Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

Απέναντι στο ποιο δυνατό φιλικό του καλοκαιριού η Ακαδημία της Καρδιάς μας το γνωστό τμήμα και ως χαμόγελο του παιδιού του Ισραήλ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 απο την Ομόνοια Τσάιπρους παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Στους νικητές της ομάδας μας (προπαγάνδα) μοιράστηκε πιτόγυρο σεφταλιά με γκαζόν!
Οι εισπράξεις θα διατεθούν σε καταθέσεις στο Ρέντζενσι Καζίνο απο τον Κόκε.

Vamoth Ca mpeeeeeee on.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τσ τσ τσ τσ..κακίες... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ομόνοια-άρης 1-1 με τους κύπριους να μένουν με 8 παίκτες(λαιμαι τώρα) στο 88'. Όλο μαζί 11888.Τυχαίο; Δε νομίζω
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τι ανυπόφορη μπόχα μιζέριας βγάζει αυτός ο περίφημος "αιώνιος αντίπαλος"... Άντε σοβαρευτείτε ρε ανόητοι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι μπαίνετε κοπαδιαστά εδώ μιας και σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και μπορεί κανείς να το δει ως επισκέπτης και όχι μόνο ως μέλος. Κάμπορα, Βιτόλο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαλκιάς, Νασούτι (απ' ό,τι μου είπαν εδώ τα λέει έτσι και στην πατρίδα του αλλιώς), Αμπρέου και πόσοι άλλοι... Ή σας πολεμάνε ούλοι ή έχετε σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης έμψυχου δυναμικού. Να σας πολεμάνε ενώ είστε 40 χρόνια άτιτλοι και δεν έχετε κάνει ένα σοβαρό αποκλεισμό στο κύπελλο, ένα επίτευγμα της προκοπής ρε παιδί μου εκτός από "το έπος της Σαραγόσα", λίγο δύσκολο. Να σας τρυπάνε επειδή σας φοβούνται πάλι δεν παίζει, πείτε μου μια σοβαρή ζημιά που κάνατε μόνοι σας σε αυτούς που παίρνουν τους τίτλους και τα λεφτά. Οπότε τι μένει; Υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύεται για να παίρνει παίχτες.

Η εμμονή σας με τον ΠΑΟΚ, την οποία εμμονή θέλετε με το ζόρι να την αυξήσετε γιατί νομίζετε ότι το πρόβλημά σας είναι ότι δεν έχετε αρκετά μεγάλη εμμονή :lol: , σας κρατάει μικρούς ενώ μπορείτε να γίνετε μεσαίοι και κάποτε να διεκδικήσετε την υπέρβαση. Βέβαια τώρα λέω στο πρόβατο "σταμάτα να είσαι πρόβατο" αλλά δεν μπορούσα να μη γράψω κάτι μετά από αυτά που έχω δει και ακούσει αυτές τις μέρες.

ΥΓ Ρωτάνε γιατί ο Κάμπορα δεν κάνει προσφυγή. Εγώ ρωτάω το άλλο. Γιατί δεν τον πάνε στα δικαστήρια, γιατί δε βγάζουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πληρώθηκε στην ώρα του; Ε; Η κολοκυθιά είναι εύκολο παιχνίδι.

Άντε να περάσει αυτό το καλοκαίρι γιατί ή εγώ μεγάλωσα ή η μ@λ@κία έχει τετραπλασιαστεί φέτος.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Αρης έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Τζεφ Φουτ κι επιχειρεί να τον αποκτήσει δανεικό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά μεταξύ του Γιάννη Δαμιανίδη και του Ντέιβιντ Μπλατ, εντούτοις δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν τελικά ο 22χρονος σέντερ θα παραχωρηθεί δανεικός.

Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις μεταγραφές που θα κάνει η «ομάδα του λαού». Οι συζητήσεις, πάντως, φαίνεται ότι γίνονται εν αγνοία του Φουτ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα one υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει για ενδιαφέρον άλλης ομάδας κι εξέφρασε την ενημέρωση που έχει πως το πιθανότερο είναι να παίξει τελικά στην Μακάμπι.

«Στο συμβόλαιό μου με την Μακάμπι υπάρχει όρος ότι μπορεί να με στείλει σε άλλη ομάδα. Οπότε, λοιπόν, αν το κάνει είναι κάτι το αποδεκτό. Σε κάθε περίπτωση, μόλις άκουσα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω στη Μακάμπι την ερχόμενη σεζόν. Είναι αυτό που προτιμώ κι εγώ, είναι μία από την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν ξέρω για προτάσεις από άλλες ομάδες που ίσως με θέλουν για την επόμενη σεζόν, όμως περιμένω από την Μακάμπι να μου πει τί θα συμβεί», δήλωσε ο Τζεφ Φουτ για το θέμα.

Ερωτηθείς για πιθανό δανεισμό του, πάντως, ξεκαθάρισε: «Προτιμώ να παίξω στη Μακάμπι, αλλά δε με πειράζει. Θα το πάρω σαν μία ευκαιρία να αναπτύξω το παιχνίδι μου και να πάρω εμπειρίες. Οπως και να έχει καταλαβαίνω πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μόνο για μία χρονιά και μετά θα επιστρέψω στην Μακάμπι».

