Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Να κλαις η να γελας... εχουμε το τανκ στην κ19 και σκεφτομαστε να κρατησουμε Μπραντον.
Πρωτη φορα το ξαναζουμε
#Tzimas
Πρωτη φορα το ξαναζουμε
#Tzimas
renegade έγραψε:aivas19 έγραψε:renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ άνεργόταν αύριο ο αγκούστο θα έπεφτε ψιλοκράξιμο, αλλά με τον συμπαίκτη του επουδενί δεν ήτανε καλύτερός του φέτος είμαστε okay
Ρενε με Αγκουστο, Μειτε, Καμαρα και Τσιριβελα δεν παιρνεις απλα πρωταθλημα, τους βαζεις να χτισουμ και γηπεδο αν θες
Ναι αλλά επειδή είμαστε πιο κοντά στο Καμαρα Τσιριβελαύ, Οσντοεφ , Πένια.... δεν με τρελαίνει ο Ισπανός
Πενια το βλέπω για φευγιό
Οζντοεφ αν βρει συμβόλαιο θα φύγει για να εξασφαλίσει τα επόμενα χρόνια
Δύσκολος γρίφος το κέντρο
Tolaros έγραψε:Αν τολμήσουν επί τόπου πάω τιμ Μυστακίδης, επί τόπου
Έτσι θα γίνεται από εδώ και στο εξής.
Κάθε μεταγραφή και ανανέωση υπό το κόσκινο "ναι αλλά ο Τέλης θα ...."
Ωραίες μέρες έρχονται
Αντικειμενικα ο Μπραντον εχει δειξει οτι ειναι
καλυτερος του Τσαλοφ. Ο Τσαλοφ δεν εχει
δειξει τιποτε απολυτως. Εγω αν κρατουσα τον
ενα αυτος θα ηταν ο Μπραντον.
Αν ειναι να προωθησουμε καποιον απο τις ακαδημιες
καλως να φυγει ο ενας. Αλλιως πρεπει
να παρουμε δυο φορ. Αυτο δεν ειναι
σκεψη Λουτσεσκου
καλυτερος του Τσαλοφ. Ο Τσαλοφ δεν εχει
δειξει τιποτε απολυτως. Εγω αν κρατουσα τον
ενα αυτος θα ηταν ο Μπραντον.
Αν ειναι να προωθησουμε καποιον απο τις ακαδημιες
καλως να φυγει ο ενας. Αλλιως πρεπει
να παρουμε δυο φορ. Αυτο δεν ειναι
σκεψη Λουτσεσκου
Όσο χάλια και να ήταν η σεζόν του Τσάλωφ, ήταν καλύτερη από του Μπράντον.
Επίσης κόστισε 3εκ ευρώ, είναι 27 και έχει όλα τα σωματικά και τεχνικά προσόντα για να είναι ένας καλός επιθετικός. Ούτε εγώ τον πιστεύω ιδιαίτερα αλλά είναι λογικό να πάρει άλλη μια ευκαιρία.
Επίσης κόστισε 3εκ ευρώ, είναι 27 και έχει όλα τα σωματικά και τεχνικά προσόντα για να είναι ένας καλός επιθετικός. Ούτε εγώ τον πιστεύω ιδιαίτερα αλλά είναι λογικό να πάρει άλλη μια ευκαιρία.
Επισης οι αριθμοι του τσαλοφ στην καριερα του ειναι εξαιρετικοι. Απλα εδω με μια κακη σεζον τον σκισαμε. Εγω φετος θα τον κρινω.
Ότι πιο ωραίο έχω διαβάσει τελευταία.
Να'σαι καλά φίλε μου
Να'σαι καλά φίλε μου
gergeo4 έγραψε:renegade έγραψε:Γιώργο αδικείς τον εαυτό σου έτσι όπως γράφεις
ρε στεναχωριεμαι..η ομαδα ειναι η διεξοδος στα προβληματα μου και θελω ο ηγετης μας να δημιουργει σωστη και δυνατη ομαδα..να χαιρομαι να την βλεπω και να ξεχνιεμαι..αν ο ιβαν μπρει να συνεχισει να επενδυει,ειμαι ολοψυχα μαζι του.ετσι και αλλιως θα του ειμαι ευγνωμων για τις χαρες που μου εδωσε για παντα!
- Dimitris_L4
nunies4 έγραψε:Tolaros έγραψε:Αν τολμήσουν επί τόπου πάω τιμ Μυστακίδης, επί τόπου
Έτσι θα γίνεται από εδώ και στο εξής.
Κάθε μεταγραφή και ανανέωση υπό το κόσκινο "ναι αλλά ο Τέλης θα ...."
Ωραίες μέρες έρχονται
Επισης τωρα θα φανει κ ο ρολος πολλων αρδ...Το μετροπολις εδειξε εδω κ καιρο κ συνεχιζει να δειχνει με τν πλεον αισχρο τροπο τι προτιμα...το θεμα Μπραντον το εβγαλε ο Τοσκιτσης μονο...
Ισως στο μυαλο τους να πιστευουν οτι αν σαλιαρισουν λιγο παραπανω και γινει η αλλαγη στην ιδιοκτησια, θα εχουν περισσοτερα ινσαιντ ινφο. Ενταξει δουλεια κανουν και αυτοι. Δεν διαφερουν σε κατι απο τους πολιτικους δημοσιογραφους. Ολους ο κοσμος τους κρινει στην τελικη.
-
constantinooo
embuji έγραψε:Επισης οι αριθμοι του τσαλοφ στην καριερα του ειναι εξαιρετικοι. Απλα εδω με μια κακη σεζον τον σκισαμε. Εγω φετος θα τον κρινω.
Φαίνεται ότι γνωρίζει μπάλα. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά πάρα πολύ είναι όταν χάνει μια πανευκολη φάση δεν φαίνεται να τον ενοχλεί καθόλου. Ούτε καν τα χέρια στο κεφάλι δεν βάζει. Ούτε όταν βάζει γκολ χαίρεται.
Το καλο ως τωρα ειναι παντως οτι για τον Μπραντον ο μονος που το εγραψε ειναι ο Τοσκιτσης οποτε εχω μια ελπιδα οτι δεν ειχε καλη πληροφορηση.
- abc_o_ karpouzas
icue έγραψε:Ισως στο μυαλο τους να πιστευουν οτι αν σαλιαρισουν λιγο παραπανω και γινει η αλλαγη στην ιδιοκτησια, θα εχουν περισσοτερα ινσαιντ ινφο. Ενταξει δουλεια κανουν και αυτοι. Δεν διαφερουν σε κατι απο τους πολιτικους δημοσιογραφους. Ολους ο κοσμος τους κρινει στην τελικη.
Το μετροκολης από την στιγμή της δημιουργίας του εχει μια....καθαρή...γραμμη..
Την γραμμή του....μπαρμπα Δημήτρη...ο οποίος από την εποχή των σπορ του βορρά...με το μυαλό του πίστευε ότι...ειχε λόγο στις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ...μιλώντας ακατάπαυστα στον...μεγαλο λαό του ΠΑΟΚ....
Συνεχίζουμε να τους.....διαβαζουμε...
Ο γρηγοριαδης σήμερα πήρε....καθαρη...θεση