Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Sera4 »

Εσύ δηλαδή γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο σοβαρά ασχολείται; Επίσης τι σημαίνει σοβαρή επένδυση; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου;

Γενικά μπορεί να γραφτεί επιτέλους κάτι συγκεκριμένο ή πάμε με λόγια της πλώρης που έλεγε και το βιβλίο του Καρκαβίτσα.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
gergeo4, Dimitrisou, nkoss, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.

Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.

Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα (είναι δεδομένο), πολύ πιθανό σύντομα να παίζουμε Ευρωλίγκα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται νόρμα στο συγκεκριμένο φόρουμ να μπορεί να μιλάει γι' αυτόν όπως γουστάρει ο καθένας λες και αναφέρεται στον Μαρινάκη ή τον Ηλιόπουλο.

Και δεν μιλάω για όσους τρώνε ψωμάκι (κι από τις δύο πλευρές) για να συντηρούν αυτή την κόντρα. Το ξέρουμε ότι γίνεται.

Μιλάω για τον αγνό οπάδο του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Προφανώς το ίδιο πρόβλημα ισχύει και από την ανάποδη απλά είναι πολύ πιο περιορισμένο.
Υ.Γ. 2 Υπενθυμίζω για να μην αρχίσετε να μου την πέφτετε μαζικά ότι όσον αφορά το ποδόσφαιρο είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΕΞΑΡΧΗΣ με τον Ιβάν. Νομίζω άλλωστε ότι είναι εμφανές από τα γραφόμενα μου αλλά το ξεκαθαρίζω ακόμα μια φορά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
These users thanked the author JohnDag for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:05
gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 14:47
Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:51 Δεν γίνεται διαφορετικά, εδώ που έφτασε η κατάσταση νομίζω πως πιάσαμε πάτο.

Διαφορετικά καλό θα ήταν σιγά σιγά να ετοιμάζεται η επόμενη μέρα, είτε μας αρέσει είτε όχι.
πιασαμε πατο;ρε δημητρη ειναι δυνατόν ;οκ 2 χρονια δε κερδισαμε τιτλο αλλά και πατο..;;;;δηλαδη ο βαζελος τι πρέπει να πει;οσο για την επόμενη μερα γιατί τετοια αναγκη;και μαλιστα τοσο εντονα;δηλαδή ο τελης(μη κοροιδευομαστε γι'αυτον γίνεται η φασαρία) θα τα κανει ολα σωστά ;θα φερνει συνεχως τιτλους;
Για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ναι. Ηταν καταστροφική χρονιά.

Οι βάζελοι ας λένε ότι θέλουν για την ομάδα τους που έχουν να δουν πρωτάθλημα 17 χρόνια

Btw ποιός μίλησε για Τέλη;
οκ καταστροφική (αν και δε τελειωσε) αλλα πατο;δηλαδή αν του χρόνου πρωταθλημα τι θα σημαίνει ;ανεβηκαμε λιγάκι από τον πατο;εμεις προ σαββιδη ποσα χρονια ειχαμε;δε εχετε καταλάβει ακομα τι καταφερε μεσα σε 13 χρονια ο ιβαν κοντρα στο κατεστημένο ..οσο για τον τελη,δεν μπορεί κανείς να με πεισει οτι οταν λετε για επομενη μερα εννοείται τον χ μπιλλιονερ απο το Ουζμπεκιστάν.μη κοροιδευομαστε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:28 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.

Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.

Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα (είναι δεδομένο), πολύ πιθανό σύντομα να παίζουμε Ευρωλίγκα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται νόρμα στο συγκεκριμένο φόρουμ να μπορεί να μιλάει γι' αυτόν όπως γουστάρει ο καθένας λες και αναφέρεται στον Μαρινάκη ή τον Ηλιόπουλο.

Και δεν μιλάω για όσους τρώνε ψωμάκι (κι από τις δύο πλευρές) για να συντηρούν αυτή την κόντρα. Το ξέρουμε ότι γίνεται.

