5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Ούτε και εγώ θεωρώ ότι ο Παυλάρας που δέχτηκε να μείνει στον ΠΑΟΚ με τα μισά λεφτά μπορεί να πει ψέμματα για κάποιο θέμα.
Δύσκολα θα με έπειθε κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως δεν θεωρώ σοβαρό να προπονεί κανείς τον Γκαρσία στο τραμπολίνο.
Αν και θα ταίριαζε ο Χαλκιάς για τερματάς στην ομάδα Χάντμπολ.
Δύσκολα θα με έπειθε κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως δεν θεωρώ σοβαρό να προπονεί κανείς τον Γκαρσία στο τραμπολίνο.
Αν και θα ταίριαζε ο Χαλκιάς για τερματάς στην ομάδα Χάντμπολ.
- navigator11
βεβαια,το θεμα ειναι ληξαν.απλα ευχομαι τωρα,στη νεα εποχη,τα παιδια να μην προπονουνται ...... μονα τους ελευθερα τη βουλησει !
παρεμπιπτοντως,αν του χρονου δεχθει ο γκαρσια να ανανεωσει προωρα το συμβολαιο του,ριχνοντας κι αλλο τις αποδοχες του,προσωπικα θα κανω κωλοτουμπα και θα προτρεψω το ζαγορακη να του αναθεσει την ομαδα ..... εν λευκω !

παρεμπιπτοντως,αν του χρονου δεχθει ο γκαρσια να ανανεωσει προωρα το συμβολαιο του,ριχνοντας κι αλλο τις αποδοχες του,προσωπικα θα κανω κωλοτουμπα και θα προτρεψω το ζαγορακη να του αναθεσει την ομαδα ..... εν λευκω !

Είμαι βέβαιος ότι αντίστοιχα ο Δερμιτζάκης δεν θα δεχόταν λεφτά για αποζημίωση αν βρισκόταν στην θέση του Τρομπέτα.
Και μάλιστα το απέδειξε και η αποχώρηση του όταν σχεδόν άπαντες τον κράζανε ότι δεν κάνει και είναι λίγος.
υγ
Τι να κάνουμε μετά βίας 19χιλιάδες τα διαρκείας απο πρόστιμο η ομάδα χορτασμένη και απο έσοδα τίποτα.
Και μάλιστα το απέδειξε και η αποχώρηση του όταν σχεδόν άπαντες τον κράζανε ότι δεν κάνει και είναι λίγος.
υγ
Τι να κάνουμε μετά βίας 19χιλιάδες τα διαρκείας απο πρόστιμο η ομάδα χορτασμένη και απο έσοδα τίποτα.
- navigator11
εμενα κωστα το θεμα μου ειναι οτι η συμπεριφορα της διοικησης,οχι απεναντι στο μπερεττα σαν προσωπο,για τον οποιο χεστηκα,αλλα σαν θεσμο δεν ειναι επικροτεα.σε συνδυασμο με τα λεγομενα του ζαγορακη περι εμπιστοσυνης στο δερμιτζακη,μιας και "τον γνωριζουμε".αυτο ηχει απιστευτα στα αυτια μου.δλδ μετα το φερναντο,το δερμιτζακη,τον ονιλ (προπονητης του στη λεστερ θαρρω) εξαντλειται η λιστα των προπονητων,που γνωριζει προσωπικα και μιλαει την ιδια γλωσσα μαζι τους?αντε στη λιστα αυτη να συμπεριλαμβανονται και 3-4 ακομα?αν περασουν απαντες σε βαθος χρονου απο τον ΠΑΟΚ ή δε δεχτουν να συνεργαστουν μαζι μας,τί θα γινει δλδ?θα'μαστε ακεφαλοι προπονητικα,επειδη ο ζαγορ φοβαται και τη ...... σκια του,διστακτικος ων απεναντι σε οσους δεν ξερει και εμπιστευεται με κλειστα ματια?αυτο το κριτηριο υιοθετησης εν δυναμει προπονητων στον ΠΑΟΚ κατ'εμε ειναι ασυλληπτο!κι οσο υπερβολικο κι αν σου φαινεται το επιχειρημα οπως το παραθετω,καθ'υπερβολιν,απομονωσε την ουσια και σκεψου την!