Αξία έχει και η τοποθέτησή του για τα προσόντα του: «Είμαι δυνατός παίκτης και πολύ ψηλός. Τους περισσότερους πόντους μου τους σκοράρω από το"ζωγραφιστό" παίζοντας με την πλάτη στο καλάθι. Μπορώ να τα βγάζω πέρα με άλλους ψηλούς παίκτες κι αντέχω στην πίεση. Επίσης, τα πηγαίνω πολύ καλά στην άμυνα. Παίρνω πολλά ριμπάουντ, ενώ είμαι και πολύ γρήγορος».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=229443

ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Χρωστάει ακόμα και στους παίχτες η Μπαρτσελόνα

Την ιδια ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παραμιλάει με την μπάλα που παίζει η Μπαρτσελόνα, το ταμείο της δεν δείχνει να αντέχει.

Τα Ισπανικά μέσα κάνουν λόγο ακόμα και για χρεωκοπία. Ο νέος πρόεδρος των μπλαουγκράνα Σάντρο Ροσέλ από την πλευρά του είναι καθησυχαστικός και τονίζει πως με ένα δάνειο ύψους 150 εκατ. ευρώ όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Γεγονός είναι πάντως ότι η Μπάρτσα έχει καθυστερήσει να πληρώσει τους αθλητές της.

Η είδηση αυτή βγήκε μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των Καταλανών πως έγιναν η πρώτη σε έσοδα ομάδα στον κόσμο, ρίχνοντας από την κορυφή την μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί την περασμένη χρονιά να αυξήθηκαν κατά 16% τα έσοδα της Μπάρτσα (χάρη στην κατάκτηση του Champions League) ωστόσο τα έξοδα της είναι τεράστια κυρίως λόγω των υψηλών συμβολαίων.

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/1 ... artselona/
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πρόσφατα το άκουσα σε μια συζήτηση και δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφεραν!

Βλέπω και αυτό το μοντέλο να καταρρέει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φανταστειτε πόσο μεγάλα συμβόλαια έχουν αυτές οι ομάδες.

Μια πιο συνετή διοίκηση θα μείωνε κάπως τα συμβόλαια και θα έσωνε τη κατάσταση.

Δε γίνεται στην ομάδα να έχεις 5-6 ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας και πάλι να πέφτεις έξω οικονομικά...

Πάει να πει έκαναν χοντρές βλακείες
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Υπάρχει μεγάλη φούσκα στο ποδοσφαίρο με τις αποτιμήσεις και τις αμοιβές των παικτών...
Νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές αυτό....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το πιο πιθανό γκας, είναι αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ: υψηλά συμβόλαια.
Κανένα μοντέλο, είτε μεγαλομετόχου, είτε πολυμετοχικότητας είτε λαϊκής βάσης, δεν είναι βιώσιμο αν δεν υπάρχει σωστή διαχείρηση.
Και οι ΖΖ, από την αρχή μας έχουν δηλώσει ότι είναι διαχειριστές. Ούτε ιδιοκτήτες ούτε κάτι άλλο.
makiz

Δημοσίευση από makiz »

πιστευω

πως το προβλημα υπαρχει λογο των υπερογκων αμοιβων των ποδοσφαιριστων......

για μενα δεν ειναι δυνατων ενας "μετριος" ποδοσφαιριστης να αμοιβετε με 200-300 χιλ. τον χρονο.....

επιστημονες και δεν βγαζουν ουτε 100χιλ τον χρονο....που προσφερουν στην ανθρωποτητα...και δεν προσφερουν μονο θεαμα.....και το θεαμα καμια φορα....τεσπα

επομενως οι ποδοσφαιριστες πρεπει να ριξουν κατα πολυ της απαιτησεις τους πλεον (κατι το οποιο απο μονο του θα γινει γιατι πλεον οι οικονομια δεν μπορει να το αντεξει αλλα και δεν θα βρισκουν δουλεια οι ποδοσφαιριστες)

γενικα τα οικονομικα δεδομενα στις ομαδες εχουν ξεφυγη....θα πρεπει να καθιερωθει παγιως μισθος και σε αυτους πλεον 100 χιλ - 500 χιλ το ανωτερο ( και οτι bonus επιτρεπει η οικονομικη κατασταση της καθε ομαδας)

ισως τοτε να δουμε πραγματικο ποδοσφαιρο και παιχτες που να αγωνιζονται και για την φανελα....

(μπας και πεσουν οι τιμες και στα διαρκειας....ακουμπησα εχθες 540ε ακομα δεν το ειπα στην γυναικα μου θα με σκιση....)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν πάει έτσι Μάκη. Καμία σχέση με γραμματικές γνώσεις ή IQ των ποδοσφαιριστών. Οι μισοί της SL δεν νομίζω να ξέρουν την προπέδια.
Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές του θεάματος που (με την σειρά τους) εκμεταλλεύονται κάποιοι άλλοι. Κανάλια-media, διαφημιστικές, ομάδες, managers κλπ και, με το δίκιο τους, ζητάνε ένα μέρος της παχιάς πίτας για την πάρτη τους.
Το πως θα κάνει τον κύκλο του το χρήμα και το πως θα μοιραστεί η πίτα, είναι όλο το ζουμί και μαγκιά ώστε να καταστεί βιώσιμο το μουχαμπέτι.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ο γαυρος καμορανέζι...

καλή μεταγραφή αλλά η καλύτερη φέτος είναι του σαλπιγγίδη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εκλεισε σιντ?

34 χρονων ειναι αυτος......

πλαγιος χαφ δεξης αλλα ποτε δε μ αρεσε ποσο μαλλον τωρα........

2η χρονια που παιρνουν απο γιουβε παιχτη..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”