Μιλάω για τον αγνό οπάδο του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Προφανώς το ίδιο πρόβλημα ισχύει και από την ανάποδη απλά είναι πολύ πιο περιορισμένο.
Υ.Γ. 2 Υπενθυμίζω για να μην αρχίσετε να μου την πέφτετε μαζικά ότι όσον αφορά το ποδόσφαιρο είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΕΞΑΡΧΗΣ με τον Ιβάν. Νομίζω άλλωστε ότι είναι εμφανές από τα γραφόμενα μου αλλά το ξεκαθαρίζω ακόμα μια φορά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
E καλα ρε εσυ ειναι προφανες το γιατι. Γιατι , ας το πουμε οσο πιο κομψα γινεται, δεν προσπαθησε με τον πιο "ηθικο" τροπο να μπει στα πραγματα του συλλογου. Το καλοκαιρι δεν ειναι και πολυ μακρυα. Μολις καποιοι μηνες εχουν περασει.
Ειναι λογικο να υπαρχει μια δυσπιστια ακομα και αν απο επιδοξος δελφινος εχει πλεον μετατραπει επισημα σε θεσμικος παραγοντας του συλλογου
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

JohnDag έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:28 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
μισος στον τελη δε βγαζει κανείς ,σε αντιθεση με τον ιβαν..μιλαμε για αισχη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@nunies4

Αυτό που λες είναι απολύτως κατανοητό δεν μιλάμε όμως για απλή δυσπιστία έτσι; Δε νομίζω να μου έκανε τόσο εντύπωση και να έκανα σχόλιο αν μιλούσαμε μόνο γι' αυτό.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας τουλάχιστον, καμιά 40αριά άτομα είμαστε οι σταθεροί τα τελευταία 10 χρόνια.

Μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ε τώρα μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ο τελης θα κριθεί μέσα στο επόμενα χρόνια. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Καλύτερα ένας ΠΑΟΚ ενωμένος με 2 μπιλιονερς πάρα έναν.

από την άλλη τι άλλο να περιμένει κάνεις από το σαββιδη. κλείνει 14 ολόκληρα χρόνια...το να περιμένει κάποιος ότι ξαφνικά θα αλλάξει τρόπο διοίκησης σε έναν τρομερό τεχνοκρατικο σύγχρονο ποδοσφαιρικό τρόπο είναι μάλλον ουτοπικο
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:42 Ε τώρα μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας..
στα λογια μου ερχεσαι
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Sera4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:24 Εσύ δηλαδή γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο σοβαρά ασχολείται; Επίσης τι σημαίνει σοβαρή επένδυση; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου;

Γενικά μπορεί να γραφτεί επιτέλους κάτι συγκεκριμένο ή πάμε με λόγια της πλώρης που έλεγε και το βιβλίο του Καρκαβίτσα.
Να σου δώσω 2 παραδείγματα να καταλάβεις τι εννοώ αδερφέ μου τότε, αφού δεν είναι τόσο ξεκάθαρο τι σημαίνει σοβαρή επένδυση. Σοβαρή καταρχάς επένδυση εννοώ να κάνεις ότι περνάει απο το χέρι σου να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Τίποτα δεν την εγγυάται.

Π.χ. Την χρονιά του ντάμπλ θυμάσαι τι είχε έρθει Γενάρη και θωράκισε το κέντρο σου; Αυτό ήταν παραπάνω απο σοβαρή επένδυση, ήταν overkill κιόλας. Να σου θυμίσω τι έφερε φέτος τον Γενάρη; Σάντεζ δεξιά (η μόνη ορθολογική κίνηση), Γερεμέγιεφ για φορ (λολ) και... τέλος. Το να αφήνεις την ομάδα χωρίς σεντερ μπακ ενώ το έχει ανάγκη και με έναν 38χρονο αριστερό εξτρεμ δεν το λες σοβαρή επένδυση, ούτε το κάνω ότι μπορώ να αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας. Μην αναφέρω οτί είχε γίνει σίριαλ τόσες εβδομάδες για τον σκουλό και για εξτρεμοφορ που λέγανε... Δεν είναι ότι δεν ήξεραν τα κενά. Απλά δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για αυτά.

Ανάλογα παραδείγματα τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετά. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και να μην λέμε λόγια της πλώρης.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Mirko έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:48 Για ποιο λόγο συντηρείται το ονομα Μυστακιδη σε αυτο το τοπικ;
Γιατί δεν μπορεί να ξαναπαίξει η κασέτα «Ιβάν ή χάος».

