χα χα, έτσιΑποστόληςΑ έγραψε:Πόσοι ΑΡΔ που το είχαν τελειωμένο και μας έπρηζαν τα @#$%^ κάθε μέρα θα κάνουν ανακυβίστηση;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Αληθεύει πως αγοράσαμε Έλληνα 21χρονο 10άρι από τη Σάλτσμπουργκ για 17,5εκ;
Αυτόν που πουλήσαμε χθες;
Αν δεν φύγει κανείς από τους παίκτες του rotation (που όπως φαίνεται δεν φεύγει) η ομάδα είναι έτοιμη για τα προκριματικά.
Χρειάζονται μόνο τέσσερις παίκτες, δεξί σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, φορ. Αλλά και να αργήσουν, no problem.
Αυτόν που πουλήσαμε χθες;
Αν δεν φύγει κανείς από τους παίκτες του rotation (που όπως φαίνεται δεν φεύγει) η ομάδα είναι έτοιμη για τα προκριματικά.
Χρειάζονται μόνο τέσσερις παίκτες, δεξί σέντερ μπακ, χαφ, εξτρέμ, φορ. Αλλά και να αργήσουν, no problem.
- Dimitris_L4
Πολλα ζητας φιλε!!!Κατσε να δεις στην πρωτη μεταγραφη που θα στραβωσει!!!sourmenetes έγραψε:Και επειδή εδώ γυρνατε όλη μέρα...
Βγείτε και πείτε μια φορά!!
"μας ξεβράκωσες!!"
Αλλά που;;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Συντάσσομαι. Και αναμένω με ψυχραιμία να δω τη συνέχεια. Έχοντας, εννοείται, εμπιστοσύνη στον Ιβάν και τους συνεργάτες του. Ειδικά σε σχέση με κάτι ανθυποκρετινους, ανώνυμους και επώνυμους, που δημοσιολογουν σχετικά με τον ΠΑΟΚ σε σάιτς, μπλογκς, φόρα, κοινωνικές πλατφόρμες, ακόμα πιο πολύ μάλιστα αν πρόκειται και για οπαδούς της ομάδας.sn0ufel4 έγραψε:Ελπίζω και εύχομαι η απόφαση αυτή να βγει σε καλό και να μην έχει ληφθεί με συναισθηματικά κριτήρια
Μακάρι να γίνει all in φέτος
Δεν θα κάνουμε. Σε λίγο αναμένεται ανακοίνωση για παραμονή Ενκονγκ, Σαματα και απόκτηση Μειτε, Καμαρά, Εντζουκε από το χαρτιWestBlock4 έγραψε:Παρακαλώ να βγείτε όλοι οι λογιστές κ ξερόλες να μας πουν πως θα κάνουμε μεταγραφες τώρα που δε θα έχουμε ρευστό....
Αντε τώρα στα ράδια θεσνικης οι έξυπνοι να βγάλετε καμία άλλη ιστορία.
30.000 ποστ @@πρήξιμο χωρίς λόγο... εξαιτίας κάποιου τοσκιτση κ κάποιου τσαλγαντιδη
Βέβαια μπορούν να αποθηκευτούν τα εν λόγω ποστ γιατί κ του χρόνου τα ίδια θα έχουμε.
Ποτέ για τον οπαδο δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγει
Βέβαια μπορούν να αποθηκευτούν τα εν λόγω ποστ γιατί κ του χρόνου τα ίδια θα έχουμε.
Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.
Τελικα δεν θέλει να φύγει ο μικρός;renegade έγραψε:30.000 ποστ @@πρήξιμο χωρίς λόγο... εξαιτίας κάποιου τοσκιτση κ κάποιου τσαλγαντιδη
- PAOKevolution
Μια παράκληση προς όλους.
Παρακαλώ για τους επόμενους 3 μήνες, μη μας ποσταρετε τι γράφουν οι τοσκιτσης και λοιποί.
Στα παπάρια μας.
Ευχαριστώ.
Παρακαλώ για τους επόμενους 3 μήνες, μη μας ποσταρετε τι γράφουν οι τοσκιτσης και λοιποί.
Στα παπάρια μας.
Ευχαριστώ.
Άρα μείναμε χωρίς ρευστό, γιατί περιμέναμε την πώληση του μικρού για να έχουμε λίγα ευρώ στην τσέπη.
Τί μλκίες ακούσαμε θεέ μου.
Τί μλκίες ακούσαμε θεέ μου.
Μεγάλη κίνηση. Δεν νομίζω άλλη Ελληνική ομάδα να έχει πει όχι σε τόσα λεφτά.
-
Μη μου ζητάς να φύγωtsario73 έγραψε:Καρράς?alexgarcia6 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!!
Βγάλτε τώρα διαρκείας με τον Ντέλια να τραγουδάει "δεν παω πουθενά, εδώ θα μείνω" !!!
Καλοκαιριάτικα
Να πάρω αυτον τον δρομο
Για την ξενιτιά
Αυτά τα ξένα λαμόγια
Που με ζητήσανε
Ο Ιβάν και το Μαράκι
Σπίτι με κρατήσανε
Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά
Εδώ θα μείνω
Δεν πάω πουθενά
ΠΑΟΚαρα μια ζωή
Και δε σ' αφήνω
- sourmenetes
- Moderator
Καλά βλέπω τι ανεβάζουν τώρα...Dimitris_L4 έγραψε:Πολλα ζητας φιλε!!!Κατσε να δεις στην πρωτη μεταγραφη που θα στραβωσει!!!sourmenetes έγραψε:Και επειδή εδώ γυρνατε όλη μέρα...
Βγείτε και πείτε μια φορά!!
"μας ξεβράκωσες!!"
Αλλά που;;;;
Οι άνθρωποι είναι μιλάμε από άλλο πλανήτη...
Αυτοί που τον έβαλαν στο αεροπλάνο που βγάλανε εισητηρια βγαίνουν και την λένε στον κόσμο..
Δεν πάνε καλά!