άλλωστε?Του κοντρόλ με το καλάμι?

Εκτός αν χτυπήσεις τους τοπ,δηλαδή Τοροσίδη,Σαμαρά κλπ πράγμα απίθανο.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μια χαρά Έλληνας ήταν ο MVP στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Επίσης Έλληνας η καλύτερη προσθήκη πέρυσι το Γενάρη. Έλληνας και ο πιτσιρικάς που από 3η επιλογή έγινε βασικός και έβγαλε μάτια στην προετοιμασία, που αν δε λεγόταν Κίτσιου αλλά Kitsinho και ήταν Βραζιλιάνος θα είχαμε ξεσαλώσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κρύβε λόγια δεν ηταν έλληνες αυτοι αλλα λαθρομετανάστες :):)
Είμαστε λίγο ευρολιγουρηδες :):)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

eorptol έγραψε:Αυτη η γαμηνενη η τυχη θα μας χαμογελάσει μια φορα ;
Το οτι παιζουμε προκριματικα ch.l στην τυχη το χρωσταμε.
Οταν οι παιχτες του ατρομητου χανανε τα αχαστα στον τελευταιο αγωνα με τον αστερα.
Οταν κατα γενικη ομολογια δεν αξιζαμε να βγουμε δευτεροι.Το ειπε και ο Κατσουρανης.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Γενικά όλη τη περσινή πορεία τη χρωστάμε στην κακή μας τύχη να συναντήσουμε το γίδι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

markos4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Αυτη η γαμηνενη η τυχη θα μας χαμογελάσει μια φορα ;
Το οτι παιζουμε προκριματικα ch.l στην τυχη το χρωσταμε.
Οταν οι παιχτες του ατρομητου χανανε τα αχαστα στον τελευταιο αγωνα με τον αστερα.
Οταν κατα γενικη ομολογια δεν αξιζαμε να βγουμε δευτεροι.Το ειπε και ο Κατσουρανης.
Με τη ίδια λογική ρε μεγάλε και με Γιάννενα στο 0-1 το ματς ηταν μαγική εικόνα γκολ με μια φάση στο 90 και ΕΜΕΙΣ χάσαμε τα Αχαστα .....αν κερδίζαμε θα έκλεινε το παραμύθι εκει .....στην Ευρώπη πολλές φορές είμασταν άτυχοι αυτο λέω .....
Και δεύτεροι στο πρωταθλημα βάση της συνολικής μας εικόνας στο πρωταθλημα όχι μόνο στα play of ηταν δίκαιο έρθουμε όταν έχεις μεγάλη βαθμολογική διάφορα απο τον τριτο σημαίνει οι δικαιούσαι την δεύτερη θέση,και αυτήν πείραμε κυρίως λογω το μπόνους των τεσσάρων βαθμών ,αυτο το μπόνους δεν το πείραμε άδικα οι βαθμοί μετρήσαν και όχι ένα ματς μεμονωμένα ....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ναι ρε μεγαλε ευτυχως που ηταν ο Δωνης και πηραμε
διαφορα στο πρωταθλημα απο τις αλλες ομαδες.
Οσο και να σε στεναχωρει δεν αξιζαμε να βγουμε δευτεροι απο τυχη βγηκαμε!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”