Έχω εκφράσει την γνώμη μου στο τόπικ του Δερμιτζάκη σε αυτό που θίγεις αδερφέ.
ειναι ο ηγετης μα ς στον αγωνιστικο χωρο αλλα αυτα που κανει ωρες ωρες ...τι να πω.....κανεις πανω απο την ομαδα...γι αυτο και αυτον και γενικα τους λατιονους τους φοβαμαι στα παοδυτηρια και δε θα θελα να ναι αρχηγος.....
- navigator11
πρεπει,αν και εχει αργησει χαρακτηριστικα η διοικηση,να τραβηξει αυτια.θα μας βγουν σαν χορτασμενες ψειρες στο γιακα οι παιχτες καμμια στιγμη και δε θα προλαβουμε τα χειροτερα.δρασε ζαγορακη οσο,αν δλδ ειναι ακομα,ειναι νωρις ......
Λιγότερο μπλα-μπλά πέρυσι 21100 τα εισιτήρια.
Περισσότερες απαιτήσεις φέτος... 19 χιλιάδες τα εισιτήρια.
τι στο καλώ γίνετε και εγώ δεν ξέρω!!!
Ας μείνω στην κρίση.
Περισσότερες απαιτήσεις φέτος... 19 χιλιάδες τα εισιτήρια.
τι στο καλώ γίνετε και εγώ δεν ξέρω!!!
Ας μείνω στην κρίση.
Στο λαιμο καποιων καθεται ο Pablo! Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε? Και μαλιστα τους χαλασε πολυ που περσι δεν τους εδωσε αφορμες! Αντε που σας χαλασε και το image του kωλοπρωταθληματος σας!
Ξερει κανενας δημοσιογραφακος και ειδικα καποιος που ζει στην Αθηνα και δεν ασχολειται με τον ΠΑΟΚ, τι εγινε εκεινο το απογευμα του φιλικου με τη Νυρεμβεργη? Ή ακομα περισσοτερο τι ειπωθηκε στη συναντηση με Ζαγορακη? Οπως και να χει εγω πιστευω και εχω εμπιστοσυνη σε αυτους που μου εχουν αποδειξει οτι ειναι ντομπροι και ειλικρινεις, δηλ Παμπλο και Ζαγορακη!
ΥΓ Για το δημοσιογραφο Κοσμα δε μπορω να πω οτι εχει και εμπαθεια, εχει επανειλημμενα γραψει θετικα σχολια για την ομαδα! Απλα νομιζω οτι ειναι καπως επιφανειακη η τοποθετηση του στο θεμα Μπερετα! Απολυση σε 1 μηνα ξενιζει ειναι αληθεια... Υπηρχαν ομως και πολλες αλλες παραμετροι που τις ξερουν καλυτερα οσοι ηταν στη Γερμανια!
Ξερει κανενας δημοσιογραφακος και ειδικα καποιος που ζει στην Αθηνα και δεν ασχολειται με τον ΠΑΟΚ, τι εγινε εκεινο το απογευμα του φιλικου με τη Νυρεμβεργη? Ή ακομα περισσοτερο τι ειπωθηκε στη συναντηση με Ζαγορακη? Οπως και να χει εγω πιστευω και εχω εμπιστοσυνη σε αυτους που μου εχουν αποδειξει οτι ειναι ντομπροι και ειλικρινεις, δηλ Παμπλο και Ζαγορακη!
ΥΓ Για το δημοσιογραφο Κοσμα δε μπορω να πω οτι εχει και εμπαθεια, εχει επανειλημμενα γραψει θετικα σχολια για την ομαδα! Απλα νομιζω οτι ειναι καπως επιφανειακη η τοποθετηση του στο θεμα Μπερετα! Απολυση σε 1 μηνα ξενιζει ειναι αληθεια... Υπηρχαν ομως και πολλες αλλες παραμετροι που τις ξερουν καλυτερα οσοι ηταν στη Γερμανια!
τελικα οι ΑΡΔ παλι μεσα επεσαν .... πωλειται ο Κοντρερας αρχηγος.... τα κανε που@@να ο Γκαρσια στην γερμανια αρχηγος.... ποσο ακομη θελει για να καταλαβουμε οτι τα συμφεροντα τους ειναι πανω απ το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ????
- ΑποστόληςΑ