Κακώς βέβαια συντηρείται το όνομα σε αυτό το τόπικ.
Γιατί αυτό, για το ποδόσφαιρο, έκλεισε από τον ίδιο τον κόσμο, όταν υπήρχε το θέμα του νέου γηπέδου για το ποδόσφαιρο.

Τώρα αν συντηρείται από κάποιους από ανασφάλεια, σύνδρομο καταδίωξης ή επειδή υπάρχει δυσφορία, επειδή πλέον θα υπάρχει κάποιο μέτρο "σύγκρισης", έστω και σε διαφορετικά αθλήματα, αυτό είναι κάτι που προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει.

Προφανώς όμως για να συντηρείται, κάπου θα βολεύει, σε κάποιο αφήγημα.
Πάντα βολεύει να υπάρχει ένας κακός μπαμπούλας, όπου αντί να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα, θα αναλώνεται η συζήτηση σε ένα θέμα που έχει λήξει οριστικά. Το λες και αποπροσανατολισμό.

Το όποιο θέμα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με τις όποιες κινήσεις, έκλεισε οριστικά από την ετυμηγορία του ίδιου του κόσμου.

Εν προκειμένω, εάν υπάρχουν κάποιοι που πρόσκεινται αναφανδόν υπέρ αυτών που θριάμβευσαν και υπέρ των οποίων αποφάνθηκε η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου, που τώρα παρουσιάζουν μια υπερβολική φοβικότητα ότι στο μέλλον η άποψη του κόσμου μπορεί να αλλάξει ή να πέσουν σε δυσμένεια από τον κόσμο οι συμπαθούντες και θριαμβευτές, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία είναι τελείως υποθετική και δεν έχει σχέση με την κρατούσα και παρούσα πραγματικότητα.
Είναι απλά φόβος.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
Mirko, embuji
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:38
μισος στον τελη δε βγαζει κανείς ,σε αντιθεση με τον ιβαν..μιλαμε για αισχη.
εσυ ρε ανθρωπε έχεις σπαμαρει από χθες ότι τοπικ υπάρχει , "τελη σαγαπω" και κατι ειρωνικες μπαρουφες, τρελα πουλας;
το οτι γίνεται κριτική στον Ιβάν, αν εσύ το λαμβάνεις ως μίσος είναι πρόβλημα δικό σου
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 14:15
Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:27
embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 10:57 Διαβαστε λιγο το αρθρο του κολκα οσοι θελετε στο πορτοκαλι για να καταλαβετε ποσο βαθια εχει ριζωσει το... ταϊσμα.

Μιλαμε για πλυντηρια whirpool A++ 8000 στροφων.
Ότι θες διαβάζεις…
Ναι σε ενα αρθρο ολοκληρο το μονο ονομα που τολμαει να γραψει ειναι Λουτσεσκου και στην διοικηση χαδι να μωρε θα υπαρξει πιεση, αλλα ολα καλα δεν ειναι πλυντηριο αυτο. Στο σαϊτ του ανεβασε και οτι πριν 10 χρονια ο ΠΑΟΚ δε κατεβηκε στον ημιτελικο με τον γαυρο, πολυ σχετικο. Επισης ο κουμπαρος του βγηκε σημερα να μας πει οτι δεν ειναι πληρως αποτυχημενη η χρονια. Δε πειραζει ας διαβαζω εγω οτι θελω.
Μίλησες για το άρθρο. Το οποίο δεν ξεπλένει κανένα και αναφέρει, φυσικά με το γάντι, όλα τα προβλήματα της ομάδας. Τα υπόλοιπα για το σάιτ και τους κουμπάρους είναι άσχετα.

Και για να μην παρεξηγούμαι, χεσμένο Εχω τον Κολκα και τον κουμπάρο του και τον μπατζανάκη του. Την προκατάληψη σου προσπαθώ να αναδείξω, που για να υπερασπιστείς το αφήγημα σου τα βάζεις όλα στο μπλέντερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Δευ 27 Απρ 2026, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:26 Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και φτάνεις στο τέλος να κάνεις το πιο ΠΑΟΚ 4/4 με ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα ορθού σχεδιασμού και επένδυσης. Ίσως η εκφραση μου να είναι overkill, γιατί όντως το αξίζαμε but still η μεγάλη εικόνα παραμένει η ίδια.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
Kostas_FI
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”