Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πάντως ο Kevin Alvarez που ακούγεται για αντικαταστάτης του εφόσον τον πουλήσουν σε μας είναι καψούρα μου από εποχές ζωγράφου που είχαμε ενδιαφερθεί, καλοκαίρι του 2020.
Δεν ξέρω τι λένε το στο Μεξικό για ποσά (δολλαρια, πέσος, ευρωπουλα ή bitcoin), αλλά νομίζω οι προσφορές μας ήταν €1.8εκ και μετά ανεβήκαμε στα €2.2εκ.
Ο παίκτης έχει ρητρά είτε €2.5εκ είτε €4.5εκ, τεραστεια αποκληση αλλά δε βγάζεις άκρη, εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές ρήτρες ανά χώρα πχ Λ.Αμερικη/Ευρώπη.
Ο παίκτης έχει ρητρά είτε €2.5εκ είτε €4.5εκ, τεραστεια αποκληση αλλά δε βγάζεις άκρη, εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές ρήτρες ανά χώρα πχ Λ.Αμερικη/Ευρώπη.

- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- navigator11, Dimitrisou, theo-drama
- navigator11
Σταμάτα ρε μλκα

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Psaras

- These users thanked the author Psaras for the post (total 4):
- Dimitrisou, abc_o_ karpouzas, navigator11, black_star_ninja
-
Refused1337
Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
Εγώ δεν βλέπω ταχυδυναμικό παίκτη πάντως, εχει άλλα χαρίσματα, καλή τεχνική, καλή γενετική (ψηλός κτλπ), δύναμη, τριμπλίτσα κ.α.
Βεβαια όταν εννοω δεν με τρελένη το λέγω πάντοτε με γνώμονα τιμής. Αμα τον έπαιρναν ελεύθερο αυτόν πχ θα έκανα κολοτούμπες
Εγώ δεν βλέπω ταχυδυναμικό παίκτη πάντως, εχει άλλα χαρίσματα, καλή τεχνική, καλή γενετική (ψηλός κτλπ), δύναμη, τριμπλίτσα κ.α.
Βεβαια όταν εννοω δεν με τρελένη το λέγω πάντοτε με γνώμονα τιμής. Αμα τον έπαιρναν ελεύθερο αυτόν πχ θα έκανα κολοτούμπες
Όποιον και να πάρουμε στο χορτάρι θα κριθεί, έχω βαρεθεί κάθε χρόνο την ονοματολογία ή που καθόμαστε και ψάχνουμε κάθε παίκτη που προτείνει ο κάθε μάνατζερ. Η ουσία είναι στο γήπεδο είτε με τα 300χιλιαρικα είτε με τα 3-4-5εκ.
Ο Τσαλγατιδης παιζει να ειναι καμια εβδομαδα πισωaivas19 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:29 Ο Τσαλγατιδης ειπε στα 2 και κατι θα κλεισει (αν κλεισει). Καναμε 1.8 μυρια προταση και την απερριψαν
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- navigator11
Δεν βγαζει πολυ νοημα αυτο που λες σαν οπαδος το καταλαβαινεις ετσι;Refused1337 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:59 Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
Αν τον παιρναμε ελευθερο θα εκανες κολοτουμπες αλλα επειδη η ΠΑΕ θα πληρωσει 2εκ δεν σε τρελαινει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 27 Ιαν 2026, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- Aigle_Noir, margas, abc_o_ karpouzas, zaffodb
-
black death
Γρηγορος είναι και καλός αμυντικος, δεν ειναι ουτε η τεχνικη του ουτε η ντριμπλα το προσόν.Refused1337 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:59 Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
Οπαδός ή λογιστής;Refused1337 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:59 Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
-
leomatos88
Κι εγώ κάπου το διάβασα, δε θυμάμαι όμως πού. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, υπάρχει και άλλο σενάριο, προφανώς θετικό. Να έχουν δηλαδή τον σχεδιασμό, σε ένα βάθος 2 (;), 3(;) μεταγραφικών περιόδων να ικανοποιήσουν και στις 4 θέσεις της άμυνας τη συνθήκη που υπάρχει ήδη στο τέρμα, στα χαφ και τους μεσοεπιθετικούς, δηλαδή για κάθε Ζίφκοβιτς να υπάρχει και ένας Ντεσπότοφ. Με άλλα λόγια να γεμίσει το ρόστερ ποιότητα, με ορίζοντα το Τσάμπιονς Λιγκ.geobila έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:30σωστη επισημανση συντροφε,leomatos88 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:39 Πάντως με τέτοια χημεία που έχει αποκτήσει ο Κένι με τον Ζίφκοβιτς, παίζοντας σταθερά στα όρια του να είναι αλάνθαστος, και έχοντας υπόψιν τον Ραζβάν, δε βλέπω πώς θα του πάρει τη θέση, και ο Καφού να είναι ο επερχόμενος. Από την άλλη, άμα παίζει και αριστερά και τον προορίζεις για εκεί, τί σημαίνει αυτό για τον υποτιθέμενο ερχομό του Γιαννούλη το καλοκαίρι; Δε θα κρατήσεις ούτε τον Μπάμπα ούτε τον Τέιλορ; Τα λέω αυτά γιατί ο παίχτης φαίνεται πολύ καλός για πασπαρτού παγκίτης. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα τον αξιοποιήσει, σε κάθε περίπτωση.
καπου διαβασα οτι καλυπτει και τη θεση του δεξιου εξτρεμ, ισως να προοριζεται για καποια ματς και εκει ως πααπαρτου?
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- paokspren
- abc_o_ karpouzas
δεν.. ξερω... ουτε τον μεξικανο ουτε τον ελληνα...
αλλα η σύγκριση που ...μπαίνει....ανάμεσα σε εναν διεθνη μεξικανό και εναν έλληνα του λεβαδιακου ειναι και πολυ....ΠΑΟΚ...
πως ακριβώς ... εννοούμε ... την αναβάθμιση..
αλλα η σύγκριση που ...μπαίνει....ανάμεσα σε εναν διεθνη μεξικανό και εναν έλληνα του λεβαδιακου ειναι και πολυ....ΠΑΟΚ...
πως ακριβώς ... εννοούμε ... την αναβάθμιση..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
- Χωρικός, Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019
Α.Ο. Μυκόνου; Θα μαρκάρει τον Μορόν;
- These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 3):
- Polichni1926, ΑποστόληςΑ, Ally Samagoal
-
Paok1926 + male-sykies